Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

severim seni duygusal kuşum. tatli kelebegim. yesinler bebisini de )

ek bilgi veriyorum: ultrasonlar bir sonra rengini ve netligini kaybediyormus. uzun sureli saklamak icin mutlakaaaa fotolarini cek yada taratip bilgisayara at canim. albumu yapistirdiginda da uzerlerine koruyucu birsey yap kiiii bebisin ileride kendini gorsun.

kızlar yorumlarınız için çok sağolun... çok yardımsever bir topik :)) inşallah yarın ateşim yükselir; çocuk çocuk diye psikolojim bozuldu

caniimmm. simdik bak benim gibi kafayi catlattiysan psikiyatra gitt :)) he hesaka.
once moral ve rahatlik bu islerde cokkk onemli. zaten tablonu da takip ediyoruz. sen simdi gun asiri devam.

Ne cicisin yaf, göbek çıkmışmış, bak bak bak....
Senide, cimcimenide, o göbişinide yerim heee....
Ana aklıma ne geldi, senin kız benimkilerden büyük olcak. Ablalık yapcak heyoooo heyoooooo

Melek, Filozof, Cute hemen bana facelerinizi msj atın bakiym...

filocum kız bu ne ateş
yoksa adetliyken mi yumurtladın diyeceğim neredeyse yani

canım bu dediğinin aynısını bende düşündüm ya..
zati yumurta düzensizliğinden bu ay kanamam çok oldu
2 gündür ölüyorum sanki ya..
bacaklarım kopuyo benden,baş ağrısı deliretecek cinsinden..
bu ay dengem bozuldu ya..
okuldan eve zor attım kendimi..
başımı dik tutmakta zorluk çekiyorum ya..
eşim kolunda taşıyarak getirdi okuldan eve..
geldiğim gibi uyudum..
kalktım ateşimi ölçtüm 18:30 gibiydi saat ateş 37.4 çıktı
adet olmasam hamile miyim diye düşünmeye başlayacaktım nerdeyse..
şu anda da ateşim çok yüksek elimle vücuduma dokunuyorum yanıyor sanki:18::18:
ne oluyo bana anlamadım gitti..
yumurtlama öncesi hiç 36.6 olmadı ateşim:18::18:
acaba enfeksiyon mu kaptım ben
burnum akıyor,yutkunma sorunu yaşıyorum..
ağzımın tadı bozuldu,iştah sıfır

deniz canım sende test yapmışsın tekrardan maşallah üçe katlanmış..
kız seninki de ikiz olmasın

yelizinde maşallahı var..
ateş istikrarlı bir şekilde gidiyo..
bebek ben geliyorum diyo sanki..
bence yarın bir test yap canım..
benimki yumurtlamadan 7 gün sonra negatif çıkmıştı..
8.gün pozitifi görmüştüm düşüğümde

girip okuyorum çıkıyordum ağrılarımdan ötürü msj yazamıyordum kusura bakmayın kızlar..

cnm cok gecmis olsun. sen sifayi kapmissin. bir dr.a basvur kan kaybindan bayginlik olur. bi kanini olcsunler.

Kıyamam yaaa, pekmez iç sabahları,o kansızlık bitirir seni walla, dikkat et şeker....

cnm cok gecmis olsun. sen sifayi kapmissin. bir dr.a basvur kan kaybindan bayginlik olur. bi kanini olcsunler.

canım kan değerlerim sınırda çıktı hepsi..:18::18:
şifayı kapmak değil canım ya..
bu burun akıntısı, boğaz ağrısı yaklaşık 2 aydır olan bir durum bende:18::18::18:

Kızım uçurcaklarmı seni yeter iki kilo.bende bi kilo aldım ve ilk üç ayda çok normal göbüşüm hafif çıktı ama bu ay daha çok büyücek artık.hayatım öncede yazdım sana görmemişsindir.ilk hamişlikte kasık ağrıları çok normal bendede feci oluyodu.ama bu defa pek olmadı sadece arada hafif adet sancısı.takılma sen olacak ilkinde.

Kıyamam yaaa, pekmez iç sabahları,o kansızlık bitirir seni walla, dikkat et şeker....

sağol güzelim ya..
inş atlatırım ya..
ayakta duramıyorum artık..:18::18:
eşim de sinir oldu sen böyle oldukça bebek falan istemiyorum diyor
sen kötü bir halde iken bebeği ne yapcaz diyo

