Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merthaba sanki biraz erken yaptın testi gibime geldi ateste oyle asırı dusmedı bence eger yarın dusmeye devam etmezse bir kaç gün sonra tekrar dene bence.

merhaba cnm bende erken dedim bat bugün çünkü ama canları kıramadım kendimide iyice merak sarmıştı... Ama olsa çıkardı cnm çünkü erken sonuç veren test bu! Herkezin ki dpo 10-11 de çıkıyo benim 14 sanırım bugün .Sabah tabloları inceledim testte negatif çıkıpta hamiş olan bir tek şenay var :44: Ben zaten geç olurup nasip ...

Kızım bi tarafımızıda yırtsak bebekler malesef kendi isteyince geliyo, ben bunu anladım. Üzülme sakın, bi an önce regli olda yeni aya yeni umutla başla, zamanı gelmemiş de geç...

aynen öyle kuzum...

cnm Allah hakkımızda hayırlısını versin aynen dediğin gibi çok kişiden duydum bunu en az 3 ayda hallediyorlr bu işi :44: napalım çok şükür kısır değiliz sakat değiliz ben dr. görünmüştü bi sıkıntı görmedi şükür biraz akışına bırak ama eşinle gel demedi bir kaç ay sonra olmadı beraber gideriz artık...

Ateş beni çağırıyooooooooooo
Bu ne şimdi yahu, geçen ay yükselsin diye bi tarafımı yırttım şimdidee inmiyo namussuz ateş
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com

aynen ateş manyak yaaaa

ben geldiiiiiiiim canlarııım nasılsınız eşimle aramız biraz duruldu gibi o aynı odun ama beniçimdekileri ona söyleyince rahatladım biraz inşallah sylediklerim biraz olsun aklını başına getirir. şu an tek istediğim iyi bi iş ve hayırlı bi evlat allahım izniyle. yani kocamlı-mutlu hayallerimi şimdilik görmezden geliyorum. bi daha ki patlamaya kadar sabretmeye devam apiiim bu arada iki gündür çok yoğun bembeyaz krem kvamında akıntım oluyor ve kasıklarımda ağrı var. dün akşam üzeri yürürken ayağımla şeyim arası kasılır gibi çok arıyordu ve yoğun o krem akıntıdsn geldi adt oldum sandım geceleri de gaz oluyo sanki bi kaç saniye kıvranıyorum geçiyor. az öncede sol kasığıma sanki bıçak saplandı ölğyorum sandım 10 sn falan sürdü geçtiizce klomen kullandığım iin böle luyor olabilir mi :26:yeni mi yumurtluyorum ben yoksa :44:bugünkü ateşimde değişmedi pek bi istikrarli sanki bu kadarı normal mi bi bakıverin bacıarım bakiiiim 4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

perim bizde seni seviyoruz kusum dün telefondan okudum test yapacağını uyanır uyanmaz ilk iş topiğe girmek oldu canım. hayırlısı olsun üzme kendini bu ay olmassa gelecek ay bebek gtirsin inşallah sanabu arada sen 28. gün yumurtlamış oabilir misin ki :44:

Bu ne şimdi yahu, geçen ay yükselsin diye bi tarafımı yırttım şimdidee inmiyo namussuz ateş
yeliziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ateşinin maaşallahı var kusum inşallah ummadığın anda gelir sana meleğiiiiiin

hakkında hayırlısı olsun canım rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasıııın

adet gelmeden belli olmaz ama tabii yinede aşırı ümitlenmemek lazım buarada su erken testlere de hıc ınanama benım donemımde yapan arkadas vardı negatıf gsoterdı hatta onun baya uzun sure ıdrarda cıkmadı hasta olmayınmca ve 15 gun gecınce kan tetsınde cıktı yanı adet gelmeden umudunu kaymetme hasta olunca da yeni unut tohumu yeşersın bu ay olmazsa bır sonrakı ay olur. :)

cnmm yağmurum emin ol bu odunluklar % 80 in de var keesinnn ama işte yaradılış mı desek ne desek bende bazen içime sokasım gelir bazen bitane yapıştırasım ...İnş. bebişlerle birlikte kafamız dağılıcak...monotonlaşıyoruz işte zamanla bebişle yuvan hareketlenicek cnm inş. Buarada tablonu çok beğendim inş. müjdeli haberler gelir hayırlısıyla bu ay topiğe anlamadım ki cnm bende bu yumoşlama işinden !!! kimi söktürücülerle hamiş kalıyo kimi planlı olarak yumyumu hesaplıyarak yumyum geçtiğse birliktelik yaşayıp hamile kalıyo bu ay ben bir kaç defa oldum ama hiç çabasına girmemiştim hemen silinip yıkanıyodum iş güç yğklendim kendime ama insan ne olursa olsun korunmadığı için acaba mı diyo hep hayırlısı kuzum

