Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
YILIN annesi ahaha ulaş duymasın kuzum kendini oradan oraya atar bilen sizden başka fazla kimse yok keseyi görmeden duyurmucaz o 2 side erkek diyo kuzum hayırlısı Allah'ımmm Alarım bak senin minnoşların ikisinide

Benim kızlar rezerv edildi. Melek parçalar seni walla. Ama 2 yada 3 tane olcak veririm kız bitabnesinide sana noolcak, dert ettiğin şeye bak

Sol tarafta batma var, üşüme var, uçuk var. Varda var anam hangi birini diyeyim...

kuzum gözün aydın gördün mü boşa gerdin bebişini o kadar.şimdi hiç gerilme bebeğinide germe,eşinide ohhh bebeğinin keyfini sürr.

gözün aydın canım rabbim tamamını erdirsin.

ohhh masallah size :))

annaaamm millet cayır cayır hamile kalıyooo:)) ben daha yumurtlama derdindeyim bi bakın nolur yumurtalar çatlamış mı 433f32 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canim henuz yumurtlama olmamis. gun asiri iliskiye devam.

kuzum gözün aydın gördün mü boşa gerdin bebişini o kadar.şimdi hiç gerilme bebeğinide germe,eşinide ohhh bebeğinin keyfini sürr.

canımcım Allah razı olsun ...Gerginlik tavan nedense :44: bide tuvaletteyim kalkıp toparlanıyorum yine çişim geliyo yaaa Allam bak sana ne dicem avatardaki sarı çiyanı kullandığım ay bebişim geldi inş. sana da uğur getirir

ayyyy böyle şeyler düşününce bile heycan basıyoo.inşallah canım benim banada uğur getirsin uğurlu bebişimiz yapalım onu.bu arada son 3 günüm ateşim düşüyo gibi sanki.

ayyyy böyle şeyler düşününce bile heycan basıyoo.inşallah canım benim banada uğur getirsin uğurlu bebişimiz yapalım onu.bu arada son 3 günüm ateşim düşüyo gibi sanki.

DUR bakalım güzelim eet sinsi sinsi kayıyor aşşağı ama birden fırlar inş. ve sabitlenir olmassada hayırlısı canm yeni döngü yeni umut

ooooof kızlar sol tarafımda sürekli bi ağrı oluyor bazen batma gibi bazen bıçak gibi bazende bi şişkinlik oluyo gibi taç gibi hissediyorum kaç gündür bugünde sanki kasığım kaşınıyor karıncalanıyor gibi :18: yoksa klomen kist mi yaptı bende ateşim gün içinde çok yüksek kistten de ateş yüksek kalır mı yoksa geliyor mu benim kırmızılar

maşallah canım ne güzel haberler hadi bakalım gözünaydın taze anne bizede bol bol dua et olur mu canm

ekinci perikızı hamişler tecrübeliler....
tablomu hergün hergün sorup kasmak istemiyorum kendimi bu sefer. Ama ben hafta içi memlekete gidecem 18 inde ff e göre yumurtlama günü 17 si şansım nasıl olmaz mı bu ay yaaa

Son düzenleme:
Gelir bitanem bugünü sayma salı çarşamba ve kocacığın gelcek iki gün var sadece
yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz gelecek kocicim

canım düşüşe geçmiş gibi bir hali var ama yükselişe de geçebilir her an, bakalım yaa inşallah yarın öbür gün tavan yapar

yeliz hamilesin diyorum daha da bir şey demiyorum
bu ateş neee sabitlenenler favorimiz cuteheart ve benim

ay canım ne güzel söylüyosun inşallah ne diyelim ne güzel olur ne kadar bereketli olur
canım inşallah geri sayımlar sırayla çiftçizgiye dönüşecek

canım benimmm inşallah meleğiniz gelir bir an önce, rabbim kimsnin kucağını boş bırakmasın inşallah
inşallah sen bunlara dün üzülürken bebişin sana anne üzülme ben geliyorum diyordur
bir gün gelecek canım o günü sabırla beklemek zorundayız, inşallah çok bekletmez

canımmm tablon süper seni unutmuşum yaaaa DPO 8desin inşallah müjden gelir

canııııııım değerin süper dış gebelik falan imkansız vaziyette artık sakın hiçbir şeyin olumsuz ihtimalini düşünmüyorsun bebişin kızar sonraaaa
biraz triplere girmen normal canım kocana iyi olduğun bir anda de artık o kadar nazımı niyazımı çekiver de
şimdi kese için günler geçmeeeez, kalp atışı için geçmeeeez, cinsiyette geçmez 2li 3lü 4lü testler vaaar
o yüzden arkana yaslan tadını çıkar canım hepsi zamanı gelince olacak hiiç merak etme
çok sevindim yaa her şeyin yolunda olmasına canımm
artık kendine dikkat etmeye başla kesinlikle
folik asit içiyor muydun pericim?

bu arada kız bebişi de koydum ama hep kız bebişler güzel ben ne yapayııııım, yakışıklı bebiş bulursam onu da koyarım bakayım

canım çok sevindimm vakit hiç geçmez yaaa, bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de gör canım inşlallah

canım batma bebiştendir belki de
bakalım bekleyeceğiz mecburen ne olduğunu anlamak için, bu adetin de hamileliğin de kistin de belirtileri aynı körolasıcalar

canım sen gidene kadar çok çok iyi değerlendir zaten erken yumurtluyorsun 18.de tahmini yumurtlaman zaten 17. falan iyi çalışma olursa boş geçmez bu ay canım, ihtimal var bence

canım batma bebiştendir belki de
bakalım bekleyeceğiz mecburen ne olduğunu anlamak için, bu adetin de hamileliğin de kistin de belirtileri aynı körolasıcalar
beklemekten başka çare yok işi bıraktım ya evde olduğum için heralde son günler hiç geçmiyor kusum hep mi merak içindeyim habire belirti arıyorum sanki kendimde neyse benim kociş bi saate gelir biraz uyiiim bende. hava kapalı yağmurlu tam uyku havası

canım sen gidene kadar çok çok iyi değerlendir zaten erken yumurtluyorsun 18.de tahmini yumurtlaman zaten 17. falan iyi çalışma olursa boş geçmez bu ay canım, ihtimal var bence
inşaallah canım 16-17-18 olsa şansım olur değil mi? beklemek zor Rabbim daha fazla bekletmez inşaallah. anneme gidip biraz moral depolamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…