canım hakkında hayırlısı olsun.bu ay olmazsa gelecek ay olsun inşallah.rabbim daha çok bekletmesin.
kızlar 2 gündür kanamam başlamıştı bu 3. gün..
ben ömrü hayatımda öyle bir kanama görmedim..
ilk gün 6 ped gitmişti
oysaki ilk gün hafif leke leke kanama şeklinde olurdu..
2.gün pazartesi idi okula gitmiştim..
daha gideli 1 saat olmadan ped doldu değiştim..
geldim oturdum o şekilde ders anlatıyorum..
bir ara baktım ıslaklık hissettim kendimde..
başımı eğip bakınca ne göreyim belden aşağı kan gölüne dönmüşüm
eşimle aynı okuldayız Allahtan..
o geldi koştum lavaboya üzerimi değişmeye çalıştık..
yedek kıyafet yok..
serviste çağırıyo öğretmenler hadi deyip duruyo eve gitmek için..
pantolunu çıkarıp yarısını yıkadım..
en azından koltuk ıslansın ama kan olmasın dedim
ama daha giymeden yine foşşşşşşşşş parça parça kanlar döküldü..
anlamadığım bu ay hem çeşme gibi sulu, hemde pıhtılaşmış kan parçaları birlikte akıyodu..
kan gittikçe bende titreme halsizlik başladı..
eşim telaşlandı hemen hastaneye kaldırdılar beni..
salak hemşire o kan mı ben altınıza kaçırmışsınız sandım dedi
zaten ölüyorum kan gitmesinden, oda sinirlerimi alt üst eti..
şikayet ettim manyak kadını..
yatırdılar dr baktı kan değerleri normal ama yumurtlama düzensizliği var sende..
miyom dan da şüpheleniyorum dedi..
başka bir gün gel detaylı vajinal muayene yapalım dedi
miyom bebeği düşürürmüş
tarlusal verdi bu kanamanı azaltacaktır dedi..
kullanıyorum günde 2 tane..
o esnada sancıyla gelen yeni evli genç bir bayanda hamile olduğunu öğrendi..
ama muayene sonrası bebek düşüyo dedi dr.
yukarı çıkın kürtaj yapcam dedi.
kadın nasıl haykırarak ağlıyordu vermem bebeğimi vermem diye
imza atın dediler..
imza atıp ağlaya ağlaya hastaneden ayrıldı kadın..
baktım ki eşimin de gözleri dolmuş kadının o halini görünce..
bende ocak ayında aynı şeyleri yaşamıştım..
Kadın da yaşayınca çok etkilendi eşim..
''O AN SENİ DAHA İYİ ANLADIM CANIM ''DEDİ
Meryeeeeeeeeeem,
Yarın büyük gün kuzuuuuuuuuuuum.
Eşime sabah dedim yarın Çarşamba di mi diye. O da dedi nooldu, 1 arkadaşım 3üç bebekleriyle tanışcakta dedim.Allah bağışlasın maşallah maşallah dedi...
bunların da hepsi hikaye canım.
insanlara kafana takma o zaman hamile kalırsın demek onlara yapılabilecek en büyük kötülük bence.
sen 3-5 ayda hamile kaldın sanırım.
zaten bi sorun yokmuş.
sorun olan bi insanda aylarca kafası rahat olsa yine olmaz.
olacaksa da ne stres yapanları gördük. pat hamile kaldılar.
İnsanlar hamile kalıverince bütün sıkıntılarını unutup sanki o ay hiç düşünmemiş sanıyolar.
bak aylardır 26 günde adet oluyorm.
beni psikolojik durumum etkiler.
bebek istediğim aylar 30 güne çıktı ilk başlarda ama aylarca sallamadığım düşünmdiğim aylar oldu yine olmuyor.
şimdi tüp düşünmeye başladık yine yok bişey.
ben hemen hamile kalanlar bana stres yapma ben yapmadım oldu dediklerinde çok üzülüyorum.
