Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cnm Allah razı olsun hepsinden hayırlısı rabbim hayırlısıyla kimseleri çok uğraştırmasın sonuna kadar şuna inanıyorum ki yavrularımızın bir yazgısı var ve rabbimin onlara yazdığı tarih belli rahme düşüşleride doğumlarıda ben mesela bu ay daha rahattım yani fazla çalışma olmadı ama dedim hep oluca varsa kaçışı yok keratanın belkide bedenime çok yüklendim böyle teselli ettim kendimi adete 5 gün kalamı dedim cnm maşallah sana çok erken öğrenmişsin

canım şu kadarı söleyim bende ovu testi yapıyodum ve esas çatlama günü yapamamıştık ümitsizdim, üstüne dpo 11 de test yaptım negatif çıktı , ateşle anladım hamileliğimi senin dediğine göre 16 gün olmuş oluyo istersen bir iki gün daha bekle inşallah gelmez kan testine git direk

sen beni başkasıyla karıştırdın sanrım canım eşimin hassas olacağı bi durum yok tamamen kendi odunluğu maalesef

Nooldu Yağmur'um. Burda herşeyimizi paylaşıyoruz ne demek yeri değil... Anlat dinliyorum....
yeliziiiiiiiiiiiiiiiiiim ekinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

hepiniz saolun iyiki varsınız hepiniz.iyiki burda tandım sizleri allah hepinzden razı olsun kuzum akşam telefondan zar zor girdim yazdım bi daha giriş yapamadım kusura bakmayın. telefondan kk ya girmek yazmak çok zor. eşimle ufacık bişey yüzenden tartıştık ama genel olarak birikmişti bende... evlendikten sonra çok değişti. ilgisiz soğuk umursamaz bi adam oldu çıktı. ot gibi yaşıyor beimde öyle olmamı istiyor. çok sıkıldım çok daraldım.keşke beimle empati kurabilse bei anlayabise ama anlamıyor tam bi odun maalesef.. daha ne kadar bu şekilde öür geçer bilmiyorum. rabbimin bi bildiği var belkide o yüzden bugüne kadar olmadı bebeğimiz. allahın gücüne gitmesin gece çok ağladım.istemiyorum bu şekilde olacaksa bitsin bebek falanda olmasın dedim. psikolojim o kadar bozuk ki artık o kadar daraldım ki elimde değil. napacağımı bilmiyorum.oysa ne kadar severek evlenmiştik 3 senede ne sevgi ne saygı kaldı sanki. belki de şu an abartıyorum bu psikolojiyle ama e bilim sonumuz yok gibi geliyor artık. çünkü benim evliliğimiz için gösterdiğim çabanın çeyreğii göstermiyor adam iki gündür belim ve kasıklarım çok ağrıyor bi de göğüs uçlRIM çok acıyor sanırım yumurtlamaktan oluyorallah baksın görsün ne diyim sonumuz olacaksa mutlu huzurlu olacaksa gelsin bebeiğim ama ayrılık veya böleee huzursuzlukla gececekse ömrümüz hiç bi zaman olmasın kuzum

Son düzenleme:

Ah canım benim yaa.sana bişey söyliyimmi tatlım erkekler bizi çok zor anlar yada işlerine gelmez.halbuki biz kadınlar okadar küçük şeylerle mutlu olmayı becerebilen varlıklarızki,ne bilim bi mesaj habersiz bi telefon (ki benimki sağolsun hep arar)ama bunları idrak edebilseler genel olarak.yani ilgi isteyen bi kadının kastı yat kat araba pırlanta deyildir.ne diyeyim kuzum allah sana ve hepimize hayırlısı neyse onu versin.sıkma canını konuşmayı dene içine atma.ben mesela hayattaa duramam bi sorun varsa o gece uyumam uyutmam ve konuşurum.

