yağmurum benimhamişlik tabloma bakarsan ateşim 36,4lerde sabitlendi bir ara
ikimizi ateşi genelde yakın çıkıyor hep lüteal ve foliküler dönemde, o yüzden ufak bir karşılaştırma yaptım, yapabilirz yani bence
kırmızı kartı yemeden ümit kesmeyelim tatlım bakalım rabbim hayırlsını versin
canım ufaktan ufaktan yükselişte var ya belki de yumurtladın ama eski ateşlerinden yüksek bir ateşin hala çıkmamış
ff de böyle ateşlere slow rising temparature diyor (yavaş yükselen ateş)
eğer öyleyse yarın falan daha da yükselmesi gerekiyor
18. güne çizgi çekebilir yarın yüksek çıkarsa,
15-16-17-18. günler çalışma durumları nasıl canım??
canım 10,11,12,14,16 ve 18. günlerde çalışma oldu
aman aman gelmesinler de zaten :90:ya kıslar bende gelen giden yok ateşimi ölçüyorum 37.0 :44: ama sabah peçeteye sildiğimde kahverengiydi. şimdi şeffaf noluyo anlamadım :26: belim çok ağrıyor kırmızılar geliyor diye düşünüyordum ama sabahtan berihiç bişe yok
eğer 18. günse yumurtlama günün, çalışmalar güzel olmuşcanım 10,11,12,14,16 ve 18. günlerde çalışma oldu
eğer 18. günse yumurtlama günün, çalışmalar güzel olmuş
bakalım yarın azıcık daha yükselsin ff de çeker çizgini canım inşallah vardır yumyum
Allah senden de razı olsun canım, inşallah bu ay müjdelerinizle daha da şenleneceğiz topikçeinşallah canım hayırlısıyla. Allah razı olsun hamile hamile sorularımıza cvp veriyorsun. Allah bebeğine de sana da sağlık versin...
Allah senden de razı olsun canım, inşallah bu ay müjdelerinizle daha da şenleneceğiz topikçe
canımm ben de bu konuda çok çok düşünmüştüm hamile kaldığım ay şimdi sana da özet geçip anlatmak istedimValla henuz bi tedavim yok adamakilli
Ucaylik progestan verdi doktor
Onuda iki ay kullandim bu ay catlamadim diye baslamadim bi turlu simdiden sonrada baslasam
Adetimi geciktirir mi acaba diye baslayamiyorum
Ole yani klomen falan hic kullanamadim kistim var
Bakalim doktor ne vericek bu ay
ne demek canım yardımcı olabiliyorsam ne mutlu banaekinciii gerçekten harika açıklamalar yapıyorsun..çooooooook teşekkür ederiz...ff çizgiyi çekiyorsa o zaman yumurta çatlamış demek yani:)
günaydııın kıslar4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com bu ayda böyle bitiyor olmadı olmayacak boşuna umutlanıyorum ben sabah peçeteye sanki kahverengi akıntı geldi ilk defa 3 gün öncesinden geliyor kırmızılar hayırlısı buymuş napalım başka bi doktora mı gitsem napsam bilmiyorum. düzenli adet olabileceğimi bilsem doktora falan gitmeyeceğim çok sıkıldım ama olmuyor işte ilaç kullanmassam 2 ayda bi adet oluyorum
yaaa Allah'ım yarabbim hiç tadını çıkaramıyorum hamileliğiminne stresli ya ateşimi bırakmıyım dedim hamile olduğum için meraktan ölçüyorum hala sabah bi ölçtüm 36.5 ti şoklara girdim birden gözlerim pörtledi dedim noluyo tekrar ölçtüm yalnışlık oldu diye bu kez 36.6 ala ala dedim yine ölçtüm yine 36.6 çıktı Allah'ım sabaha kadar ağlamış gibi kendimi çok yorgun ve sinirli hissediyorum yavruma bişi olmamıştır dimi ??? sabah TA perişan geldim işe kocam ya nolcak hem niye ateş ölçüyosun mahvettin kendini dedi çalışamıyorum resmen neden böyle oldu dersiniz kızlar nolur dua edin sabah sabah keyfinizi kaçırdım ama son durum bu daha ateş ölçmicem
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
Yaaa yelizimm çatlayacam meraktan :))) kasık batmaları ve bacağımda çekmeler var acayip merak ediyorum yahu nasıl dayanacam 6 gün dahaa :)
Canım ben tabloyu bilg. Da yapamadım geçen gün tablette denedim ve yaptım ama tabletten de buraya aktaramıyorum cop de olmadı ama yazayım ben sana...
