peki yumurta çatladığında şansımız hala devam ediyormu yoksa ateşin yükseldiği gün şansımız bitmişmi oluyor ??? bu arada herkese merhaba Rabbim gönlünüzden geçeni ömrünüze versin bugün
canım yumurta çatladıktan 12-24 saat arası canlı kalabiliyor...spermler de yumurtaya yaklaşık 10 saatte ulaşıyor. yani öncesinde spermlerin orda pusuya yatması daha mantıklı:)
neyyyy bide bunlar 10 saat yolculukmu yapıyor?vay anasına arkadaş ya bu durumda ateşin düştüğü gece denesekmi yoksa ateşin yükseldiği sabah denesekmi daha garanti oluyor:52 ne zor işlermiş bu işler ya
yaaa Allah'ım yarabbim hiç tadını çıkaramıyorum hamileliğiminne stresli ya ateşimi bırakmıyım dedim hamile olduğum için meraktan ölçüyorum hala sabah bi ölçtüm 36.5 ti şoklara girdim birden gözlerim pörtledi dedim noluyo tekrar ölçtüm yalnışlık oldu diye bu kez 36.6 ala ala dedim yine ölçtüm yine 36.6 çıktı Allah'ım sabaha kadar ağlamış gibi kendimi çok yorgun ve sinirli hissediyorum yavruma bişi olmamıştır dimi ??? sabah TA perişan geldim işe kocam ya nolcak hem niye ateş ölçüyosun mahvettin kendini dedi çalışamıyorum resmen neden böyle oldu dersiniz kızlar nolur dua edin sabah sabah keyfinizi kaçırdım ama son durum bu daha ateş ölçmicem
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
gün aşırı devam et bence kaçırmış olmazsın ama baktın ateşin yükselmeden önce ilişki olmuş bide yükseldiği gün yap peş peşe aklında kalmasın.ama rabbim nasip edecek olduktan sonra her şekilde eder.fazla düşünüp takıntı yapmamaya çalış nasıl olcaksasana dediğimi ben yapabilsem çoktan çocuğum olurdu ama sen yenisin olur allahın izni ile inşallah.bence gün aşırı devam et hergün ateşini ölç en güzeli bu.
canım kızma ama dayanamadım yazma ihtiyacı hissettim
Rabbim sağlık verirse bebeğin gelir canım merak etme eğer sağlıksız olursa daha çok üzülmezmisin
diyelimki Allah korusun tutunamadı
mutlaka hayırlısı böyledir kendini herşeye hazırlaman gerek
herşeyimizi veren Allah alan Allah
bu durum sadece hamilelik boyunca değil doğduktan sonrada böyle, hayatta hiçbişey bizim değil,hepsi Rabbimize yakınlaşmamız için birer vesile
düşün ki bebeğinin sağlık sorunu olucak ve Rabbim buna izin vermeyip biraz daha beklemeni sabretmeni istiycek
maşallah çok şükür bak ne güzel hamile kalabiliyosun bu kadar stres yapma lütfen
Yaradanın gücüne gider tevekkül et kendini rahatlatmaya çalış
biliyorum sende bunların hepsini biliyosun ama
böyle zamanlarda bu şekilde telkinler bana herzaman iyi geliyo umarım sanada iyi gelir
inşallah bana kızmadın ben sadece bu şekilde biraz düşünmeni ve biraz rahatlamanı istedim
inşallah işe yarar
Rabbim gönlüne göre versin canım
evet cnm yeniyim ben çokmu belli oluyorben öyle peşpeşe yapamam en azından bu ay eşim sporcu olduğu için.(sezon kapansın eğer bebek bu ay olmazsa gün aşırı deniycez bizde)ondan zaten hangi günü tercih edeyim diye paniklemiş durumdayım .
eeee tabi biraz emek harcamak lasımçalış çalış çalış adet döngün kaç gün?ona göre hesaplayalım malum günlerini birde ateş ölçersin tamam 5-6 ay bu şekilde çalış allahın izni ile olu inşallah.
