Gelirse üzülürüm bu sefer onca ilaç kullandım. Gerçi dr. korun demedi :/
canım yaa yine mi kusmaaaa
bizim 1. trimestır da bitti yaaa niye geçmedi kiiii
canım hamile kalmak isteyen bayanların çoğu bir sağlık sorunu olsa da olmasa da doktor kontrolünde oluyor ya genelde, o anlamda söyledim, yoksa doktora gitmek zorunda değil herkes tabii ki canımm
inşallah tatlım rabbim kimseye göstermesin eksikliğini, inşallah gelecek yavrun, hiç beklemediğin bir anda gelecek meleğiniz
dualarım seninle canım
yeliiiiiz kızım bu ne ateeeeeeeeş
hatunlarımm overlarınız kendine geldi bu ay ateşler tavan
tatlım üstte olsan da peçeteye silsen de giden gidiyor içeriye, ilk anda
çapkın 1 sperme bakar iş, pazar günü de ya yumurtlama günündü ya da yumurtlamdan 1 gün önceki gündü
şimdi bu ay Heheeee kadar ateşi sallamadın ya diyet falan kafa dağıttın, ister misin bu ay gelsin minnak
ay heyecan yaptımmmm amaaaaaaaaan BATlar olmasın
canım 9. gün yumurtlayacağını pek zannetmiyorum çooook erken 23 günde 1 adet olup da gıdak gıdak yumurtlayan kadınlar bile 10-11. gün yumurtluyor433f32 Ovulation charts on FertilityFriend.com tabloma bi bakın lütfen çatlamış çatlamak üzere mi geçen ay 36,3ü bile zor görmüştüm. bu ay glukofen kullanıyorum bu arada
tatlım biz de sseni seviyoruuuzHeheee acaba dedim herkesin gordugu ve benden gizledigi biseymi vaar,seviyorum sizi beeeaaaa
canım 9. gün yumurtlayacağını pek zannetmiyorum çooook erken 23 günde 1 adet olup da gıdak gıdak yumurtlayan kadınlar bile 10-11. gün yumurtluyor
36,4 sana göre evet yüksek bir ateş sayılır ama yine de çalışın derim canım belli olmaz bu yumyumların işleri
tatlım biz de sseni seviyoruuuz
inşallah hiiiiç bir sorun olmadan bebiş gelir de doktora keseni görmeye gidersin
cnm senin ve diğer grafikdekiler b+ lar pozitif testlermi nedir onlar ?
Hayatım b+ lar kan testinde pozitif olanlar.ben mesela iki kez kan testi yaptırdım ve b+ işaretledim.haa idrarda yapanlar da aynını yapmışmıdır yoksa tek artımıdır bilemicem.benim idrar nazlıydı dpo 11 de bile negatif vermişti sonucuhemde bhcg 131 ken o negatif diyodu
canım B+ blood + demek yani kanda pozitifcnm senin ve diğer grafikdekiler b+ lar pozitif testlermi nedir onlar ?
canım ben 1 kilo belki almışımdır belki almamışımdırEkincim dediğin gibi bizim ilk üç ay bitmek üzere ama maalesef benim durum sabah anlattığım gibisenin nasıl durumlar kilo aldınmı hiç? ben bi kilo aldım şimdiden.bu gebeliğimde çok almasam diyorum sonra vermesi çok zor tabi başarabilirsem
canım B+ blood + demek yani kanda pozitif
normal +lar idrarda pozitif
benim DPO 10 da + çıkmıştı idrarda
DPO12 de kanda bHCG 1018 çıkmıştı
canım ben 1 kilo belki almışımdır belki almamışımdır
hep 58 kiloyum, karnım dar giyinince çıktığı belli oluyor ama hafif bol giyiniyorum hep kimse anlamıyor hamiş olduğumu
karnım ne zman şişecek yaa şişsin tekmelesin bebiş de azıcık sevelim yaa
sabah da kocişi gönderdikten sonra kötü kötü rüyalar gördüm bebişim erken doğuyormuş hasta doğuyormuş kalktım bir nefes nefese
kocicim de yoktu yanımda çok kötü oldum yaa
doktor zamanı gelse de görsem yavrumu diye gün sayıyorum meromm
