canom gerçekten de pko olabilirsin, düzenli adet olanlarda da çıkabiliyor, bir sürü çeşidi var bu körolasıca'nın...kızlar benim adetten bir gün önce ovu testim pozitif çıktı. ben de nette bir doktora sordum. demiş ki: siklusunuz yumurtlamasız olmuş olabilir ya da pco olabilirsiniz. ben pco değilim çünkü hayatımda en az 7-8 kez muayene oldum, adetlerim düzenlidir vs. olsa söylerlerdi. o zaman ben şimdi yumurtlamadım mı?
canım ya dün belediyeye ne küfürler ettikdün bi görünüp kaybolmuş. yorum yapmış mı diye baktım durdum küçücük telefondan bütün gün yazmamış hiç bişey. bi gitmiş pir gitmişcimcime çok yoruyor onu anlaşılan bugüüüün gelirse ben olmasam da güzel yorumlarını bekliyorum ona göre
yaaa meryemenese çoook üzüldüm ama diğer kesenin sağlığı için beki böylesi daha hayırşıdır canlarımOf yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, çok üzüldüm çok çok hemde çok offf.
İnşallah kalan sağlıklıdır, bu kızında şansı böyle sanırım. Faceten beni ekleyen biri var md. yardımcısı isim vermiyeyim, senle ortak ark. gözüküyo. O mu can?
canıııııııım inşallah inşallahAha Ekinci geldiiii
Ekinci 10 gün sonra ben hamileyim
cnm takımda bir kişi eksik olsa tatsız oluyor buralar bugün gelir bir saat geçmişi okur
ayyy canlarıııııım bugün inşallah gitmeyecekmiş elektrikler, geçmişi mutlaka okuyacağım yaaaa merak ediyorum meraaaaaaaakdün bi görünüp kaybolmuş. yorum yapmış mı diye baktım durdum küçücük telefondan bütün gün yazmamış hiç bişey. bi gitmiş pir gitmişcimcime çok yoruyor onu anlaşılan bugüüüün gelirse ben olmasam da güzel yorumlarını bekliyorum ona göre
canıııııııım inşallah inşallah
bayılıyorum senin bu pozitifliğineeeeee
hepimiz senden örnek almalıyız kesinlikle canımın içiiiiiiiiii
inşallah da haftaya hamişsiiiiiiiiiiiiiiin
ateşin kendini kitlemiş 36,7 ye hadi bakalıııııııııııııım
aaaa melek tuhhhh bize be bende diyorum altan bakıp niye gitti bu hatun çarp bize bi taneya ben görürde yazmazmıyım cnm hemen bakıcam geçmişe keşke öğle olsada bu stresler sevinçle noktalansa ama koyu koyu sarı akıntım var :44: bakalım neler olcak
Gördüm şimdi, utandım
Az kaldı 10 gün sonra hamileyiiiiiiiiiiiiim diye bağırcam
ayyy canlarıııııım bugün inşallah gitmeyecekmiş elektrikler, geçmişi mutlaka okuyacağım yaaaa merak ediyorum meraaaaaaaak
neler kaynattınız okumazsam çatlarım zaten
perikızım sen hamişsin bak demedi deme bu ne ateş yahu güzelimmm
DPO 15leri hamiş olmadan kim görmüş ki sen göreceksin
Canim insallahisrarla dr a sor dememin sebebi prolaktin ilaci kullandigim icin biliyorum dostineks yanlis yazmis olabilirim adini ceninin kalbini durdurabiliyor muhakkak sor tatlim.
Bazen o kadar ugrasiyorum yazmak icin siliniyor ya da araba sallandigi icin yazamiyorum sinir oluyorum cepten zor is valla. Koyu sari akinti kesilen kanamayi gostermesin bugun yarin anlariz gozumuz ustunde :128:
Oy oy kıyamam, geçmişi okumadım be güzelim, yığınla işim var iş yerinde, fuara hazırlık yapıyom. Aklım benimde karıştı. Dr. korun derdi ilaçların zararı olsa di mi? Hem ben sordum kistle hamile kalınır mı diye, küçük bir ihtimal ama yumurtanın büyümesine izin vermez kist genelde dedi. Bilmiyom yaniii
Aramicam dr.u. Pimpirik yapmak istemiyom, tutmamıştır zaten... Bunca ilaca zaten olacağı varsa olur, yoksa popomu yırtsam nafile...
Evet YEM Yapı fuarı...istanbuldaki fuaramı katılıyorsunuz canım:44:bizimde fuar hazırlığımız vardakolay gelsin
Aradımaradın mı annem dr. u
tatlımmmm gönder hemen bakarımmm bulamadım tablonusenınkıne cok benzeyen bı tablom var bakabılırmısın rica etsem
canlarımm misafir geldiiiayyyyyyyyyy şükürler olsun geldinnnnn
cnm senin bu beni iyi hissettirmen yok mu bayılıyorum yaben netten bugün fırsat bulup araştırdım adet sancısı çekenler mutlaka kırmızıları görüyormuş hamiş olanlarda da sancı oluyormuş ama kasık ya da bel böyle adet sancısı gibi değil sabah yok tu sancım şimdi var offf streesten ateşide doğru düzgün ölçemiyorum ki kırmızılarıda geçiktiriyorum böyle az önce yine gittim lavaboya koyu akıntım var cremyle karışık kendimi ne hale soktum :44: hadi bir çırpıda oku geçmişi kaybolma bir yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?