tablom var zaten ölçüyorum ateşimi
canım kızma ama dayanamadım yazma ihtiyacı hissettim
Rabbim sağlık verirse bebeğin gelir canım merak etme eğer sağlıksız olursa daha çok üzülmezmisin
diyelimki Allah korusun tutunamadı
mutlaka hayırlısı böyledir kendini herşeye hazırlaman gerek
herşeyimizi veren Allah alan Allah
bu durum sadece hamilelik boyunca değil doğduktan sonrada böyle, hayatta hiçbişey bizim değil,hepsi Rabbimize yakınlaşmamız için birer vesile
düşün ki bebeğinin sağlık sorunu olucak ve Rabbim buna izin vermeyip biraz daha beklemeni sabretmeni istiycek
maşallah çok şükür bak ne güzel hamile kalabiliyosun bu kadar stres yapma lütfen
Yaradanın gücüne gider tevekkül et kendini rahatlatmaya çalış
biliyorum sende bunların hepsini biliyosun ama
böyle zamanlarda bu şekilde telkinler bana herzaman iyi geliyo umarım sanada iyi gelir
inşallah bana kızmadın ben sadece bu şekilde biraz düşünmeni ve biraz rahatlamanı istedim
inşallah işe yarar
Rabbim gönlüne göre versin canım
yorumunu çok beğendim rabbim sanada nasip etsin inşallah.benimde bir düşüncem var eğer rabbim bana gebeliği nasip ederse eğer buraya gelip haddinden fazla pipiriklik yapmıcam.çünkü biliyorumki burda yıllarca bebek sahibi olamayan arkadaşlarım var ve gerçekten onların kırılmaması adına çok fazla deşifre etmicem.rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin verecek alanda alacak olanda eğer bana nasip olmıcaksa benim düşüncelerim sonucu değiştirmez.bu sitede çok arkadaşım oldu sevdiğim değer verdiğim hamile kalınca sırf biz üzülmeyelim diye hamileliğinden bahsetmeye çekinen bu demek değilki hep sus hep sus ama ne bilim biraz dahamı dikkat etmek lasım.yada amaaaannnnnn kim içinden nasıl geliyorsa öyle olsunbilemedim şimdi kimse kırılmasın darılmasın bana yeter.rabbim herkesin gönlüne göre versin.
pardon canım görmemişimilk sayfada varmış.ve malum günlerin belkide bu günler o yüzden birgün birlikte ol birgün es geç haftaya saten malum günlerin bitmiş olcak o samanda yatar dinlenirsiniz karı koca yaptık oldu dersiniz
canim. biliyorsun ben iki dusuk diye yuksek riskli gebelik uzmanina gittim. bend de gar kansizlik. dedi ki: gebelikten 3 ay once elevit ve folik asit almaya badla. zaten elevit tum gebelere veriliyr. arkadaslarim hep kullandi. icinde hem vitamin hem demir var. isterse sen de kullan. kansizligin gecer.