Son düzenleme:
bende aynıyım canı m sürekli konuşma taraftarıym ama o hep susuyor böyle nasıl çözülecek sorunlar bilmiyorum.. sabrım yavaş yavaş tükeniyor allah hayırlısını nasib esin hepmiize gerçekten çok zor erkekleri anlmak. hepsi olmasada benim kocam gerçekten zor bi insan. kendi de farkında ama yinede bi çaba göstermiyor

deniz durumlar nasıl? bende bi değişiklik yok. ateşim de çok yüksek. sabah kalktığımda 36.7 idi şimdi yaklaşık 4 sattir 37.1 lerde. gün içinde artması normal gerçi. önemli olan yarın sabah değil mi:)

hayırlısı güzelim ya hiç gün içinde ölçmedim hep sabah işte bu sabah ki ateşimin dengesizliği kafamı karıştırdı :44: hala gelmedi dimi kırmızlar cnm bence de yarın daha net olur bizim ki hem kızlarda yorumlar anlamış oluruz ben büyük ihtimal düşüceğini göz önünde bulundurarak fazla heveslenip te ateşle birlikte dibe çökmek istemiyorum inş. mutlu haberler olur

kız nerelerdesin uyuyomusun fıttırı fıttırı geziyomusun nerdesin

canim. cok ozur. hakikaten ben melekle karistirmisim. bu aralar kizlarda hep bi sıkınti var ben dahil. o yzden konulari karistirdim. canim (

yani canım şuan içinde bulunduğum durumu bu kadar mı güzel anlatabilirdin... aynı durumdayız temmuzda 4. yılımız bitecek 2. bebeğimiz yolda ve çok problemli benim eşimde. sorun çözmek için hiç çabası yok, sürekli susar söyleyeceğini söyler çekilir kenara eskiden böyle değildi artık çok saygısızlaşıyor konuşurken sorun çözmekten ziyade hakaret etmek benim kişiliğime aileme saldırdığında haklı olduğunu düşünoyr hep offf offf asslında anlatılmaz yaşanır bir durum... Allah kimseye yaşatmasın

merhaba kızlar uzun süredir giremedim herkes iyidir inşallah.bebiş haberi yok heralde kimseden.perikızı ateşin çok güzel inşallah güzel haberi senden alıcaz bu ay bol hamiş çıksın topiğimizden inşallah.bende çatladım bu ayda beklemeye geçtim hayırlısı bakalım.

kızlarr hoşgeldiniz :) nasılsınız?
yeliz canım sana cevap yazdım gördün mü? dualarını eksik etme canım

cnm tşkürler ama hiç bir belirtim yok inan hayırlısı keşke 3 er 5 er müjdeli haberler alsak

ekincimde gelmişşşşşş uyuyucaktım nerdeyse iş başında meryemcim durumlar nasıl ?

canımm yağmurcum yaa üzüldüm o kadar ağlamana kıyamam...
şimdi kocam odunlaştı diyorsun, erkeklerin klasik hastalığı..
ama belli ki bir değişim var bu kadar üzüldüysen, yani daha da odunlaştı sanırım, ya da dün gece artık senin sabrın tükendi
yine sen düşününce bilirsin canım niye 3 yıldır iş buralara geldi, gerçi benim evliliğim daha 1 yıl olmadı sizin kadar tecrübeli değilimdir illaki canım ama ben ilişkimizde de evliliğimizde de hep ters giden bir şeyler olunca eşim kabalaşınca altında bir şey buldum düşünerek ve lendi çapımda çözümler getirdim az çok, o yüzden diyorum hani ters giden bir şeyler varsa ilişkinizde (yani bu en ufak bir şey olabilir) erkeklerin odunlaşma riski inanılmaz artıyor sanki
bir de sen işi bıraktın ya canın da sıkılıyordur allah bilir sarıyorsundır adamcağıza
şaka bir yana tatlım sen düşün biraz, neyi eksik yapıyoruz diye, erkekler biraz bize göre şekilleniyor bence, biz çirkef olursak onlar da öyle oluyor, saygılı sakin olursak onlar da öyle oluyor gerçekten, bütün güç bizde aslında. bebiş varsa tatlım emin ol Allahın lütfudur bu evliliğinize iyi gelecek demek ki Rabbim veriyorsa bu bebişi size her şeyde bir hayır vardır tatlım, içini rahat tutmaya çalış, eşini de al karşına konuş biz niye 3 yılda böyle odunlaştık hayatım de ben de bir kusur görürsen söyle de üzülüyorum böyle olmayalım de

kız nerelerdesin uyuyomusun fıttırı fıttırı geziyomusun nerdesin
seni merakımdan girdim perikızı yaa naaaaaptın yok mu bebiiiiiiiiiiiiiiiiş

