Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende bu ay 41 meryem süresi okumayı düşünüyorum..
inşallah bebişimiz gelir dualarla

ben ciddiyim ya romatizma noktasında
dün bütün gün bacaklarım ağrıdı durdu..
bir kaç saat sonra yağmur başladı
eşim nerdeyse şemsiyesini bacak ağrılarıma göre yanına alacak

Allah kabul etsin arkadaşım...
İnşallah hepimizin duaları kabul olsun
Rabbim gönlüne göre versin...

masallahhhhh...

dr.un aslında sölemesi gerekir dimi ? Ama yinede sorarım

hayırlısı canm hepimiz için herşey için

maşallah

canim. uyuz dr.lar tsh-t3-t4 bakar. amma anti-tpo bakmaz ki hasimatoyu anti-tpo gosterir. onun icin mutlaka endokrin uzmanina git cunku seni hangi hadtanedeysrn oranin dahiliyecisine yollarlar. ama dahileyici hata yapar. hem bana hem de arkadasima ayni sıkıntı oldu.

ayrica atesi bu kadar takma artik. senin genel atesine gore 36.6 yuksek zaten. benim normalde en fazla 36.8 olur. sonra duser ve adet gelir. gebeyken de max. 37 oldu va zamanla 36.8 e sabitlendi. yani senin atesin cokkkk normal. rahatla.

Kızlar birşey sorucam yumurta çataldıktan sonra en erken ne zaman test yapılmalı? DPO ya göre bugün 6. Günüm...

canim. atesin simdilik guzel. benim dpo 11 de idrarda cikmisti. onun icin en erken reglden 1 gun once deneyebilirsin.

4387ed Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bi bakar mısınız. yumurtlamadımmı ki

canim. sabah ilk senin tablona yorum yapmistim. henuz yumurtlamadin.

kızlar hani ateşimiz aniden yüksek seyredince yumurtladık diyoruz ya..bu yumurtanın çatladığı anlamına mı geliyor yoksa sadece yumurtladığımız anlamına mı?

canim her ikisi de ayni anlamda.

neyyyy bide bunlar 10 saat yolculukmu yapıyor?vay anasına arkadaş ya bu durumda ateşin düştüğü gece denesekmi yoksa ateşin yükseldiği sabah denesekmi daha garanti oluyor :52 ne zor işlermiş bu işler ya
canim. atesin dustugu aksam ya da yukseldigi sabah sansin yuksek. cunku yumurta 24 saate kadar canli kalabilur. bir yerde okumustum. hizli bir sperm 5 dakikada yumurtaya ulasabiliyormus.

canim. bana hani su gyno muydu onu hiraktirdi dr. elevit al dedi.

ekinciii gerçekten harika açıklamalar yapıyorsun..çooooooook teşekkür ederiz...ff çizgiyi çekiyorsa o zaman yumurta çatlamış demek yani:)

ff in cizgilerinin kesisim noktasindaki gun yumurtladin demek canim. eger cizgiler kesiksiz ise kesin o gun yumurtladin. eger kesik kesik ise o gun yumurtladigin yuksek ihtimal.

melek ben dua etmistim cnm. ertesi gun atesin firlamisti. birisine etmistim ayni gun. onunda firlamisti.

Canim aciklaman icin cok sagol
Simd ben 27. Gunumdeyim ve bi on gun sonra gibi tatil planimiz var insallah
Simdi ben diyelimki 30.gun adet olucam
Bugun progestana baslasam adet yine gunundemi gelir yoksa ilac on gunde bitiyorya on gun sonrami gelir
Suan adet olmami bekliyoruz tatil icin o yuzden sordum canim
Aslinda ben atesi progestana baslamak icin olcuyodum ama bu ay anlayamadim bi turlu yukselmedi ates sonra gitti
15. Gunne cekti cizgiyi bence 20-ile23 arasi catladim sanirim keske 14. Gun baslasaymisim neyse kismet
Doktora kucuk bi yalan soylicem kullandim die zaten gecen 2 ay icmistim ama :))

Benim tabloma bi baksana canim telden giriyorum kopyalayamak zor oluyo
Sana zahmet 31 inde saatler alindi ya belki ozamanlar pek dikkate alinmamalimi acaba bilemedim

Buarada insallah gelmezler tabi aminnnn Allah im
Butun bekleyenlerin ki gelmesin bu ay

Son düzenleme:
günaydın herkese
olmadı kıslar geliyor benimkiler
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yok meleğim bu ay da olmadı maalesef geliyor kırmızılar ateşim düştü bugün antalyadayım ben. bu ay klomen kullanmıştım ama doktorum yumurta takibi falan yapmadı.belkide gelişmedi yumurtalarım o yüzden olmadı bilmiyorum... o yüzden doktorumu değiştircem sanırım.

geliyor kırmızılar kuşum hayırlısı artık

canim. atesin simdilik guzel. benim dpo 11 de idrarda cikmisti. onun icin en erken reglden 1 gun once deneyebilirsin.