1. Gün : 36.2
2. Gün : 36.2
3. Gün : 36.3
4. Gün : 36.4
5. Gün : 36.4 *
6. Gün : 36.3
7. Gün : 36.3
8. Gün : 36.4
9. Gün :
10. Gün : 36.3 *
11. Gün : 36.5
12. Gün : 36.2 *
13. Gün : 36.6 *
14. Gün : 36.7 *
15. Gün : 36.8
16. Gün : 36.8 *
17. Gün : 36.8
18. Gün : 36.8
Benim bugün ağzım kuruyo çok fena, anlamadım gitti... :/
ya kıslar bende gelen giden yok ateşimi ölçüyorum 37.0 :44: ama sabah peçeteye sildiğimde kahverengiydi. şimdi şeffaf noluyo anlamadım :26: belim çok ağrıyor kırmızılar geliyor diye düşünüyordum ama sabahtan berihiç bişe yok
kız arada kendinden bahset nasıl gidiyor keyfin nasıl bebiş tepik atıyor mu, seninki de pek uslu çıktı canım kız olacak sanırımbenim canım acayip erik istiyor acayip aşeriyorum
ateşi dil altından mı ölçüyosunuz kızlar bi de hangi marka ateş ölçer kullanıyosunuz ne gibi özellikleri olmalı ateş ölçerin :26:
:18:
Kendi aşermenide bana bağladın yaa, pes canım peeees
kızlar benim ateşli tablom nasıl gidiyo
ne zaman yumurtlarım ayol
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
yağmurum benimhamişlik tabloma bakarsan ateşim 36,4lerde sabitlendi bir ara
ikimizi ateşi genelde yakın çıkıyor hep lüteal ve foliküler dönemde, o yüzden ufak bir karşılaştırma yaptım, yapabilirz yani bence
kırmızı kartı yemeden ümit kesmeyelim tatlım bakalım rabbim hayırlsını versin
hamiş yeeeliz, hamiş yeeeliz :90:
canım sulu akıntı çok iyi, spermlerin yaşaması için daha uygun bir ortam yaratıyor içeride
aman çalışmaları aksatma bu dönemde
canımm şimdi ben DPO10 da gördüm pozitifi idrarda, ama göremeyebilirdim de, yani sen de DPO10 da yap diyemem o yüzden, negatifi görebilirsin
yeliz çok iyi demiş DPO12 iyidir
canım ateş süper, ilişki zamanlaması da süper
inşallah bu ay gelir bebiş yaaa
hamilelikten olmasın yelizcim
ateşin güzel canım, geçen ay da süperdi gerçi ama umut var sonuçta, ama konuçmak için erken tabii ki
ateşli hatunsun vesselam
pericim canımın içi bebişim bak yiwrım
belirtilere takılma o belirtilerden 10 tanesinin en fazla bir kaçı bir kişide bulunur yani belki de hiçbiri bulunmaz
her gün meme ağrıyacak diye birşey yok
benim de bazen az hassas bazen çok hassas oluyor, değişiyor günden güne
canım ufaktan ufaktan yükselişte var ya belki de yumurtladın ama eski ateşlerinden yüksek bir ateşin hala çıkmamış
ff de böyle ateşlere slow rising temparature diyor (yavaş yükselen ateş)
eğer öyleyse yarın falan daha da yükselmesi gerekiyor
18. güne çizgi çekebilir yarın yüksek çıkarsa,
15-16-17-18. günler çalışma durumları nasıl canım??