ateşin konuşuyo resmennnnn
yaaa Allah'ım yarabbim hiç tadını çıkaramıyorum hamileliğiminne stresli ya ateşimi bırakmıyım dedim hamile olduğum için meraktan ölçüyorum hala sabah bi ölçtüm 36.5 ti şoklara girdim birden gözlerim pörtledi dedim noluyo tekrar ölçtüm yalnışlık oldu diye bu kez 36.6 ala ala dedim yine ölçtüm yine 36.6 çıktı Allah'ım sabaha kadar ağlamış gibi kendimi çok yorgun ve sinirli hissediyorum yavruma bişi olmamıştır dimi ??? sabah TA perişan geldim işe kocam ya nolcak hem niye ateş ölçüyosun mahvettin kendini dedi çalışamıyorum resmen neden böyle oldu dersiniz kızlar nolur dua edin sabah sabah keyfinizi kaçırdım ama son durum bu daha ateş ölçmicem
hamileliktendir gayet olağan bir durum canımmmmmBenim bugün ağzım kuruyo çok fena, anlamadım gitti... :/
bence bu yazdıklarınızın herkes farkında ama herkes duygularını sizin kadar Olgun karşılayıp yaşayamaz tabikide herşey Rabb'imden geliyor bunu kimse inkar edemez burda.bu kadar endişelenmek doğrumudur tabikide bebek içinde sakıncalı ama çok beklenen ve zor gelen bebeklerde annelerini bir ömür böyle endişelndiriyorlar
ben burda yeniyim ama kısa sürede gözlemlediğim bişey varki oda burda herkes birbirinin üzüntüsüyle üzülüp sevinciyle mutlu oluyor.hiç sanmıyorumki hamiş kalanların sohbeti burda bebek bekleyenleri üzsün aksine birbirleri için mutlu oluyorlar yani bnm nacizhane fikrim ve gözlemim bu yönde
yorumunu çok beğendim rabbim sanada nasip etsin inşallah.benimde bir düşüncem var eğer rabbim bana gebeliği nasip ederse eğer buraya gelip haddinden fazla pipiriklik yapmıcam.çünkü biliyorumki burda yıllarca bebek sahibi olamayan arkadaşlarım var ve gerçekten onların kırılmaması adına çok fazla deşifre etmicem.rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin verecek alanda alacak olanda eğer bana nasip olmıcaksa benim düşüncelerim sonucu değiştirmez.bu sitede çok arkadaşım oldu sevdiğim değer verdiğim hamile kalınca sırf biz üzülmeyelim diye hamileliğinden bahsetmeye çekinen bu demek değilki hep sus hep sus ama ne bilim biraz dahamı dikkat etmek lasım.yada amaaaannnnnn kim içinden nasıl geliyorsa öyle olsunbilemedim şimdi kimse kırılmasın darılmasın bana yeter.rabbim herkesin gönlüne göre versin.
amin canım sağol inşallah hepimize en kısa zamanda hayırla sağlıkla gelir bebişler
benimde 2 yıl oldu denilebilir bekleyeli aradaki dkh kullanmalarımı saymazsak ,
sayarsak 2,5 yıl
hayırlısı Rabbimden
pericim oldu mu hİÇ şimdi bu dediklerin tatlımyaaa Allah'ım yarabbim hiç tadını çıkaramıyorum hamileliğiminne stresli ya ateşimi bırakmıyım dedim hamile olduğum için meraktan ölçüyorum hala sabah bi ölçtüm 36.5 ti şoklara girdim birden gözlerim pörtledi dedim noluyo tekrar ölçtüm yalnışlık oldu diye bu kez 36.6 ala ala dedim yine ölçtüm yine 36.6 çıktı Allah'ım sabaha kadar ağlamış gibi kendimi çok yorgun ve sinirli hissediyorum yavruma bişi olmamıştır dimi ??? sabah TA perişan geldim işe kocam ya nolcak hem niye ateş ölçüyosun mahvettin kendini dedi çalışamıyorum resmen neden böyle oldu dersiniz kızlar nolur dua edin sabah sabah keyfinizi kaçırdım ama son durum bu daha ateş ölçmicem
canım düşen var da o düşüş sonuçta yine yüksek ateşimiz yani 36,5 düşmüş gibi duruyor ama o senin yüksek ateşin zatentüm gebe tablolarına baktım düşen var ama yarın son kez denemek için ölçücem sadece
yağmurum benimhamişlik tabloma bakarsan ateşim 36,4lerde sabitlendi bir aragünaydııın kıslar4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com bu ayda böyle bitiyor olmadı olmayacak boşuna umutlanıyorum ben sabah peçeteye sanki kahverengi akıntı geldi ilk defa 3 gün öncesinden geliyor kırmızılar hayırlısı buymuş napalım başka bi doktora mı gitsem napsam bilmiyorum. düzenli adet olabileceğimi bilsem doktora falan gitmeyeceğim çok sıkıldım ama olmuyor işte ilaç kullanmassam 2 ayda bi adet oluyorum
hamiş yeeeliz, hamiş yeeeliz :90:
canım sulu akıntı çok iyi, spermlerin yaşaması için daha uygun bir ortam yaratıyor içerideyavrular bu sulu akıntı iyi bir şey mi? benim genelde nadir olur..bu ay maşallahı var. sabah 5-6 damla yayılmıştı çamaşırıma..8. günümdeyim.