Allah razı olsun pembe akıntılı lekelenmem geldi zaten akşama kesin sökülür. Umut hep devam ediyor ama işte...Az önce bizim şirketin diğer bölümünde çalışan bi bayan var mide ilaçları kullanan tuvalete bile ilaçsız çıkmayan biriydi ben kendi kendime derdim zor tutturur diye 2. ayda gebe 5 haftalık ...
evet canım bu işler nasip kısmet işte.rabbim çok bekletmesin inşallah isteyen herkesi.dur bakalım tam sökülmemişsin tam olana kadar umut var demektir.
canım kardeşim :) bana lisede filozof derlerdi sosyal çevremde de bu lakabım devam etti :)) seni kendime çok yakın görüyorum. yazdıkların çok duygulandırdı beni. ilk gebeliğimde oğluma hamileyken (oğlumun ikizi vardı) kanamam başlamıştı 3 aylıklardı bebeklerim hastaneye kaldırdılar öğrendim ki oğlumun ikizi kordondan ayrılmış zehirlenmiş ve oğlumu eşinden başlayarak beni de zehirlemeye başlamış... çok zor günlerdi inan ağladım ağladım sonunda sunni sancı verdiler kürtaj yapamadılar çünkü oğlum sağlam duruyordusonuççç ikizi düşürdüm ama var yaa çok zordu çok... bir de eşim ve ailesi anlayışsız davranıyorlardı ailem istanbulaydı Allahtan başka kimsem yoktuıkça ciddi kanamalarım devam ediyordu . aradan 2 ay geçti düşük tehlikesi ve ayağa kalktığımda ci,ddi kanamalarım oluyordu. birgün hastanedeyken kanamam başladı dr. oğlumun suyunun yarıya kadar indiğini acil kürtaj yapılması gerektiğini söyledi düşünsenize 5 ayı bitirmiş bebek!! oynuyor beni hazırladılar masaya yatırdılar bir hışımla kalktım olmaz!! cinayet işleyemezsiniz diye dr. kızdı vs. koşa koşa giysilerimde yok eşimdeydi önlükle hastanenin dışında bekleyen eşime gittim ağlıyordu çok kötüydü hadi gidelim dedim arkamdan hemşire geliyor gelin yatın çok ciddi durumdasınız ölürsünüz vs. vs. atladık arabaya eve gittik bebek bezi aldım en büyük boy olurda düşerse beze düşsün de canı acımasın diye. çikolata vesu aldık sürekli çikolata yedim su içtim 1 hafta kalkmadan yattım sadece tuvalete gittim o kadar.... 2 hafta sonunda dr. gittik ama gözümün yaşı durmadı oğlumun oynaması bana ümit oluyordu....
dr. şokta!!! nasıl olur bu su nasıl tamamlanır!!!!! yaaa canım Allahım nasip etti işte... 39. haftanın içinde doğum yaptım Allahıma şükürler olsun Allah cc. ömür verirse oluyor inan bana...
şimdi 5 haftayı bitirdiğim 2. hamileliğim dr. 3 kese gördü ama içleri dolu mu boş mu bilmiyorum eğer doluysa 2 tanesinin düşme tehlikesi var ağrılarım çok oluyor ve yarın dr. kontrolüm var belli olacak ortaya çıkacak ak koyun kara koyun..... dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim çünkü birbirimiz için ettiğimiz dualar daha makbul olurmuş. Allahım gönlüne göre versin inş.
CANIM BENİM YA..
Allah razı olsun dualarından ötürü..
yazdıklarını okuyunca çok duygulandım ya..
benzer şeyler yaşamışız
bende felsefe öğretmeniyim,o yüzden filozof nickim
rabbim sana bağışlasın üçüzlerini inşallah..
bu kez hiç olumsuz bir durum yaşamadan sağlıkla kucağına alırsın yavrucuklarını inşallah..
benim giderek umudum tükeniyor, dr miyomda olabilir deyince hayallerim darmadağın oldu adeta
eşime de yansıtmıyayım diyorum ama üzüldüğü gördükçe oda üzülüyo..
ilk evlendiğimiz gibi çocuk düşünüyorduk, ama ailesi öyle kötü davrandılar ki bana, çocuktan bile vazgeçmiştim..
hatta boşanmayı bile düşünür olmuştum..
eşim ailemle görüşmemi bile kesmişti, gitmeyeceksin onlara vs diyordu..
ta ki bir süre sonra herşey rayına oturdu..
