Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk hamileliğimde de göğüsümde hiç acı yoktu, aha şimdide yok, hemde son 6 günde hihoooooyt....

uyu kuzucumm, işi bıraktın hem ona alışöaya çalışmak hem de bu beklenti geçmez günler çok haklısın
inşallah bebiş gelir

inşaallah canım 16-17-18 olsa şansım olur değil mi? beklemek zor Rabbim daha fazla bekletmez inşaallah. anneme gidip biraz moral depolamam lazım
canım git moral depola bir güzel moral çok önemli, ateşini de ölç bir yandan geç falan yumurtlarsan da anlarız, inşallah geçen ayki gibi yumurtlarsan, ilişki zamanlaması açısından şansın yüksek bu ay için

İlk hamileliğimde de göğüsümde hiç acı yoktu, aha şimdide yok, hemde son 6 günde hihoooooyt....
yeliz yaa beni çok heyecanlandırıyor senin hamişliğin
inşallah müjdeli haberlerin 3 güne kalmaz gelecek yaa ayyyy
bir de ikiz gelirse bir de kız gelirlerse abboooooow

cnm tşk.ler soru sor tabi cnm aşk olsun hiç olmaz deme Allah istesin ne olmazlar olur

cnm gerçekten mi güzel arkadaşım...

hep dua ediyorum kendime hepinize ama neden böyle pimpirikliğim ya :18::18::18: sabırsızım offf cnm az önce bende uyuşma gibi bir ağrı oldu tam olarak karnımda kasık filan değildi kısa süre sonra geçti ve karnımın sol kısmı içe çekilerek pıtpıt attı durdur sonra Allah'ım aklımı yitiririm bu gidişle ben bu arada bebişin büyüyor kuzummmm

inşallah canım elimden geleni yaparım sonra da anneme misssss

Son düzenleme:

doğru söylüyosun canım ama işte bazen bi karamsarlık geliyor bana ya... maşallah size değeriniz yükselmiş

yeliz yaa beni çok heyecanlandırıyor senin hamişliğin
inşallah müjdeli haberlerin 3 güne kalmaz gelecek yaa ayyyy
bir de ikiz gelirse bir de kız gelirlerse abboooooow

O gün benim delirdiğim gündür anacım...

canım karnım da büyüdü azıcık normal kıyafetlerimi giyince hemen belli oluyor
herkes çaktırmadan karnıma bakıyor, bir gün diyeceğim birine doya doya bak kızmayacağım yahu diye
şimdi sana uyarılarımı ve kendimde dikkat ettiklerimi yazayım

1)canım şimdi folik asit içiyor muydun hatırlayamadım içiyorsan folic plus çok iyi folbiol içiyorsan folicplus a geç, onun içinde kalsiyum d vitamini de var
hamişlerin kalsiyumu bebişe gittiği için biz kalsiyumsuz kalıyoruz, folik asit zaten zekası için
2)sigara içiyorsan anında bırak, eşin içiyorsa o da bıraksın, ya da sen yokken içsin evin dışında bir yerlerde, kimseyi de içirtme yanında kesinlikle

3) merdiven inip çıkıyorsan tane tane in aman dikkatli kullan, altı kaygan ayakkabılarını bırak bir kenara ve topukluları, vucudun ağırlık merkezi değiştiği için, topuklu ayakkabı bel ağrılarımızın artmasına neden oluyor, bir de kazaya sebebiyet olmasın diye doktorlar uyarıyor

4) dar şeyler giyme, sıkan kotlardan falan

5) bol bol su içmeyi unutma ve çişin zırt bırt gelecek, mesaneyi temiz tutmak adına her çişin geldikçe git yap, bekletme canım, enfeksiyon riskin azalır

6)ilk üç ayda yediklerin içtiklerin hiç önemli değil hani midende bulantın olursa yemek yiyemezsen hiç bir sakıncası yok bebek besleneceğini besleniyor zaten, ben hiç kilo alamayınca doktorum demişti, bebek kilo alıyor gelişiyor, sen zayıflarsın sadece demişti

7) bir de keseyi görene kadar ilişkiyi yasaklamıştı bize doktor, keseyi gördüğünüz gün sorarsın ilişki durumunu ne yapalım diye

8) doktor belki unutur gözden kaçırır, tsh'ına mutlaka ve mutlaka baksınlar, zaten sen baktırmazsan ben seni darlarım baktırdın mı diye unutmana imkan yok

aklıma bunlar geliyor ilk etapta canım, hiç pimpiriklenmeden bunlara dikkat et sadece hiçbir şeycik olmaz allahın ziniyle
meronun kocası demiş ya biz bebişi iple bağladık oraya hiç birşey olmaz diye:90:

Son düzenleme:

canmcım topuklu botlarımı giymiyorum öğrendiğimden beri bol bol şeyler giyemem ve kıyafetlerim bu şekilde çalıştığım için eşofman filan da giyemiyorum :18: dr . hiç bişi demedi ilişki konusunda ben ne olur ne olmaz diye yaklaştırmıyorum bide sabahları bazen geç kalmamak için koştur koştur gidiyoruz ozamanda hep diyorum Alla'hım bişi olması diye diken üstünde yaşıyorum resmen ...Sigara yok çok şükür eşim içiyor ama mutfakta normalde de ben nefret ederim kokosundan hatta yatmadan içiyor dişlerini fırçalasa bile sabah odada acı acı kokuyor açıyorum azımı yumuyorum gözümü folbiol içiyorum dr. bahsettim dedi ona devam et plustan bahsetmedi ama belkide keseden sonra vericek benim karnımın sol kısmı kıpır kıpır seyirir gibi atıyo yaa bu arada kıyafetler sıkmasın diye düğmeler açık oturuyorum senin göbüşünü yesinler bu arada bende istiyom öyle büyük göbiş

cnm nasılsın hoşgeldin şuan ateşin çalış beni değerlendir diyo bence

hoşbulduk taze anne bnm gün aşırısı şansım yok cnm eşim sporcu olduğu için.bundan sebep 2 kere olacak max. hangi gün yapsam karasızlığındayım

bişi olmaz kuzu Allah yeterki istesin ayda bir kerede bile olur

bişi olmaz kuzu Allah yeterki istesin ayda bir kerede bile olur

amin inşallah ya ilk denememiz olacak rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah bu erken gebelik testleri en erken ne zmn sonuç veriyor?bide bnde migren var onun için doktorum bana laroxyl diye bir antideprasan başladı 6 aydır içiyorum bu aralar bıraktım bunun sakıncası olurmu acaba birde yine 6 aydır multibionta diye bir vitamin içmekteyim bebek için devammı ediyim yoksa başka bi önerinizmi olur sorularım şimdilik bu kadar

cnm inş. çok uğraşmadan üstesinden gelirsin bu işin ilaç konusunda mutlaka dr.un dan bilgi al ne olur ne olmaz erken gebelik testlerinden kullanmadım ama kullanan arkadaşım oldu batı benden sonraydı benden önce öğrendi gebe olduğunu işe yarıyor demekki

neler kaynattınız ben yokken çok giremedim bugün,ay burda bir yagmur başladı tam nescafelik.ama maalesef benim burnuma üç aydır kokuyo çay kahve tiksindim.iyide oldu yoksa bırakamazdım.ee peri hanim nasil gidiyo hamişlik.kız bugün yorgunum diye diye seni ittik halvetlere sonunda mutlu son

ben doğudayım burda da bir doktorum yok inşallah ay sonu ankarada olucam ancak o zmn doktor edinicem kendime burda açıkcası güvenip gitmedim hiç :) erkenden kastın 1 hafta kadar erkenmi yoksa çokmu abarttım

ben doğudayım burda da bir doktorum yok inşallah ay sonu ankarada olucam ancak o zmn doktor edinicem kendime burda açıkcası güvenip gitmedim hiç :) erkenden kastın 1 hafta kadar erkenmi yoksa çokmu abarttım

CNM inş. herşey gönlünce olur arkadaşım 5 gün önce öğrendi işte o erken sonuç veren testlerde sonra kanda çıktı bende çıkmadı mesela bat günü 2 sonra normal sıradan idrar testiyle yaptım pozitifti

aynen ya meroşum kafama vura vura yaptırdınız resmen ben hiç birşey hissetmiyorum sadece olağan üstü bir gerginlik var adete yakın zamanlarda olurdu hep öyle ...Allah'ın izniyle keseyi görüp kalp atışlarını bir duysam zaman daha rahat nefes alıcam gibi bulantılar devam mı ?

mrb kızlar benim tabloma da yorum yapar mısınız. yumurtam çatlamadı mı yoksa bir de benim dijital termometrem çok uyduruk eczaneden 5 tlye aldım ona da pek güvenemedim. 434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com bu arada hamilelik takvimim hamile olduğum için değil de şans getirsin diye :) http://www.fertilityfriend.com/home/4387ed

Son düzenleme:

Üç gündür hafifledi canım yaa vede cumadan buyana hiç çıkarmadim çok şükür hayatim keseyide görecen kalbide atacak ve sonra tarama testlerini merak etcen biz gibi şafak 15 gün benim bakalım.bide cinsiyetide tam belli olur heralde ozamana:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…