Kistim var tedavi oluyom kuzum, 1 dünya ilaç kullanıyom, üstelik koca ay 2 kez oldu Yani ümitlenmemem için 1 dünya sebep var...

canım benim inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun. bende de follikül kisti var. bazen çatlamıyor yani yumurtam. bu ay yumurtam sağlıklıydı ama gel gör ki başka sebepler çıkıverdi.

kızlar kırmızılarım cebren ve hileyle geldi.ağrım var ama ilaç içmicem iyice sökülsün ne var ne yok. siz de çok içmeyin çünkü benim follikül kistimin yegane nedeni adet bile olmadan aldığım ağrı kesiciler nedeniyle yumurtamın atılamaması olabilirmiş...tabi bu bir ihtimal ama en azından kanamanız biraz olunca için..

canm çok tşkler... Allah razı olsun insan şu durumda oyalanmak mı istiyor nedir bu tazr şeyler duymak istiyor benim çevremde çalışmalara başladığımı pek bilen yok en fazla 3 kişi özellikle anneme söylemiyorum ki heveslenmesin umutlanıp her ay beni bunaltmasın diye...korunmayı bırakalı 5 ay olucak bu ayla beraber ama eşime göre toplasan 1 ay adam gibi çalışma olmuştur... Ne bilim bu işler herkezde değişiyor işte Rabbim hepimizin evlatlarını hayırlı yazgılar yazmış olsun 2 yıllık evliliğim var şükürler olsun karı-koca istiyoruz gerçekten hiç tanımadığımız ama onu tanımadan çok sevdiğimiz miniğimizi kollarımıza alıp koklayıp büyütmeyi inş. diyorum hayırlısıyla Allah'ım çok bekletip uğraştırmaz...Bilen bir arkadaşımda dedi çok düzenli regl olur, adetten 3 gğn geçmiş çıkmamış 10 gün sonra çıkmış değişik durumlar işte dediğin gibi fazla kaptırmamak gerek.

neslim yeni döngün hayırlı uğurlu bereketli olsun... Ben kıvırım kıvrım kıvransamda bir türlü ilaç içemem ...Böyle hem psikolojik alerji benimkisi

senin gectiğin yoldan gecen biri olarak sana bir tavsiye vereyim fazla kafaya takma bence yani çocuk yapalım diye dusunerek eşinle beraber olma. düşündükce hormonlar mı etkilenıyor ne zorlasıyor hersey. ben hamıle kaldıgım ay esımle 2 kez yada 3 kez beraber olmusumdur ondada mantar tedavısı oldugumdan dolayı o ay hıc cocuk dusunmemiştim. ve hamıle kaldım. ne zaman gelecegı belli olmuyor.fazla vbirine soylememen de iyi olmus bence soyleyınce hergun durum ne hamılemısın dıye sorarlar bende soylememıstım buna ragmen soruyolardı o psikoloji cok zor. umarım kısa surede hamıle kalırsın.

bunların da hepsi hikaye canım.
insanlara kafana takma o zaman hamile kalırsın demek onlara yapılabilecek en büyük kötülük bence.
sen 3-5 ayda hamile kaldın sanırım.
zaten bi sorun yokmuş.
sorun olan bi insanda aylarca kafası rahat olsa yine olmaz.
olacaksa da ne stres yapanları gördük. pat hamile kaldılar.
İnsanlar hamile kalıverince bütün sıkıntılarını unutup sanki o ay hiç düşünmemiş sanıyolar.

bak aylardır 26 günde adet oluyorm.
beni psikolojik durumum etkiler.
bebek istediğim aylar 30 güne çıktı ilk başlarda ama aylarca sallamadığım düşünmdiğim aylar oldu yine olmuyor.
şimdi tüp düşünmeye başladık yine yok bişey.

