Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlarr. bizim sirin biraz da catlak yelzin cokk sevilesi gelmis. o zaman hep beraber yelizive bebislerini seviyoruz. hem de cokk seviyoruz. aaa kiz hamile ilgi gosterin acik :))

kizlarr. bizim sirin biraz da catlak yelzin cokk sevilesi gelmis. o zaman hep beraber yelizive bebislerini seviyoruz. hem de cokk seviyoruz. aaa kiz hamile ilgi gosterin acik :))

Eveeeeeeeeeeeeeeet Ala alaaaaaaaaa
Ben sizi çok seviyom anacım...

kizlar. birsey soracagim. bu ff benim dpo yu neden gostermiyor. bakiyrm sizinkilerde dpo 1-2-3.... yaziyor. brn de neden yazmiyr?

geç olsun guc olmasın cnm benım ınslll atesın hıcc dusme zve sonu hayırla bıter(bende ates topıgınden terfı ettımde:)(darısı sana ve tumm bekleyenlere ınsl tablon gusel ıns lsonuda gusel olurrrrrr

canım ben de pko var yumurtlama problemi.
FF yumurtlamış olabilirsin diyor ama yalan bu ateşle yumurtlanmaz ki
neyse tedaviye başlicam zaten mayıs başında.

sen de sağlıcakla al bebeişi kucağına inşallah.

47. günüm
ekinci vakasından öte kendim bir vaka oliciim.
Ocean vakası olarak tarihe geçiciğim
41817f Ovulation charts on FertilityFriend.com

cnm. hic belli olmaz. belki cidden 43. gun yumurtladin ve beklenen sona ulastin )

İyide ben bu ff ile bi kez tanıştım ve bir ay kullandım dpoyu 1 dpo 2 diye gösterdi.ozaman bana kıyakmı geçti :44: dimekki beni sevdi yelizimm seni ve bebişlerini çook seviyorum

kuzum. bana da ilk ay uye oldugumda vip vermisti. ben de kullandim. amma sonraki aylar kesildi. o yuzden sordum :))

Beni ve bebeklerimide sevin yaaa kıskanırım ama yaaaaaaaaaaaaa

Aaaaaaa yelizcimmm tebrik ederimmmm yeni gördüm canım hamilesinnnnnnn
Ayyy inan çok sevindimmmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh
2014 ilk bebişi ayyy allahım harikaaaa :) gözünaydın tatlım...

Belirtiler yaşadınmı?
Karnında batmalar oldumu?

Canım yeliz henüz hamile değil ama öyle hissediyor
Bir de bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş mantığıyla önümüzde günlerde gebeyim gerçekten diye müjde verecek bize :))

Cuteheart canımm imşallah dediğin gibidir ama sanmam ateşime baksana 36,3 ün üstüne çıkmadı çıkmıyor.
Zor bu ateşle yumyumlamış olmam.

canım ben de pko var yumurtlama problemi.
FF yumurtlamış olabilirsin diyor ama yalan bu ateşle yumurtlanmaz ki
neyse tedaviye başlicam zaten mayıs başında.

sen de sağlıcakla al bebeişi kucağına inşallah.

Canım yeliz henüz hamile değil ama öyle hissediyor
Bir de bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş mantığıyla önümüzde günlerde gebeyim gerçekten diye müjde verecek bize :))

günaydınlar canım benımm bendede pko var demıstı dr regl dusenlı dgldı uzakktı 35-40 gun arasında dıı bellı dıldı yumos gunum benıdme ama ates den once ben ıbrahım sarcoglunun ıncır havuc kurune basladım regl 2 ay boyunce 33 de bır oldu ve 3.dee mucızem geldı ve 4 senden sonra kavustum melegıme ınsll sende bır bak sıtesıne derım benn tavsıye yanı sen bılırsındeee

yelız de ınsll verır mujdesınıı hayırlı sı ısee

Canım çok tşk ederim ben de yapmayı düşünüyorum o kürleri
Hem soğan sonra da incir havuç ama adet olamadım ki bir türlü.
Adetten sonra başlayın diyor 15 gün yapın diyor.
Bir türlü kısmet olmadı yapmak.
Mayısta doktora gidicem söktürücü falan verir belki sonra da tedaviye başlarım

Sen sadece bu kürleri mi yaptın?
Yumurtlama tedavisi yapmadı mı dr?
İlaç kullandın mı yani?

7 gün sonra cevaplicam kuzum tüm sorularını, az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…