canım senin bu tabloda var bişiler.hadi bakalım halayını çekelim bi kaç güne.
saolun kizlar. ben de ciddi sorunlar baskayinca artik dr.a gideyim dedim. dun otobuste cok kotu oldum. bir anda panikledim. ter bosaldi. eve varamayacagim sandim. bir kac kez daha olmustu. arada da bayilacak gibi oluyrm. bakalim.ne diyecek dr.
peri. test yaptirabilsen kesin sonuc cijar cnm.
yeliz. bazi arastirmalar kadin ustte olunce kiz olmA olasiliginin arttigini soyluyr. insallah senin de bebis gelir.
ahah cnm vallahi ilke kez duydum hamişler mi yiyomuş için rahat etmicekse yeme
cnm tablo yumoşlamamıssın diyorsen dr. takibindemisin bak ekinci öyle hamiş kaldı Darısı başına
ya bılmıorum kafam cok karısık dr gıtmedım adet olunca gıderım dedım ama gelmıo bı turlu progestana basladım dun test yaptım cıkmadı ates cok dusuk o yuzden umıdım yok napayım bılmıyorum akıl verın kızlar ya
yeliz. bazi arastirmalar kadin ustte olunce kiz olmA olasiliginin arttigini soyluyr. insallah senin de bebis gelir.
ahah cnm vallahi ilke kez duydum hamişler mi yiyomuş için rahat etmicekse yeme
cnm tablo yumoşlamamıssın diyorsen dr. takibindemisin bak ekinci öyle hamiş kaldı Darısı başına
cnm senin tablon çok hoş inş. olumlu şeyler yaşarsın bu kadar sıkıntının üzerineama bende dengesiz uykudan dolayı bu son ateşlere pek güvenemiyorum açıkcası
allah yardımcın olsun canım doktora gitmende fayda var inşallah herşey gönlünce olur canımsaolun kizlar. ben de ciddi sorunlar baskayinca artik dr.a gideyim dedim. dun otobuste cok kotu oldum. bir anda panikledim. ter bosaldi. eve varamayacagim sandim. bir kac kez daha olmustu. arada da bayilacak gibi oluyrm. bakalim.ne diyecek dr.
peri. test yaptirabilsen kesin sonuc cijar cnm.
tşk ederim kuşum hadi hayrlısı bakalımAllah kalbindeki senin için hayırlıysa gerçekleştirsin güzelim, bol şans...
Yağmurum yumurtlamışsın ne güzel işte.varmıydı ogünlerde
Anam keşkeeeeee, ölüyom kız için, Allah biliyo kalbimi wallaaa...
Cute senin için en iyisi işe başlaman olcak, kafan dağılır, başka topicten 1 arkadaşım var, o da kalp atışını duyamadı 8 haftalık kürtaj oldu, öldü bitti mahvoldu. 1 ay geçti hemen hemen. Çok zorladım yok diyete başla kafan dağılır yok iş bul. Pazartesi işe başlıyo, öyle mutlu ki. Ayakları yerden kesildi, nasıl motive oldu birden Sende yapabilirsin kuzum, basit 1 iş bul, geçisi hee, ne dersin? Mesleğini yapma...
