uyu kuzucumm, işi bıraktın hem ona alışöaya çalışmak hem de bu beklenti geçmez günler çok haklısınbeklemekten başka çare yok işi bıraktım ya evde olduğum için heralde son günler hiç geçmiyor kusum hep mi merak içindeyim habire belirti arıyorum sanki kendimdeneyse benim kociş bi saate gelir biraz uyiiim bende. hava kapalı yağmurlu tam uyku havası
canım git moral depola bir güzel moral çok önemli, ateşini de ölç bir yandan geç falan yumurtlarsan da anlarız, inşallah geçen ayki gibi yumurtlarsan, ilişki zamanlaması açısından şansın yüksek bu ay içininşaallah canım 16-17-18 olsa şansım olur değil mi? beklemek zor Rabbim daha fazla bekletmez inşaallah. anneme gidip biraz moral depolamam lazım
yeliz yaa beni çok heyecanlandırıyor senin hamişliğinİlk hamileliğimde de göğüsümde hiç acı yoktu, aha şimdide yok, hemde son 6 günde hihoooooyt....
ekinci perikızı hamişler tecrübeliler....
tablomu hergün hergün sorup kasmak istemiyorum kendimi bu sefer. Ama ben hafta içi memlekete gidecem 18 indeff e göre yumurtlama günü 17 si şansım nasıl olmaz mı bu ay yaaa
yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz gelecek kocicim
canım düşüşe geçmiş gibi bir hali var ama yükselişe de geçebilir her an, bakalım yaa inşallah yarın öbür gün tavan yapar
yeliz hamilesin diyorum daha da bir şey demiyorum
bu ateş neee sabitlenenler favorimiz cuteheart ve benim
canım inşallah geri sayımlar sırayla çiftçizgiye dönüşecek
canım benimmm inşallah meleğiniz gelir bir an önce, rabbim kimsnin kucağını boş bırakmasın inşallah
inşallah sen bunlara dün üzülürken bebişin sana anne üzülme ben geliyorum diyordur
bir gün gelecek canım o günü sabırla beklemek zorundayız, inşallah çok bekletmez
canımmm tablon süper seni unutmuşum yaaaaDPO 8desin inşallah müjden gelir
canııııııım değerin süper dış gebelik falan imkansız vaziyette artık sakın hiçbir şeyin olumsuz ihtimalini düşünmüyorsun bebişin kızar sonraaaa
biraz triplere girmen normal canım kocana iyi olduğun bir anda de artık o kadar nazımı niyazımı çekiver de
şimdi kese için günler geçmeeeez, kalp atışı için geçmeeeez, cinsiyette geçmez 2li 3lü 4lü testler vaaar
o yüzden arkana yaslan tadını çıkar canım hepsi zamanı gelince olacak hiiç merak etme
çok sevindim yaa her şeyin yolunda olmasına canımm
artık kendine dikkat etmeye başla kesinlikle
folik asit içiyor muydun pericim?
bu arada kız bebişi de koydum ama hep kız bebişler güzel ben ne yapayııııım, yakışıklı bebiş bulursam onu da koyarım bakayım
canım çok sevindimm vakit hiç geçmez yaaa, bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de gör canım inşlallah
canım git moral depola bir güzel moral çok önemli, ateşini de ölç bir yandan geç falan yumurtlarsan da anlarız, inşallah geçen ayki gibi yumurtlarsan, ilişki zamanlaması açısından şansın yüksek bu ay için
cnm tşk.ler soru sor tabi cnm aşk olsun hiç olmaz deme Allah istesin ne olmazlar olur
cnm gerçekten mi güzel arkadaşım...
hep dua ediyorum kendime hepinize ama neden böyle pimpirikliğim ya :18::18::18: sabırsızım offf cnm az önce bende uyuşma gibi bir ağrı oldu tam olarak karnımda kasık filan değildi kısa süre sonra geçti ve karnımın sol kısmı içe çekilerek pıtpıt attı durdur sonra Allah'ım aklımı yitiririm bu gidişle ben bu arada bebişin büyüyor kuzummmm
yeliz yaa beni çok heyecanlandırıyor senin hamişliğin
inşallah müjdeli haberlerin 3 güne kalmaz gelecek yaa ayyyy
bir de ikiz gelirse bir de kız gelirlerse abboooooow
cnm tşk.ler soru sor tabi cnm aşk olsun hiç olmaz deme Allah istesin ne olmazlar olur
cnm gerçekten mi güzel arkadaşım...
