Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayırlısı artık kusum yelüüüzümle beraber çekeriz inşallah burda halayı senin bıdıkda kıs olsun oğlan olsun ne önemi var sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun da kuzucuk ama bana bi prensesin olacak gibi geliyor hep

daha belli değil şirincim şehzade annesi olması da an meslesi

Aaaaa süpriZ bişeyler olabilirim :)
Hadi bakalım ya merakla bekliyorum bende... Sağlıklı olsunda hayırlısıyla gelsin inşallah...
Canım sende varmı bebiş... Telefondan giriyorum onun için göremiyorum varsa tablon kusura bakma olurmu...

Aaa süper isimler bulmuşsun ekincim... Hatta abimin ikinci kızı geliyor Ağustos ta doğacak inşallah adını defne koyacaklar büyük ihtimalle :) ilk ki deniz uyumlu olsun istediler bende defne derin defne ve nehir önermiştim defneyi sectiler :)
Erkek olma ihtimalinde varmış :) ay be heyecanlı hadi inşallah gönlündeki olsun canım... Geri eli ayağa sağlam aklı fikri yerinde sağlıklı olsunda kızı erkeği bir... Bu arada çınar ismini sevdim :) bizim oğlumuz olursa adını Mert koymayı düşünüyoruz :) kız Olursa eda :) bizde de fol yok fos yok :) isim çokkkk :))))
Hayırlısı olsun ekincim

çok sağol tatlımm yardımların için
biz de seni öpüyoruz inşallah 10 güne kalmaz müjdeni verirsin

cnm Allah 'ın izniyle bende hamileyim koymadım hamilelik takvimi henüz ondan belli olmuyr darısı herkezin başına ekincimle kızımız olursa belkide adaş olucak çünkü evlendiğimden beri kızıma ek isim olarak lina yı düşünmüşümdür

canım hadi bakalım hep kız isimleri araştırıyorum nedense
onun haricinde benim içime de doğsa birşeyler
bu kadar hissiz olur mu bir insan

perikızı da hamile canım taze hamiş o daha halayını dün çektik
darısı başına olsun inşallah
senin isim alternatiflerini de beğendim kendiminkilere ekleyebilirim her an

hem adaş hem akran olurlar yavrular
hem lina henüz patlamamış bir isim akranları arasında karizma durur gibi geliyor

AMİNNNN

az çekmediniz beni hakkınızı helal edin durrrrrrrrrrruuuuun bunlar daha başlangıççç

çok sağol tatlımm yardımların için
biz de seni öpüyoruz inşallah 10 güne kalmaz müjdeni verirsin

Rica ederim canım be demek...
Âmin canım inşallah

Oh oh maşallah Allah nazarlardan saklasın... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım... İsimlerde süper valla... İsimleriyle yaşasınlar inşallah...

Ne güzel ya Rabbim herkese nasip etsin tabi banada :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ekincim...
Ekle ekle :) Adaş olurlar :))) eğer benimde olursa bebeğim :)

hem adaş hem akran olurlar yavrular
hem lina henüz patlamamış bir isim akranları arasında karizma durur gibi geliyor

canm cım ben hep duyulmamış isimler araştırmaktaydım eşime dalga geçerdi hep bi sölede gülelim diye ama hep arapça köken tercihim oldu bir ara erselnaya takmıştım ( Allah'ın gönderdiği anlamında )

cnm. 12. gun yumurtlamissin. yine de birkac gun daha iliskiyi birakma derim.

yagmur canim. gogus ucu acimasi varda bebegi dusunuruz hemen. akintin dedigin gibi usutmeden de olabilir ama bebek varsa da olur :)) hadi bakalin. siradaki sensin insallah.

Kafam durdu resmen bana bi akil verin kizlar. Esim adetimin 15.gunu spermiyogram yaptiracak dolayisiyla 13 ve 14.gunler iliski yasak. Ee simdi ben bu ayi bosmu gecmis olacagim. Genellikle 12. 16. Gunler arasi yumurtluyorum.

Allah razı olsun canım...
Teşekkür ederim...

Kafam durdu resmen bana bi akil verin kizlar. Esim adetimin 15.gunu spermiyogram yaptiracak dolayisiyla 13 ve 14.gunler iliski yasak. Ee simdi ben bu ayi bosmu gecmis olacagim. Genellikle 12. 16. Gunler arasi yumurtluyorum.

canim. gecen ayki gibi olursa adetinin 14. gununde yumurtlayabilirsin. ama belkiii 16. gun yumurtlarsin ki o gun iliski olabilir.

ayrica tatlim daha aglikli ve guzel bir bebis icin bir ay daha beklenebilir. bak bana 1 yil bekle dediler.

AMİNNNN

az çekmediniz beni hakkınızı helal edin durrrrrrrrrrruuuuun bunlar daha başlangıççç
ne demek tatlım benim hakkım varsa peşin peşin helal olsun

ersel diye erkek ismi biliyorum da erselna yi şimdi duydum
anlamı çok güzel canım
ben de hep doğayla ilgili oldun istedim
çiçek adı ağaçadı nehir adı falan
hepsi doğayla ilgili defne çağla lina, doğa
lina kuranda da geçtiği için eşimi daha kolay ikna edeceğim o çok ister özeliikle kuranda geçsin diye
kayınvalidem de beğendi linayı
bakalım kız olursa ya bade olacak ya lina
erkekte de ali olacaktı aslında da kv kıyameti kopardı olmaaaaaaaaaaaaz diye
sn buldukça bana da söyle tatlım favorilerini mesajlardan falan da yazabilirsin istersen
ben de favori listemi güncelledikçe paylaşırım seninle

meleğim siz yasağa uyun tabiki
12. ve 15. günleri atlamayın, olacaksa olur inşallah
3 gün çalışmadığımzı da olur bazen önemli günlerde, gelecekse kimse onu tutamaz canım
asla şansın yok diye bir şey yok, kesinlikle şansın var yine de

evet arapça kökenli o yüzden istiyorum hayırlısı kuzum çok şükür benim mesai bitiyor ve bu uyuz iş gününden kurtuluyorum Dua edin lütfen kızlar değerlerim artmış olsun :18: seviyom len sizi

evet arapça kökenli o yüzden istiyorum hayırlısı kuzum çok şükür benim mesai bitiyor ve bu uyuz iş gününden kurtuluyorum Dua edin lütfen kızlar değerlerim artmış olsun :18: seviyom len sizi
dualarımız seninle canım bir bakacaksın ki 600küsür olmuş değerin bak gör
allahın izniyle bir aksilik olmayacak inşallah
biz de seni seviyoruz lan

Son düzenleme:
Beni ve bebeklerimide sevin yaaa kıskanırım ama yaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…