Son düzenleme:

cnmsın ya sabah geçmiş sayfalarda yazdım durumumu bat yarın ve göğüs ucu hassasiyeti dışında bişey yok ( ki bu genelde adetime yakın olur ) işt böyle ne dersin bu işe :44:

cnmsın ya sabah geçmiş sayfalarda yazdım durumumu bat yarın ve göğüs ucu hassasiyeti dışında bişey yok ( ki bu genelde adetime yakın olur ) işt böyle ne dersin bu işe :44:
ateşi yüksekte sabitşendi aynı benim hamiş kaldığım ay gibi
mem ucu hassasiyeti aynı benim belirtim
kızım test yap artık bebiş doğunca mı yapacaksıııııııııııııııııııııııııııııııın
ay beni ateş bastı yaaa kızım kesin hamişsin sen yaa senin ateşin çoktaaaaaaaaaan düşmüştü yoksa

canım denüzüm ne olsun bizim sıpacığın burnu akıyor :) ocağa yemek koymalıyım ve midem bulanıyor hemde çok ciddi şekilde :S nasıl yapabilirim bilmiyorum bana folic asit kilo yapıyor daha doğrusu iştahımı açıyor şuan itibariyle 61 kilo olmuşum... 1.5 haftada 10 kilo nasıl alınır üzüntü mahfediyor beni ya düşünmeyim desemde sıkıntıdan yedikçe yiyorum ya bana birşey önerin ne olur böyle kilo alırsam bittim ben oğlumu doğurduğumda 58 kiloydum doğuma gittiğim gün tarttılar şuanda 5 haftalık bebekle 61 kiloyum ya

cnm gerçekten hızla kilo alıyorsun ama tavsiyem sabah kahvaltıdan önce yeşil çay iç tabi miden kaldrırsa :44:

cnm benim sabah ki durumumu okudun dimi ...benim geçen ayda dpo 13 de düşmüştü sabah kalktım ölçtüm 36.6 dedimm aa düştü sonra tekrar şekerleme yapim dedim çat saat çaldı dedim 7 olmadan ölçmüşüm nasılsa yataktan kalkmadım tekrarladım testi 36.8 5 dak . arayla tam dakikasına ölçtüğüm için o değeri girdim netten dpo kaçta test yapılmalı diye baktım 18 de diyo senin ve diğerlerinin tabloları inceledim kiminde dpo yazmıyo start denilen yerde mi yapmalıyım elimde 1 tane test var hatun boşa harcamak istemiyorum çıktığımda ecz. kapanıyo gidip 5 dak. alıcam bi yer değil de burası sen kaçta yapmıştın bat yarın benim

Bugün ki ateşinide gir hadi tatlım yaaa.dün ateşine bakamadim çünkü akşam erkenden uyudum yine bulantılı ve kusmalı günler geri geldi şimdi baktım ateşin süper olmuş
canım yaa yine mi kusmaaaa
bizim 1. trimestır da bitti yaaa niye geçmedi kiiii

Ekinci,canimmm doktora niye gidiyorum anlayamadimm
canım hamile kalmak isteyen bayanların çoğu bir sağlık sorunu olsa da olmasa da doktor kontrolünde oluyor ya genelde, o anlamda söyledim, yoksa doktora gitmek zorunda değil herkes tabii ki canımm

teşekkürler canım..
beni çok duygulandırdın
hani bi reklam var ya..
"çok geçmeden hevesin kaçar".. diye
İnşallah bizlerin daha hevesi kaçmadan Rabbim bizlere de verir..
inşallah tatlım rabbim kimseye göstermesin eksikliğini, inşallah gelecek yavrun, hiç beklemediğin bir anda gelecek meleğiniz
dualarım seninle canım

yeliiiiiz kızım bu ne ateeeeeeeeş
hatunlarımm overlarınız kendine geldi bu ay ateşler tavan
tatlım üstte olsan da peçeteye silsen de giden gidiyor içeriye, ilk anda
çapkın 1 sperme bakar iş, pazar günü de ya yumurtlama günündü ya da yumurtlamdan 1 gün önceki gündü
şimdi bu ay o kadar ateşi sallamadın ya diyet falan kafa dağıttın, ister misin bu ay gelsin minnak
ay heyecan yaptımmmm amaaaaaaaaan BATlar olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…