Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aman aman gelmesinler de zaten :90:
belki de gelmezler yavrum belli olmaz

eğer 18. günse yumurtlama günün, çalışmalar güzel olmuş
bakalım yarın azıcık daha yükselsin ff de çeker çizgini canım inşallah vardır yumyum

inşallah canım hayırlısıyla. Allah razı olsun hamile hamile sorularımıza cvp veriyorsun. Allah bebeğine de sana da sağlık versin...

inşallah canım hayırlısıyla. Allah razı olsun hamile hamile sorularımıza cvp veriyorsun. Allah bebeğine de sana da sağlık versin...
Allah senden de razı olsun canım, inşallah bu ay müjdelerinizle daha da şenleneceğiz topikçe

Son düzenleme:
Allah senden de razı olsun canım, inşallah bu ay müjdelerinizle daha da şenleneceğiz topikçe

ekinciii gerçekten harika açıklamalar yapıyorsun..çooooooook teşekkür ederiz...ff çizgiyi çekiyorsa o zaman yumurta çatlamış demek yani:)

canımm ben de bu konuda çok çok düşünmüştüm hamile kaldığım ay şimdi sana da özet geçip anlatmak istedim
öncelikle benim yumurtam çok yavaş gelişti hatta doktor gelişmiyor ümidi keselim dedi, folikül takiplerine gelme artık dedi 16. günüydü adetimin,
doktor dedi ki sen bugün başla progestana 10 gün iç dedi (adetin 16. gününeyken dedi bunu), olursa yumurtlarsan gebeliği destekler dedi yumurtlamazsan da adet olursun zamanında dedi
buraya kadar her şey tamam
ben ateşimi ölçüyorum biliyorum ki doktor haklı yumurtlamadım, dedim ki doktora ya adetimin 25. günü yumurtlarsam ne olacak dedim
9 gündür progestan içiyor olacağım ve son 1 ilacım kalmış olacak dedim daha henüz yeni yumurtlamışken dedim, neye yarayacak dedim, o da dedi ki yumurtlayacaksan da engel olmaz progestan dedi,
ben de o zaman dedim ki asıl yumurtlama zamanımdan sonra bebek tutunsun diye içmem gerekmez mi dedim
o kadardan bir şey olmaz dedi hamileliğini öğrenir öğrenmez devam edersin progestana dedi
güldü artık bana ama haklı değil miyim bu nasıl karmaşa
dedim ben içmem zaten biraz geç başladım doktorun deme zamana göre
progestan içerken de yumurtladım canım bakabilrsin tablomdan
çok karışık anlattım ama tablomda o karmaşa net gözüküyor canım

senin soruna da geleyim şimdi, eğer yumurtlamadan adet olursan normal progestanı bırakınca kaç günde geliyorsa adetin yine o zamanlarda gelir, ama benim gibi progestanı içtiğimiz o 10 gün içerisinde yumurtlarsan, yumurtlama gününe göre adetin gelir, belki de hamiş olursun hiç gelmez

ekinciii gerçekten harika açıklamalar yapıyorsun..çooooooook teşekkür ederiz...ff çizgiyi çekiyorsa o zaman yumurta çatlamış demek yani:)
ne demek canım yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
ff çizgiyi çekmişse aynen dediğin gibi o çizginin üstünde oldugu gün yumurtlama günü

Son düzenleme:

Canım ya ateşin hiç de adet olacakmışsın gibi gelmedi bana ne bileyim periikizin de böyle olmuştu sonra öğrendik ki hamileymiş, ben çok umutluyum senden haberin olsun Doktorun içine neden sinmiyor gerçek bir nedeni varsa neden olmasın İstanbuldamısın bilmiyorum ama yüzlerce doktor var senin geçmişini düşünüyorumda bazı aylar kendi kendine yumurtluyorsun sanırım ama bazı aylar çok farklı bir nedeni olmalı, bir de klomen hiç kullandınmı ? çok mu soru sordum

Ya bu nedir buuuuu bir ara kim bana dua etmişti unuttum hemen yeni bir dua istiyorum ateşlenmek hatta ışınlanmak istiyorum