canımm şimdi ben DPO10 da gördüm pozitifi idrarda, ama göremeyebilirdim de, yani sen de DPO10 da yap diyemem o yüzden, negatifi görebilirsinKızlar birşey sorucam yumurta çataldıktan sonra en erken ne zaman test yapılmalı? DPO ya göre bugün 6. Günüm...
canım ateş süper, ilişki zamanlaması da süperYaaa yelizimm çatlayacam meraktan :))) kasık batmaları ve bacağımda çekmeler var acayip merak ediyorum yahu nasıl dayanacam 6 gün dahaa :)
Canım ben tabloyu bilg. Da yapamadım geçen gün tablette denedim ve yaptım ama tabletten de buraya aktaramıyorum cop de olmadı ama yazayım ben sana...
1. Gün : 36.2
2. Gün : 36.2
3. Gün : 36.3
4. Gün : 36.4
5. Gün : 36.4 *
6. Gün : 36.3
7. Gün : 36.3
8. Gün : 36.4
9. Gün :
10. Gün : 36.3 *
11. Gün : 36.5
12. Gün : 36.2 *
13. Gün : 36.6 *
14. Gün : 36.7 *
15. Gün : 36.8
16. Gün : 36.8 *
17. Gün : 36.8
18. Gün : 36.8
hamilelikten olmasın yelizcimBenim bugün ağzım kuruyo çok fena, anlamadım gitti... :/
ateşin güzel canım, geçen ay da süperdi gerçi ama umut var sonuçta, ama konuçmak için erken tabii kikıslar bu da benim tablom 42ea24 Ovulation charts on FertilityFriend.com ama benim ateş hep yüksek işin garibi yüksek ateşle kırmızı geliyoo yüzden ben dpo 18 falan görmem lasım onuda göremicem için takılıyom kafama göre.
pericim canımın içi bebişim bak yiwrımsalağım ben kabul ediyorum çok şükür sancım kanamam hiç bişiyim yok Allah'a şükür ama belirtide yok kendimi dinlemekten sıyırıcam dün yatmadan dokundum göğüslerime hassastı bugün hissisbaktım netten 6 haftalık gebelik gidişatına bana uyan sadece gerginlik !!! off gizem şu p.tesi olsun artık
canım ufaktan ufaktan yükselişte var ya belki de yumurtladın ama eski ateşlerinden yüksek bir ateşin hala çıkmamış4387ed Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bi bakar mısınız. yumurtlamadımmı ki
canım "yumurtlanın çatlaması" ve "yumurtlama" tabirleri aynı anlamda kullanılıyorkızlar hani ateşimiz aniden yüksek seyredince yumurtladık diyoruz ya..bu yumurtanın çatladığı anlamına mı geliyor yoksa sadece yumurtladığımız anlamına mı?
canım ateş düşmek zorunda değil yumurtlama öncesindeneyyyy bide bunlar 10 saat yolculukmu yapıyor?vay anasına arkadaş ya bu durumda ateşin düştüğü gece denesekmi yoksa ateşin yükseldiği sabah denesekmi daha garanti oluyor:52 ne zor işlermiş bu işler ya
tedavin ne aşamada?rabbim daha fazla bekletmesin inşallah.bende tedavilerden çok daraldım artık hasta olcam sonrada allah izin verirse tüp bebeğe gitcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?