arkadaşlar bu ff'yi biri bana açıklasın lütfeeeeeeennn
bak canım ben herzamanki gibi adet olmuyodum ve biliyorumki tedavi adetliyken başlıyo. adetim 2hafta geçti zaten hep düzensizdi. bende söktürücü falan kullanmaktansa doğal yöntem soğan suyunu deneyim dedim ama çok araştırdım tabiki. başladığım 7.günde adet oldum doktora gittim durumu anlattım önemli değil dedi tahlilleri yaptı baktı ilacıda verdi yumurta oluşuyo ama çatlamıyo dedi. tabiki sen bilirsin kafana nasıl uygunsa onu yap fakat biliyorum ki bu seferde stresten olmayacak. Allah kolaylık versin
433f32 Ovulation charts on FertilityFriend.com yine çatlamıyo benim yumrtalar galiba :'(
4381ca Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom bu ff çizgiyi de çekti artık düşüş olmaz heralde sizce ben daha çalışmalara devam etmelimiyim yoksa akışına mı bırakmalıyım ne yapayım?
Kızlar hamiş değilmişim ama devam ediyorum dr.a gittim nolur nolmaz diye hersey temiz cıktı kan tahlilleri vs. smear testi ve alttan muayene etti.ama 1 sene boyu dene olmassa öyle gel dedi korunmayı bıraktıktan snra 1 sene olmaması normal dedi.bende bu ay basladım zaten bakalım ne olcak.hayırlısı olsun.ama devlete gittiğimden pek ayrıntı vermedi hangi günler birlkte olmam lazımki deneyeceksin sürekli dedi.bir arkadasımın dr.u bir dahaki adet dneminden geriye saydıgındaki 14- 16-18. günlerde deneme yapmak olasılıgı yukseltır demiş ama neye istinaden deneyecem ya belki cok erken ama anniş olmak istiyorum bende.vakti zamanı geldiğinde hayırlısıyla olsun gelsin bebeğim.
canımmm açıklayalım tam olarak takıldığın nokta nedir??arkadaşlar bu ff'yi biri bana açıklasın lütfeeeeeeennn
canım doktor doğru demiş adet gününden ortalama 14 gün önce yumurtlama olur, hal böyle olunca da beklenen adet tarihinden önceki 14. gün yumurtlama günün oluyor ve onun 4 gün öncesindne yumurtlamaya kadar yani adetten önceki 18. günden 12. güne kadar (aralığı geniş tutuyoruz birazcık ki ilişkiler kesin denk gelsin yumurtlayla) gün aşırı ilişki gerekiyor.Kızlar hamiş değilmişim ama devam ediyorum dr.a gittim nolur nolmaz diye hersey temiz cıktı kan tahlilleri vs. smear testi ve alttan muayene etti.ama 1 sene boyu dene olmassa öyle gel dedi korunmayı bıraktıktan snra 1 sene olmaması normal dedi.bende bu ay basladım zaten bakalım ne olcak.hayırlısı olsun.ama devlete gittiğimden pek ayrıntı vermedi hangi günler birlkte olmam lazımki deneyeceksin sürekli dedi.bir arkadasımın dr.u bir dahaki adet dneminden geriye saydıgındaki 14- 16-18. günlerde deneme yapmak olasılıgı yukseltır demiş ama neye istinaden deneyecem ya belki cok erken ama anniş olmak istiyorum bende.vakti zamanı geldiğinde hayırlısıyla olsun gelsin bebeğim.
aynen canım strese hiç gerek yok, allahın izniyle olacak inşallah, çok güzel düşünüyorsunBen hiç olumsuz düşünmüyorum cnm ufak bir yardımla olacak bence.
Ama bu doktor olur ama soğan olur bilemem.
Acelem yok bi tedaviye adım atayım gerisi rabbime kalmış o istediği zaman verecek ben de sabırla bekleyecem.
Strese girmeye hiç gerek yok şahsen ben böyle düşünüyorum.
dil altı ateş ölçer nasıl oluyor illkkez duydum diğer ates ölçerlerle ölçülen degerler dogru olmuoyomu?
canım yaa haber de vermedin dün, kana mı gitmedin acaba yoksa girmeye fırsat mı yoktu malum haftasonu
merak ettik seni topikçe
bak bugün nasıl erkenciyimkocicimi geçirdim sonra da uyku tutmadı
perşembe gelmez bir türlü, perşembeler olmaz gene
günaydıııııııııııııııııııııııııııııın
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
naber nasılsınız sizce benim tablodan bişeeey çıkar mı :18: son 3 gün
günaydıııııııııııııııııııııııııııııın
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
naber nasılsınız sizce benim tablodan bişeeey çıkar mı :18: son 3 gün
topikcanlarım tablolarınıza baktım doyaa doyaa
önce yağmurdan (DPO11 bugün)
sonra merice'den (DPO10 bugün)
sonra yelizden (DPO8 bugün)
sonra da slmeng'den (DPO5 bugün)
müjdeli haberler bekliyorummm
perikızı bakalım sürüyebildi mi ayağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?