canım iyiyiz çok şükür inşallah senin güzel haberlerini aldıkça daha da iyi olacağız
çalışıyor musun canım yani rahat rahat dinlenebilecek bir durumda mısın merak ettim
yatçaz kalkçaz hop ordarımanamm. olsun canım. yatcaz kalkcaz gelcek kocan :)
canımm benim uyuyamamam kocicim yok ya yanımda ondan galiba, o olunca yanımda sarılıp uyuyorum hemenHayatım evet doğru teşhis ilk gebeliğimde resmen kasık ağrısından ölüyodum.ee rahim genişliyor tatlım olcak okadar.bunda fazla hissetmiyom bi kaç kez adet sancısı gibi oldu ama minimumdu yanisen neden uyuyamıyisun gece yaa halbuki son aylarda olması lazım bu vakaanın :44: evet canım bi güzel döktüm kurtlarımı.senin facebk varsa özelden bana adresini atsana merakediyom seni kız
canımm onu bana sor işteya kızlar konuyla alakasız ama bir akıl verin bana. evde nasıl zaman geçiriyorsunuz? ben çokkk sıkılıyorum da. komşu yok arkadaş yok. her gün anama gitmek de olmuyor. napsam ben de kafayı boşaltsam?
yatçaz kalkçaz hop ordarım
canımm benim uyuyamamam kocicim yok ya yanımda ondan galiba, o olunca yanımda sarılıp uyuyorum hemen
rabbim başımdan onu eksik etmesin, biraz zorlanıyorum kocicim yokken
canımm onu bana sor işte
bak film izle ben sana izlemen gerekenleri söylerim nereden indireceğini de söylerim
olmadı kiralarsın film
acayip film izleriz ve harika filmleri söylerim sana ben
puzzle yapardım deli gibi bir ara o da kafayı güzel dağıtıyor
pilates yapardım hergün 1 saat süper vucut yapmıştım o sayede hem de vakit güzel geçiyor
yürüyüşe çıkabilirsin canım anneni de alabilrsin yanına evde görüşmektense dışarıda görüşebilirsiniz
kocacınla değişik bir yerlere gidin haftasonu kaçın yakın şehirlere bolu abant falan, kafan dağılsın
sonraaaa kk zaten vazgeçilmezimiz
değişik yemekler öğrenebilirsin o bennmim acaip kafamı dağıtır mesela
hani bilmem ne sosunda karamelize olmuş........ falan gibi :111:
kocan gelmeden masa kur sonra seksi bir şey giy makyaj falan, sonra film açın izleyin romantik de takılabilirsiniz arada değşiklik olsun
ben de fikir çok tatlım sıkılırsan de bana ben sana bulurum nasıl vakit geçireceğini
ayyy yerim sıpanı yaacanım ben ist. üvn. iktisat fakültesi maliye bölümünden mezunum. eşimle tanıştığım sözlendiğimden beri çalışmıyorum aslında hiçbir zaman maliye alanında çalışmadım mesleğimi hiç sevemedim çünkü. 4 yıllık evli sayılırım ve ev hanımıyım :) dinlenebilecek miyimmmm malesef enes çok hareketli çok zor oluyor dinlenmek... 2 dk yerinde durmuyor sıpacık
kocacınla sıkılmazsın tabii de hayata değişik renkler girer yaniay çok güldüm valla. canikom kocam gelene kadar vakti geçirsem o gelince zaten sıkılmıyorum. sorun akşamı yapmak. yürüyüş filan yapıyorum zaten de yalnız olunca o da sıkıyor insanı alışmışım ya çalışmaya hep. neyse yarın dr. dan bi geleyim bakalım onun sonucuna göre harket edeceğim. bu ev hanımlığı hiççç bana göre değilmiş datlum.
