Hey maşallahhhhh
Düşmesin ateşleeeer
Benim halim nolacak acep ?
Canım yeliz henüz hamile değil ama öyle hissediyor
Bir de bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş mantığıyla önümüzde günlerde gebeyim gerçekten diye müjde verecek bize :))
7 gün sonra cevaplicam kuzum tüm sorularını, az kaldı
Bu ay regl ol ve hemen soğan kürüne başla bebeğim...
Bir olsaydı şu manyak adetim hemen başlayacam ama olmadı gitti
yeliiiiiiiiiiiz kesin hamişsinUçuk çıktı bugün bende hemde sol üst dudağımda, niye oldu yaf oooof
canım evet çatlamamış, bu ay daböyle geçsin de soğan kürü fikrinize katılıyorum, etkisini gören çook kişi var canım433f32 Ovulation charts on FertilityFriend.com yine çatlamıyo benim yumrtalar galiba :'(
adetinin olmasını bekleme eğer hamile olmadığına eminsen soğan suyuna hemen başla canım. olduğun anda da bırak içmeyi
bence usulüne göre yap canımOlur mu ki öyle?
Hamile değilimdir büyük ihtimalle gebelik testim var, olmadı yapayım sonra hemen başlayayım
Adetten sonra başlayın demişti saraçoğlu sanki
Olur mu ki öyle?
Hamile değilimdir büyük ihtimalle gebelik testim var, olmadı yapayım sonra hemen başlayayım
Adetten sonra başlayın demişti saraçoğlu sanki
canım bence net yumurtlamışsın akışına bırakın derim4381ca Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom bu ff çizgiyi de çekti artık düşüş olmaz heralde sizce ben daha çalışmalara devam etmelimiyim yoksa akışına mı bırakmalıyım ne yapayım?
canım zaten adetin geleceği gün gelmiştir belki debende olmuyordum içmeye başladım 1.hafta adet oldum doktora gittim ve tedaviye başladım :)
canım bence net yumurtlamışsın akışına bırakın derim
12-13-14-15 de hatta 16 da ilişkiler oldu mu ?
canım zaten adetin geleceği gün gelmiştir belki de
onu soğan kürü mü yaptı, yoksa zaten o gün adet olacak mıydın bilemeyiz
o yüzden soğan kürünün etkisini tam olarak anlamak için bence nasıl yapılıyorsa öyle yapmakta fayda var
hatırladım canım evet, bakalım ya kısmetse olur inşallahanladım canım bende yumurtladım diye düşünüyorum 12 15 ve 16 var 13 14 de yoktu canım evde değildik çünkü o yüzden demiştim ya sana ya kaçırdım ya da kılpayı yakaladım diye hayırlısı olsun canım be ne diyim eğer bu ay olmazsa klomen denemeyi düşünüyorum
ben bu soğan kürünü çok araştırdım. sadece çocuk için değilki bu adet olamayan bayanlar kızlar da kullanıyo. doktoruma sordum böyle yaptım diye hiç bi zararı yok dedi
yumurtlamayı hızlandırdığı ve düzene soktuğu için adetini de zamanında oluyorsun zaten canım, adetin 40. gününde neyi düzenleyecek bilemiyorum??? artık rahim duvarını direkt olarak kalınlaştıran bir şey gerekiyor bence, soğandan ziyade
tabii ki zararı yok, soğanı her gün yemiyor muyuz zaten, yiyiyoruz
benim de doktorum yap zararı olmaz belki yararı olur demişti
adetin ortalık yerinde başlayıp ne işe yaradığını anlayamamaktansa adetin başlangıcında usulunce kullanmak daha mantıklı geliyor bana ama tabii herkesin kendi tercihi
Aslında benim içimden geçen hiç bir şey yapmamak şu anda
Mayıs başında randevum var dr da
O yapsın ne yapacaksa belki söktürücü verecek adet olunca da klomen başlayacak, klomen de adetliyken içiliyor sanırım, bir daha ki adeti beklemek istemiyorum hemen tedaviye başlamak istiyorum.
O yüzden en iyisi ben beklemede kalayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?