evet tatlım hani tarihe tıklayıp bilgi giriş sayfasını açıyoruz ya, orada tests bölünüme tıklıyoruz, orada aşağıda pregnancy tests var oraya tıklayınca seçenek varcnm ya rüyan hayırlara çıksınyani onlarıda kendimiz ekliyoruz sistemin yaptığı bişi değil :44:
evet tatlım hani tarihe tıklayıp bilgi giriş sayfasını açıyoruz ya, orada tests bölünüme tıklıyoruz, orada aşağıda pregnancy tests var oraya tıklayınca seçenek var
+ var - var, bir de Blood+ ve Blood - var, sen hangi testi yaptıysan ve sonuç neyse ona göre işaretliyorsun
canım B+ blood + demek yani kanda pozitif
normal +lar idrarda pozitif
benim DPO 10 da + çıkmıştı idrarda
DPO12 de kanda bHCG 1018 çıkmıştı
canım ben 1 kilo belki almışımdır belki almamışımdır
hep 58 kiloyum, karnım dar giyinince çıktığı belli oluyor ama hafif bol giyiniyorum hep kimse anlamıyor hamiş olduğumu
karnım ne zman şişecek yaa şişsin tekmelesin bebiş de azıcık sevelim yaa
sabah da kocişi gönderdikten sonra kötü kötü rüyalar gördüm bebişim erken doğuyormuş hasta doğuyormuş kalktım bir nefes nefese
kocicim de yoktu yanımda çok kötü oldum yaa
doktor zamanı gelse de görsem yavrumu diye gün sayıyorum meromm
eee cnm baktın negatif ne kadar geçtn bat ı da çıktı ?
Hayatım ben dpo 8 de tsh yani troidlerimi kontrol ettirmek için kan vermiştim.dedim çıkmaz belki ama bhcg de baksınlar nasıl olsa aldılar kan.ertesi gün çıktı sonuç bhcg 9 du.adetime 5 gün vardı düşün yani.o gün idrar testi yaptım negatif sonra dpo 10 tekrar test bhcg131 ama dpo 11 de idrarda yine negatif
YAni meroşum kan testini gebelik için vermedin öğlemi ??? idrarda neden çıkmadı acaba :44: dpo kaçta kesin sonuç olur ki ???
Hayatım dedimya tsh ölçtürmek için gittim tabi ogünlerde bende senin gibi heyecanlıydım.ateş ölçtüğüm ilk ayımdı ve buraya yeni üye olmuştum.kızlardan yorum bekler dururdum.sağolsunlar çok yardımcı oldulardedim doktora benim bide bhcg bakılsa günü geçtimi dedi evet 4 gün geçti dedim ama yalaaan tabiki daha beş gün vardı.allah affetsin:44: ama napim geçmedi desem yapmicak.pembe yalandır demi bacım. Tatlım herkesin farklı ekincinin dpo 10 da hemde aksam idrarında verdi.sen yarın sabaha bat gelmezse hemmen yapıp bizlere haber veriyosun.kaçış yok ona göre
canım inşallah duyarım tekmişlerini de, o zaman derim heh yavrum da iyi oyun oynuyor derimKız al bendende okadar1 mayıs gelsede tekrar ultrasna girsem diyorum.yatıp kalkıp onu düşünüyom.hayatım senin daha beşinci ayda felan belli olur hamişliğin ilkinde öyle oluyor.ama bir aya kadar duyarsın tekmeleri o rüyalar bende hep var bebek emziririm tuzlarım daha neler neler.
canımm yarın müjdelerle gel yaaa nooolur bak sözün var, ateş yüksek gelirse test yapacaksın yarınvalahi bana kalsa bat ı 5 gün geçmeden yapmam...çünkü ben hep geç olurum o yüzden ama yarın yüksek çıkarda yapmassam yersiniz beni döversiniz biliyorumcanlarım hepinizden Allah razı olsun gece uykuya dalmadan benide geçirin içinizden olurmu Rabbim bize uygun gördüyse sağlıklı ve hayırlısıysa ailemize katsın inş. Herkezinkinide tabi
Mesaim bitmek üzere canlar tabloma doya doya bakoyım da şimdi böylegidiyorum yarın böyle gelmekte var Allah'a emanet olun siz kaynatın ben yetişirim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?