Ben iyiyim kuzum, ateşim yükseldi merak içinde regli günümü bekliyom. İlaçlara devam ediyom.
Bide CUTEHEARTa üzülüyom, ona yazcak bişi bulamadım
selam kızlaaaaaaaaaaaar
ne kadar kaynatmışsınız oku oku bitiremedim valla
filozofuuum ne oldu sana böyle kanaman çok olmuş.
inşallah kötü bir şey yoktur miyom falan demişsin ama arada olur herhalde böyle aşırı kanama.
tarlusal aşırı kanamaları düzensiz kanamaları düzene sokarmış, prospektüsünde yazıyordu
bir an önce düzelir inşallah, adet bitince kadın doğumcuya görün muhakkak.
batmanı isteyenleri batırmak lazım ki görsünler anyayı konyayı
sen boşver hepsini..
kocişini al keyfine bak..
çıkın gezin tozunn..
onun ailesinden uzak keyfinize bakın..
inş hayırlısıyla sağlığı ile gelir bebişin..
hepsinin suratına bir tokat gibi olur
Ben iyiyim kuzum, ateşim yükseldi merak içinde regli günümü bekliyom. İlaçlara devam ediyom.
Bide CUTEHEARTa üzülüyom, ona yazcak bişi bulamadım
ben de doktoruma gideceğim günü iple çekiyorum bakalım biz ne yapıcaz?
ateşin niye yükseldi acaba yumurtladın mı ki?:26:
ne olmuş cuteme?
tam okumadım geçmişi bir göz attım.
selam kızlaaaaaaaaaaaar
peerikızım sanırım gelmiş senin kırmızılar hayırlısı olsun hakkında.
tekrar söylüyorum ateşinin yükseldiğini görmek bile çok güzel kıymetini bil, ben de o da yok
inşallah kötü bir şey yoktur miyom falan demişsin ama arada olur herhalde böyle aşırı kanama.
tarlusal aşırı kanamaları düzensiz kanamaları düzene sokarmış, prospektüsünde yazıyordu
cuteheart,yxliz, mero sizlerden ne haber?
geçmişi tam okuyamadım gözlerim şaş oldu ne var ne yok tam bilemiyorum o yüzden
canim. senin atesin bana hc sacma gelmedi. bence senin bazal cuvut isin bizmkilerden yuksek. onun icin 36.7 senin icin dusuk sayilir. insallah iyice olurda regl yeni dongun baslar.
canim. insallah guzepce olur regl. bu arada hersey cat diye hamile kalmakla bitmiyr ne yaxikki. ben isyedigim ay hamile kaliyrm ama yasatamiyrm. onun icin herseyin hayirlisi.
owwww. masallah.
cok haklisin canim. sakin kimse uzerine alinmasin ama "davulun sesi uzaktan hos gelir". herkes sadce kendi yasadigini bilir.
bu arada ben iyice siyirttim kizlar... baktim bu boyle olmayacak psikiyatriste gitmeye karar verdim. olmuyor kendi basima. her kafadan bir ses cikiyor. iyice dibe batiyorum sanki( allah kimseye evlat acisi vermesin (her be kadar dogmamis olsa da onlar benimdi. benim yavrularimdi. iste kimse bu kismi anlamiyor).
canım rahim duvarım kalınlaşmış..
fazla östrojen üretimi olunca öyle oluyormuş..
yumurtalarım bu ay çatlamamış galiba..
Ateş beni çağırıyooooooooooo
Bu ne şimdi yahu, geçen ay yükselsin diye bi tarafımı yırttım şimdidee inmiyo namussuz ateş
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
al bendenden o kadar tatlım milletin ağzı torba değil ki büzesin.milletin gözümün içine bakarak sürekli bebek sormaları o kadar içimi yakıyo ki.hele bazı densizler sizden sonra evlenenlerin bile çocukları oldu hani sizde demeleri dahada yakıyo canımı.olmuyo desem acıyan gözlerle bakıcaklar bana bunuda istemiyorum her defasında sesiz kalıp içime atıyorum.dışımdan haykırmak istediklerimi hep içimden haykırıyorum.ve bu yük o kadar ağır gelmeye başladıki.rabbim yardımcımız olsun tez vakitte kavuştursun bebeklerimize.bu çok zor bi sınavmış.ve yalnızca çekenin bilebileceği bi sınav.rabbim bu sınavdan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin.canim. senin atesin bana hc sacma gelmedi. bence senin bazal cuvut isin bizmkilerden yuksek. onun icin 36.7 senin icin dusuk sayilir. insallah iyice olurda regl yeni dongun baslar.
