Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aha Ekinci geldiiii
Ekinci 10 gün sonra ben hamileyim

canom gerçekten de pko olabilirsin, düzenli adet olanlarda da çıkabiliyor, bir sürü çeşidi var bu körolasıca'nın...
beni de 50 doktor muayene etti biri anladı pko olduğumu bende de inci görünümünde kistçikler yoktu mesela..
ama pko olsan bile çaresi var tatlım sakın korkma, inşallah değilsindir

canım ya dün belediyeye ne küfürler ettik
hem sular hem elektrikler kesildi aşağıda çalışma var bizim muhit yeni yerleşim...
akşam 8 gibi geldi ay çamaşırı yıka ay bulaşıkları diz derken de giremedim haliyle...
yağmurum sana da gün sayıyoruz resmen tatlaım
kocişle araları toparladınız mı kıııız
pompişler tamam mııı
gerçi geçmişi de daha okuyamadım yaa

yaaa meryemenese çoook üzüldüm ama diğer kesenin sağlığı için beki böylesi daha hayırşıdır canlarım
o kalan kese için dua edelim
inşallah tatlı bir minnaka dönüşecek, inanıyorummm

Aha Ekinci geldiiii
Ekinci 10 gün sonra ben hamileyim
canıııııııım inşallah inşallah
bayılıyorum senin bu pozitifliğineeeeee
hepimiz senden örnek almalıyız kesinlikle canımın içiiiiiiiiii
inşallah da haftaya hamişsiiiiiiiiiiiiiiin
ateşin kendini kitlemiş 36,7 ye hadi bakalıııııııııııııım

Son düzenleme:
rose-esmer yumurta çatladıktan sonra 10. gün ısı düşüşü oluyor ve daha sonra sabit kalıyor benim öyleydi ama düşük taptım

cnm takımda bir kişi eksik olsa tatsız oluyor buralar bugün gelir bir saat geçmişi okur

ayyy canlarıııııım bugün inşallah gitmeyecekmiş elektrikler, geçmişi mutlaka okuyacağım yaaaa merak ediyorum meraaaaaaaak
neler kaynattınız okumazsam çatlarım zaten
perikızım sen hamişsin bak demedi deme bu ne ateş yahu güzelimmm
DPO 15leri hamiş olmadan kim görmüş ki sen göreceksin

Ben bu ateşi düşürmem arkadaş!
Zor buldum ayol
Sabahları güne gülümseyerek uyanmama sebep oluyoooo

Bazen o kadar ugrasiyorum yazmak icin siliniyor ya da araba sallandigi icin yazamiyorum sinir oluyorum cepten zor is valla. Koyu sari akinti kesilen kanamayi gostermesin bugun yarin anlariz gozumuz ustunde :128:

Gördüm şimdi, utandım
Az kaldı 10 gün sonra hamileyiiiiiiiiiiiiim diye bağırcam

Canim insallah israrla dr a sor dememin sebebi prolaktin ilaci kullandigim icin biliyorum dostineks yanlis yazmis olabilirim adini ceninin kalbini durdurabiliyor muhakkak sor tatlim.

evet ama ne demek bu sımdı ya ben hamıle olamam goguslerım hıc agrımıo dun test yaptım negatıf

ayyyyyyyyyy şükürler olsun geldinnnnn

cnm senin bu beni iyi hissettirmen yok mu bayılıyorum ya ben netten bugün fırsat bulup araştırdım adet sancısı çekenler mutlaka kırmızıları görüyormuş hamiş olanlarda da sancı oluyormuş ama kasık ya da bel böyle adet sancısı gibi değil sabah yok tu sancım şimdi var offf streesten ateşide doğru düzgün ölçemiyorum ki kırmızılarıda geçiktiriyorum böyle az önce yine gittim lavaboya koyu akıntım var cremyle karışık kendimi ne hale soktum :44: hadi bir çırpıda oku geçmişi kaybolma bir yere

Bazen o kadar ugrasiyorum yazmak icin siliniyor ya da araba sallandigi icin yazamiyorum sinir oluyorum cepten zor is valla. Koyu sari akinti kesilen kanamayi gostermesin bugun yarin anlariz gozumuz ustunde :128:

cnm tşk. ederim alakana ama dediğim gibi okudum bir kaç yerde adet sancısı var sa en geç 3 güne gelir diyor stresten mahvettim kendimi :26: dün pempe gibiydi şap diye akıp gidiyor inceleyemiyorum ki

Aramicam dr.u. Pimpirik yapmak istemiyom, tutmamıştır zaten... Bunca ilaca zaten olacağı varsa olur, yoksa popomu yırtsam nafile...

istanbuldaki fuaramı katılıyorsunuz canım:44:bizimde fuar hazırlığımız vardakolay gelsin

canlarımm misafir geldiii
ama fırsat buldukça buradayım
canım hamişliğimi öğrendikten 15 sonraya kadar adet oluyormuş gibi ağrım oldu ayırt edilmesi çok zor aynı adet sancısı gibi rahim büyümeye başlıyor sonuçta kolay mııııııııııııı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…