Daha bebek yeni yerine yerleşmiş dur yahu ne belirtisi Hemen o dereceyi bir kenara koyuyorsun inan hamilelik 9 ay ve böyle başlarsan böyle gider. Şimdiden topla kendini ve güzel şeyler düşün ok ??

wowww ateş süper ne kadar zamandır deniyorsun bilmiyorum ama sen buralarda pek kalmayacaksın gibi

Benim bugün ağzım kuruyo çok fena, anlamadım gitti... :/

Canın yoksa erik mi istiyor

Başka şey geliyor olmasın ay inşallah yaa gelmesin kırmızı gelmesin

kız arada kendinden bahset nasıl gidiyor keyfin nasıl bebiş tepik atıyor mu, seninki de pek uslu çıktı canım kız olacak sanırım benim canım acayip erik istiyor acayip aşeriyorum

ateşi dil altından mı ölçüyosunuz kızlar bi de hangi marka ateş ölçer kullanıyosunuz ne gibi özellikleri olmalı ateş ölçerin :26:

:18:
kız arada kendinden bahset nasıl gidiyor keyfin nasıl bebiş tepik atıyor mu, seninki de pek uslu çıktı canım kız olacak sanırım benim canım acayip erik istiyor acayip aşeriyorum

Kendi aşermenide bana bağladın yaa, pes canım peeees

ateşi dil altından mı ölçüyosunuz kızlar bi de hangi marka ateş ölçer kullanıyosunuz ne gibi özellikleri olmalı ateş ölçerin :26:

markasının bir önemi yok 5 TL ye satıyorlar eczanade, dijital olmalı ve kesinlikle dil altından ölçülmeli. Sana tavsiyem ilk sayfayı okuman orda çok ayrıntılı yazıyor eminim faydalı olacaktır.

selam kızlar geçmişe de bakamadım pek umarım herşey yolundadır. bugün çatlatma iğnemi oldum artık bakalım 2 yumurta olmuş biri 18 diğeri 19 büyüklüğünde hayırlısı artık. kendinize iyi bakın hepiniz hamişler 2 kat ii baksın
buda ateş tablosu ateşsiz olan http://www.fertilityfriend.com/home/423a0d

Son düzenleme:

Ekincimmm çok teşekkür ederim güzel yorumun için... Çok umut doluyor içime sizlerden böyle güzel yorumlar geldikçe... İyiki varsınız ekincimmm
Desenize El mahkum 6 gün daha beklicez mecburrrrrr :)

Allah razı olsun canım
Öpüyorum çok

bu ateşe bakarsak 6 gün sonra test yap derdim çok yüksek geldi bana adet olmamış olsan hamilesin derdim. Biraz düşmesi lazım yumurtlama için diye düşünüyorum :44:

canım bende böyle düşündüm ya
adet olmasam geç döllenme oldu falan diyecektim
ama bugün ovulasyonu yaptım negatif çıktı
bu ay ateşim de acayip bende..
sürekli hastayım..
ayakta duramıyorum..
70 yaşında hissediyorum kendimi
romatizmalarım azmış falan

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...
Bu 10. Ayımız canım uzun zamandır uğraşıyoruz inşallah dediğin gibi rabbim bu ay nasip eder.... Bana ve benim gibi bekeleyen herkese.... Ben geçen ay soğan kürü yaptım... İçimin teöizlendiğini hissettim ama o ay olmadı... Ben bu ay yine soğan kürü yaptım ve 4444 kere salatı tefriceyi okudum... İnşallah rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hepimizin kucağı tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bebişlerimizle dolsun inşallahhhhh

aaa öyle romatizma filan dalga geçme benim var valla iltihaplı üstelik, yağmurdan bir gün önce her yerim sızlıyor parmaklarım özellikle çok çektim be Senin yorgunluk bahardandır şekerim güneş tam anlamıyla yüzünü göstersin sen de çiçek açarsın kendine gelirsin Yemene içmeni dikkat ediyorsundur değil mi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…