Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben DPO 10 da yaptım üstelik de akşam vakti yaptım, üstelik idrar numunesini damlatır damlatmaz hayvanlar gibi çıktı iinci çizgi o yüzden teste zorluyorum herkesi erkenden
ben de cuteheart sayesinde yapmıştım
durumunu okudum tatlım ama senin o günlerde ateşin 36,5lerde sürünüyormuş, 36,8 hiç çıkmamıştı mesela geçen ay ve günbegün düşmüş hep ateşin, bak bir önceki tablona kuzum
bilmiyorum ben heyecan yaptım yaaaaaaa:18::18::18::18::18::18:
ffnin test zamanı çok geç kuzum daha önce de çıkıyor

canikom öğle seviniyorum ki aynı benim gibi heycan yapmanıza aileyiz resmen bu sabah bir öğle bir böyle olunca arada kaldım ki hissim şu yönde yarın düşecek !!! yarın düşmesse yapıcam testi

adetin kaçın ki günü dr. ovulasyon başladı demişti sana yani ovudan sonra ne kadar zaman geçmiş testle onu merak ediyorum

kızlar az önce çok az nescafe renginde ama bolca sulu leke geldi...kanlı gibi değil bildiğiniz nescafe rengi..hiç sancım yok sadece ayaklarım üşüyor. ateşim hala 37.1.. işin tuhafı ovu testi yaptım bildiğin çift çizgi çıktı...gebelik testi yaptım negatif..napıcam şimcik? adet mi oluyorum acaba...ama ovu testim geçenlerde böyle değildi. bundan çok daha açıktı.

Son düzenleme:
mrb kızlar dpo ne demek

cnm yumurtlamayla adet olacağın süre arası

:44::44: neslicim neler oluyor sana böyle yerleşme desen daha önce gelir diye biliyorum bende olsa sonrası kırmızılar gelir hayır ovu testinin pozitif çıkmasıda enteresan bende ilk öncleri kaptırmıştım inanma açısından ovu testlerini 1-2 kez takıldım birakım

canım şimdi ff den tabloma bak topğin birinci sayfasından
22. gün ffye göre
doktora göre de 21. gün
yani dpo11 de test yaptım doktora göre
ff ye göre DPO 10 da test yaptım 10 şubat akşamıydı pozitifi gördüm
hala test kitini saklıyorum
kocicim de diyor çekmeceyi açıp bu ne çişli çişli şeyleri saklama diyor
canım gerçekten burada bir aile gibiyiz sabah kalktım dedim yine öğlenciyim bugün kızlar ne kaynatmıştır dedim belki de perriıkızının hamiş halayını kaçırmışımdır dedim
öyle eminim ki hamiş olduğuna baksana

kuzum ben de çözemedim..dpo 10. gün pembe bi leke gelmişti iki damla. ama bugün gelen çok farklı. hepsinden geçtim bi kaç gün önce yaptığım ovu testi daha açıktı.bugün bildiğin kopkoyu. bence benim hormonlar coştu. göğsüm de çatlıcak sanki.

hahaha sorma ne halay ya benim geçen 13 de dibe vurunca bu sabah düşer diye bekledim yarın sabah yüksek se yapıcam testi başka bir topikte arkadaş var memişlerinin büyümesinden anlamış hamiş olduğunu ki batı 11 nisan erkende gebelik testleri varmış öğrenmiş kocişin geldimi bu arada

canım kociş perşembe geldi ama yine gitti bu sabah
hazirana kadar bu böyle
şimdi yine perşembeye kadar bekle babam bekle

Yorum yaptım sana dedin yaaaa...

kuzucuk ben bunu yazdım sana
yxliz kullanıcısından alıntı

Yaw dün daldım ölçmedim, bugünkü ateşe bak. Şimdi yeni dr.uma kızmakla meşgulüm Bna açatlamaz bu yumrtalar dedi, bu ateş yükselmesi ne demek o zaman?

ya biz onlardan daha çok dr olduk be yelizim sen şimdid diyetti filan derken mal dr. un da dediğini dikkate alarak umursamadan zevkine baktın yaaa inşş... süpriz yapar senin minnaklar

bir de meryem yazmıştı sana bir yakının bir diğer kesesi erimiş diye

canım kociş perşembe geldi ama yine gitti bu sabah
hazirana kadar bu böyle
şimdi yine perşembeye kadar bekle babam bekle

Sayılı gün çabuk geçeeeeeeeer, üzülme bakiym! Resimlerinize bak özleyinceee :98:

Gelirse üzülürüm bu sefer onca ilaç kullandım. Gerçi dr. korun demedi :/

canım aetine tam olarak kaç gün var?
adet bekliyorsan BAt geliba bugün yarın...
ovulasyon testi o kadar çok durumda pozitif çıkıyor ki anlatamam
bunlardan birisi de hamilelik..
hamilelikte de pozitif çıkar, inşallah hamileliktendir canım
gerçi gebelik testi de negatif çkmış ama ateşin de güzel...
hormonal değişikliklerde lekelenme oluyor onu biliyorum, adet de gelebilir
ama sulu suluysa hamilelik şüphelendirdi beni:44:
neyse inş. bebiştendir canım beklemekten başka çare yok şimdilik
yarın falan testi tekrarlarsın artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…