bende iyim canım çok şükür inşallah düşmez de olur bu ay. akşam eşimin arkadaşında misafirlikteydik yeni bebekleri oldu. allahım nasıl bi güzelliktir o.Günaydin tatlım biz iyiyiz sen nasılsin? Tablon güzel son günlerde düşmeyip yükselişe geçerse süper olurvarmıydı malum günlerde
inşallah düşmez canım bilmiyorum. bu ay klomen kulandım yumurtladım çatladım ama tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum hayırlısı artıkCanım ya sanki çaktırmadan düşüşe geçmiş ama inşallah daha fazla düşmez canım.ama sen genede kendini hazırla olurmu.inşallah en kısa zamanda bebeklerimiz olur.tedavi falan varmıydı bu ay? güzel yumurtlamışsın inşalllah sonuda pozitif olur
yelüüüüüüüüzüm minnaklar nasıllar
Yelizim bende ilk sayfaya gittim senin tabloya bakıyodumçok emin adımlarla ilerliyor maşallah tıpkı benim tablo gibi fazla oynamıyor.ohh ohh gelsin bebişler bu ay topik bayram etsin.perikızı yine yok ortalıklarda dün haberde edemedi :44:
günaydıııııııııııııııııııııııııııııın
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
naber nasılsınız sizce benim tablodan bişeeey çıkar mı :18: son 3 gün
kıslar bu da benim tablom 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com doğrusu ben bu ay tüp bebeğer gitcem diye sallamadım ve aksilik gibi çizgiden 2 gün önce ve 2 sonra oldu sanırım onlardanda bebek olmaz.ama ben genede ölçüyom.
Bence bugün kana gitti o...
canim. ates dususe gecmis(
bu arada sen de benim gibi isi biraktin. evdesin. bunaldin dimi.
gunaydin canim. dunu okudun mu? yoksa oku bakayim :)) bu arada seninki geliyor kesin. ben de gebeyken ayniydi ates tablom. ayyy zaten kiz olacak. gorursun.
Demedim mi ben sizeee, hele bi doğsunlar bu istikrarı onları ördek gibi arkama dizip gezdirirkende sağlayacağım, oley beeee....Yelizim bende ilk sayfaya gittim senin tabloya bakıyodumçok emin adımlarla ilerliyor maşallah tıpkı benim tablo gibi fazla oynamıyor.ohh ohh gelsin bebişler bu ay topik bayram etsin.perikızı yine yok ortalıklarda dün haberde edemedi :44:
Minnaklar özlüyo sizi, İzmir havası aldırdım getirdim, işteyiz şimdi, çalışıyoruz analı danalıyelüüüüüüüüzüm minnaklar nasıllar
Hamileyimbence de kana gitti. yxliz bence hamilesin sen yavru:))))
Bacı bi özet geçsene, bulamadım ne kaynattınız. Dün eşimle Konak sahilde kafaları çektik, aklıma geldin... Dedim kız Cute bu da senin şerefine...cnm. senin ates hep yuksek oldugu icin yorum biraz zorlasiyr. aslinda cizgiden iki gun onceki tutmus olabilir. cunku sperm kadin vucudunda 3-5 gun arasi yasayabiliyor. bakalim ksmet.
Demedim mi ben sizeee, hele bi doğsunlar bu istikrarı onları ördek gibi arkama dizip gezdirirkende sağlayacağım, oley beeee....
Minnaklar özlüyo sizi, İzmir havası aldırdım getirdim, işteyiz şimdi, çalışıyoruz analı danalı
Hamileyim
Bacı bi özet geçsene, bulamadım ne kaynattınız. Dün eşimle Konak sahilde kafaları çektik, aklıma geldin... Dedim kız Cute bu da senin şerefine...
canların ciğerlerim nasılsınız iyimisiniz ? Bizi sorucak olursanızaldık başımızı gidiyoruzzzz çok anlamam bu değer muhabbetlerinden amma şöle sölim 221 küsürdü cuma günü 594,9 du pazar günü Allah'ıma şükürler olsun dr.um müsait değildi asistanı aracığıyla bilgi verdi dediğine göre bir sıkıntı görünmüyor yolundaymış şuan da haftaya bugün Allah'ımın da izniyle yavruşumu görebilicem inş. kese kontrolüne gel dedi ...Amanin siz ne kaynatmışsınız yavrular ekincim canm benim avatarındaki fotoyu eşim bizim laptop un ekranına koymuştu bizim gibi kara kaş kara göz olsun diye nette ki bebişler hep renkli gözlü ya bizle ne alakası var diyor daha yeni değiştirdik bu arada kız bebişe iyice kafan yattı mı bana mı öğle geliyor yelizim kuşum bize ilgi göstersinler çookkk hassasız bizzzzzzzzz
Bu arada canlar kendimi inanılmaz sinirli agresif hissediyorum kocişe fena sarıyorum off sevmedim bu durumu:44:
canların ciğerlerim nasılsınız iyimisiniz ? Bizi sorucak olursanızaldık başımızı gidiyoruzzzz çok anlamam bu değer muhabbetlerinden amma şöle sölim 221 küsürdü cuma günü 594,9 du pazar günü Allah'ıma şükürler olsun dr.um müsait değildi asistanı aracığıyla bilgi verdi dediğine göre bir sıkıntı görünmüyor yolundaymış şuan da haftaya bugün Allah'ımın da izniyle yavruşumu görebilicem inş. kese kontrolüne gel dedi ...Amanin siz ne kaynatmışsınız yavrular ekincim canm benim avatarındaki fotoyu eşim bizim laptop un ekranına koymuştu bizim gibi kara kaş kara göz olsun diye nette ki bebişler hep renkli gözlü ya bizle ne alakası var diyor daha yeni değiştirdik bu arada kız bebişe iyice kafan yattı mı bana mı öğle geliyor yelizim kuşum bize ilgi göstersinler çookkk hassasız bizzzzzzzzz
Bu arada canlar kendimi inanılmaz sinirli agresif hissediyorum kocişe fena sarıyorum off sevmedim bu durumu:44:
yok be kuzum onemli bisi degil. dedim ku kizlara yelizimi sevin. bak dun sevmediniz ucukladi kiz. uzmeyin hamisimi dedi.
hem ne ickisi kiz bebuslere zararli.
tatlımmmm çok sevindim allah bizlere de nasip etsin inşallahh hepimizin güzel güzel bebişleri olsuunn :) kese kontrolün de çok iyi geçicek inşbu arada bnm ateş ölçülerim 36,3-36,5-36,5-36,7 ve adetim bugün bitti sizce nasıl gidiyo yumurtlama olmaz dimi daha ?
Kızzlar günaydınnn.
Hepinize iyi ve güzel haftalar olsun
Cumartesi gittik doktorumuza, kesemizi gördük. Doktor boş gebelik değil dedi incecik bir çizgi gösterdi bebeğimizin o olduğunu söyledi :)
Bir sorun olmadığını kesenin gebelik haftama uyumlu olduğunu söyledi.
3 hafta sonra tekrar gideceğiz kalp atışlarını dinlemek için. Şimdiden çok heyecanlanıyorum, vakit geçmek bilmiyor..
Sizler nasılsınız? Yeliz durumun ne? Belirtiler başladı mı?
Bu arada doktorum bulantın olmamasına çok güvenme birden bire bile başlayabilir dedi..
Oğlun olcak hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?