deniz yeni girebildim.şu an ilçe milli eğitimden geldiler okul soruşturma yemiş de:)aha beni de çağırıyolar:) 429c0e Ovulation charts on FertilityFriend.com
ya bılmıorum kafam cok karısık dr gıtmedım adet olunca gıderım dedım ama gelmıo bı turlu progestana basladım dun test yaptım cıkmadı ates cok dusuk o yuzden umıdım yok napayım bılmıyorum akıl verın kızlar ya
sağol kusm inşallah sende güzel haber vereceksin bi kaç güneher gün merakla bakıyorum güzel haber var mı diye
allah yardımcın olsun canım doktora gitmende fayda var inşallah herşey gönlünce olur canım
tşk ederim kuşum hadi hayrlısı bakalım
evet canım ff ye göre 17. günden olursa benim bebeiş gündüz işi olacakbizim orda çocuk çok yaramaz olursa gündüz işimisin sen derler benimkide öleee olurmuş. ama olsunda herşeklne razıyım kuzumun rabbim sağlık sıhhat güzel ahlak versin ona merom senin belrtilerinde var mıydı böleee krem gibi yoğun akntı falan :26:
bu ekinciiiiiiiiiiii nerelerde ya hiç denk gelemiyorum ben onla
valla canim. hic bilmiyrm. dr. panik atak filan diyecek diye odum patliyr. ya etrafimdaki herkes vur deyince olduren tiplerden ayarlari yok yani. ufacik basim donse: ne o hasta mi oldun diyrlar. oyyyyy. cok bunaldim cok. ayakta durmakta bile gucluk cekiyrm. o yuzden calusamam. zaten guvenim de gitti. ya ben okulu dereceyle bitirmistim yani o kadar iyidim. ama simdi hepsi gittiiii.
dün bi görünüp kaybolmuş. yorum yapmış mı diye baktım durdum küçücük telefondan bütün gün yazmamış hiç bişey. bi gitmiş pir gitmişcnmm sorma adresini bilsem dayanıcam kapısınakahvaltı yapıp gelecekti yok ortada dünden beri :26::26::26: bişi yoktur inş.
dün bi görünüp kaybolmuş. yorum yapmış mı diye baktım durdum küçücük telefondan bütün gün yazmamış hiç bişey. bi gitmiş pir gitmişcimcime çok yoruyor onu anlaşılan bugüüüün gelirse ben olmasam da güzel yorumlarını bekliyorum ona göre
meryem enesten haber var moreli sıfır!!! 2 kesesi kaybolmuş tek kesesi varmış =( onunda sağlıklı olup olmadığına bakılacak cuma günüsize slm ları var yelizim seni eklemiş face den bilgin olsun...
sağol kusm inşallah sende güzel haber vereceksin bi kaç güneher gün merakla bakıyorum güzel haber var mı diye
allah yardımcın olsun canım doktora gitmende fayda var inşallah herşey gönlünce olur canım
tşk ederim kuşum hadi hayrlısı bakalım
evet canım ff ye göre 17. günden olursa benim bebeiş gündüz işi olacakbizim orda çocuk çok yaramaz olursa gündüz işimisin sen derler benimkide öleee olurmuş. ama olsunda herşeklne razıyım kuzumun rabbim sağlık sıhhat güzel ahlak versin ona merom senin belrtilerinde var mıydı böleee krem gibi yoğun akntı falan :26:
bu ekinciiiiiiiiiiii nerelerde ya hiç denk gelemiyorum ben onla
Of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, çok üzüldüm çok çok hemde çok offf.
İnşallah kalan sağlıklıdır, bu kızında şansı böyle sanırım. Faceten beni ekleyen biri var md. yardımcısı isim vermiyeyim, senle ortak ark. gözüküyo. O mu can?
Dun gece o kadar yazdim bir selam yok ortaligi yikarim vallameryemenes e cok uzuldum ya insallah digeri tutunur periikizi senin kanama yerlesme olabilir insallah diyeyim. Yelizcim hic beklemedigin bu ay bebis gelirse sasirma dr una bi gozuksenmi acep belki ilaclari keser??
Dun gece o kadar yazdim bir selam yok ortaligi yikarim vallameryemenes e cok uzuldum ya insallah digeri tutunur periikizi senin kanama yerlesme olabilir insallah diyeyim. Yelizcim hic beklemedigin bu ay bebis gelirse sasirma dr una bi gozuksenmi acep belki ilaclari keser??
İnmez canım inmez böyle gıcık eder biziçok güzel yumurtlamışsın kistinde gitti bence. Acaba diyorum ilaçları bıraksan mı, hamile kalmış olabilir misin?
Gördüm şimdi, utandım
Az kaldı 10 gün sonra hamileyiiiiiiiiiiiiim diye bağırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?