hep dua ediyorum kendime hepinize ama neden böyle pimpirikliğim ya :18::18::18: sabırsızım offf cnm az önce bende uyuşma gibi bir ağrı oldu tam olarak karnımda kasık filan değildi kısa süre sonra geçti ve karnımın sol kısmı içe çekilerek pıtpıt attı durdur sonra Allah'ım aklımı yitiririm bu gidişle ben bu arada bebişin büyüyor kuzummmm
canım karnım da büyüdü azıcık normal kıyafetlerimi giyince hemen belli oluyor
herkes çaktırmadan karnıma bakıyor, bir gün diyeceğim birine doya doya bak kızmayacağım yahu diye
şimdi sana uyarılarımı ve kendimde dikkat ettiklerimi yazayım
1)canım şimdi folik asit içiyor muydun hatırlayamadım içiyorsan folic plus çok iyi folbiol içiyorsan folicplus a geç, onun içinde kalsiyum d vitamini de var
hamişlerin kalsiyumu bebişe gittiği için biz kalsiyumsuz kalıyoruz, folik asit zaten zekası için
2)sigara içiyorsan anında bırak, eşin içiyorsa o da bıraksın, ya da sen yokken içsin evin dışında bir yerlerde, kimseyi de içirtme yanında kesinlikle
3) merdiven inip çıkıyorsan tane tane in aman dikkatli kullan, altı kaygan ayakkabılarını bırak bir kenara ve topukluları, vucudun ağırlık merkezi değiştiği için, topuklu ayakkabı bel ağrılarımızın artmasına neden oluyor, bir de kazaya sebebiyet olmasın diye doktorlar uyarıyor
4) dar şeyler giyme, sıkan kotlardan falan
5) bol bol su içmeyi unutma ve çişin zırt bırt gelecek, mesaneyi temiz tutmak adına her çişin geldikçe git yap, bekletme canım, enfeksiyon riskin azalır
6)ilk üç ayda yediklerin içtiklerin hiç önemli değil hani midende bulantın olursa yemek yiyemezsen hiç bir sakıncası yok bebek besleneceğini besleniyor zaten, ben hiç kilo alamayınca doktorum demişti, bebek kilo alıyor gelişiyor, sen zayıflarsın sadece demişti
7) bir de keseyi görene kadar ilişkiyi yasaklamıştı bize doktor, keseyi gördüğünüz gün sorarsın ilişki durumunu ne yapalım diye
8) doktor belki unutur gözden kaçırır, tsh'ına mutlaka ve mutlaka baksınlar, zaten sen baktırmazsan ben seni darlarım baktırdın mı diye unutmana imkan yok
aklıma bunlar geliyor ilk etapta canım, hiç pimpiriklenmeden bunlara dikkat et sadece hiçbir şeycik olmaz allahın ziniyle
meronun kocası demiş ya biz bebişi iple bağladık oraya hiç birşey olmaz diye:90:
Allah herkesin neşesini daim etsin ne güzel haberlerin olduğu bir ay oldu bu Nisanşu bnm tabloya bir göz atsanız normalmi bu hafta yumurtlama olur gibimi birde ateşin yükseldiği gün ilişki bi işimize yaramıyormu
43a114 Fertility Charts
cnm nasılsın hoşgeldin şuan ateşin çalış beni değerlendir diyo bence
hoşbulduk taze annebnm gün aşırısı şansım yok cnm eşim sporcu olduğu için.bundan sebep 2 kere olacak max. hangi gün yapsam karasızlığındayım
bişi olmaz kuzu Allah yeterki istesin ayda bir kerede bile olur
amin inşallah ya ilk denememiz olacak rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahbu erken gebelik testleri en erken ne zmn sonuç veriyor?bide bnde migren var onun için doktorum bana laroxyl diye bir antideprasan başladı 6 aydır içiyorum bu aralar bıraktım bunun sakıncası olurmu acaba birde yine 6 aydır multibionta diye bir vitamin içmekteyim bebek için devammı ediyim yoksa başka bi önerinizmi olur sorularım şimdilik bu kadar
cnm inş. çok uğraşmadan üstesinden gelirsin bu işinilaç konusunda mutlaka dr.un dan bilgi al ne olur ne olmaz erken gebelik testlerinden kullanmadım ama kullanan arkadaşım oldu batı benden sonraydı benden önce öğrendi gebe olduğunu işe yarıyor demekki
ben doğudayım burda da bir doktorum yok inşallah ay sonu ankarada olucam ancak o zmn doktor edinicem kendime burda açıkcası güvenip gitmedim hiç :) erkenden kastın 1 hafta kadar erkenmi yoksa çokmu abarttım
neler kaynattınız ben yokken çok giremedim bugün,ay burda bir yagmur başladı tam nescafelik.ama maalesef benim burnuma üç aydır kokuyo çay kahve tiksindim.iyide oldu yoksa bırakamazdım.ee peri hanim nasil gidiyo hamişlik.kız bugün yorgunum diye diye seni ittik halvetlere sonunda mutlu son
aynen ya meroşum kafama vura vura yaptırdınız resmenben hiç birşey hissetmiyorum sadece olağan üstü bir gerginlik var adete yakın zamanlarda olurdu hep öyle ...Allah'ın izniyle keseyi görüp kalp atışlarını bir duysam zaman daha rahat nefes alıcam gibi bulantılar devam mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?