Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bende öğle diyorum gelicek se gelsin benim ki hep sancılı offf ayyy büyüsün annesi ya kokusunu içine çekiceksin aylar sonra ayyy Allah'Im ya

bende öğle diyorum gelicek se gelsin benim ki hep sancılı offf ayyy büyüsün annesi ya kokusunu içine çekiceksin aylar sonra ayyy Allah'Im ya

Sorma be kuzum bende her ay doğum sancısı çeker gibi çekiyorum.bekarken evlenince geçer dediler geçmedi,sonra çocuk doğur geçer dediler ee yine geçmedi yani ilk iki günüm hep kötü geçer.evet canim bi büyüsün hatta doğsunda poposuna vurayım anneni neden çok üzdün bulandırdın diye:9;

meroşumm hamişkende mi sancı çekiyosun bana da öğle derlerdi evlenince geçer diye hatta eltim de diyo ya bu adet sancısı çekenleri anlayamıyorum bir türlü dedim çeken bilir

Hayırdır inş.!!! kızlar bu ne böyle bu saat olmuş benden başka kimsecikler yok buralarda hafta sonu bile bu kadar değil!!! Noldu sizeee ...

Ağrıdan bildiğiniz geberiyorum buralarda offf

canım sancım vardı benim de..
3 gündür çok kan kaybedince gücüm azaldı sanki..
bugün rapor aldım okula gitmedim de..
evde dinleneyim dedim..
uzandığım yerde uyuyakalmışım
bekarken çok çektim sancıdan, size denildiği gibi bana da evlenince geçer dediler hala tık yok..
aksine arttı bile sancılar
son netice de çocuk olursa kesilir diyolar onunda doğruluğunu bekleyip görecem artık

kızlar canlarım ben çıkıyım. çok halsizim. evde biraz yürüyüm malum kilo alıyor başını gidiyor bende. Allaha emanet olun.... hepinizi çok seviyorum kalbim sizinle...

güle güle taze anniş..
çok yorma kendini..
yarın büyük gün

ben minyon değilim ya..
bu yüzden aksine büyük gösterdiğimi söylerler..
eşim benden 6 yaş büyük..
ama millet tam tersi olduğunu sanır hep
13-14 yaşında ergenliğe girince boyum atmıştı, istemeye gelmeye başladı görücülerim
bunun yaşı 18 den aşağı değildir kızını vermemek için yaşını küçük söyleme diye anneme fırça atarlardı bir de
dezavantajı iler ki yıllarda yaşımı gösterecem, ama sen hep yaşın küçük sanılacak bu yüzden şanslısın kuzu
eşimin ailesi beni çok kırdı.
bebek muhabbetleri,eşime kuzenini istemek istemelerinden ötürü ortalığı karıştırma vs sebepler çoktu..

canım dua et..
ben hep dua ettim..
dua müminin silahıdır, dua kaderi bile değiştirir derler..
elbet eşinde anlayacaktır herşeyi..
hele bebişlerine dalınca herkesi unutacaktır

yok mcnm bnm ne hamilesi ateşte yarın düşecek gibi görünüyor tıpki senin ki gibi seninde 36.8 den 36.6 ya düşmüş sonra sökülmüşsün bak tabloma benim kide 36.6 ya düştü işte

evet ya son haddede tablolar benziyo..:26::26::26:
sende yarın mı olcan acaba..
ki inş 9 ay olmazsın
gelecek ay ben sen, ajum, nesdem,merice,cuteheart,ilknur,prenses, yağmur vs vs hepimiz hamiş kalırız inş..
mayısta açan çiçekler gibi bizde çiçeklerimizi açarız inşallah

Son düzenleme:
meroşumm hamişkende mi sancı çekiyosun bana da öğle derlerdi evlenince geçer diye hatta eltim de diyo ya bu adet sancısı çekenleri anlayamıyorum bir türlü dedim çeken bilir

Yok hayatım hamislikten önceyi bahsediyom sorma benimkide hep der çok nazlısın diye bende ah derim erkeklere bi saat göstersen allahım diye kaldı ki benim canım hiç tatlı deyil çok dayanıklıyımdır

cnmmm Allah duysun sesini kız yok ne 9 ay gelmemesi ben bildiği oluyor gibi sancı çektim tüm gün ama sökülemedim işte tuvalete oturuyorum afedersin izliyorum akar belki diye sadece cremyle karışık bişey geliyor bir parça kanlı ne kadar nazlandı beee offf çok geçmiş olsun sanada cnm ...sanırım tam yaşını göstermek en iyisi ben 20 li yaşların başındayken küçücük çocuklar asılıyodu ve nitekimde küçük kocam oldu kısmet işte evimizi taşıdık alt kat komşu geldi diyo siz iki çocuk mu yaşıcaksınız burda içimden yuhhh dedim...teze 2 yıllık evliyiz dedim aaaa maşallah gencecik evlenmişsiniz ne güzel ahaha...kısmet ama ne olursa olsun görünen o ki evladımla aramda 30 yaş gibi bir gerçek olucak

Yok hayatım hamislikten önceyi bahsediyom sorma benimkide hep der çok nazlısın diye bende ah derim erkeklere bi saat göstersen allahım diye kaldı ki benim canım hiç tatlı deyil çok dayanıklıyımdır

ya onlar ne anlar be diyorum ben bazen ya ben senin kini kesiyim oluk oluk kan aksın naparsın gülüyo manyak ahaha

