günaydıııııııııııııııııııııın günaydııııııııııııııııııııııın herkeseeeeeeeeee
nasılsınız kızlar ben çok giremiyorum ama okuyorum yazılanları telefodan.. kocam uyurken fırsat buldukçada böle laptopundan giriyorum napim
sanırım hala periiim den haber bekliyoruz bi teşrif et artık hatun çatlatma bizigüzel haberler almaya ihtiyacımız var
yelüüüüzüm sendende bi bomba bekliyorum kusum
ya ekinci sen bana yorum yaptın mı ben mi kaçırdım. yoksa fırsat bulup yazamaın mı dicem ama gece uyuyamamışsın sanırım.cimcime uyutmuyor seni sanırım
benim ateş bugün düşüşe geçti sanırm geliyo kırmızılar yine olmadı4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
göğüslerime dokunamıyorum zaten belli geleceği. rüyamdada bugün kanamam oluyordu düşük yapcam diye korkuyordum sanki hamileyimde
periiiyi bekleyen guruba katılıyorum nerdesinnnnn periii?
bence peri kana gitti pozitifi gördü üstüne keseyide gördü şok oldu bizi unuttuolabilirmi acaba:44:hadi inşallah diyelim o saman
Kız sen var ya adamı gülmekten öldürürsünDün bir ara girip bakayım dedim senin hamileyim yazını görünce öyle bir aaaaa demişim ki adliyede herkes dönüp bana deli deli baktı güzel bir haber aldım dedim Hevesim kursağımda kaldı valla sen bu ay hamile kalacaksın artık mecbursun
vallahi haklisin canim. o ates hiccc dusmesin :))
o saman bende hamileyimişte burda 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com ama garip olan bizde malum günlerde çalışma olmadı olsun banane ben genede hamileyim
inşallah canım bilmiyorum belki 15.günde olabilir rabbim hayırlısını nasib etsinHasta olacağını düşünmüyorum canım çünkü luteal faz bu kadar kısa olamaz eğer bu kadar kısa ise sorun var demekmiş.ama ben sorun olduğunu değilde yarın ateşinin yükseleceğini tahmin ediyorum çünkü genel olarak bu şekilde oluyo tablolar.ondan sonrada hep yüksek devam eder inşallah.artı olarakta 15,gün yumurtlamış olamazmısın diye soruyorum:)
Yaw Denizle ben hamileyiz kızlar nerde kalmışsınız siz yaaaa
4 kişi günaydın diyoruuuuuz, nasılsınız bakem
Melek,
Benim bıcırlar seni soruyolar, Melek teyzesi naapıyomuş diyolar...
Ne diyim bacım, durmuyo bunlar seni özlemiş zilliler...
Melek,
Benim bıcırlar seni soruyolar, Melek teyzesi naapıyomuş diyolar...
Ne diyim bacım, durmuyo bunlar seni özlemiş zilliler...
inşallah canım bilmiyorum belki 15.günde olabilir rabbim hayırlısını nasib etsin
yeliiiiiiiiiiiiiiz yirim yirim senin bıcırlarınıyağmur teyselerini sormuyo mu bıcırıklar sabah sabah iyi güldüm kuşum allah gönlüne göre verir inşallah canım en ve kusucuklsrın çok yaşa emiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?