Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım senin bu tabloda var bişiler.hadi bakalım halayını çekelim bi kaç güne.

cnm hayırlısı olsun ama bilemiyorum :44: dün ağrıdan bildiğin geberdim bu gün ağrım yok :44: ama akıntım çok koyu sarı sanki heran patlıcam gibi

cnm Allah yardımcın olsun sonucu bildir bize bende bu kadar panik ha oldu ha olmadı derken acaba geçiktimi diye düşünüyorum işte cumaya kadar gelmesse kan vericem

yeliz. bazi arastirmalar kadin ustte olunce kiz olmA olasiliginin arttigini soyluyr. insallah senin de bebis gelir.

Anam keşkeeeeee, ölüyom kız için, Allah biliyo kalbimi wallaaa...
Cute senin için en iyisi işe başlaman olcak, kafan dağılır, başka topicten 1 arkadaşım var, o da kalp atışını duyamadı 8 haftalık kürtaj oldu, öldü bitti mahvoldu. 1 ay geçti hemen hemen. Çok zorladım yok diyete başla kafan dağılır yok iş bul. Pazartesi işe başlıyo, öyle mutlu ki. Ayakları yerden kesildi, nasıl motive oldu birden Sende yapabilirsin kuzum, basit 1 iş bul, geçisi hee, ne dersin? Mesleğini yapma...

sağol kusm inşallah sende güzel haber vereceksin bi kaç güne her gün merakla bakıyorum güzel haber var mı diye

allah yardımcın olsun canım doktora gitmende fayda var inşallah herşey gönlünce olur canım

Allah kalbindeki senin için hayırlıysa gerçekleştirsin güzelim, bol şans...
tşk ederim kuşum hadi hayrlısı bakalım
Yağmurum yumurtlamışsın ne güzel işte.varmıydı ogünlerde

evet canım ff ye göre 17. günden olursa benim bebeiş gündüz işi olacak bizim orda çocuk çok yaramaz olursa gündüz işimisin sen derler benimkide öleee olurmuş. ama olsunda herşeklne razıyım kuzumun rabbim sağlık sıhhat güzel ahlak versin ona merom senin belrtilerinde var mıydı böleee krem gibi yoğun akntı falan :26:

bu ekinciiiiiiiiiiii nerelerde ya hiç denk gelemiyorum ben onla

Son düzenleme:

valla canim. hic bilmiyrm. dr. panik atak filan diyecek diye odum patliyr. ya etrafimdaki herkes vur deyince olduren tiplerden ayarlari yok yani. ufacik basim donse: ne o hasta mi oldun diyrlar. oyyyyy. cok bunaldim cok. ayakta durmakta bile gucluk cekiyrm. o yuzden calusamam. zaten guvenim de gitti. ya ben okulu dereceyle bitirmistim yani o kadar iyidim. ama simdi hepsi gittiiii.

deniz yeni girebildim.şu an ilçe milli eğitimden geldiler okul soruşturma yemiş de:)aha beni de çağırıyolar:) 429c0e Ovulation charts on FertilityFriend.com

aaa skandal =) ateşin adetten sonra nasıl merak ettim de maşallah kuzu senin normal ateş bizim ovudan sonraki ateş

evet bende adetin 3. günü gidiliyor diye biliyorum dur bakalım panikleme ekinci görür mutlaka cvplar tabi eğer gelirseeeeeeeeeeee kayboldu bizim hatun

cnmm sorma adresini bilsem dayanıcam kapısına kahvaltı yapıp gelecekti yok ortada dünden beri :26::26::26: bişi yoktur inş.

Gitmez kuzum merak etme, sadece azıcık zamana ihtiyacın var, en kısa sürede toparlayacaksın merak etme. Şükret 10 numara eşin var, İstanbul'da mısın sen kuzum?

meryem enesten haber var moreli sıfır!!! 2 kesesi kaybolmuş tek kesesi varmış =( onunda sağlıklı olup olmadığına bakılacak cuma günü size slm ları var yelizim seni eklemiş face den bilgin olsun...

cnmm sorma adresini bilsem dayanıcam kapısına kahvaltı yapıp gelecekti yok ortada dünden beri :26::26::26: bişi yoktur inş.
dün bi görünüp kaybolmuş. yorum yapmış mı diye baktım durdum küçücük telefondan bütün gün yazmamış hiç bişey. bi gitmiş pir gitmiş cimcime çok yoruyor onu anlaşılan bugüüüün gelirse ben olmasam da güzel yorumlarını bekliyorum ona göre

cnm takımda bir kişi eksik olsa tatsız oluyor buralar bugün gelir bir saat geçmişi okur

meryem enesten haber var moreli sıfır!!! 2 kesesi kaybolmuş tek kesesi varmış =( onunda sağlıklı olup olmadığına bakılacak cuma günü size slm ları var yelizim seni eklemiş face den bilgin olsun...

Of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, çok üzüldüm çok çok hemde çok offf.
İnşallah kalan sağlıklıdır, bu kızında şansı böyle sanırım. Faceten beni ekleyen biri var md. yardımcısı isim vermiyeyim, senle ortak ark. gözüküyo. O mu can?

Yok güzelim ben hamile oldugumu ögrenene kadar akintım olmadi.hatta benimki anormaldi olması lazımdı

Son düzenleme:
Dun gece o kadar yazdim bir selam yok ortaligi yikarim valla meryemenes e cok uzuldum ya insallah digeri tutunur periikizi senin kanama yerlesme olabilir insallah diyeyim. Yelizcim hic beklemedigin bu ay bebis gelirse sasirma dr una bi gozuksenmi acep belki ilaclari keser??

EVET CNM o moreli kötü ben yazıyorum ona bişilerde ne fayda inş diğeri sağlıklıdır ...İlk gebeliğide öğleydi...Ama yeliz şimdi görürsün oğlunu tam yemelik maşallah

aaaa melek tuhhhh bize be bende diyorum altan bakıp niye gitti bu hatun çarp bize bi tane ya ben görürde yazmazmıyım cnm hemen bakıcam geçmişe keşke öğle olsada bu stresler sevinçle noktalansa ama koyu koyu sarı akıntım var :44: bakalım neler olcak

Oy oy kıyamam, geçmişi okumadım be güzelim, yığınla işim var iş yerinde, fuara hazırlık yapıyom. Aklım benimde karıştı. Dr. korun derdi ilaçların zararı olsa di mi? Hem ben sordum kistle hamile kalınır mı diye, küçük bir ihtimal ama yumurtanın büyümesine izin vermez kist genelde dedi. Bilmiyom yaniii

İnmez canım inmez böyle gıcık eder bizi çok güzel yumurtlamışsın kistinde gitti bence. Acaba diyorum ilaçları bıraksan mı, hamile kalmış olabilir misin?

Gördüm şimdi, utandım
Az kaldı 10 gün sonra hamileyiiiiiiiiiiiiim diye bağırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…