Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydin tatlım biz iyiyiz sen nasılsin? Tablon güzel son günlerde düşmeyip yükselişe geçerse süper olur varmıydı malum günlerde
bende iyim canım çok şükür inşallah düşmez de olur bu ay. akşam eşimin arkadaşında misafirlikteydik yeni bebekleri oldu. allahım nasıl bi güzelliktir o. bütün akşam kucağımdan bırakmadım.sona bi de hamile bi arkadaş vardı. 5 aylık hamile ama çok aşırı kilolu. konu bütün akşam doğum bebek hamilelikti. ister istemez sıkıldım biraz. keşke bende hamile olsam dedim içimden. mayısta 3 yıl olacak evleneli. millet daha evleneli bi sene olmamış hamile. veya ikinci senesinde bebek sahibi. iki sene ne diye korundumsa. şimdi herkes 3 senedir çocuğum olmuyor diye düşünüyor sanki. allahım belki de olmaz bilmiyorum :18: allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten çok zor. artık herkes soruyor. herkeeeeeees çok sıkıldım bunaldım
inşallah düşmez canım bilmiyorum. bu ay klomen kulandım yumurtladım çatladım ama tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum hayırlısı artık
yelüüüüüüüüzüm minnaklar nasıllar

Bence bugün kana gitti o...

canim. ates dususe gecmis (

bu arada sen de benim gibi isi biraktin. evdesin. bunaldin dimi.

gunaydin canim. dunu okudun mu? yoksa oku bakayim :)) bu arada seninki geliyor kesin. ben de gebeyken ayniydi ates tablom. ayyy zaten kiz olacak. gorursun.

cnm. senin ates hep yuksek oldugu icin yorum biraz zorlasiyr. aslinda cizgiden iki gun onceki tutmus olabilir. cunku sperm kadin vucudunda 3-5 gun arasi yasayabiliyor. bakalim ksmet.

Okucam hayatımda du azcık işim var...

Peri gelmiş
Vee beklenen an dün yaptırmış bhcg tabloya girmiş.bide değer kaç onu yaz hadi bakim hamişimmm

Demedim mi ben sizeee, hele bi doğsunlar bu istikrarı onları ördek gibi arkama dizip gezdirirkende sağlayacağım, oley beeee....

yelüüüüüüüüzüm minnaklar nasıllar
Minnaklar özlüyo sizi, İzmir havası aldırdım getirdim, işteyiz şimdi, çalışıyoruz analı danalı

bence de kana gitti. yxliz bence hamilesin sen yavru:))))
Hamileyim

cnm. senin ates hep yuksek oldugu icin yorum biraz zorlasiyr. aslinda cizgiden iki gun onceki tutmus olabilir. cunku sperm kadin vucudunda 3-5 gun arasi yasayabiliyor. bakalim ksmet.
Bacı bi özet geçsene, bulamadım ne kaynattınız. Dün eşimle Konak sahilde kafaları çektik, aklıma geldin... Dedim kız Cute bu da senin şerefine...

yok be kuzum onemli bisi degil. dedim ku kizlara yelizimi sevin. bak dun sevmediniz ucukladi kiz. uzmeyin hamisimi dedi.

hem ne ickisi kiz bebuslere zararli.

canların ciğerlerim nasılsınız iyimisiniz ? Bizi sorucak olursanız aldık başımızı gidiyoruzzzz çok anlamam bu değer muhabbetlerinden amma şöle sölim 221 küsürdü cuma günü 594,9 du pazar günü Allah'ıma şükürler olsun dr.um müsait değildi asistanı aracığıyla bilgi verdi dediğine göre bir sıkıntı görünmüyor yolundaymış şuan da haftaya bugün Allah'ımın da izniyle yavruşumu görebilicem inş. kese kontrolüne gel dedi ...Amanin siz ne kaynatmışsınız yavrular ekincim canm benim avatarındaki fotoyu eşim bizim laptop un ekranına koymuştu bizim gibi kara kaş kara göz olsun diye nette ki bebişler hep renkli gözlü ya bizle ne alakası var diyor daha yeni değiştirdik bu arada kız bebişe iyice kafan yattı mı bana mı öğle geliyor yelizim kuşum bize ilgi göstersinler çookkk hassasız bizzzzzzzzz

Bu arada canlar kendimi inanılmaz sinirli agresif hissediyorum kocişe fena sarıyorum off sevmedim bu durumu :44:

masallah size. normalde ikiye katlardi seninki 3 e katlamis :)) oleyyyyyyy.

tatlımmmm çok sevindim allah bizlere de nasip etsin inşallahh hepimizin güzel güzel bebişleri olsuunn :) kese kontrolün de çok iyi geçicek inş bu arada bnm ateş ölçülerim 36,3-36,5-36,5-36,7 ve adetim bugün bitti sizce nasıl gidiyo yumurtlama olmaz dimi daha ?

Kızzlar günaydınnn.
Hepinize iyi ve güzel haftalar olsun
Cumartesi gittik doktorumuza, kesemizi gördük. Doktor boş gebelik değil dedi incecik bir çizgi gösterdi bebeğimizin o olduğunu söyledi :)
Bir sorun olmadığını kesenin gebelik haftama uyumlu olduğunu söyledi.
3 hafta sonra tekrar gideceğiz kalp atışlarını dinlemek için. Şimdiden çok heyecanlanıyorum, vakit geçmek bilmiyor..
Sizler nasılsınız? Yeliz durumun ne? Belirtiler başladı mı?
Bu arada doktorum bulantın olmamasına çok güvenme birden bire bile başlayabilir dedi..

yok be kuzum onemli bisi degil. dedim ku kizlara yelizimi sevin. bak dun sevmediniz ucukladi kiz. uzmeyin hamisimi dedi.

hem ne ickisi kiz bebuslere zararli.

İyi demişsin, sevsinler bizi, duygu açlığı çekiyorum burda...
Uçuk fena yaa sorma kuzum. Bebişler hazırlıklı olsunlar içen 1 anaları 1de babaları var naapalım...

Oğlun olcak hıh

cnmmm Allah razı olsun Mevlam sizede nasip etsin hepinize dua ediyoruum inanın...Ateşlerinin maşallah ı var bu yumyum işi belli olmuyor sen temkinli ol

canm tekrar hayırlı uğurlu olsun maşallah... İnş. bende görücem o günleri bugün dr.umdan bilgi aldım bende pazar günü tekrar kan vermiştim artış iyi sorun yok dedi p.tesi kese için çağırdı dediğin gibi zaman geçmek bilmiyor Allah yar ve yardımcımız olsun

Oğlun olcak hıh

YILIN annesi ahaha ulaş duymasın kuzum kendini oradan oraya atar bilen sizden başka fazla kimse yok keseyi görmeden duyurmucaz o 2 side erkek diyo kuzum hayırlısı Allah'ımmm Alarım bak senin minnoşların ikisinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…