Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım iyiyiz çok şükür inşallah senin güzel haberlerini aldıkça daha da iyi olacağız
çalışıyor musun canım yani rahat rahat dinlenebilecek bir durumda mısın merak ettim

canım ben ist. üvn. iktisat fakültesi maliye bölümünden mezunum. eşimle tanıştığım sözlendiğimden beri çalışmıyorum aslında hiçbir zaman maliye alanında çalışmadım mesleğimi hiç sevemedim çünkü. 4 yıllık evli sayılırım ve ev hanımıyım :) dinlenebilecek miyimmmm malesef enes çok hareketli çok zor oluyor dinlenmek... 2 dk yerinde durmuyor sıpacık

anamm. olsun canım. yatcaz kalkcaz gelcek kocan :)
yatçaz kalkçaz hop ordarım

canımm benim uyuyamamam kocicim yok ya yanımda ondan galiba, o olunca yanımda sarılıp uyuyorum hemen
rabbim başımdan onu eksik etmesin, biraz zorlanıyorum kocicim yokken

ya kızlar konuyla alakasız ama bir akıl verin bana. evde nasıl zaman geçiriyorsunuz? ben çokkk sıkılıyorum da. komşu yok arkadaş yok. her gün anama gitmek de olmuyor. napsam ben de kafayı boşaltsam?
canımm onu bana sor işte
bak film izle ben sana izlemen gerekenleri söylerim nereden indireceğini de söylerim
olmadı kiralarsın film
acayip film izleriz ve harika filmleri söylerim sana ben
puzzle yapardım deli gibi bir ara o da kafayı güzel dağıtıyor
pilates yapardım hergün 1 saat süper vucut yapmıştım o sayede hem de vakit güzel geçiyor
yürüyüşe çıkabilirsin canım anneni de alabilrsin yanına evde görüşmektense dışarıda görüşebilirsiniz
kocacınla değişik bir yerlere gidin haftasonu kaçın yakın şehirlere bolu abant falan, kafan dağılsın
sonraaaa kk zaten vazgeçilmezimiz
değişik yemekler öğrenebilirsin o bennmim acaip kafamı dağıtır mesela
hani bilmem ne sosunda karamelize olmuş........ falan gibi :111:
kocan gelmeden masa kur sonra seksi bir şey giy makyaj falan, sonra film açın izleyin romantik de takılabilirsiniz arada değşiklik olsun
ben de fikir çok tatlım sıkılırsan de bana ben sana bulurum nasıl vakit geçireceğini

ay çok güldüm valla. canikom kocam gelene kadar vakti geçirsem o gelince zaten sıkılmıyorum. sorun akşamı yapmak. yürüyüş filan yapıyorum zaten de yalnız olunca o da sıkıyor insanı alışmışım ya çalışmaya hep. neyse yarın dr. dan bi geleyim bakalım onun sonucuna göre harket edeceğim. bu ev hanımlığı hiççç bana göre değilmiş datlum.

ayyy yerim sıpanı yaa
iyi bari canım çalışmıyorsan en azından sadece ev işleri
aman güzel dinlen tatlım hiiiç yorma kendini bir evladınla ilgilen yeter, gerçi o da yeter zaten yorulmak için de olsun, iş yaparken aralarda yarım saat uzan falan hani bu şekilde belki dengeleyebilirsin

kocacınla sıkılmazsın tabii de hayata değişik renkler girer yani
spor salonuna gidebilirsin benim kocicim izin verse gideceğim ammaa
film izlemeyi yabana atma canım bak, inanılmaz vakit geçiyor

kocacınla sıkılmazsın tabii de hayata değişik renkler girer yani
spor salonuna gidebilirsin benim kocicim izin verse gideceğim ammaa
film izlemeyi yabana atma canım bak, inanılmaz vakit geçiyor

kız. zaten film izlemekle geçiyor vaktim :))

benim kocam herşeye izin veriyorda işte ben çalışmayınca ekonomi çoğu şeye izin vermiyor canım. yoksa ben de spor salonu, yüzme filan hepsini düşündüm ( doktora bile giderken kırk kere düşünüyorum. öyle işte.

haklısın tatlım
her şey para
en son neler izledin favorilerin neler diyeceğim topikten atacaklar beni burasi film izleme topiği mi diye ahahah

iyi uykular hepinize.

ekincim omudum mesajini canim. aminnn diyorum. optum ikinize de...

perikızı ateşini girmemişsin son durum ne müjdeyi bekliyoruzz halaya hazırız

günaydın kıslarrrrrrrr.na var ne yok. perikızından hepimiz haber bekliyoruz sanırım.

günaydın fıstıklaaarrr ilk ölçümümü bu sabah 7:25'te yaptım 36,3 çıktııııı :) hepimize hayırlısını nasip etsin Rabbim inşallah...

günaydın fıstıklaaarrr ilk ölçümümü bu sabah 7:25'te yaptım 36,3 çıktııııı :) hepimize hayırlısını nasip etsin Rabbim inşallah...

Hayırlı olsun canım inş ilk döngün bebeğini getirir son döngün olur

Kızım nerdesin yahuu:44: bu saatlerde burda olman lazımdı hadi bi ses ver bi haber ver canim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…