günaydııın kıslar4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com bu ayda böyle bitiyor olmadı olmayacak boşuna umutlanıyorum ben sabah peçeteye sanki kahverengi akıntı geldi ilk defa 3 gün öncesinden geliyor kırmızılar hayırlısı buymuş napalım başka bi doktora mı gitsem napsam bilmiyorum. düzenli adet olabileceğimi bilsem doktora falan gitmeyeceğim çok sıkıldım ama olmuyor işte ilaç kullanmassam 2 ayda bi adet oluyorum
korunmayı bırakalı 1 yıl oldu canım ama son 3-4 aydır çok istiyoruzcanım benim..işte her ay aynı üzüntüyü yaşıyoruz sonra adet bitimi aynı umudu taşıyoruz...kaç aydır deniyorsunuz tatlım?
korunmayı bırakalı 1 yıl oldu canım ama son 3-4 aydır çok istiyoruz
canim. guatr testlerini yaptirman lazim. saglik ocaginda bile yaparlar. tah bebegin gelisimi icin senden cektigi hormon. 3 aylik olduktan sonra bebek kendi tsh ini salgilamaya baslar. ancak o zaman snin tsh in sana kalir :)) onun icin tsh degerin yuksek ise ilac alman gerekur. bebege zarari yoktur ki hen aliyorum. tah in yukselmesi erken dogum, dusuk, bebekte gelusim bozuklugu gibi olaylara neden olyr. onun icin drmdan su testleri iste cnm.
tsh
t3
t
4
anti-tpo.
canım bu dediğinin aynısını bende düşündüm ya..
zati yumurta düzensizliğinden bu ay kanamam çok oldu
2 gündür ölüyorum sanki ya..
bacaklarım kopuyo benden,baş ağrısı deliretecek cinsinden..
bu ay dengem bozuldu ya..
okuldan eve zor attım kendimi..
başımı dik tutmakta zorluk çekiyorum ya..
eşim kolunda taşıyarak getirdi okuldan eve..
geldiğim gibi uyudum..
kalktım ateşimi ölçtüm 18:30 gibiydi saat ateş 37.4 çıktı
adet olmasam hamile miyim diye düşünmeye başlayacaktım nerdeyse..
şu anda da ateşim çok yüksek elimle vücuduma dokunuyorum yanıyor sanki:18::18:
ne oluyo bana anlamadım gitti..
yumurtlama öncesi hiç 36.6 olmadı ateşim:18::18:
acaba enfeksiyon mu kaptım ben
burnum akıyor,yutkunma sorunu yaşıyorum..
ağzımın tadı bozuldu,iştah sıfır
deniz canım sende test yapmışsın tekrardan maşallah üçe katlanmış..
kız seninki de ikiz olmasın
yelizinde maşallahı var..
ateş istikrarlı bir şekilde gidiyo..
bebek ben geliyorum diyo sanki..
bence yarın bir test yap canım..
benimki yumurtlamadan 7 gün sonra negatif çıkmıştı..
8.gün pozitifi görmüştüm düşüğümde
girip okuyorum çıkıyordum ağrılarımdan ötürü msj yazamıyordum kusura bakmayın kızlar..
yavrular bu sulu akıntı iyi bir şey mi? benim genelde nadir olur..bu ay maşallahı var. sabah 5-6 damla yayılmıştı çamaşırıma..8. günümdeyim.
yaaa Allah'ım yarabbim hiç tadını çıkaramıyorum hamileliğiminne stresli ya ateşimi bırakmıyım dedim hamile olduğum için meraktan ölçüyorum hala sabah bi ölçtüm 36.5 ti şoklara girdim birden gözlerim pörtledi dedim noluyo tekrar ölçtüm yalnışlık oldu diye bu kez 36.6 ala ala dedim yine ölçtüm yine 36.6 çıktı Allah'ım sabaha kadar ağlamış gibi kendimi çok yorgun ve sinirli hissediyorum yavruma bişi olmamıştır dimi ??? sabah TA perişan geldim işe kocam ya nolcak hem niye ateş ölçüyosun mahvettin kendini dedi çalışamıyorum resmen neden böyle oldu dersiniz kızlar nolur dua edin sabah sabah keyfinizi kaçırdım ama son durum bu daha ateş ölçmicem
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kendini zor sokmak için elinden geleni yapıyosun bravo!!!
Pericim,
Lütfen kendini topla, üzülme, bebeğide üzme....
Bırak zamana, sen iyi olması için elinden geleni yap. 3 ay hepimizde risk var.
Ama böyle kurarsan hem kendine hemde bebişine edersin, lütfen arkadaşım lütfen...
Zamana bırak, Bu dünyada yiyecek ekmeği varsa doğarlar, yoksa elden bişi gelmez...
Kızlar birşey sorucam yumurta çataldıktan sonra en erken ne zaman test yapılmalı? DPO ya göre bugün 6. Günüm...
yaaa Allah'ım yarabbim hiç tadını çıkaramıyorum hamileliğiminne stresli ya ateşimi bırakmıyım dedim hamile olduğum için meraktan ölçüyorum hala sabah bi ölçtüm 36.5 ti şoklara girdim birden gözlerim pörtledi dedim noluyo tekrar ölçtüm yalnışlık oldu diye bu kez 36.6 ala ala dedim yine ölçtüm yine 36.6 çıktı Allah'ım sabaha kadar ağlamış gibi kendimi çok yorgun ve sinirli hissediyorum yavruma bişi olmamıştır dimi ??? sabah TA perişan geldim işe kocam ya nolcak hem niye ateş ölçüyosun mahvettin kendini dedi çalışamıyorum resmen neden böyle oldu dersiniz kızlar nolur dua edin sabah sabah keyfinizi kaçırdım ama son durum bu daha ateş ölçmicem
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
neden kendini stresse sokuyorsun ki bebeğe zarar valla. ateş falan ölcme artık madem ki böyle kafana takacaksın. oyle buyuk bir düşüşde değil üstelik ? kan tetsı yapmısmıydın değerin kac cıkmıstı ?
Çooook erken kuzum, test yapıpta sinirini bozma.
12. gün en erken yapılması gereken gün bence. Bu arada tablonu paylaşsana, merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?