canım "yumurtlanın çatlaması" ve "yumurtlama" tabirleri aynı anlamda kullanılıyor
ikisi de folikül kesesinin yeteri olgunluğa geldikten sonra yumurtalıklardan, o folikül kesesinin atılması ve o kesenin patlamasıyla içindeki yumurta hücresinin serbest kalması anlamına geliyor
bu yumurtla hücresi serbest kaldıktan 24 saat sonra da, ateş yükseliyor
bu folikül kesesinin içinde yumurta hücresinden başka corpus luteum diye bir şey var, o gebeliği desteklemek için progesteron salgılıyor, bu da 24 saat içinde ateşimizin yükselmesine sebep oluyor
yani ateş yükselince diyoruz ki 24 saat önce çatlamışım
yani 24 saat önce folikül kesesi yumurtalıklardan atılarak patlamış ve yumurta hücren serbest kalmış demek
canım ateş düşmek zorunda değil yumurtlama öncesinde
benim hiç düşmezdi mesela, ateş düşmek zorunda değil yumurtlama öncesi
bu durum, zaten ateş ölçme sisteminin bir dezavantajı
öngörü yapamıyoruz sadece yumurtladıktan sonra aaa yumurtlamışım diyebiliyoruz
bu veri de bir sonraki ay işine yarıyor maalesef
yani ateşim düştü çalışalım diyebilmek için kendi ateşini aylarca ölçmen lazım ki her seferinde düşmüş mü ateşin?
her seferinde benim ateş düşer yumurtlamadan önce diyebiliyorsan tamam, hatta bu güzel bir şey
ama demek istediğim düşmek zorunda değil, aslolan yükseliştir, tabii yükseldikten sonra da pompişin kıymeti yok
o yüzden en güzeli eğer yeni yeni ateş ölçüyorsan, beklenen adet tarihinden 14ü çıkar o gün senin tahmini ovulasyon günün
o günden 5 gün öncesi ve iki gün sonrası için çok sıkı çalışın
bu ateşe bakarsak 6 gün sonra test yap derdimçok yüksek geldi bana adet olmamış olsan hamilesin derdim. Biraz düşmesi lazım yumurtlama için diye düşünüyorum :44:
Canım ya ateşin hiç de adet olacakmışsın gibi gelmedi bana ne bileyim periikizin de böyle olmuştu sonra öğrendik ki hamileymiş, ben çok umutluyum senden haberin olsunDoktorun içine neden sinmiyor gerçek bir nedeni varsa neden olmasın İstanbuldamısın bilmiyorum ama yüzlerce doktor var senin geçmişini düşünüyorumda bazı aylar kendi kendine yumurtluyorsun sanırım ama bazı aylar çok farklı bir nedeni olmalı, bir de klomen hiç kullandınmı ? çok mu soru sordum
Ya bu nedir buuuuubir ara kim bana dua etmişti unuttum hemen yeni bir dua istiyorum ateşlenmek hatta ışınlanmak istiyorum
Daha bebek yeni yerine yerleşmiş dur yahu ne belirtisiHemen o dereceyi bir kenara koyuyorsun inan hamilelik 9 ay ve böyle başlarsan böyle gider. Şimdiden topla kendini ve güzel şeyler düşün ok ??
wowww ateş süper ne kadar zamandır deniyorsun bilmiyorum ama sen buralarda pek kalmayacaksın gibi
Canın yoksa erik mi istiyor
Başka şey geliyor olmasın ay inşallah yaagelmesin kırmızı gelmesin
canım bende böyle düşündüm ya
adet olmasam geç döllenme oldu falan diyecektim
ama bugün ovulasyonu yaptım negatif çıktı
bu ay ateşim de acayip bende..
sürekli hastayım..
ayakta duramıyorum..
70 yaşında hissediyorum kendimi
romatizmalarım azmış falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?