kocacınla sıkılmazsın tabii de hayata değişik renkler girer yani
spor salonuna gidebilirsin benim kocicim izin verse gideceğim ammaa
film izlemeyi yabana atma canım bak, inanılmaz vakit geçiyor
haklısın tatlımkız. zaten film izlemekle geçiyor vaktim :))
benim kocam herşeye izin veriyorda işte ben çalışmayınca ekonomi çoğu şeye izin vermiyor canım. yoksa ben de spor salonu, yüzme filan hepsini düşündüm( doktora bile giderken kırk kere düşünüyorum. öyle işte.
haklısın tatlım
her şey para
en son neler izledin favorilerin neler diyeceğim topikten atacaklar beni burasi film izleme topiği mi diye ahahah
baktım tatlım baktımmesaj kutuna bak canım
amin tatlım uyu hadi öpüyorumm iyi geceleriyi uykular hepinize.
ekincim omudum mesajini canim. aminnn diyorum. optum ikinize de...
günaydın fıstıklaaarrr ilk ölçümümü bu sabah 7:25'te yaptım 36,3 çıktııııı :) hepimize hayırlısını nasip etsin Rabbim inşallah...
Hayırlı olsun canım inş ilk döngün bebeğini getirir son döngün olur
saat 2.39 vee ben hala uyumadıııım[/QUO
Canım benim ya harbi uyumuyorsun sen acilen kocişinin gelmesi lazımBak sen böyle uyumuyorsun ya senin bebiş gececi çıkarsa şaşırma artık doğumdan sonra birlikte oturursunuz
canım ben ist. üvn. iktisat fakültesi maliye bölümünden mezunum. eşimle tanıştığım sözlendiğimden beri çalışmıyorum aslında hiçbir zaman maliye alanında çalışmadım mesleğimi hiç sevemedim çünkü. 4 yıllık evli sayılırım ve ev hanımıyım :) dinlenebilecek miyimmmm malesef enes çok hareketli çok zor oluyor dinlenmek... 2 dk yerinde durmuyor sıpacık
Bir çocukla bile çok zor 2-3 çocuğu olanlar ne yapıyo merak ediyorum. Senin sıpa kaç yaşında ?
iyi akşamlar kızlarr :)) oku oku bitiremedim geçmişi :)) deniz ve yelize maaşallah diyelim inş. Allah bu ay güzel haberle sevindirir onları ve isteyen herkesi. sizler nasılsınız? buradaki herkese soruyorum inş. herşey gönlünüzce olur...
Canım gördüğün gibi herkes hamile bir ben kaldım
Allah razı olsun canım :) elhamdülillah sayenizde iyiyim moralim düzeliyor sizleri gördükçe :) Allah herbirinizi ayrı ayrı sevindirsin inş. dr. çarşamba gitmiştim benim 3 kesenin sadece 1tanesi dolmuş teyzesi haftaya cuma günü Allah nasip ederse o kesede canlı bir bebek olup olmadığı netleşecek inş. boş olan 2 kese de eriyecek kaybolacakmış. Allahın takdiri işte. bulantılarım devam ediyor :) böyle işte :) sen nasılsın? kuzucuk canlanıyor Allahın izniyle annesi kuranı kerimde 4. ayında canlandığı yazarmış(duymuştum okurken denk gelmedim ama) az kaldı he :)
Bildiğim kadarıyla 6-7 .haftalarda canlanıyor yani kalp atmasıyla. Diğerleri için çok üzüldüm ama bir tane olsun senin olsun sağlıklı olsun şekerim
ya kızlar konuyla alakasız ama bir akıl verin bana. evde nasıl zaman geçiriyorsunuz? ben çokkk sıkılıyorum da. komşu yok arkadaş yok. her gün anama gitmek de olmuyor. napsam ben de kafayı boşaltsam?
