Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

12. gün çatlamış yumyumun yavru, istikrarlı gidiyo tablon, bu ay önce ben sonrada sen müjdeyi vercez, o kadar!
Kalbin ferah olsun, inan bana....

12. gün çatlamış yumyumun yavru, istikrarlı gidiyo tablon, bu ay önce ben sonrada sen müjdeyi vercez, o kadar!
Kalbin ferah olsun, inan bana....

Ayyyyy yelizimmm inşallahhhh
Senide takip ediyorum inşallahh birlikte kutlarız canımm...
Sağolll güzell yorumların içinnn...
Allah razı olsunnn

hayatım bırak şu ateş işini yahuu,töbe töbeee bende arada öylesine ölçerim sabah kalkınca 36.4 olur ateşim ee çok şükür büyümeye devam ediyor.kendini üzüpte bebeğe stres yaptırma annesi aaaaaaaaaa

ilk gün 221 küsürdü 2 gün sonra 594 küsürdü yarından sonra ölçmicem zaten hala kötü hissediyorum çünkü

canım arkadaşım ateşin normalll...ortalamanın altına bile inmemiş. panik yapma lütfen.....

gerçekten mi merooo beni rahatlatmak için sölemiyosun dimi kocam hala yüzüme bakıyo yapma ya düzelt şu suratını diyo içime su serptin ama hiç bişi hissetmiyorum göğüs hassasiyetim yok bugün midem bulanmıyo başım dönmüyo sadece sürekli çişim oluyo bide kukum üst kısmı karnımın biraz altı patlıcak şişlikten o kadar

Bacı ne ateşli hatunsun sende yaw, ii gidiyo tablon, geçen ay yanılttı bizi, bu ay büyük konuşmicam..

evet canım ya bayağı ateşliyimneyse ben saten bu ay öylesine ölçüyom adet olunca tüp bebek için başlıcam kısmet olursa.vakit geçiririyorum

kafayımı yedin sen:44:
benim sabahları 36.3 akşamları fırlıyo 37ye hiç takmıyorum valla kanama olmadığı sürece herşey normal canım düşünme saçma sapan şeyler!

salağım ben kabul ediyorum çok şükür sancım kanamam hiç bişiyim yok Allah'a şükür ama belirtide yok kendimi dinlemekten sıyırıcam dün yatmadan dokundum göğüslerime hassastı bugün hissis baktım netten 6 haftalık gebelik gidişatına bana uyan sadece gerginlik !!! off gizem şu p.tesi olsun artık

bendede belirti yok hiçbişey yok inan ban teselli olsun diye söylemiyorum.ne midem bulanıyo ne kokuya hassasım dana gibi yiyorum hatta herşeyi
açıp açıp bakma sapık gibi göğüslerine illa hergün belli etcek kendini diye bişeymi var?

ulan manak güldürdün beni vallahi güldüm çok yaşa sen çok yaşasın bebişlerimiz

ulan manak güldürdün beni vallahi güldüm çok yaşa sen çok yaşasın bebişlerimiz

relax ol benide geriyosun aklıma manyak manyak şeyler geliyo negatif enerjilerini yayma ortalığa ahah
gayet mutlular sen sakin ol ne kaldı şurda cuma günü bana söyle sormak istediklerini ben kendi doktoruma sorarım pzartesiye kadar kafayı yeme bari

uyuz batı benden sonra önce görücek sıpasını şimdi arkadaşımı aradım 1 yaşında kızı var anlattım çat pat durumu dedi dr. benim 8 haftalıktı keseyi göremedi düşün kalp atışını önerilmediği halde alttan duydu çok mnik daha o yüzden bişi hissetmiyosun dedi rahatla ortalığı ayağa kaldırdım

kızlar hani ateşimiz aniden yüksek seyredince yumurtladık diyoruz ya..bu yumurtanın çatladığı anlamına mı geliyor yoksa sadece yumurtladığımız anlamına mı?

kızlar hani ateşimiz aniden yüksek seyredince yumurtladık diyoruz ya..bu yumurtanın çatladığı anlamına mı geliyor yoksa sadece yumurtladığımız anlamına mı?

yumutanın çatladığı anlamına geliyor canım yükseliş

peki yumurta çatladığında şansımız hala devam ediyormu yoksa ateşin yükseldiği gün şansımız bitmişmi oluyor ??? bu arada herkese merhaba Rabbim gönlünüzden geçeni ömrünüze versin bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…