YILIN annesi ahahaulaş duymasın kuzum kendini oradan oraya atar bilen sizden başka fazla kimse yok keseyi görmeden duyurmucaz o 2 side erkek diyo kuzum hayırlısı Allah'ımmm Alarım bak senin minnoşların ikisinide
annaaamm millet cayır cayır hamile kalıyooo:)) ben daha yumurtlama derdindeyim bi bakın nolur yumurtalar çatlamış mı433f32 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Benim kızlar rezerv edildi. Melek parçalar seni walla. Ama 2 yada 3 tane olcak veririm kız bitabnesinide sana noolcak, dert ettiğin şeye bak
Kızzlar günaydınnn.
Hepinize iyi ve güzel haftalar olsun
Cumartesi gittik doktorumuza, kesemizi gördük. Doktor boş gebelik değil dedi incecik bir çizgi gösterdi bebeğimizin o olduğunu söyledi :)
Bir sorun olmadığını kesenin gebelik haftama uyumlu olduğunu söyledi.
3 hafta sonra tekrar gideceğiz kalp atışlarını dinlemek için. Şimdiden çok heyecanlanıyorum, vakit geçmek bilmiyor..
Sizler nasılsınız? Yeliz durumun ne? Belirtiler başladı mı?
Bu arada doktorum bulantın olmamasına çok güvenme birden bire bile başlayabilir dedi..
canların ciğerlerim nasılsınız iyimisiniz ? Bizi sorucak olursanızaldık başımızı gidiyoruzzzz çok anlamam bu değer muhabbetlerinden amma şöle sölim 221 küsürdü cuma günü 594,9 du pazar günü Allah'ıma şükürler olsun dr.um müsait değildi asistanı aracığıyla bilgi verdi dediğine göre bir sıkıntı görünmüyor yolundaymış şuan da haftaya bugün Allah'ımın da izniyle yavruşumu görebilicem inş. kese kontrolüne gel dedi ...Amanin siz ne kaynatmışsınız yavrular ekincim canm benim avatarındaki fotoyu eşim bizim laptop un ekranına koymuştu bizim gibi kara kaş kara göz olsun diye nette ki bebişler hep renkli gözlü ya bizle ne alakası var diyor daha yeni değiştirdik bu arada kız bebişe iyice kafan yattı mı bana mı öğle geliyor yelizim kuşum bize ilgi göstersinler çookkk hassasız bizzzzzzzzz
Bu arada canlar kendimi inanılmaz sinirli agresif hissediyorum kocişe fena sarıyorum off sevmedim bu durumu:44:
Kızzlar günaydınnn.
Cumartesi gittik doktorumuza, kesemizi gördük. Doktor boş gebelik değil dedi incecik bir çizgi gösterdi bebeğimizin o olduğunu söyledi :)
3 hafta sonra tekrar gideceğiz kalp atışlarını dinlemek için. Şimdiden çok heyecanlanıyorum, vakit geçmek bilmiyor..
Bu arada doktorum bulantın olmamasına çok güvenme birden bire bile başlayabilir dedi..
Kızzlar günaydınnn.
annaaamm millet cayır cayır hamile kalıyooo:)) ben daha yumurtlama derdindeyim bi bakın nolur yumurtalar çatlamış mı433f32 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kuzum gözün aydın gördün mü boşa gerdin bebişini o kadar.şimdi hiç gerilme bebeğinide germe,eşinide ohhh bebeğinin keyfini sürr.
canımcım Allah razı olsun ...Gerginlik tavan nedense :44: bide tuvaletteyim kalkıp toparlanıyorum yine çişim geliyo yaaaAllam bak sana ne dicem avatardaki sarı çiyanı kullandığım ay bebişim geldi inş. sana da uğur getirir
ayyyy böyle şeyler düşününce bile heycan basıyoo.inşallah canım benim banada uğur getirsin uğurlu bebişimiz yapalım onu.bu arada son 3 günüm ateşim düşüyo gibi sanki.
