Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar iyi geceler. ben klomen kullanıyorum ya bugün sabah almam gereken hapı unuttum 4 buçuk gibi aldım bişi olur mu sizce yan etki yada başka bişi :18:

deme be perikızııııı
belli olmaz canım, hamişlik gerginliği de adet sancısına çok benziyor
inşallah düşmez ateşiiin, gelmez adetin, amiiiiiiiiiiiiin

Son düzenleme:
kızlar iyi geceler. ben klomen kullanıyorum ya bugün sabah almam gereken hapı unuttum 4 buçuk gibi aldım bişi olur mu sizce yan etki yada başka bişi :18:
birşey olmaz tatlım günlük doz önemli bildiğim kadarıyla
bundan sonrakileri dikkatli kullan bir şeycik olmaz

Ne güzel bir duygu buuuu,saat 7.. ve uyanır uyanmaz ilk aklıma gelen sizsinizz...
sevgi kokulu günaydınlaaaaaaarrrrrrrrr canlarımmmm...

canim. ne yaptin? var mi bir gelisme?

Kıslar günaydın varmı güzel haber verecek olanlar?sanırım perikısı var inşallah hamiledir.hadi hadi hadi

kızlar günaydın..benim lekelerim çok arttı her an kırmızıya dönüşebilir. feci sancım var. resmen 1 saate gelicek. ama kafamı karıştıran şu. dün yaptığım ovu testi neden çift çizgi çıktı? netten bir kadın doğumcuya sordum. cevabı sizinle paylaşıcam.

canik. gecen tablona baktigimda adet olacagini anlamistim ben.bsen simdi aklini rahatlatti daha fazla gecikmesin kiiiii yeni ayda bebek gelsin :))

canik. gecen tablona baktigimda adet olacagini anlamistim ben.bsen simdi aklini rahatlatti daha fazla gecikmesin kiiiii yeni ayda bebek gelsin :))

şeker ben de ümitli değildim ama işte ateş saçma sapan gidiyordu...zaten bu ay doktor da beklemeyin demişti. inşallah bu ay olur. ben çocuk düşünmeden önce hep nisanda hamile kalmak istiyorum derdim çünkü ocakta doğum olursa dönemi kapatırım araya yaz tatili de girer filan diye hesaplıyordum. (öğretmen olduğum için). inşallah allah yüzüme bakar da bu ay hamile kalırım. ama şunu anladım ki, insan psikolojik olarak her belirtiyi yaşıyor. ben 10. gün lekelendim, ovu testim dün çift çizgi çıktı, öncesinde yine koyuya yakındı, göğüsler şunlar bunlar...artık hamile olsam da yok kesin psikolojiktir dicem:))))

kızlar malesef benden çok heycanlandınız resmen düğün evi gibi olacak tı burası güzel haberim le ama topiğe rehavet çöktü resmen ateşim düşmesine rağmen dayanamadım ve sizleride kırmamak adına sabah test yaptım . Negatifi yedim oturdum aşşağa...Bide bu erken sonuç verenlerden ama yokkk Meğer ben içten içe ne kadar beklermişim mantığım olmasada olur diyormuş ama duygularım ayaklanmış sabah herkeze sardım sabah müşteriye ill önce kocama ( garibimin sesi çıkmadı ) offf belkide regl i gerginliği gece çok sancılandım ve stresden uyuyamadım resmen ne kadar sağlıklı ateş öltüm oda muamma ama sonuç bu işte ...

4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com

Abi nasıl çatır çatır hamile kalıyolar maşallah tembel teneke yumyumlarım var işte inş. eşimde bi sıkıntı yoktur offf çok gerginim bat bugün bakalım geliceklermi belkide stresten gelmiyo sadece göğüs ucu hassasiyetim var okadar ...

ekinci,yelizim,cuteheart,meroşum,yağmur,filozof,melek,merice,prenses,asyahayat,meryemim,nesli,ilknur kızlar hepiniz işte beynim durdu Allah razı olsun sizlerden arkadaşlarım benim

kuzum ben de senle aynıyım...oldum olucam ki lekelerim arttı..isyan etmeyelim yoksa cidden çekilmez oluyor.ben de çok üzülüyorum düşününce.3 aydır illa ki hastalanıyorum ovulasyonda ama demek ki zamanı var. sabredelim..sana şimdi böyle diyorum ama ben de aynı senin gibi delleniyorum:)

canım hiç üzülme lütfen.eğer bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olur.rabbim zamanını biliyo ama işte demekki birşeyler eksik.bende şaşırıyorum arkadaşlarım çocuk düşünüyoruz diyo 2 aya kalmıyo hamile kalıyolar ben yıllardır düşünüyorum tık yokdoktora gidyorum bişeyin yok diyolar gene yokben karar verdim önümüzdeki ay kısmet olursa tüp bebeğe başlıcam rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.

not:eğer hiç doktora gitmediysen eşinle birlikte mutlaka git canım.

Kızım bi tarafımızıda yırtsak bebekler malesef kendi isteyince geliyo, ben bunu anladım. Üzülme sakın, bi an önce regli olda yeni aya yeni umutla başla, zamanı gelmemiş de geç...

merthaba sanki biraz erken yaptın testi gibime geldi ateste oyle asırı dusmedı bence eger yarın dusmeye devam etmezse bir kaç gün sonra tekrar dene bence.

ne güzel işte..inşallah o ateş hiç düşmezzzzzzz:) bu ayki güzel haberi senden alırız.

Kistim var tedavi oluyom kuzum, 1 dünya ilaç kullanıyom, üstelik koca ay 2 kez oldu Yani ümitlenmemem için 1 dünya sebep var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…