mrb kızlar benim tabloma da yorum yapar mısınız. yumurtam çatlamadı mı yoksabir de benim dijital termometrem çok uyduruk eczaneden 5 tlye aldım ona da pek güvenemedim. 434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com bu arada hamilelik takvimim hamile olduğum için değil de şans getirsin diye :) 4387ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
Mrb canım dün yada bugün yumurtlamışsın gibi.varmı son üç gündür çalışma?
tşk cnm. dün birlikte olduk. 1er gün arayla brlikte oluyoruz bu ay. peki termometrenin kalitesi önemli mi
mrb kızlar benim tabloma da yorum yapar mısınız. yumurtam çatlamadı mı yoksabir de benim dijital termometrem çok uyduruk eczaneden 5 tlye aldım ona da pek güvenemedim. 434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com bu arada hamilelik takvimim hamile olduğum için değil de şans getirsin diye :) 4387ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
Üç gündür hafifledi canım yaa vede cumadan buyana hiç çıkarmadim çok şükürhayatim keseyide görecen kalbide atacak ve sonra tarama testlerini merak etcen biz gibi şafak 15 gün benim bakalım.bide cinsiyetide tam belli olur heralde ozamana:44:
canım önemli günlerdesin, aman sıkı çalışın ilişkiden sonra yat kalkma 1 saat, yıkanma hemen, bu hafta gelir bence senin yumurta, geçen aya göre 4 gününüz var yani en önemli günler başlamış, bu gece ayart kocanı canımAllah herkesin neşesini daim etsin ne güzel haberlerin olduğu bir ay oldu bu Nisanşu bnm tabloya bir göz atsanız normalmi bu hafta yumurtlama olur gibimi birde ateşin yükseldiği gün ilişki bi işimize yaramıyormu
43a114 Fertility Charts
canım o göbeğinin atması herkeste var erkeklerde de var orada atar damar gibi bir şey var, şimdi sen dikkat ettiğn için onu duyuyorsuncanmcım topuklu botlarımı giymiyorum öğrendiğimden beribol bol şeyler giyemem ve kıyafetlerim bu şekilde çalıştığım için eşofman filan da giyemiyorum :18: dr . hiç bişi demedi ilişki konusunda ben ne olur ne olmaz diye yaklaştırmıyorum bide sabahları bazen geç kalmamak için koştur koştur gidiyoruz ozamanda hep diyorum Alla'hım bişi olması diye diken üstünde yaşıyorum resmen ...Sigara yok çok şükür eşim içiyor ama mutfakta normalde de ben nefret ederim kokosundan hatta yatmadan içiyor dişlerini fırçalasa bile sabah odada acı acı kokuyor açıyorum azımı yumuyorum gözümü folbiol içiyorum dr. bahsettim dedi ona devam et plustan bahsetmedi ama belkide keseden sonra vericek benim karnımın sol kısmı kıpır kıpır seyirir gibi atıyo yaa bu arada kıyafetler sıkmasın diye düğmeler açık oturuyorum senin göbüşünü yesinler bu arada bende istiyom öyle büyük göbiş
canımm bana da yumurtlamamışsın gibi geldimrb kızlar benim tabloma da yorum yapar mısınız. yumurtam çatlamadı mı yoksabir de benim dijital termometrem çok uyduruk eczaneden 5 tlye aldım ona da pek güvenemedim. 434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com bu arada hamilelik takvimim hamile olduğum için değil de şans getirsin diye :) 4387ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım önemli günlerdesin, aman sıkı çalışın ilişkiden sonra yat kalkma 1 saat, yıkanma hemen, bu hafta gelir bence senin yumurta, geçen aya göre 4 gününüz var yani en önemli günler başlamış, bu gece ayart kocanı canım
canım o göbeğinin atması herkeste var erkeklerde de var orada atar damar gibi bir şey var, şimdi sen dikkat ettiğn için onu duyuyorsun
eyvaaah bu ne pimpirik perikızım
folik plus'a geçeyim mi diye doktoruna danış mutlaka canım, benim hatrım için, TSH'ına baktırmayı sakın unutma
göbeğini sıkmasın pantolonların aç düğmeyi, iyi yapıyorsun peri
kahve çay minimuma indir hatta günde 1 bardak çay iç bitir olayı kahve de içme
kafein direkt bebeğe geçiyor, belgeselde izlemiştim
ben aklıma geldikçe sana yazarım
canımm bana da yumurtlamamışsın gibi geldi
ama akıntın başlamış her an gelebilir, ümitsizliğe kapılma, çalışmaları da aksatma, gün aşırı pompiş olsun
zaten ateş yüksekldikten sonra pompişin de kıymeti yok
benim derecem de inan 5 tl lik bir şeydi, hepimiz onlarla ölçüyoruz canım, içini rahat tut
canım önemli günlerdesin, aman sıkı çalışın ilişkiden sonra yat kalkma 1 saat, yıkanma hemen, bu hafta gelir bence senin yumurta, geçen aya göre 4 gününüz var yani en önemli günler başlamış, bu gece ayart kocanı canım
AYYY evet kuzum ya bana zaman geçmiyo çalışamıyorum karnımın solunda içerden bir şiş var sanki inannn bak sağ taraf hissis ama sol kısımda sanki ağrısız ama bir şişlik var hissi ama TSH neydi kuzum :44:
canım o göbeğinin atması herkeste var erkeklerde de var orada atar damar gibi bir şey var, şimdi sen dikkat ettiğn için onu duyuyorsun
eyvaaah bu ne pimpirik perikızım
folik plus'a geçeyim mi diye doktoruna danış mutlaka canım, benim hatrım için, TSH'ına baktırmayı sakın unutma
göbeğini sıkmasın pantolonların aç düğmeyi, iyi yapıyorsun peri
kahve çay minimuma indir hatta günde 1 bardak çay iç bitir olayı kahve de içme
kafein direkt bebeğe geçiyor, belgeselde izlemiştim
ben aklıma geldikçe sana yazarım
canımm bana da yumurtlamamışsın gibi geldi
ama akıntın başlamış her an gelebilir, ümitsizliğe kapılma, çalışmaları da aksatma, gün aşırı pompiş olsun
zaten ateş yüksekldikten sonra pompişin de kıymeti yok
benim derecem de inan 5 tl lik bir şeydi, hepimiz onlarla ölçüyoruz canım, içini rahat tut
Nasil bakayim bizim pitircikiyi bak annesi
İyiler büyüyolar kuzum naapsınlar, sol tarafımda debeleniyolar işte, aha baaak...
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım göbüş çıktı iki kilo almışım bu ilk üç ayın sonundaEkincim yaa kıza bide yumurtlamışsın dedim.yagmur bastırdı oglani okuladan almaya gidecektim 36.4 ü 36.6 görmüşümsimdi sizin yorumlari okuyunca tabloyu bi actim anaaa ee sen nasilsın demek göbis çıktımı ay yaa bide mayıs 1 gelse
canımmm yaaa hamişlik takvimin çook tatlı 3. hafta yazıyor Allahımİyiler büyüyolar kuzum naapsınlar, sol tarafımda debeleniyolar işte, aha baaak...
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canımm benimm sen de sağol, her zman gel topiğimizekızlar yorumlarınız için çok sağolun... çok yardımsever bir topik :)) inşallah yarın ateşim yükselir; çocuk çocuk diye psikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?