kızlar canlarım ben çıkıyım. çok halsizim. evde biraz yürüyüm malum kilo alıyor başını gidiyor bende. Allaha emanet olun.... hepinizi çok seviyorum kalbim sizinle...
cnm ya bir tek ben böyle değilmişim benimde böyle düşüncelerim vardır eşim dalga geçer benimle inş. uğur getirir daha gençsin be cnm ben senin yaşındayken evli bile değildim olur olur sıkma canını bak benim kuzenler hadi hadi diyip duruyolar bana
canım gencim ama dedim ya sorunlar çıkınca daha bi umutsuzlaşıyo insan.zamanda çok çabuk geçiyor.içime bu ay olmadıysa bile bir iki aya hamile kalcakmışsın gibi geliyor.
canım ancak fırsat buldum sayfaya bakabildim... sıkma canını Rabbim en güzel ve en kısa zamanda kavuştursun yavrularımza
İnşşşşşsabah tüm tabloları inceledim ilk sayfadan beğendim umut var sende hadi inş. Ekinciden sonra kalakaldık inş. bakalım sevincimiz devam etsin
canlarımmm
yeni kalktım beni biliyorsunuz gece uyku tutmayınca böyle oluyor
daha kahvltı yapmadım perikzıını merakımdan
kahvaltı yapıp geleceğim geçmişi okumaya neler kaynattınız canlarımm
canım ateşin tam da düşmüş sayılmaz yaa 36,6 senin yüksek ateşin bak geçen aylara
adet de gelmesi DPO14 olmuşsun artık DPO13 den sonra gelmiş geçen ay
bilmiyorum sen hamişsin gibi dikkatli davran da aman sigara migara içiyorsan bırak hemen ay heyecan yaptırdın de kızım beeeeeeeeeeeeeee:18:
bir de test yap allah rızası için
cnm çok tşk. ederim ama ne yalan söyliyim gerildim sabah sabah sen en durumdasın göremedim tablonu ekletmemişsin ...Karanfilceye özelden msj at cnm sağolsun hemen ilgilenir
canım hayırlısı olsun inşaallah...
ben de regl sancısı çekiyorumateş düştü tabii...
434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com karanfilceye msj atarım
ahh yaa ne hınzır bu ateşler baksana oyun oynuyorlar resmen bize nasıl dibe çökmüş yeni döngün mutlulukla sonlansın arkadaşım inş.
canım özel msj atamıyorum karanfilceye benim yerime sen mesaj atar mısın?
Hayırdır inş.!!!kızlar bu ne böyle bu saat olmuş benden başka kimsecikler yok buralarda hafta sonu bile bu kadar değil!!! Noldu sizeee ...
Ağrıdan bildiğiniz geberiyorum buralarda offf
Yettim periim ama sen yoksuntatlım öğleyin girdim okudum olanları hatta sana yazdım ama görmemişsin sanırım.naptın sancın olduğuna göre geldimi kırmızılar?
pardon cnm görmedimbildiğin oluyorm sanki ama dökülmedi daha tam cremyle karışık pempe akınım var yarına ya da akşama tamamdır gibi me geliyo sanki doğuruyorum ( 50 kez doğurdum ya ) uyuşmuş bi şekilde her an patlama beklemekteyim sen napıyosun yemekleri ihmal etmiyosun dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?