Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ahaha yumoşlamışsın geliyormu minaaakkkkkk oiyyyy

yeliz sen çatır çatır yumurtluyon:))

Nedir benim bu dr.lardan çektiğim beee. Cmtesi 6 tane yumurta vardı kistin etrafında, kadın özellikle dediki bunlar büyümez, kist baskı yapar dedi. Pazar keyfine birliktelik oldu. Ama hemen kalktım silindim wc falan. Ayıp bee, Dr. doğru düzgün bilgilendirseydi ben dikkat etmez miydim? Yazık walla yazık, bunlar boşa okumuşlar...!!!

Şu kaynanalarınızı bi elime geçirsem varyaaaaa

off yeliz sormaya bende stresten uyanıp durdum hep ...aklıma geliyor sürekli ne yaptımda yalnış anlaşıldım diye bak uykularım bölündüğüm için ateşte sapıttı

canım hayırlısı olsun inş bebiş vardır. acaba kan testi mi yaptırsan? ben çok sabırsızım yaaa sağol canım eklemiş karanfilce

ya kuşum boşver hemen silinmeyi filan onun gideceği varsa gitmiştir bunu çok örnekleri varrrrrrrrrrrrr

canım hayırlısı olsun inş bebiş vardır. acaba kan testi mi yaptırsan? ben çok sabırsızım yaaa sağol canım eklemiş karanfilce

yok cnm ya dün geldi biraz kan sanmam ama ateşte bir tuhaflık var kanda herşey çıkar dimi ?

yok cnm ya dün geldi biraz kan sanmam ama ateşte bir tuhaflık var kanda herşey çıkar dimi ?

tam kan geldiyse bekle canım biraz.. Yarında gelmezse ve ateşinde yüksek çıkarsa bir test yaptır bence net belli olur.

Kız Deniz yerleşme kanaması olmasın kız, ağrım sızımda geçti bugün diyosun, kana gidemezsin şimdi çalışıyosun sen, izin almak 1000 dert. Yarına bi idrar testi daha yap bakalım... Hadi umutlarım yeşerdi sende şeker... ( Diyetteyim yaa şeker meker yazdığımda ağzım sulanıyo hay anasını )

Perikızı dövecem seni:44::44: dün okadar ağrım var geldi geliyo dedin bu ne şimdi meraklandım ayol

Son düzenleme:
tam kan geldiyse bekle canım biraz.. Yarında gelmezse ve ateşinde yüksek çıkarsa bir test yaptır bence net belli olur.

cnm akıntıyla birlikte geldi işte azar azar sökülüyorum dedim devamı gelmedi

ahahaa allam ne güldüm ya evet izin almak istemiyorum da sabah ulaşta diyo sen dün düşük yapmış olmayasın yada derecen bozuk bugün ona test aldırıcam bir ara bankaya gidicek cuma ya kadar gelmezlerse kan veririm artık :44:

Perikızı dövecem seni:44::44: dün okadar ağrım var geldi geliyo dedin bu ne şimdi meraklandım ayol

merom anlamadım ki delirdim dün ağrıdan hafif akıntılı da geldi ama peceteye filan değil tuvalete oturup beklediğimde aktı biraz şimdi tık yok ateşte düşmeyince sapıttığımı düşünüyorum açıkcası yada yarn düşücek

günaydın kızlaaaar
başım çatlamak üzere yarım yamalak uyudum yine gece :2: şu tabloma bi bakıverin de gidim yatim yine 4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
akşam telefondan girmeye çalışıyorum, yazmak istiyorum size olmuyr beceremiyorum. var benim telde bi anormallik. kızlar benim iki gündür acayip krem gibi bi akıntım var bembeyaz kokusuz ve yoğun su gibi geliyor brde gögüslerim çok fena acıyo bu ay genelde bazen adetime bi kaç gün kala olurdu ama bu kadar olmazdı :44:acaba ben bu ay erkenmi adet olcam. bugün kü ateşimde öylesine zaten 2 saate bi uyandım öleee olunca saatinde de ölçmedim. bakalım belki 3 güne adet olurum he bu arada yarın ilk iş görüşmeme gitcem benim için dua edin inşalah hayırlı gönlüme göre bi iş bulurum canlarım. kendinize iyi bakııııın

Konuyla alakasız ama kafam karıştı dün kayın yenge yarın akşama gelinde tavşan eti yapayım sana demişti.şimdi meraklandım araştırdım internette çocuğun dudağı açık mırık olur yaziyor.napcam ben yaa yesemmi yemesemmi,ama demir ve birçok vitamin de varmış.

Yağmurum yumurtlamışsın ne güzel işte.varmıydı ogünlerde

Allah kalbindeki senin için hayırlıysa gerçekleştirsin güzelim, bol şans...

canım senin bu tabloda var bişiler.hadi bakalım halayını çekelim bi kaç güne.

saolun kizlar. ben de ciddi sorunlar baskayinca artik dr.a gideyim dedim. dun otobuste cok kotu oldum. bir anda panikledim. ter bosaldi. eve varamayacagim sandim. bir kac kez daha olmustu. arada da bayilacak gibi oluyrm. bakalim.ne diyecek dr.

peri. test yaptirabilsen kesin sonuc cijar cnm.

yeliz. bazi arastirmalar kadin ustte olunce kiz olmA olasiliginin arttigini soyluyr. insallah senin de bebis gelir.

ahah cnm vallahi ilke kez duydum hamişler mi yiyomuş için rahat etmicekse yeme

cnm tablo yumoşlamamıssın diyor sen dr. takibindemisin bak ekinci öyle hamiş kaldı Darısı başına

cnm senin tablon çok hoş inş. olumlu şeyler yaşarsın bu kadar sıkıntının üzerine ama bende dengesiz uykudan dolayı bu son ateşlere pek güvenemiyorum açıkcası

Geçmiş olsun canım yaa,stres yapma rahat ol bişeyciğin yoktur inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…