Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mrb canım dün yada bugün yumurtlamışsın gibi.varmı son üç gündür çalışma?

tşk cnm. dün birlikte olduk. 1er gün arayla brlikte oluyoruz bu ay. peki termometrenin kalitesi önemli mi

Hayatım dijital olması önemli,çok kaliteli olmasına gerek yok.sen yarında çalışma yap.sonra atesini yine paylaş tekrar değerlendirme yaparız.

canim. kizlar ne der bilemiyrm ama bence yumurtan catlamamis. birkac gune daha rahat yorum yapabiliriz.

ayyy inş. Allah'ımın izniyle panikten ölmessem inş.

canım önemli günlerdesin, aman sıkı çalışın ilişkiden sonra yat kalkma 1 saat, yıkanma hemen, bu hafta gelir bence senin yumurta, geçen aya göre 4 gününüz var yani en önemli günler başlamış, bu gece ayart kocanı canım

canım o göbeğinin atması herkeste var erkeklerde de var orada atar damar gibi bir şey var, şimdi sen dikkat ettiğn için onu duyuyorsun

eyvaaah bu ne pimpirik perikızım
folik plus'a geçeyim mi diye doktoruna danış mutlaka canım, benim hatrım için, TSH'ına baktırmayı sakın unutma
göbeğini sıkmasın pantolonların aç düğmeyi, iyi yapıyorsun peri
kahve çay minimuma indir hatta günde 1 bardak çay iç bitir olayı kahve de içme
kafein direkt bebeğe geçiyor, belgeselde izlemiştim
ben aklıma geldikçe sana yazarım

canımm bana da yumurtlamamışsın gibi geldi
ama akıntın başlamış her an gelebilir, ümitsizliğe kapılma, çalışmaları da aksatma, gün aşırı pompiş olsun
zaten ateş yüksekldikten sonra pompişin de kıymeti yok
benim derecem de inan 5 tl lik bir şeydi, hepimiz onlarla ölçüyoruz canım, içini rahat tut

AYYY evet kuzum ya bana zaman geçmiyo çalışamıyorum karnımın solunda içerden bir şiş var sanki inannn bak sağ taraf hissis ama sol kısımda sanki ağrısız ama bir şişlik var hissi ama TSH neydi kuzum :44:

bende Çarşamba cuma diye düşündüm geçmi olur ki ateşin yükseldiği gün şansımız bitiyor değilmi ? testlerden de yapıyorum bi yandan bide ben sabah ateşimi en az 3 kere ölçüyorum değişkenlik gösteriyor 2 ayrı derece kullanıyorum garanti olsun diye malum geçen ay fiyaskoydu :62 bu ay işimi sağlama aldım

canim. guatr testlerini yaptirman lazim. saglik ocaginda bile yaparlar. tah bebegin gelisimi icin senden cektigi hormon. 3 aylik olduktan sonra bebek kendi tsh ini salgilamaya baslar. ancak o zaman snin tsh in sana kalir :)) onun icin tsh degerin yuksek ise ilac alman gerekur. bebege zarari yoktur ki hen aliyorum. tah in yukselmesi erken dogum, dusuk, bebekte gelusim bozuklugu gibi olaylara neden olyr. onun icin drmdan su testleri iste cnm.
tsh
t3
t
4
anti-tpo.

Ekincim yaa kıza bide yumurtlamışsın dedim.yagmur bastırdı oglani okuladan almaya gidecektim 36.4 ü 36.6 görmüşüm simdi sizin yorumlari okuyunca tabloyu bi actim anaaa ee sen nasilsın demek göbis çıktımı ay yaa bide mayıs 1 gelse

kızlar yorumlarınız için çok sağolun... çok yardımsever bir topik :)) inşallah yarın ateşim yükselir; çocuk çocuk diye psikolojim bozuldu

canım göbüş çıktı iki kilo almışım bu ilk üç ayın sonunda
herkes kızıyor kilo almadıın diye ama ben bir sorun olacağını sanmıyorum dooktorum da iyisin takma dedi, kilo daha zararlı bebeğe dedi
şimdi de hamişlik günlüğümü dolduruyorum, ultrasonunu da yapıştıracağım
günler geçmiyor yaa o kıpır kıpır hali gözümden gitmiyor
rabbim kimseye acısını yokluğunu yaşatmasın yaa isteyen herkese evlat versin, sağlık uzun ömür versin
çok duygusalımm yaaa kocicim de gitti malum ben yine
ama şaka bir yana iyiyim yine bu hafta sadece duygusalım o kadar
senin karnın çıktı mı merocum ve kaç kilo aldın ve kasıklarında(tam kasık değil de daha yukarıda) hafiif ağrılar oluyor mu, ya da ilk hamileliğinde oluyor muydu, ben de biraz var da...

kızlar yorumlarınız için çok sağolun... çok yardımsever bir topik :)) inşallah yarın ateşim yükselir; çocuk çocuk diye psikolojim bozuldu
canımm benimm sen de sağol, her zman gel topiğimize inşallah çok bekletmez meleğin

filocum kız bu ne ateş
yoksa adetliyken mi yumurtladın diyeceğim neredeyse yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…