ben hemen hamile kalanlar bana stres yapma ben yapmadım oldu dediklerinde çok üzülüyorum.

o fikri kafamdan nasıl atabilirim bilmiyorum aklımdan çıkmıyorki birliktelik olurken eşimde diyor çok kafaya takıyosun aslında o kadar da değil diyorum ama :44:...Bilemiyorum nasıl olacak bişeylerle oyalanmak gerek bir sürü sıkıntılı mevzu yaşadım kızlar bilir eşimin ailesiyle alakalı!!! üstüne evime taşındım bir kaç defa oldu işte ama o yorgunlukta bile kafamı dağıtamadım sanırım şimdi de stresten gelmiyor kimide diyor sabaha kadar yatıcaksın sabah yıkan spermler kalması açısından ama işte nasibi varsa tutunucak bana başka yolu yok...Bebişinide Allah korusun bağışlasın sana maşallah

karanfilce burada dediğin birşeye katılıyorum çok eski bir arkadaşım var şuan hamile temmuz ayında evlendi banada sürekli hadi doğur bi tane diyordu ben ilk önceleri korunmayı bıraktığımı söylemedim ona oda ekim ayında bıraktı korunmayı hemen söyledi bana dedi ben bu ay korunmadım ama regli oldum çok üzgündü dedim cnm dur daha ilk ay (kendimdende biliyorum ya ) belkide doğum kontrol kullandın etkiledi o bir kaç ay bekle dedi hayatta bekliyemem dr . gidicem neyse gitti bir sorun yok bütün ay stresten bir hal oldu aşama aşama anlattı ve şükür ki o ay hamile kaldı sonra bende bir ay sonra söledim bende bıraktım korunmayı diye ne yapmalıyım filan taktik amaclı salladı ya ben bişi yapmadım akışına bırak düşünme flan dedim eee sen diyodun yok altıma yastık koydum filan yok be öylesine çat diye oldu işte şaşırdım ama dr.lar da söylüyor bu kafaya takma meselesini!!! Ben de diyorum ki doğucakları ve rahme düşücekleri tarih belli boşuna yoruyoruz kendimizi!

Şeker, rahim duvarın kalınlaşmış, bu iyi bişi. Kanaman onun için parça halinde olmuş. Oh şimdi tertemiz olcak için... Bu döngün bebişinle sonlansın inşallah....
inş öyledir yelizim

canım bende bu ay çok kötü oldum ya..
bebek hiç gelmeyecek sanki

tatlım kırmızılar gelmeyene kadar ümide devam

vayy maşşallah..
ateşe gelin ateşe

canım haklısın kesinlikle..
çocuk düşündüğümüzden beri her ay çocuk geliyo ümidiyle bekliyorum..
o bir ay hiç çalışma bile olmadı..
üstünkörü birşeyler yaşandı ilişki bile denmez..
onda bile acabalara düşmüştüm

canım ilk hamile kaldığım ay korunmayı bırakmıştım..
hamile kalacağımı düşünmemiştim bile..
ağır iş yapmış, evin şeklini değişmiş vs vs..
sonuçta o gece fenalaşmıştım..
hastaneye gittiğimizde dr düşük yapıo dediğinde şok olmuştuk
oysaki özellikle yaptığımız birşey yoktu..
normal ilişki yaşanmıştı..
olunca oluyomuş onu anladım..
ama ömrü yetmedi işte

