Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uçuk çıktı bugün bende hemde sol üst dudağımda, niye oldu yaf oooof

Canım yeliz henüz hamile değil ama öyle hissediyor
Bir de bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş mantığıyla önümüzde günlerde gebeyim gerçekten diye müjde verecek bize :))

İnşallah canımm rabbim gönlünüzdekini versin inşallahh

7 gün sonra cevaplicam kuzum tüm sorularını, az kaldı

Yelizcimm inşallah canım yaa belki aynı zamanda hamile kalırız
Benimde bugün 16. Günüm
12. Günümde yumurtladığıma karar verdik burdaki arkadaşlarla :)
İnşallah tuttunur meleklerimiz... Bende karın ağrısı var batma oluyor ara ara alt karnıma özellikle çömelince... Gerçi belirtiler için daha çok erken ama umutlanıyorım işte..

Uçuk çıktı bugün bende hemde sol üst dudağımda, niye oldu yaf oooof
yeliiiiiiiiiiiz kesin hamişsin
bu ne ateş ayyy bu ay çok heyecanlı geçioyr
bebişler sıraya girmiş
uçuk bende de çıkmıştı hamilelikte daha çok çıkıyorumş, vucut hep bebeğe veriyor enerjisi, bağışıklık sistemi de düşüyormuş birzcık
o yüzden uçuk daha çok çıkıyor
oooooh oh hamişsin işte

canım evet çatlamamış, bu ay daböyle geçsin de soğan kürü fikrinize katılıyorum, etkisini gören çook kişi var canım
ama belli olmaz bu ay da gelebilir
benim ilaçla bile anca 22. gün gelmişti nazlı yumyum
allahtan ümit kesilmez yani 30. gün yumurtlarsın ama yumurtlarsın yani
ölçmeye devam

adetinin olmasını bekleme eğer hamile olmadığına eminsen soğan suyuna hemen başla canım. olduğun anda da bırak içmeyi

Olur mu ki öyle?
Hamile değilimdir büyük ihtimalle gebelik testim var, olmadı yapayım sonra hemen başlayayım
Adetten sonra başlayın demişti saraçoğlu sanki

Olur mu ki öyle?
Hamile değilimdir büyük ihtimalle gebelik testim var, olmadı yapayım sonra hemen başlayayım
bence usulüne göre yap canım
adet ol sonra da başla
ama adet olmak istioysan her gün bebe aspirini içebilirsin
bu da başka bir yöntem
rahim duvarını kalınlaştırıcı etkisi var annem de ben de hep yaptık 5-6 güne geliyor adet
zararlı bir ilaç da değil o yüzden önerebilirim, hem de ben çok kullandığım için önerebilirim.
ya da progestan başla diyeceğim doktor önerisi olmadan içen çok pkolu var adet için, ama boşver şimdi doktor önermeden içme yine de
ama soğan kürüna zamanında başla, çünkü etkilemeyecek mesela bu seferde ay zamanında başlamadım ondan mı bilmem ne diyeceksin
asıl başlaman gereken zamanda belki de başlamayacaksın soğana, nasılsa etki etmedi geçen ay deyip..

Son düzenleme:
Olur mu ki öyle?

bende olmuyordum içmeye başladım 1.hafta adet oldum doktora gittim ve tedaviye başladım :)

4381ca Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom bu ff çizgiyi de çekti artık düşüş olmaz heralde sizce ben daha çalışmalara devam etmelimiyim yoksa akışına mı bırakmalıyım ne yapayım?
canım bence net yumurtlamışsın akışına bırakın derim
12-13-14-15 de hatta 16 da ilişkiler oldu mu ?

bende olmuyordum içmeye başladım 1.hafta adet oldum doktora gittim ve tedaviye başladım :)
canım zaten adetin geleceği gün gelmiştir belki de
onu soğan kürü mü yaptı, yoksa zaten o gün adet olacak mıydın bilemeyiz
o yüzden soğan kürünün etkisini tam olarak anlamak için bence nasıl yapılıyorsa öyle yapmakta fayda var

ben bu soğan kürünü çok araştırdım. sadece çocuk için değilki bu adet olamayan bayanlar kızlar da kullanıyo. doktoruma sordum böyle yaptım diye hiç bi zararı yok dedi

anladım canım bende yumurtladım diye düşünüyorum 12 15 ve 16 var 13 14 de yoktu canım evde değildik çünkü o yüzden demiştim ya sana ya kaçırdım ya da kılpayı yakaladım diye hayırlısı olsun canım be ne diyim eğer bu ay olmazsa klomen denemeyi düşünüyorum

canım sen gerçekten hamilemisin internetim yoktu ya geçmişi tam okuyamadım doğru mu yoksa takılıyomusun anlayamadım :44:

hatırladım canım evet, bakalım ya kısmetse olur inşallah

ben bu soğan kürünü çok araştırdım. sadece çocuk için değilki bu adet olamayan bayanlar kızlar da kullanıyo. doktoruma sordum böyle yaptım diye hiç bi zararı yok dedi

yumurtlamayı hızlandırdığı ve düzene soktuğu için adetini de zamanında oluyorsun zaten canım, adetin 40. gününde neyi düzenleyecek bilemiyorum??? artık rahim duvarını direkt olarak kalınlaştıran bir şey gerekiyor bence, soğandan ziyade
tabii ki zararı yok, soğanı her gün yemiyor muyuz zaten, yiyiyoruz
benim de doktorum yap zararı olmaz belki yararı olur demişti
adetin ortalık yerinde başlayıp ne işe yaradığını anlayamamaktansa adetin başlangıcında usulunce kullanmak daha mantıklı geliyor bana ama tabii herkesin kendi tercihi

Aslında benim içimden geçen hiç bir şey yapmamak şu anda
Mayıs başında randevum var dr da
O yapsın ne yapacaksa belki söktürücü verecek adet olunca da klomen başlayacak, klomen de adetliyken içiliyor sanırım, bir daha ki adeti beklemek istemiyorum hemen tedaviye başlamak istiyorum.
O yüzden en iyisi ben beklemede kalayım .

bak canım ben herzamanki gibi adet olmuyodum ve biliyorumki tedavi adetliyken başlıyo. adetim 2hafta geçti zaten hep düzensizdi. bende söktürücü falan kullanmaktansa doğal yöntem soğan suyunu deneyim dedim ama çok araştırdım tabiki. başladığım 7.günde adet oldum doktora gittim durumu anlattım önemli değil dedi tahlilleri yaptı baktı ilacıda verdi yumurta oluşuyo ama çatlamıyo dedi. tabiki sen bilirsin kafana nasıl uygunsa onu yap fakat biliyorum ki bu seferde stresten olmayacak. Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…