Teşekkür ederim tatlım...
Öyle zorki beklemek hemen yapasım var :) ama üzüleceğimi bildiğim için el mahkum beklicez...
Bugün düzen bozuldu bir tık yukarı çıktı... 4 gün arka arkaya 36.8 olunca çok sevindim çünkü ilk kez 4 lü oldu bügünde olsaydı çok daha çok sevinecektim ama 36.9 oldu bugün düşecek diye korkuyorum ya

aslinda bu cokkk guzel. insallah birkac gunde bu ateste sabit gider :)) o zaman sonu acayip guzel olabilir :)

çıkması daha güzel ya:) inşallah hamile kalırsın canım.senin ateşinden hangi gün yumurtladığın belli oluyo o günler çalışmışsında inşallah hiç düşmez.

bak canim. ff cekmis cizgini. 18. gun yumurtlamissin. aslin da artik bebek sansi bitmis olarak gozukse de tedbiri elden birakma. birkac oliski daha faydali olabilir.

canim bana soyle geldi. insallah yanilmam. 15. gun catladin. 20. gun yerlestigi icin ates dustu (dollenen yumurta 3-5 gunarasinda rahme ulasir ve yerlesir. sonra betahcg salgilamaya baslar). dolayisiyla simdi atesin yukseliyor :)) hadi bakalim son 3 gun.

günaydın kızlar...tabloma bakınca göreceksiniz bugün 36.7 yim..ama koca sağolsun 15 dk önce uyandırdı ve sırnaştı gıdıkladı derken ateş yükseldi sanırım. ilk uyandığımda üşürken gıdıklayınca sıcaklandım resmen..şimdi ben fertility ye bunu 36.7 mi gireyim yoksa bir iki derece düşük mü? ya da yarını mı bekleyim?429c0e Ovulation charts on FertilityFriend.com

uyanir uyanmaz olcememissin canim. yoksa 15 dk pek onemli degil. zatwn 9. gun yumurtlacagini sanmam. istersen 36.7 yi yaz ama discarded kismini da isaretke. o zaman bu ates degerini onemsemez ff ama yine de gosterir nokta halinde.

bişey sormak istiyorum benim yumurtlamadan sonraki ateş seyrim geçen ay ki gibi ilerliyo geçen ay da böyle devam edip adet günü düşmüştü ateşim. eğer hamilelik olsa ateşimin biraz daha yüksek devam etmesi gerekir öyle değilmi sizin yorumunuzu merak ediyorum.

uyanir uyanmaz olcememissin canim. yoksa 15 dk pek onemli degil. zatwn 9. gun yumurtlacagini sanmam. istersen 36.7 yi yaz ama discarded kismini da isaretke. o zaman bu ates degerini onemsemez ff ama yine de gosterir nokta halinde.

kuzum zaten henüz eggwhite ım da gelmedi...geçen ay da 10. gün fırlamıştı 36.9 a sonra düştü filan derken 14. gün yumurtladım..belki de benim sistem budur:))) yarın tekrar ölçerim eğer düşükse sorun yok.

bence o kişiden kişiye değişir canım...senin grafik istikrarsız değil. çünkü ovu öncesi ateşin zaten çok düşük. mesela benim normal ateşim 36.5 filandır. ovu sonrası 37.1 i bile görürürüm.

canim. oyle bir genelleme yok. her an hersey olabilir :))

ben kendimden ornek verebilirim. yumurtlamanin ardindan hemen 36.5 oldu birkac gun sabitlendi. sonra 36.7 oldu burkac gun sabitlendi. sonra 3 gun filan 36.8 de sabitlendi. 11.gun37 oldu ve sonuc pozitifti.

adet oldugum donemlerde ise inisli cikislidir grafigim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…