Çok beklersin fıstığım banada öyle derlerdi ama nerdeee bitürlü geçmedi.benim ablamada 13 yaşında görücü gelmisti sahi sen kaç yaşında sın ne iş yaparsın datlum yaa merakettim

olsun kız benimde senden farkım yok ki
çocuklarımız bize nine mi der artık bilmiyorum
kadına deseydin çok sevdiysen evine al besle bizi
evlatlık al
ne karışırlar ki bilmem..
bu arada merak ediyorum herkesi ya topikten
faceden eklesene beni

ya onlar ne anlar be diyorum ben bazen ya ben senin kini kesiyim oluk oluk kan aksın naparsın gülüyo manyak ahaha
ayyy sen çok yaşa emi sesli güldüm ya

Çok beklersin fıstığım banada öyle derlerdi ama nerdeee bitürlü geçmedi.benim ablamada 13 yaşında görücü gelmisti sahi sen kaç yaşında sın ne iş yaparsın datlum yaa merakettim

27 yaşında,1 yıllık evli,uzun boylu zayıf bir öğretmenim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

canim. senin atesin bana hc sacma gelmedi. bence senin bazal cuvut isin bizmkilerden yuksek. onun icin 36.7 senin icin dusuk sayilir. insallah iyice olurda regl yeni dongun baslar.

canim. insallah guzepce olur regl. bu arada hersey cat diye hamile kalmakla bitmiyr ne yaxikki. ben isyedigim ay hamile kaliyrm ama yasatamiyrm. onun icin herseyin hayirlisi.

Ateş beni çağırıyooooooooooo
Bu ne şimdi yahu, geçen ay yükselsin diye bi tarafımı yırttım şimdidee inmiyo namussuz ateş
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com

owwww. masallah.

cok haklisin canim. sakin kimse uzerine alinmasin ama "davulun sesi uzaktan hos gelir". herkes sadce kendi yasadigini bilir.

bu arada ben iyice siyirttim kizlar... baktim bu boyle olmayacak psikiyatriste gitmeye karar verdim. olmuyor kendi basima. her kafadan bir ses cikiyor. iyice dibe batiyorum sanki ( allah kimseye evlat acisi vermesin (her be kadar dogmamis olsa da onlar benimdi. benim yavrularimdi. iste kimse bu kismi anlamiyor).

canım ya rabbim yardımcın olsun..
bende kaybettiğimde her kafadan bir ses çıkıyordu..
kafayı yiyecektim nerdeyse..
sürekli ağlama krizlerine giriyordum..
ama nasıl ki çalışmaya başladım herşey son buldu..
kafamı dağıtacak ortam oluştu..
sende dene istersen

saol cnm. eylul de bir tane , martta bir tane kaybettim ( sonuncu da ben suclu goruldum. keyfimden gidip kurtaj oluyorm. neyse...

isimi bebek icin biraktim. suan donme imkanim yok ne yazikki. hem suan calisacak gucumde hic yok. offff. zor cok zor. mutlu gorunmeye calismak, etrafindakiler senin batmani beklerken ayakta durmaya calismak....

batmanı isteyenleri batırmak lazım ki görsünler anyayı konyayı
sen boşver hepsini..
kocişini al keyfine bak..
çıkın gezin tozunn..
onun ailesinden uzak keyfinize bakın..
inş hayırlısıyla sağlığı ile gelir bebişin..
hepsinin suratına bir tokat gibi olur

Amaniinn saygılar örtmenimm yakında bide çocuku olursun inşallah

birşey olmaz tatlım günlük doz önemli bildiğim kadarıyla
bundan sonrakileri dikkatli kullan bir şeycik olmaz

canım benim ya ben bu aralar kardeşimin taşınması nedeniyle çok unutkan oldum. bi yandan bebekle ilgilen i yandan toplan taşın düzenle neyse ev taşıyan varsa anlar beni. aklım uçmuş ben 4 gibi bi ilaç aldım sabah almadım diye. ama meğer sabahta almışım yatarken ilaçları sayınca anladım. fazla almışım yani günde sabah 1 akşam 2 alıyordum ben dün öğlende de almışım 1 adet ya bu ayda olmayacak galiba çok düzensiz içtim ((

selam kızlaaaaaaaaaaaar
ne kadar kaynatmışsınız oku oku bitiremedim valla

peerikızım sanırım gelmiş senin kırmızılar hayırlısı olsun hakkında.
tekrar söylüyorum ateşinin yükseldiğini görmek bile çok güzel kıymetini bil, ben de o da yok

filozofuuum ne oldu sana böyle kanaman çok olmuş.
inşallah kötü bir şey yoktur miyom falan demişsin ama arada olur herhalde böyle aşırı kanama.
tarlusal aşırı kanamaları düzensiz kanamaları düzene sokarmış, prospektüsünde yazıyordu
bir an önce düzelir inşallah, adet bitince kadın doğumcuya görün muhakkak.

cuteheart,yxliz, mero sizlerden ne haber?
geçmişi tam okuyamadım gözlerim şaş oldu ne var ne yok tam bilemiyorum o yüzden

Ben iyiyim kuzum, ateşim yükseldi merak içinde regli günümü bekliyom. İlaçlara devam ediyom.
Bide CUTEHEARTa üzülüyom, ona yazcak bişi bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…