Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben iyiyim kuzum, ateşim yükseldi merak içinde regli günümü bekliyom. İlaçlara devam ediyom.
Bide CUTEHEARTa üzülüyom, ona yazcak bişi bulamadım

ben de doktoruma gideceğim günü iple çekiyorum bakalım biz ne yapıcaz?
ateşin niye yükseldi acaba yumurtladın mı ki?:26:

ne olmuş cuteme?
tam okumadım geçmişi bir göz attım.

canım rahim duvarım kalınlaşmış..
fazla östrojen üretimi olunca öyle oluyormuş..
yumurtalarım bu ay çatlamamış galiba..

Son düzenleme:
iyi gecelerrr :)) yarını iple çekiyorum ve hiç uykum yok... kendimi alıştırmaya çalışıyorum sonuca bakalım ne olacak....

Ben iyiyim kuzum, ateşim yükseldi merak içinde regli günümü bekliyom. İlaçlara devam ediyom.
Bide CUTEHEARTa üzülüyom, ona yazcak bişi bulamadım

ben de doktoruma gideceğim günü iple çekiyorum bakalım biz ne yapıcaz?
ateşin niye yükseldi acaba yumurtladın mı ki?:26:

ne olmuş cuteme?
tam okumadım geçmişi bir göz attım.

saolun canlarim. seviyorum hepinizi. valla aglamaktan icim cikti. gozlerim balon oldu. offff. artik allah yuzume bakarda feraha cikarir beni umarim (amin).
o kadar bunaldim ki esime dedim ki: ayril benden yada ben öleyim. sen de daha iyi birini al. mahvoldu. cok uzuldu. deme boyle seyler sen yoksan ben de yokum nefes alamam dedi.

Valla ne olsun tatlım yuvarlanıp gidiyoz. Sen nasılsın nasıl gidiyo?

Son düzenleme:

Ay canım benim gel beraber sıyıralım benim de az kaldı arada böyle olması çok doğal seni çok iyi anlıyorum ama yarın sabah uyandığında kendini çok daha iyi hissedeceksin. Aslında bu ay çok güzel haberler aldın. Yıllardır çektiğin hastalığından kurtuldun olmayan hastalığın desem daha doğru olur. Kocanla maşallah aran iyi. İnan çok şanslısın sen hamile kalabiliyorsun ve elbette kucağına alacaksın bir gün yavrunu.

Bu yumyumlar pek nazlı bu ay yahu yelizinde çatlamadı, inşallah gelecek ay üzmezler bizi.

ekinci, meroo tatlı hamişler nasılsınız ? Zaman nasıl hızla geçiyor doğuma 6 ay kaldı bile bulantılar yavaç yavaş azalması lazım en rahat dönem 4. ve 7.aylar arası tadını çıkarın derim.

al bendenden o kadar tatlım milletin ağzı torba değil ki büzesin.milletin gözümün içine bakarak sürekli bebek sormaları o kadar içimi yakıyo ki.hele bazı densizler sizden sonra evlenenlerin bile çocukları oldu hani sizde demeleri dahada yakıyo canımı.olmuyo desem acıyan gözlerle bakıcaklar bana bunuda istemiyorum her defasında sesiz kalıp içime atıyorum.dışımdan haykırmak istediklerimi hep içimden haykırıyorum.ve bu yük o kadar ağır gelmeye başladıki.rabbim yardımcımız olsun tez vakitte kavuştursun bebeklerimize.bu çok zor bi sınavmış.ve yalnızca çekenin bilebileceği bi sınav.rabbim bu sınavdan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin.

hayırlı sabahlar arkadaşlar Yaşadığımız mutsuzluklardan sıkınıntılardan kurtulalım yeni döngü yeni umutlar ve müjdeler olsun inşaallahhh hem zaten bahar da geldi yağmru bile güzel canlar...

perikızı canım reglin gelmedi dimi ateşin yükselmişşşş

canım inanki bende herkezi çok merak ediyorum hemde nasıl meroyu meryemenesi yelizimi biliyorum sizleride tanıyıp gerçek isimlerinizi bilmek istiyorum benim kociş takılıyo bazen bana diyo erkek se ya onlar o kadar herşeyi konuşuyosun sorarım ben sana bu arada meryemin oğlunu görmelisiniz aşkım benim küçük behlül rabbim cümlemize nasip etsin

cnm üzme ne olursun kendini milletin laflarına bakarsan tamam ben şunu anladım sadece kocayla evlenilmiyor ama işte bence evlilikte tek gerçeğimiz eşlerimiz bak ben yine kaynanama uyuz oldum beni istedi telefona diyo nasılsın hanfendi iyi anne sen nasılsın tabi dimi diyo araban düze çıktı bizi sormassın dedim anne o nasıl laf öyle diyo biz dışarda kaldık ayyy sinir tepeme çıktı!!! Dedim anne neden dışarda kalasınız ya siz beni çok mu arayıp sordunuz bu kız ne yapıyor acmı tok mu yerleştimi size bişi olmaz diyo siz kendinize bakarsınız!!! ya aman boşver sabaha kadar aklımdaydı bölük pörçük uyudum :2:

cnm düzelicek inş. herşey hep birlikte anneliğimizin tadını çıkarıp hatta yorgunluktan uygusuzluktan şikayet edicez bebişlerimizi anlatıcaz Bu arada benim kırmızılar gelmedi henüz ateşimde düşmedi dün test yaptım negatif

cnm nasıl çatlamadın kuşum yaaa :44: ff kandırdımı bizi yani

iyi gecelerrr :)) yarını iple çekiyorum ve hiç uykum yok... kendimi alıştırmaya çalışıyorum sonuca bakalım ne olacak....

bizde sabırsızlıkla bekliyoruz cnm hayırlısı olsun inş.

ayyy görüyomusun ya eş işte herşey onda bitiyor bu konularda üzülme bizide üzme cnm lütfen

hayırlı sabahlar arkadaşlar Yaşadığımız mutsuzluklardan sıkınıntılardan kurtulalım yeni döngü yeni umutlar ve müjdeler olsun inşaallahhh hem zaten bahar da geldi yağmru bile güzel canlar...

merhaba canım...günaydın.inşallah bu döngümüz bize bebekler getirir...

Şu kaynanalarınızı bi elime geçirsem varyaaaaa

denizzz ateşin yükselmişşşşşşşşşşş

canlar inanın anlamadım bu işten bişe dün deli gibi sanki doğurdum sancılar ...sancılar... bugün sancı yok!!! Dünde akıntımla 2 kez kan geldi ama şimdi bişe yok sabak ateşi 36.3 filandır diye bekliyodum bir baktım durum bu 36.7

nesdem cnm bana tablonu atarmısın soon durumunu merak ediyorum...ajumma cnm senin için dün karanfilceye msj attım eklemiş olabilir seni ilk sayfaya arada göz at cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…