canların ciğerlerim nasılsınız iyimisiniz ? Bizi sorucak olursanızaldık başımızı gidiyoruzzzz çok anlamam bu değer muhabbetlerinden amma şöle sölim 221 küsürdü cuma günü 594,9 du pazar günü Allah'ıma şükürler olsun dr.um müsait değildi asistanı aracığıyla bilgi verdi dediğine göre bir sıkıntı görünmüyor yolundaymış şuan da haftaya bugün Allah'ımın da izniyle yavruşumu görebilicem inş. kese kontrolüne gel dedi ...Amanin siz ne kaynatmışsınız yavrular ekincim canm benim avatarındaki fotoyu eşim bizim laptop un ekranına koymuştu bizim gibi kara kaş kara göz olsun diye nette ki bebişler hep renkli gözlü ya bizle ne alakası var diyor daha yeni değiştirdik bu arada kız bebişe iyice kafan yattı mı bana mı öğle geliyor yelizim kuşum bize ilgi göstersinler çookkk hassasız bizzzzzzzzz
Bu arada canlar kendimi inanılmaz sinirli agresif hissediyorum kocişe fena sarıyorum off sevmedim bu durumu:44:
yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz gelecek kocicimGelir bitanem bugünü sayma salı çarşamba ve kocacığın gelcekiki gün var sadece
canım düşüşe geçmiş gibi bir hali var ama yükselişe de geçebilir her an, bakalım yaa inşallah yarın öbür gün tavan yapargünaydıııııııııııııııııııııııııııııın
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
naber nasılsınız sizce benim tablodan bişeeey çıkar mı :18: son 3 gün
yeliz hamilesin diyorum daha da bir şey demiyorum
canım inşallah geri sayımlar sırayla çiftçizgiye dönüşecekay canım ne güzel söylüyosun inşallah ne diyelim ne güzel olur ne kadar bereketli olur
canım benimmm inşallah meleğiniz gelir bir an önce, rabbim kimsnin kucağını boş bırakmasın inşallahbende iyim canım çok şükür inşallah düşmez de olur bu ay. akşam eşimin arkadaşında misafirlikteydik yeni bebekleri oldu. allahım nasıl bi güzelliktir o.bütün akşam kucağımdan bırakmadım.sona bi de hamile bi arkadaş vardı. 5 aylık hamile ama çok aşırı kilolu. konu bütün akşam doğum bebek hamilelikti. ister istemez sıkıldım biraz. keşke bende hamile olsam dedim içimden. mayısta 3 yıl olacak evleneli. millet daha evleneli bi sene olmamış hamile. veya ikinci senesinde bebek sahibi. iki sene ne diye korundumsa. şimdi herkes 3 senedir çocuğum olmuyor diye düşünüyor sanki. allahım belki de olmaz bilmiyorum :18: allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten çok zor. artık herkes soruyor. herkeeeeeees çok sıkıldım bunaldım
inşallah düşmez canım bilmiyorum. bu ay klomen kulandım yumurtladım çatladım ama tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum hayırlısı artık
yelüüüüüüüüzüm minnaklar nasıllar
canımmm tablon süper seni unutmuşum yaaaakıslar bu da benim tablom 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com doğrusu ben bu ay tüp bebeğer gitcem diye sallamadım ve aksilik gibi çizgiden 2 gün önce ve 2 sonra oldu sanırım onlardanda bebek olmaz.ama ben genede ölçüyom.
canııııııım değerin süper dış gebelik falan imkansız vaziyette artık sakın hiçbir şeyin olumsuz ihtimalini düşünmüyorsun bebişin kızar sonraaaacanların ciğerlerim nasılsınız iyimisiniz ? Bizi sorucak olursanızaldık başımızı gidiyoruzzzz çok anlamam bu değer muhabbetlerinden amma şöle sölim 221 küsürdü cuma günü 594,9 du pazar günü Allah'ıma şükürler olsun dr.um müsait değildi asistanı aracığıyla bilgi verdi dediğine göre bir sıkıntı görünmüyor yolundaymış şuan da haftaya bugün Allah'ımın da izniyle yavruşumu görebilicem inş. kese kontrolüne gel dedi ...Amanin siz ne kaynatmışsınız yavrular ekincim canm benim avatarındaki fotoyu eşim bizim laptop un ekranına koymuştu bizim gibi kara kaş kara göz olsun diye nette ki bebişler hep renkli gözlü ya bizle ne alakası var diyor daha yeni değiştirdik bu arada kız bebişe iyice kafan yattı mı bana mı öğle geliyor yelizim kuşum bize ilgi göstersinler çookkk hassasız bizzzzzzzzz
canım çok sevindimm vakit hiç geçmez yaaa, bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de gör canım inşlallahKızzlar günaydınnn.
canım batma bebiştendir belki deooooof kızlar sol tarafımda sürekli bi ağrı oluyor bazen batma gibi bazen bıçak gibi bazende bi şişkinlik oluyo gibi taç gibi hissediyorum kaç gündür bugünde sanki kasığım kaşınıyor karıncalanıyor gibi :18: yoksa klomen kist mi yaptı bendeateşim gün içinde çok yüksek kistten de ateş yüksek kalır mı yoksa geliyor mu benim kırmızılar
yeliz hamilesin diyorum daha da bir şey demiyorum
bu ateş neee sabitlenenler favorimiz cuteheart ve benim
canım sen gidene kadar çok çok iyi değerlendir zaten erken yumurtluyorsun 18.de tahmini yumurtlaman zaten 17. falan iyi çalışma olursa boş geçmez bu ay canım, ihtimal var benceekinci perikızı hamişler tecrübeliler....
tablomu hergün hergün sorup kasmak istemiyorum kendimi bu sefer. Ama ben hafta içi memlekete gidecem 18 indeff e göre yumurtlama günü 17 si şansım nasıl olmaz mı bu ay yaaa
beklemekten başka çare yok işi bıraktım ya evde olduğum için heralde son günler hiç geçmiyor kusum hep mi merak içindeyim habire belirti arıyorum sanki kendimdecanım batma bebiştendir belki de
bakalım bekleyeceğiz mecburen ne olduğunu anlamak için, bu adetin de hamileliğin de kistin de belirtileri aynı körolasıcalar
inşaallah canım 16-17-18 olsa şansım olur değil mi? beklemek zor Rabbim daha fazla bekletmez inşaallah. anneme gidip biraz moral depolamam lazımcanım sen gidene kadar çok çok iyi değerlendir zaten erken yumurtluyorsun 18.de tahmini yumurtlaman zaten 17. falan iyi çalışma olursa boş geçmez bu ay canım, ihtimal var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?