ahaha yumoşlamışsın geliyormu minaaakkkkkk oiyyyy
yeliz sen çatır çatır yumurtluyon:))
Şu kaynanalarınızı bi elime geçirsem varyaaaaa
canlar inanın anlamadım bu işten bişedün deli gibi sanki doğurdum sancılar ...sancılar... bugün sancı yok!!! Dünde akıntımla 2 kez kan geldi ama şimdi bişe yok sabak ateşi 36.3 filandır diye bekliyodum bir baktım durum bu 36.7
nesdem cnm bana tablonu atarmısın soon durumunu merak ediyorum...ajumma cnm senin için dün karanfilceye msj attım eklemiş olabilir seni ilk sayfaya arada göz at cnm
Nedir benim bu dr.lardan çektiğim beee. Cmtesi 6 tane yumurta vardı kistin etrafında, kadın özellikle dediki bunlar büyümez, kist baskı yapar dedi. Pazar keyfine birliktelik oldu. Ama hemen kalktım silindim wc falan. Ayıp bee, Dr. doğru düzgün bilgilendirseydi ben dikkat etmez miydim? Yazık walla yazık, bunlar boşa okumuşlar...!!!
canım hayırlısı olsun inş bebiş vardır. acaba kan testi mi yaptırsan? ben çok sabırsızım yaaasağol canım eklemiş karanfilce
yok cnm ya dün geldi biraz kan sanmam ama ateşte bir tuhaflık var kanda herşey çıkar dimi ?
canlar inanın anlamadım bu işten bişedün deli gibi sanki doğurdum sancılar ...sancılar... bugün sancı yok!!! Dünde akıntımla 2 kez kan geldi ama şimdi bişe yok sabak ateşi 36.3 filandır diye bekliyodum bir baktım durum bu 36.7
nesdem cnm bana tablonu atarmısın soon durumunu merak ediyorum...ajumma cnm senin için dün karanfilceye msj attım eklemiş olabilir seni ilk sayfaya arada göz at cnm
tam kan geldiyse bekle canım biraz.. Yarında gelmezse ve ateşinde yüksek çıkarsa bir test yaptır bence net belli olur.
Kız Deniz yerleşme kanaması olmasın kız, ağrım sızımda geçti bugün diyosun, kana gidemezsin şimdi çalışıyosun sen, izin almak 1000 dert. Yarına bi idrar testi daha yap bakalım...Hadi umutlarım yeşerdi sende şeker... ( Diyetteyim yaa şeker meker yazdığımda ağzım sulanıyo hay anasını )
Perikızı dövecem seni:44::44: dün okadar ağrım var geldi geliyo dedin bu ne şimdimeraklandım ayol
günaydın kızlaaaar
başım çatlamak üzere yarım yamalak uyudum yine gece :2: şu tabloma bi bakıverin de gidim yatim yine 4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
akşam telefondan girmeye çalışıyorum, yazmak istiyorum size olmuyr beceremiyorum. var benim telde bi anormallik. kızlar benim iki gündür acayip krem gibi bi akıntım var bembeyaz kokusuz ve yoğun su gibi geliyorbrde gögüslerim çok fena acıyo bu ay genelde bazen adetime bi kaç gün kala olurdu ama bu kadar olmazdı :44:acaba ben bu ay erkenmi adet olcam. bugün kü ateşimde öylesine zaten 2 saate bi uyandım öleee olunca saatinde de ölçmedim. bakalım belki 3 güne adet olurum he bu arada yarın ilk iş görüşmeme gitcem benim için dua edin inşalah hayırlı gönlüme göre bi iş bulurum canlarım. kendinize iyi bakııııın
günaydın kızlaaaar
başım çatlamak üzere yarım yamalak uyudum yine gece :2: şu tabloma bi bakıverin de gidim yatim yine 4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
akşam telefondan girmeye çalışıyorum, yazmak istiyorum size olmuyr beceremiyorum. var benim telde bi anormallik. kızlar benim iki gündür acayip krem gibi bi akıntım var bembeyaz kokusuz ve yoğun su gibi geliyorbrde gögüslerim çok fena acıyo bu ay genelde bazen adetime bi kaç gün kala olurdu ama bu kadar olmazdı :44:acaba ben bu ay erkenmi adet olcam. bugün kü ateşimde öylesine zaten 2 saate bi uyandım öleee olunca saatinde de ölçmedim. bakalım belki 3 güne adet olurum he bu arada yarın ilk iş görüşmeme gitcem benim için dua edin inşalah hayırlı gönlüme göre bi iş bulurum canlarım. kendinize iyi bakııııın
Konuyla alakasız ama kafam karıştıdün kayın yenge yarın akşama gelinde tavşan eti yapayım sana demişti.şimdi meraklandım araştırdım internette çocuğun dudağı açık mırık olur yaziyor.napcam ben yaa yesemmi yemesemmi,ama demir ve birçok vitamin de varmış.
günaydın kızlaaaar
saolun kizlar. ben de ciddi sorunlar baskayinca artik dr.a gideyim dedim. dun otobuste cok kotu oldum. bir anda panikledim. ter bosaldi. eve varamayacagim sandim. bir kac kez daha olmustu. arada da bayilacak gibi oluyrm. bakalim.ne diyecek dr.
peri. test yaptirabilsen kesin sonuc cijar cnm.
yeliz. bazi arastirmalar kadin ustte olunce kiz olmA olasiliginin arttigini soyluyr. insallah senin de bebis gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?