şu an aileyle görüşmüyorumm..
o gidip ailesini görüyo..
düşük yaptığımı bile öğrenmişler inanmamışlar
eşimi arayıp öğrendiler öyle emin olmuşlar hasbam
ama bir arayıp geçmiş olsun diyen olmadı
umurumda değil artık eşimle mutluyum huzurum yerinde çok şükür, o bana yeter..
bir de tatlı bir bebişimiz olsun katmerlenecek mutluluğumuz ama..
dua et bana da canım..
cnm lekelenmem oldu zaten bu arada hamile kalmak nasıl bir duygu haberim yok
benim genelde her ay böyle olur ekonomik pedler yetmez bana arkadaşlarım şok olur hep derler sen ondan bu kadar yiyosun da kilo almıyosun diye ...Ama bunu için görünmedim dr.a Geçmş olsun sana cnm tarlusal ı söktürücü diye biliyorum kanı azaltma etkiside mi varmış :44:
hastalıklı bu boşa dediler... mecburen görüşüyorum üst sokağımda oturuyorlar canımamiin canım benim duaların için. aynen bende boşanmaya kadar gittim ama neden? ailesinin istediğide bu değil mi! akraba takıntıları vardı kendi tanıdığı bildiği birini almak istiyorlardı... ama benim eşim malesef onların lafıyla çok hareket eder.... bizim sıkıntılarımız hep bu yüzden çıkıyor işte... etmez miyim dualarımdasın sende... miyomuda düşünme bence hastanede tahlil sonucumu beklerken bir han ım geldi yanıma ablası kocaman miyomla 3 kez doğum yapmış yani şu hayatta olmaz diye birşey yok yeter ki Allah ol desin...
cnm umudum filan yokta , neden ateşim sabah daha aşşağılara düşmedi acaba yarın mı düşecek tam olarak...Var mı sende bebiş ? çocuğun var mı yani?
cnm umudum filan yokta , neden ateşim sabah daha aşşağılara düşmedi acaba yarın mı düşecek tam olarak...Var mı sende bebiş ? çocuğun var mı yani?
bende söktürücü diye bilirdim ama verince ikinci kez sordum kanamam var çok akıyo, yani adeti bekler gibi bir durumum yok dedim..
tamam işte bunu kullanırsın bu azaltır kanamayı, hap bitince de normal kanaman gelmiş olur dedi..
canım sende bir dr a görün..
bende çok zayıfım..
safinaz derler bana
boyum uzun zayıf olunca
hep adet dönemlerimde ekonomik ped değil de gece yazanı kullanırım..
daha geniş ve daha çok depo hacmi var diye
ancak bu ay o bile yetmedi..
bir kontrole git sende..
benim bu ay ara ara watery kıvamında ara akıntılarım da olmuştu..
korkmuştum zaten..
demek bu yüzden..
bir yumurtalığım diğerine göre daha tembelmiş..
o hangi ay aktifse çalışma yapsam da işe yaramıyo..
sol yumurtalığım hangi ay aktifse o ay hamile kalıyorum..
aralık ocakta üst üste sol yumurtalığım aktifti demek hamiş kalmıştım
yok canım malesef benim eşimde problem var.bakalım gelecek ay aşılama falan düşünüyoruz.artık bir yerden başlamak lazım sanırım.bu ayda çatladım ama dedim ya bende umut yok.
canım üzme kendini yaaa..
hayırlısı olsun..
belki de şu an hamilesindir de
üzülerek bebişe de zarar verme..
olmasa da yeni döngün de bomba gibi çalışmış olarak girersin
ahhh cnm umarım herşey yoluna girer...
Bizde inş. çıkmaz öyle bişi off ne zor işlermiş buarada merice daha önce kullandığım avatar fotosunu görünce dedim ala ala kendi kendimemi konuşuyorum sonra baktım sensin...Cnm hayırlısı olsun sen kaç yaşındasın
o kadar yazdım niye cevap yazmıyon senküsüyoruz sana işte enesle arkamızı döndük bilgisayara :S
inşallah çıkmaz öyle sorunlar canım.sorunlar çıktıkça insan daha çok ümitsizliğe kapılıyor.sendemi kullandım bu avatarı çok tatlı geldi bebiş bide buraya üye olduğumdan beri aynı avatarı kullanıyordum dedim değiştireyim belki yeni avatarım bana uğur getirir.bu arada 25 yaşındayım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?