Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım benim..işte her ay aynı üzüntüyü yaşıyoruz sonra adet bitimi aynı umudu taşıyoruz...kaç aydır deniyorsunuz tatlım?

korunmayı bırakalı 1 yıl oldu canım ama son 3-4 aydır çok istiyoruz

ben de bu ay 4. kez deniycem inşş...her ay bi hastalık çıkıyor ovulasyonumda..idrar yoluydu, lenf şişmesiydi derken ovulasyon kaçıyor..zaten vücut ateşliyken spermleri öldürürmüş öyle dedi doktor. zaten antibiyotik filan da verdiler 2 ay.. bakalım bu ay umarım hamile kalırız...

yavrular bu sulu akıntı iyi bir şey mi? benim genelde nadir olur..bu ay maşallahı var. sabah 5-6 damla yayılmıştı çamaşırıma..8. günümdeyim.

dr.un aslında sölemesi gerekir dimi ? Ama yinede sorarım

hayırlısı canm hepimiz için herşey için

maşallah

yaaa Allah'ım yarabbim hiç tadını çıkaramıyorum hamileliğimin ne stresli ya ateşimi bırakmıyım dedim hamile olduğum için meraktan ölçüyorum hala sabah bi ölçtüm 36.5 ti şoklara girdim birden gözlerim pörtledi dedim noluyo tekrar ölçtüm yalnışlık oldu diye bu kez 36.6 ala ala dedim yine ölçtüm yine 36.6 çıktı Allah'ım sabaha kadar ağlamış gibi kendimi çok yorgun ve sinirli hissediyorum yavruma bişi olmamıştır dimi ??? sabah TA perişan geldim işe kocam ya nolcak hem niye ateş ölçüyosun mahvettin kendini dedi çalışamıyorum resmen neden böyle oldu dersiniz kızlar nolur dua edin sabah sabah keyfinizi kaçırdım ama son durum bu daha ateş ölçmicem

4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com

yavrular bu sulu akıntı iyi bir şey mi? benim genelde nadir olur..bu ay maşallahı var. sabah 5-6 damla yayılmıştı çamaşırıma..8. günümdeyim.

sulu iyi bişey değerlendir canm belli olmaz bu arada msj kutun dolu cnm dün atamadım sana msj

Kendini zor sokmak için elinden geleni yapıyosun bravo!!!

Pericim,
Lütfen kendini topla, üzülme, bebeğide üzme....
Bırak zamana, sen iyi olması için elinden geleni yap. 3 ay hepimizde risk var.
Ama böyle kurarsan hem kendine hemde bebişine edersin, lütfen arkadaşım lütfen...
Zamana bırak, Bu dünyada yiyecek ekmeği varsa doğarlar, yoksa elden bişi gelmez...

Haklısın......................

Kızlar birşey sorucam yumurta çataldıktan sonra en erken ne zaman test yapılmalı? DPO ya göre bugün 6. Günüm...

Kızlar birşey sorucam yumurta çataldıktan sonra en erken ne zaman test yapılmalı? DPO ya göre bugün 6. Günüm...

Çooook erken kuzum, test yapıpta sinirini bozma.
12. gün en erken yapılması gereken gün bence. Bu arada tablonu paylaşsana, merak ettim...

neden kendini stresse sokuyorsun ki bebeğe zarar valla. ateş falan ölcme artık madem ki böyle kafana takacaksın. oyle buyuk bir düşüşde değil üstelik ? kan tetsı yapmısmıydın değerin kac cıkmıstı ?

BENDE tam olarak onu soracaktım.periii kafana hiç takma canım eğer çok sitres oluyorsn kan ver değerin artmışmı ona bak için rahatlar ondan sonrada ateş falan ölçme.o bebeğin yiyecek ekmeği varsa bu hayatta doğacak sen hiç merak etme.rabbim sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin inşallah.

Çooook erken kuzum, test yapıpta sinirini bozma.
12. gün en erken yapılması gereken gün bence. Bu arada tablonu paylaşsana, merak ettim...

Yaaa yelizimm çatlayacam meraktan :))) kasık batmaları ve bacağımda çekmeler var acayip merak ediyorum yahu nasıl dayanacam 6 gün dahaa :)

Canım ben tabloyu bilg. Da yapamadım geçen gün tablette denedim ve yaptım ama tabletten de buraya aktaramıyorum cop de olmadı ama yazayım ben sana...

1. Gün : 36.2
2. Gün : 36.2
3. Gün : 36.3
4. Gün : 36.4
5. Gün : 36.4 *
6. Gün : 36.3
7. Gün : 36.3
8. Gün : 36.4
9. Gün :
10. Gün : 36.3 *
11. Gün : 36.5
12. Gün : 36.2 *
13. Gün : 36.6 *
14. Gün : 36.7 *
15. Gün : 36.8
16. Gün : 36.8 *
17. Gün : 36.8
18. Gün : 36.8

Benim bugün ağzım kuruyo çok fena, anlamadım gitti... :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…