kızlar 2 gündür kanamam başlamıştı bu 3. gün..
ben ömrü hayatımda öyle bir kanama görmedim..
ilk gün 6 ped gitmişti
oysaki ilk gün hafif leke leke kanama şeklinde olurdu..
2.gün pazartesi idi okula gitmiştim..
daha gideli 1 saat olmadan ped doldu değiştim..
geldim oturdum o şekilde ders anlatıyorum..
bir ara baktım ıslaklık hissettim kendimde..
başımı eğip bakınca ne göreyim belden aşağı kan gölüne dönmüşüm
eşimle aynı okuldayız Allahtan..
o geldi koştum lavaboya üzerimi değişmeye çalıştık..
yedek kıyafet yok..
serviste çağırıyo öğretmenler hadi deyip duruyo eve gitmek için..
pantolunu çıkarıp yarısını yıkadım..
en azından koltuk ıslansın ama kan olmasın dedim
ama daha giymeden yine foşşşşşşşşş parça parça kanlar döküldü..
anlamadığım bu ay hem çeşme gibi sulu, hemde pıhtılaşmış kan parçaları birlikte akıyodu..
kan gittikçe bende titreme halsizlik başladı..
eşim telaşlandı hemen hastaneye kaldırdılar beni..
salak hemşire o kan mı ben altınıza kaçırmışsınız sandım dedi
zaten ölüyorum kan gitmesinden, oda sinirlerimi alt üst eti..
şikayet ettim manyak kadını..
yatırdılar dr baktı kan değerleri normal ama yumurtlama düzensizliği var sende..
miyom dan da şüpheleniyorum dedi..
başka bir gün gel detaylı vajinal muayene yapalım dedi
miyom bebeği düşürürmüş
tarlusal verdi bu kanamanı azaltacaktır dedi..
kullanıyorum günde 2 tane..
o esnada sancıyla gelen yeni evli genç bir bayanda hamile olduğunu öğrendi..
ama muayene sonrası bebek düşüyo dedi dr.
yukarı çıkın kürtaj yapcam dedi.
kadın nasıl haykırarak ağlıyordu vermem bebeğimi vermem diye
imza atın dediler..
imza atıp ağlaya ağlaya hastaneden ayrıldı kadın..
baktım ki eşimin de gözleri dolmuş kadının o halini görünce..
bende ocak ayında aynı şeyleri yaşamıştım..
Kadın da yaşayınca çok etkilendi eşim..
''O AN SENİ DAHA İYİ ANLADIM CANIM ''DEDİ

Son düzenleme:
Gelecek gelecek, az kaldi.valla icime doguyo birden bire birkac hamile cikacak.bak demedi demeyinnn.gonlun ferah tut,cokta akilma.ooohhhhhhhhh biraz keyfine bak soyleee.bak nasil sasiracaksin....ben artik boyle yapiyorum.

kızlar herkese günaydınn
deniz canım bak adet olmadın daha. bu testler her zaman doğru çıkmıyor senin adet döngün farklı. eğer geç döllenme olduysa beta hcg kanda çıkar o da gününün geçmesi şart. bir ihtimalle sen test yap belki görürüz dedik biz. sen adet olana kadar bekle bakalım. ben erken gebelik testlerinin doğruluğunu inanmıyorum kişinin bünyesi daha farklı sonuç gösterebiliyor. kız kardeşimde 6. haftaya kadar anlayamadı idrar testleri hep negatifti adet döngüsüde seninki gibiydi. bekle bakalım. adet olman ümidini adetten sonrasına bırakır o zaman söylediğim gibi yapıyorsun. eğer adet olmazsan kanda baktır çıkacaktır kuzucuk.

Meryeeeeeeeeeem,
Yarın büyük gün kuzuuuuuuuuuuum.
Eşime sabah dedim yarın Çarşamba di mi diye. O da dedi nooldu, 1 arkadaşım 3üç bebekleriyle tanışcakta dedim. Allah bağışlasın maşallah maşallah dedi...

cnm lekelenmem oldu zaten bu arada hamile kalmak nasıl bir duygu haberim yok

hadi yaaa

benim genelde her ay böyle olur ekonomik pedler yetmez bana arkadaşlarım şok olur hep derler sen ondan bu kadar yiyosun da kilo almıyosun diye ...Ama bunu için görünmedim dr.a Geçmş olsun sana cnm tarlusal ı söktürücü diye biliyorum kanı azaltma etkiside mi varmış :44:

Gelecek gelecek, az kaldi.valla icime doguyo birden bire birkac hamile cikacak.bak demedi demeyinnn.gonlun ferah tut,cokta akilma.ooohhhhhhhhh biraz keyfine bak soyleee.bak nasil sasiracaksin....ben artik boyle yapiyorum.

cnm inş. patlasın haberler ardı ardına

canım hakkında hayırlısı olsun.bu ay olmazsa gelecek ay olsun inşallah.rabbim daha çok bekletmesin.

Canım sabah erkenden evden çıktım ve yeni geldim inan aklım hep sendeydi.hiiç üzülmek yok daha çok gençsin ve sağlıklısında.gelsin bi an önce bat ve yeni ayda yeni takdikler deneyelim yeni hayâllerimiz olsun ümitlenelim demi ama bende seni sizleri çook seviyorum bitanemm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…