Canımm çok geçmiş olsun dikkat et kendine.doktora git hatta yatıp kalma

Canımm çok geçmiş olsun dikkat et kendine.doktora git hatta yatıp kalma

tşk ederim canım benim..
düşükten sonra akyuvar hücrelerimi ne düşmüş bende bayağı..
vücudum çok savunmasız bir halde:18::18::18:
dr dikkatli ol iyi beslen diyodu ama bende iştah aksine gittikçe gidiyo..
dündendir yeni bir şeyler atıştırdım

canım her ultrasonunu tarıyorum bilgisayarımda ama bunları bildiğimden değil
annem benimkini bir zarfta saklamış hala gözüküyorum 26 yıllık kağıt ama haklsıın rengi solmuş gibiydi birazcık
neyse ki tüm ultrasonlar bilgisayarda var hatta çöker diye mail adreslerimize bilem attım, telefonlarda da var
ayyy ne kız bu bizdeki pimpiriklik

Ne cicisin yaf, göbek çıkmışmış, bak bak bak....
Senide, cimcimenide, o göbişinide yerim heee....
Ana aklıma ne geldi, senin kız benimkilerden büyük olcak. Ablalık yapcak heyoooo heyoooooo
benim kız abla olacak, ayy bir de baktın abi olur vallahi nefes aldırmaz senin cimcimelere bu da bir ihtimal

canımm dikkat et kendine yaa
ateş de niye bu kadar yüksek acaba, ufak bir üşütme ya da enfeksiyon geçiriyorsundur belki de canım, öyleyse düşer bir iki güne
sen kendine iyi bak canım, sen iyi ol ki bebiş gelsin
canım ya okumam mı görmem mi... korkudan soruyorum böyle tekrar tekrar saplanma oluyor geçiyor, derken gene oluyor yine geçiyor
daha 10 kere sorarım ben sana

sağol güzelim ya..
inş atlatırım ya..
ayakta duramıyorum artık..:18::18:
eşim de sinir oldu sen böyle oldukça bebek falan istemiyorum diyor
sen kötü bir halde iken bebeği ne yapcaz diyo
filocum eşin haklı, kendi iyi ol önce tabii ki
ikiniz de iyi olun, her şey olur, yeter ki siz iyi olun
kan kaybettin o kadar canım takviye bir şeyler ye kızlar pekmez demiş, bol bol ye, dinlen, çok geçmiş olsun

hayatım düşündüğün için tşkler
pekmezden nefret eden biri olmasam içecem ama
kötü yanı ateş böyle olunca yumurtlamayı da kaçırabilirim..
hoş mik mik yapmaya derman da yok ya
bebiş için strese girdim aylardır hormonlarım alt üst oldu ya..:2::2:
sende kendine iyi bak tatlım bebişi de yorma kendini de
göbiş çıkmış seninki ben burdayım demeye başlamış herkese

evet canım yaa çaktırmadan bakıyorlar, herkesin gözü karnımda, doya doya bakmaya çekiniyorlar, biraz bel ağrılarım başladı o da bol bol dinleneceği başka yolu yok

canım sen yine bilirsin ortalama yumurtlama günlerini , o günlere yakın pompiş olursa bari boş geçmez bu ay, sonra yine dinlenme moduna geçersiniz :90:
kendine dikkat et tatlım yorma kendini, bol bol yemeğini ye, çok sevdiğin şeylerden başla, çorba mı, meyve mi
ben mesela ölüm döşeğinde d eolsam eriğe, tarhana çorbasına, yeni olgunlaşmaya başlamış sert şeftaliye, karpuza dayanamam herhalde, o kadar severim
(o değil de ben aşeriyorum galiba hahahaa)
senin de vadır çook sevdiğin yiyecekler, onlara yüklen bence, miden küçülmüştür şimdi kaç gündür iştahsız

canim. biliyorsun ben iki dusuk diye yuksek riskli gebelik uzmanina gittim. bend de gar kansizlik. dedi ki: gebelikten 3 ay once elevit ve folik asit almaya badla. zaten elevit tum gebelere veriliyr. arkadaslarim hep kullandi. icinde hem vitamin hem demir var. isterse sen de kullan. kansizligin gecer.

ajuamma ve akyuzz. canlarim henuz yumurtalar catlamamis. gun asiriya devam :))

slvy1987 canim eger birkac gun daha atesin yuksek devam ederse yumurta catladi deriz ama henuz kesin konusamayiz. gun asiriya devam :))

kıslar günaydın umut vaadeden varmı?hadi inşallah bu ay ateşli hatunlardan birkaç tane daha hamile çıkar

günaydııın kıslar 4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com bu ayda böyle bitiyor olmadı olmayacak boşuna umutlanıyorum ben sabah peçeteye sanki kahverengi akıntı geldi ilk defa 3 gün öncesinden geliyor kırmızılar hayırlısı buymuş napalım başka bi doktora mı gitsem napsam bilmiyorum. düzenli adet olabileceğimi bilsem doktora falan gitmeyeceğim çok sıkıldım ama olmuyor işte ilaç kullanmassam 2 ayda bi adet oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…