Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben hiç olumsuz düşünmüyorum cnm ufak bir yardımla olacak bence.
Ama bu doktor olur ama soğan olur bilemem.
Acelem yok bi tedaviye adım atayım gerisi rabbime kalmış o istediği zaman verecek ben de sabırla bekleyecem.
Strese girmeye hiç gerek yok şahsen ben böyle düşünüyorum.

canim. masallah atese. sevin yelizimi ve bebisleri. bakin dun sevmediniz ucuk cikti hamisim de :)) yazik degil mi 3 canli kiz.

canim henuz catlamamis yumurta. ff ile ilgili neyi merak ediyordun? bildigim kadariyla yardim ederim. genel olarak bazal vucut isisina dayanan bur yontem. eger akintilarini da kontrol edip eklersen sisteme yumurtlama ile ilgili daha net bilgi verebiliyor. genelde regl donemindeki ortalama sicakluginin uzerine cikarsa atesun ve yuksek devam ederse artik yumurtan catlamistir ve bebek sansin bitmistir. artik regle kadar gecen baslar. eger atesin dusmeye baslarsa regl olursun. yoksa hamilesindir. genel mantik bu canim.

4381ca Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom bu ff çizgiyi de çekti artık düşüş olmaz heralde sizce ben daha çalışmalara devam etmelimiyim yoksa akışına mı bırakmalıyım ne yapayım?

cok net yumurtlamissin cnm. artik kafana gore takil :))

cnm. nerdesin? bugun tekrar kan verecektin. ne cikti sonucun? merak ediyorum.

Kızlar hamiş değilmişim ama devam ediyorum dr.a gittim nolur nolmaz diye hersey temiz cıktı kan tahlilleri vs. smear testi ve alttan muayene etti.ama 1 sene boyu dene olmassa öyle gel dedi korunmayı bıraktıktan snra 1 sene olmaması normal dedi.bende bu ay basladım zaten bakalım ne olcak.hayırlısı olsun.ama devlete gittiğimden pek ayrıntı vermedi hangi günler birlkte olmam lazımki deneyeceksin sürekli dedi.bir arkadasımın dr.u bir dahaki adet dneminden geriye saydıgındaki 14- 16-18. günlerde deneme yapmak olasılıgı yukseltır demiş ama neye istinaden deneyecem ya belki cok erken ama anniş olmak istiyorum bende.vakti zamanı geldiğinde hayırlısıyla olsun gelsin bebeğim.

canin sagolsun canim.kismet. dr.a gitmen iyi olmus. sen simdi atesini olc. her gun tablonu buraya ekle. biz sana ne zamana kada iliski gerektigni soyleriz. bos e ddoktoru )

dil altı ateş ölçer nasıl oluyor illkkez duydum diğer ates ölçerlerle ölçülen degerler dogru olmuoyomu?

canım doktor doğru demiş adet gününden ortalama 14 gün önce yumurtlama olur, hal böyle olunca da beklenen adet tarihinden önceki 14. gün yumurtlama günün oluyor ve onun 4 gün öncesindne yumurtlamaya kadar yani adetten önceki 18. günden 12. güne kadar (aralığı geniş tutuyoruz birazcık ki ilişkiler kesin denk gelsin yumurtlayla) gün aşırı ilişki gerekiyor.
sen ateşini de ölç, bu hesaplar kafanaı karıştırıyorsa adetin bitince başlayın gün aşırı, sorun çözülsün
ateşi ölç ama bir yanda yorumlarız ne zaman yumurtladığını görürüz canım

aynen canım strese hiç gerek yok, allahın izniyle olacak inşallah, çok güzel düşünüyorsun
hepimiz bu aşamada sabırlı olmalıyız, bazen sabırlar tükenebiliyor insanız haliyle, rabbim dayanma gücü versin

canım yaa haber de vermedin dün, kana mı gitmedin acaba yoksa girmeye fırsat mı yoktu malum haftasonu
merak ettik seni topikçe
bak bugün nasıl erkenciyim kocicimi geçirdim sonra da uyku tutmadı
perşembe gelmez bir türlü, perşembeler olmaz gene

topikcanlarım tablolarınıza baktım doyaa doyaa
önce yağmurdan (DPO11 bugün)
sonra merice'den (DPO10 bugün)
sonra yelizden (DPO8 bugün)
sonra da slmeng'den (DPO5 bugün)
müjdeli haberler bekliyorummm
perikızı bakalım sürüyebildi mi ayağını

neyse canlarımm ben en iyi yaptığım şeyi yapayım da gideyim uyuyayım azıcık
ama azıcık :90:
saat 14 civarı görüşürüüüüüüz

dil altı ateş ölçer nasıl oluyor illkkez duydum diğer ates ölçerlerle ölçülen degerler dogru olmuoyomu?

canim. tablomuzda 0.1 derece degisimleri gorebilmek icin dijital derece kullaniyoruz. normalde diger derecenin kullanildigi her bolgrmizde kullaniliyor. ama biz bazal vucut isisi icin dil altindan olcum aliyoruz. cok para verme sakin buyuk marketlerde max. 10 tl.

Gelir bitanem bugünü sayma salı çarşamba ve kocacığın gelcek iki gün var sadece

Canım ya sanki çaktırmadan düşüşe geçmiş ama inşallah daha fazla düşmez canım.ama sen genede kendini hazırla olurmu.inşallah en kısa zamanda bebeklerimiz olur.tedavi falan varmıydı bu ay? güzel yumurtlamışsın inşalllah sonuda pozitif olur

ay canım ne güzel söylüyosun inşallah ne diyelim ne güzel olur ne kadar bereketli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…