Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar canlarım ben çıkıyım. çok halsizim. evde biraz yürüyüm malum kilo alıyor başını gidiyor bende. Allaha emanet olun.... hepinizi çok seviyorum kalbim sizinle...

kızlar canlarım ben çıkıyım. çok halsizim. evde biraz yürüyüm malum kilo alıyor başını gidiyor bende. Allaha emanet olun.... hepinizi çok seviyorum kalbim sizinle...

cnmmm bak yarın ilk iş ne olursa olsun yaz buraya gelemessen face den yaaz açık tutuccam yarın ona göre

canım gencim ama dedim ya sorunlar çıkınca daha bi umutsuzlaşıyo insan.zamanda çok çabuk geçiyor.içime bu ay olmadıysa bile bir iki aya hamile kalcakmışsın gibi geliyor.

canım ancak fırsat buldum sayfaya bakabildim... sıkma canını Rabbim en güzel ve en kısa zamanda kavuştursun yavrularımza

canım gencim ama dedim ya sorunlar çıkınca daha bi umutsuzlaşıyo insan.zamanda çok çabuk geçiyor.içime bu ay olmadıysa bile bir iki aya hamile kalcakmışsın gibi geliyor.

İnşşşşş sabah tüm tabloları inceledim ilk sayfadan beğendim umut var sende hadi inş. Ekinciden sonra kalakaldık inş. bakalım sevincimiz devam etsin

canım ancak fırsat buldum sayfaya bakabildim... sıkma canını Rabbim en güzel ve en kısa zamanda kavuştursun yavrularımza

cnm çok tşk. ederim ama ne yalan söyliyim gerildim sabah sabah sen en durumdasın göremedim tablonu ekletmemişsin ...Karanfilceye özelden msj at cnm sağolsun hemen ilgilenir

İnşşşşş sabah tüm tabloları inceledim ilk sayfadan beğendim umut var sende hadi inş. Ekinciden sonra kalakaldık inş. bakalım sevincimiz devam etsin

inş canım yaa artık hamiş çıksın bol bol halay çekelim bayadır durulduk.

canlarımmm
yeni kalktım beni biliyorsunuz gece uyku tutmayınca böyle oluyor
daha kahvltı yapmadım perikzıını merakımdan
kahvaltı yapıp geleceğim geçmişi okumaya neler kaynattınız canlarımm
canım ateşin tam da düşmüş sayılmaz yaa 36,6 senin yüksek ateşin bak geçen aylara
adet de gelmesi DPO14 olmuşsun artık DPO13 den sonra gelmiş geçen ay
bilmiyorum sen hamişsin gibi dikkatli davran da aman sigara migara içiyorsan bırak hemen ay heyecan yaptırdın de kızım beeeeeeeeeeeeeee:18:
bir de test yap allah rızası için

kızlar benim adetten bir gün önce ovu testim pozitif çıktı. ben de nette bir doktora sordum. demiş ki: siklusunuz yumurtlamasız olmuş olabilir ya da pco olabilirsiniz. ben pco değilim çünkü hayatımda en az 7-8 kez muayene oldum, adetlerim düzenlidir vs. olsa söylerlerdi. o zaman ben şimdi yumurtlamadım mı?

ekincim dünyalar güzeli arkadaşım hemen gidin mamanızı yiyin lütfeeen cnm ne kadar iyi niyetlisin sen böyle Allah razı olsun yok cnm yok ben sabah erken sonuç veren testten yaptım yok nanik yaptı bana test sırf hatırnız için yaptım...Ve fena sancılardayım az öncede kanlı akıntım geldi sökülürüm bugün ateş konusunda da haklısın canm benm bence yüksek aslında diğer aya göre ama ben stresten uyuyamadım ki ondan bölük pörçük sonuç bu oldu geçen ay ateş düştükten 1-2 gün sonra gelmişti ama cuteheartın dediği gibi yüksek olsada gün içinde düşüp geliyomuş kırmızılar güzelce edin kahvaltınızı minnakımla sonra güzel yorumlarını bekliyoruzzzz

ahh yaa ne hınzır bu ateşler baksana oyun oynuyorlar resmen bize nasıl dibe çökmüş yeni döngün mutlulukla sonlansın arkadaşım inş.

vallahi öyle canım nasıl umutlandırdılar bizi inş bu son tablomuz olur hayırlısıyla

canım özel msj atamıyorum karanfilceye benim yerime sen mesaj atar mısın?

Hayırdır inş.!!! kızlar bu ne böyle bu saat olmuş benden başka kimsecikler yok buralarda hafta sonu bile bu kadar değil!!! Noldu sizeee ...

Ağrıdan bildiğiniz geberiyorum buralarda offf

Hayırdır inş.!!! kızlar bu ne böyle bu saat olmuş benden başka kimsecikler yok buralarda hafta sonu bile bu kadar değil!!! Noldu sizeee ...

Ağrıdan bildiğiniz geberiyorum buralarda offf

Yettim periim ama sen yoksun tatlım öğleyin girdim okudum olanları hatta sana yazdım ama görmemişsin sanırım.naptın sancın olduğuna göre geldimi kırmızılar?

Son düzenleme:
Yettim periim ama sen yoksun tatlım öğleyin girdim okudum olanları hatta sana yazdım ama görmemişsin sanırım.naptın sancın olduğuna göre geldimi kırmızılar?

pardon cnm görmedim bildiğin oluyorm sanki ama dökülmedi daha tam cremyle karışık pempe akınım var yarına ya da akşama tamamdır gibi me geliyo sanki doğuruyorum ( 50 kez doğurdum ya ) uyuşmuş bi şekilde her an patlama beklemekteyim sen napıyosun yemekleri ihmal etmiyosun dmi

Yok kendim yapamamda benimkine yaptırıyom.öğleyin çağırdı gel biyerde yemek yiyelim dedi akşam atışmıştık dedim hadi uzatmiyım gittim bi mercimek çorbası içtim başka hiçbişey görmek istemiyom ordan bide hamişlik pantolonu ve gömlek aldım kız artık yavaş yavaş kotlar sıkmaya başladı.gelsin bitsin şu batta yeni bi ay ve umutlarımız olsun bi an önce geçsin ağrıların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…