Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kıslar ne yapıyoruz hep biryere toplandık periyimi bekliyoruzperi buraya bebek göbeğehadi canım inşalah güzel haber verirsin

günaydıııııııııııııııııııııın günaydııııııııııııııııııııııın herkeseeeeeeeeee
nasılsınız kızlar ben çok giremiyorum ama okuyorum yazılanları telefodan.. kocam uyurken fırsat buldukçada böle laptopundan giriyorum napim
sanırım hala periiim den haber bekliyoruz bi teşrif et artık hatun çatlatma bizi güzel haberler almaya ihtiyacımız var
yelüüüüzüm sendende bi bomba bekliyorum kusum

ya ekinci sen bana yorum yaptın mı ben mi kaçırdım. yoksa fırsat bulup yazamaın mı dicem ama gece uyuyamamışsın sanırım. cimcime uyutmuyor seni sanırım

benim ateş bugün düşüşe geçti sanırm geliyo kırmızılar yine olmadı 4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

göğüslerime dokunamıyorum zaten belli geleceği. rüyamdada bugün kanamam oluyordu düşük yapcam diye korkuyordum sanki hamileyimde

canim nerdesin yahu? ağaç ettin bizi :)

Hasta olacağını düşünmüyorum canım çünkü luteal faz bu kadar kısa olamaz eğer bu kadar kısa ise sorun var demekmiş.ama ben sorun olduğunu değilde yarın ateşinin yükseleceğini tahmin ediyorum çünkü genel olarak bu şekilde oluyo tablolar.ondan sonrada hep yüksek devam eder inşallah.artı olarakta 15,gün yumurtlamış olamazmısın diye soruyorum:)

Son düzenleme:
periiiyi bekleyen guruba katılıyorum nerdesinnnnn periii?

Yaw Denizle ben hamileyiz kızlar nerde kalmışsınız siz yaaaa
4 kişi günaydın diyoruuuuuz, nasılsınız bakem

Yaw ben hamileyim diyorum zaten size ala alaaaaa, dün gece benim sıpa yerleşti sol tarafıma, nasıl 1 bıcak soktuysa yürüyemedim. Eşimde diyo aslan yavrum solcu olcak bak! Cumhuriyet çocuğu yetiştircem. Gerçi hergün doğurup TGBnin kapısına koyasım var, walla billaaa....

Kızlar size, 2 gece önceki rüyamı anlatayım. Benim evimin bahçesi var, ilgilenmeyi çok severim. Börtü böcek ne varsa, canlı olsun da bana gerisini boşver, o derece. Kendimi kaybediyom 10 saat naapıyon demeseler hiç yani. Geçen sene gülleri budarken, kesik kısımları çöpe atmaya kıyamadım, soktum hepsini güllerin dibine yakın. Allah dedim bunlar tutarsa gül duvarı örülür buraya. Her sabah işe giderken kontrol ediyorum anam tuttu benim şapşal gül sapları, yaprak vermeye çalışıyolar. Kapımızın girisinde bi tanede kemer var. Onada minik gülllerden sardırmıştım, yeni yeni yeşermekte, içim kıpır kıpır onlar hareketlendikçe billaa. Bu arada rüyama gelelim. Anam benim kemeri söküp götürmüşler yerde taşlık kısım yok olmuş düm düz yeni kesilmiş cim ama nasıl güzel kadife gibi, başta üzülüyom lan kim götürdü fln diye, sonra ay taşlık gitmiş ne güzel olmuş fena fikir değilmiş diyom. Burası normal geçelim. Sonra kafamı 1 çeviriyom benim o diktiğim gül dalları, hepsi dimdik, ama daha yaprak çıkarmamışlar. Hepsinin tepesinde yeni açmakta tomurcuk pembe - yavruağzı güller. Havada bahar havası ay çocuk gibi sevinerek uyandım. Webten gonca gülün tabirene baktım, o da GEBE olduğumu söylüyo. Anladınız mı şimdi. Yorumlarımı alayım....

Melek,
Benim bıcırlar seni soruyolar, Melek teyzesi naapıyomuş diyolar...
Ne diyim bacım, durmuyo bunlar seni özlemiş zilliler...

inşallah canım bilmiyorum belki 15.günde olabilir rabbim hayırlısını nasib etsin
Yaw Denizle ben hamileyiz kızlar nerde kalmışsınız siz yaaaa
4 kişi günaydın diyoruuuuuz, nasılsınız bakem

Melek,

3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Tabi işte bebek çok olunca ateşte yüksek oluyo hıh!

yeliiiiiiiiiiiiiiz yirim yirim senin bıcırlarını yağmur teyselerini sormuyo mu bıcırıklar sabah sabah iyi güldüm kuşum allah gönlüne göre verir inşallah canım en ve kusucuklsrın çok yaşa emiii

Melek,

Yeliz ben senden korkmaya başladım kız nasıl bir hissiyat durumu böyle Ben de gördüm rüya ama anlatmayacağım pek iyi değil benim olmazsa senin kızı benim oğlana alırız benimde bir kızım olur hemde senin kıza damat şimdiden hazır olmuş olur Yaa ben biz doğmamış çocuğa bırak donu damat bile buluruz Bir de bu ateş nedir yahu ben seni hiç böyle ateşli görmemiştim 41 kere maşallah

Sana kızgınlar, elmaşekeri sözü vermişsin, 2 kilo elmadan yapmaya çalıştım beceremedim. Al getirde zillilerin gönlünü al, susmuyolar aaaaaaaaaaaaay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…