canim. insallah guzepce olur regl. bu arada hersey cat diye hamile kalmakla bitmiyr ne yaxikki. ben isyedigim ay hamile kaliyrm ama yasatamiyrm. onun icin herseyin hayirlisi.
owwww. masallah.
cok haklisin canim. sakin kimse uzerine alinmasin ama "davulun sesi uzaktan hos gelir". herkes sadce kendi yasadigini bilir.
bu arada ben iyice siyirttim kizlar... baktim bu boyle olmayacak psikiyatriste gitmeye karar verdim. olmuyor kendi basima. her kafadan bir ses cikiyor. iyice dibe batiyorum sanki( allah kimseye evlat acisi vermesin (her be kadar dogmamis olsa da onlar benimdi. benim yavrularimdi. iste kimse bu kismi anlamiyor).
olsun kız benimde senden farkım yok ki
çocuklarımız bize nine mi der artık bilmiyorum
kadına deseydin çok sevdiysen evine al besle bizi
evlatlık al
ne karışırlar ki bilmem..
bu arada merak ediyorum herkesi ya topikten
faceden eklesene beni
ayyy sen çok yaşa emi sesli güldüm ya
27 yaşında,1 yıllık evli,uzun boylu zayıf bir öğretmenim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
saol cnm. eylul de bir tane , martta bir tane kaybettim( sonuncu da ben suclu goruldum. keyfimden gidip kurtaj oluyorm. neyse...
isimi bebek icin biraktim. suan donme imkanim yok ne yazikki. hem suan calisacak gucumde hic yok. offff. zor cok zor. mutlu gorunmeye calismak, etrafindakiler senin batmani beklerken ayakta durmaya calismak....
selam kızlaaaaaaaaaaaar
peerikızım sanırım gelmiş senin kırmızılar hayırlısı olsun hakkında.
tekrar söylüyorum ateşinin yükseldiğini görmek bile çok güzel kıymetini bil, ben de o da yok
cuteheart,yxliz, mero sizlerden ne haber?
geçmişi tam okuyamadım gözlerim şaş oldu ne var ne yok tam bilemiyorum o yüzden
canım rahim duvarım kalınlaşmış..
fazla östrojen üretimi olunca öyle oluyormuş..
yumurtalarım bu ay çatlamamış galiba..
iyi gecelerrr :)) yarını iple çekiyorum ve hiç uykum yok... kendimi alıştırmaya çalışıyorum sonuca bakalım ne olacak....
saolun canlarim. seviyorum hepinizi. valla aglamaktan icim cikti. gozlerim balon oldu. offff. artik allah yuzume bakarda feraha cikarir beni umarim (amin).
o kadar bunaldim ki esime dedim ki: ayril benden yada ben öleyim. sen de daha iyi birini al. mahvoldu. cok uzuldu. deme boyle seyler sen yoksan ben de yokum nefes alamam dedi.
hayırlı sabahlar arkadaşlarYaşadığımız mutsuzluklardan sıkınıntılardan kurtulalım yeni döngü yeni umutlar ve müjdeler olsun inşaallahhh hem zaten bahar da geldi yağmru bile güzel canlar...
denizzz ateşin yükselmişşşşşşşşşşş
hayırlı sabahlar arkadaşlarYaşadığımız mutsuzluklardan sıkınıntılardan kurtulalım yeni döngü yeni umutlar ve müjdeler olsun inşaallahhh hem zaten bahar da geldi yağmru bile güzel canlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?