Yaaa yelizimm çatlayacam meraktan :))) kasık batmaları ve bacağımda çekmeler var acayip merak ediyorum yahu nasıl dayanacam 6 gün dahaa :)
Canım ben tabloyu bilg. Da yapamadım geçen gün tablette denedim ve yaptım ama tabletten de buraya aktaramıyorum cop de olmadı ama yazayım ben sana...
1. Gün : 36.2
2. Gün : 36.2
3. Gün : 36.3
4. Gün : 36.4
5. Gün : 36.4 *
6. Gün : 36.3
7. Gün : 36.3
8. Gün : 36.4
9. Gün :
10. Gün : 36.3 *
11. Gün : 36.5
12. Gün : 36.2 *
13. Gün : 36.6 *
14. Gün : 36.7 *
15. Gün : 36.8
16. Gün : 36.8 *
17. Gün : 36.8
18. Gün : 36.8
12. gün çatlamış yumyumun yavru, istikrarlı gidiyo tablon, bu ay önce ben sonrada sen müjdeyi vercez, o kadar!
Kalbin ferah olsun, inan bana....
neden kendini stresse sokuyorsun ki bebeğe zarar valla. ateş falan ölcme artık madem ki böyle kafana takacaksın. oyle buyuk bir düşüşde değil üstelik ? kan tetsı yapmısmıydın değerin kac cıkmıstı ?
kıslar bu da benim tablom 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com ama benim ateş hep yüksek işin garibi yüksek ateşle kırmızı geliyoo yüzden ben dpo 18 falan görmem lasım onuda göremicem için takılıyom kafama göre.
hayatım bırak şu ateş işini yahuu,töbe töbeeebende arada öylesine ölçerim sabah kalkınca 36.4 olur ateşim ee çok şükür büyümeye devam ediyor.kendini üzüpte bebeğe stres yaptırma annesi aaaaaaaaaa
tüm gebe tablolarına baktım düşen var ama yarın son kez denemek için ölçücem sadece
Bacı ne ateşli hatunsun sende yaw, ii gidiyo tablon, geçen ay yanılttı bizi, bu ay büyük konuşmicam..
kafayımı yedin sen:44:
benim sabahları 36.3 akşamları fırlıyo 37ye hiç takmıyorum valla kanama olmadığı sürece herşey normal canım düşünme saçma sapan şeyler!
salağım ben kabul ediyorum çok şükür sancım kanamam hiç bişiyim yok Allah'a şükür ama belirtide yok kendimi dinlemekten sıyırıcam dün yatmadan dokundum göğüslerime hassastı bugün hissisbaktım netten 6 haftalık gebelik gidişatına bana uyan sadece gerginlik !!! off gizem şu p.tesi olsun artık
bendede belirti yok hiçbişey yok inan ban teselli olsun diye söylemiyorum.ne midem bulanıyo ne kokuya hassasım dana gibi yiyorum hatta herşeyi
açıp açıp bakma sapık gibi göğüslerine illa hergün belli etcek kendini diye bişeymi var?
ulan manak güldürdün benivallahi güldüm çok yaşa sen çok yaşasın bebişlerimiz
relax ol benide geriyosun aklıma manyak manyak şeyler geliyo negatif enerjilerini yayma ortalığa ahah
gayet mutlular sen sakin ol ne kaldı şurda cuma günü bana söyle sormak istediklerini ben kendi doktoruma sorarım pzartesiye kadar kafayı yeme bari
4387ed Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bi bakar mısınız. yumurtlamadımmı ki
yumutanın çatladığı anlamına geliyor canım yükselişkızlar hani ateşimiz aniden yüksek seyredince yumurtladık diyoruz ya..bu yumurtanın çatladığı anlamına mı geliyor yoksa sadece yumurtladığımız anlamına mı?
kızlar hani ateşimiz aniden yüksek seyredince yumurtladık diyoruz ya..bu yumurtanın çatladığı anlamına mı geliyor yoksa sadece yumurtladığımız anlamına mı?
yumutanın çatladığı anlamına geliyor canım yükseliş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?