Bu konu çok önemli canım benimde hafif depresyona eğilimim vardır ondan seni çok iyi anlıyorum. Bir kere sosyalleşmek çok önemli ben senin yerinde olsaydım şöyle bir program yapardım ; haftada iki gün anne , bol bol arkadaş, anne, kardeş, kuzen vs tel görüşmesi konuşmak insana çok iyi geliyor hele banaGidebiliyorsam bir gün arkadaş ziyareti, bir gün eve misafir, diğer günler için ücretsiz kurslar nerdesin şimdi hatırlamıyorum ama İstanbulda İsmek kursları var ve ücretsiz, diğer illerde belediyelerin eminim öyle hizmetleri vardır. Evde geçen günler için romantik , umut dolu filmler, ben ne kadar eleştirilse de izdivaç programlarını kafa dağıtmak ve gülmek için faydalı buluyorum. Örgü, puzzle ( benim sinirimi bozuyor aslında tezcanlıyım hemen bitsin istiyorum ) , yeni tarifler böyle canım zaman geçiyor işte bir şekilde. Ama ben sana söyleyim bir kaç ay sonra hamile kalınca ve doğumdan sonra bu günleri arayacaksın şöyle boş boş otursam diye
Dün yimekten sonra misafir geldi gelemedim topiğe amma kaynatıyonuz haa :)
Müsait olursam gelirim biraz işlerim var ve adet de olmadım hala, bu gidişle de olmam sanırım, eski halime döndüm yine.
Neyse artık doktora gidicem nasılsa.
Benim de kilo vermem lazım ama veremiyorum, doktorum zayıfla diyecek yine ama çok zor veriyorum.
Ben de kiloluyum pko yok ama ondan mı olmuyor benim bebek acaba kilo vermeyi bırak almaya başladımeğer senin pko ve kilo varsa inan 3 -5 kilo versen bile mucize gibi hemen bebiş oluyor. Ben yumurtladığım halde olmuyor. İş ortağım 96 kiloydu ve pko su vardı dr hiçbir ilaç vermemiş bir beş kilo ver demiş 92 kiloya düştü ve sonraki ay hamile kaldı inşallah sende yakın zamanda hamiş kalırsın.
kuzucum ya hoşgeldin çatlatırsın sen bizi burda ya halay başı olmadan nasıl halay çekelimkuzucuk çok mu yoruyor seni yeliz bugün öldürdü gülmekten dedim 40 kez sölede bişiye benzesin canm kuzucum valla inatcı değilim aslında sizi tanımasan kendimi bildiğim için ogün testi yapmazdım bile ama işte hatırınız ar ortada ha oldum ha olucam ha bugün ateş düşecek derken bugüne geldim :18: kocişte bugün arkadaşına test aldırmış biz ev taşıdık ya çok izin aldık o yüzden kotası doluydu arkadaşını göndermiş test almaya ( çok samimi babamız gibi bişi ) oda demiş Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun ulasta diyo Allah'ım delimi ne tribe sokucak beni 3 tane testim var ateşler devam ederse söz size testleri yapıcam
Ay hadi yap yap yap artık şeker çatladık şurda
Yok belirti melirti be güzelim, bu ay tedavi oluyorum kistim vardı, bi taraftanda soğan kürü yaptım, kist küçüldü, lekelenme başladı cmtesi. Dr.a gittim hemen korktum Allah var. Ne bilyim ilk defa geliyo başıma. Dr. kist küçülüyo ondan lekelenme dedi. 6 tanede yumurta gördüm kistin etrafında ekranda. Dr. büyümez kist baskı yapar dedi. Pazar sabahıda keyfi 1 birliktelik yaşadım ama aklımın ucunda nokta kadar bebek fikri yoktu. Ana Pazartesi çart diye ateşim yükseldi ve bugüne 36.7de sabitledi. Yani Pazar çatlamış yumyum... Şimdide hamileyim işte
Kız sen var ya adamı gülmekten öldürürsünDün bir ara girip bakayım dedim senin hamileyim yazını görünce öyle bir aaaaa demişim ki adliyede herkes dönüp bana deli deli baktı güzel bir haber aldım dedim Hevesim kursağımda kaldı valla sen bu ay hamile kalacaksın artık mecbursun
günaydın kıslarrrrrrrr.na var ne yok. perikızından hepimiz haber bekliyoruz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?