bende bu ay 41 meryem süresi okumayı düşünüyorum..Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...
Bu 10. Ayımız canım uzun zamandır uğraşıyoruzinşallah dediğin gibi rabbim bu ay nasip eder.... Bana ve benim gibi bekeleyen herkese.... Ben geçen ay soğan kürü yaptım... İçimin teöizlendiğini hissettim ama o ay olmadı... Ben bu ay yine soğan kürü yaptım ve 4444 kere salatı tefriceyi okudum... İnşallah rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hepimizin kucağı tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bebişlerimizle dolsun inşallahhhhh
ben ciddiyim ya romatizma noktasındaaaa öyle romatizma filan dalga geçme benim var valla iltihaplı üstelik, yağmurdan bir gün önce her yerim sızlıyor parmaklarım özellikle çok çektim beSenin yorgunluk bahardandır şekerim güneş tam anlamıyla yüzünü göstersin sen de çiçek açarsın kendine gelirsin Yemene içmeni dikkat ediyorsundur değil mi :44:
bende bu ay 41 meryem süresi okumayı düşünüyorum..
inşallah bebişimiz gelir dualarla
ben ciddiyim ya romatizma noktasında
dün bütün gün bacaklarım ağrıdı durdu..
bir kaç saat sonra yağmur başladı
eşim nerdeyse şemsiyesini bacak ağrılarıma göre yanına alacak
dr.un aslında sölemesi gerekir dimi ? Ama yinede sorarım
hayırlısı canm hepimiz için herşey için
maşallah
Kızlar birşey sorucam yumurta çataldıktan sonra en erken ne zaman test yapılmalı? DPO ya göre bugün 6. Günüm...
Yaaa yelizimm çatlayacam meraktan :))) kasık batmaları ve bacağımda çekmeler var acayip merak ediyorum yahu nasıl dayanacam 6 gün dahaa :)
Canım ben tabloyu bilg. Da yapamadım geçen gün tablette denedim ve yaptım ama tabletten de buraya aktaramıyorum cop de olmadı ama yazayım ben sana...
1. Gün : 36.2
2. Gün : 36.2
3. Gün : 36.3
4. Gün : 36.4
5. Gün : 36.4 *
6. Gün : 36.3
7. Gün : 36.3
8. Gün : 36.4
9. Gün :
10. Gün : 36.3 *
11. Gün : 36.5
12. Gün : 36.2 *
13. Gün : 36.6 *
14. Gün : 36.7 *
15. Gün : 36.8
16. Gün : 36.8 *
17. Gün : 36.8
18. Gün : 36.8
4387ed Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bi bakar mısınız. yumurtlamadımmı ki
kızlar hani ateşimiz aniden yüksek seyredince yumurtladık diyoruz ya..bu yumurtanın çatladığı anlamına mı geliyor yoksa sadece yumurtladığımız anlamına mı?
peki yumurta çatladığında şansımız hala devam ediyormu yoksa ateşin yükseldiği gün şansımız bitmişmi oluyor ??? bu arada herkese merhaba Rabbim gönlünüzden geçeni ömrünüze versin bugün
canim. atesin dustugu aksam ya da yukseldigi sabah sansin yuksek. cunku yumurta 24 saate kadar canli kalabilur. bir yerde okumustum. hizli bir sperm 5 dakikada yumurtaya ulasabiliyormus.neyyyy bide bunlar 10 saat yolculukmu yapıyor?vay anasına arkadaş ya bu durumda ateşin düştüğü gece denesekmi yoksa ateşin yükseldiği sabah denesekmi daha garanti oluyor:52 ne zor işlermiş bu işler ya
tşk ederim canım..
ama kafama takılan şu ki..:18::18:
bana düşükten sonra dr um ferrum fort vermişti kan ve demir eksikliği için..
aynı faydayı ssağlamıyo mu bu ilaç...
bilemedim şimdi:26::26::26:
ateşin konuşuyo resmennnnn
sen neden böyle evham yapıyorsun bakim
bir daha böyle sözler duymıyayım ha..
ona bakarsan benimde ateş hiç düşmedi birden adetim geldi
takılma öyle şeylere..
bak benim salak ateşime adetliyken bile yumurtluyorum gibi yüksek
gayet normal bir durum..
soğuk odada uyuma sıcak oda yorgan vs bile etkileyebiliyo ateşi..
hem ben çok gördüm ff degebelikte düşen ateşleri
kendini de kuzucuğumuzu da yormaaaaa
relaks ol deli etme bizi burda
hamileliktendir gayet olağan bir durum canımmmmm
ekinciii gerçekten harika açıklamalar yapıyorsun..çooooooook teşekkür ederiz...ff çizgiyi çekiyorsa o zaman yumurta çatlamış demek yani:)
Canım ya ateşin hiç de adet olacakmışsın gibi gelmedi bana ne bileyim periikizin de böyle olmuştu sonra öğrendik ki hamileymiş, ben çok umutluyum senden haberin olsunDoktorun içine neden sinmiyor gerçek bir nedeni varsa neden olmasın İstanbuldamısın bilmiyorum ama yüzlerce doktor var senin geçmişini düşünüyorumda bazı aylar kendi kendine yumurtluyorsun sanırım ama bazı aylar çok farklı bir nedeni olmalı, bir de klomen hiç kullandınmı ? çok mu soru sordum
Ya bu nedir buuuuubir ara kim bana dua etmişti unuttum hemen yeni bir dua istiyorum ateşlenmek hatta ışınlanmak istiyorum
Daha bebek yeni yerine yerleşmiş dur yahu ne belirtisiHemen o dereceyi bir kenara koyuyorsun inan hamilelik 9 ay ve böyle başlarsan böyle gider. Şimdiden topla kendini ve güzel şeyler düşün ok ??
wowww ateş süper ne kadar zamandır deniyorsun bilmiyorum ama sen buralarda pek kalmayacaksın gibi
Canın yoksa erik mi istiyor
Başka şey geliyor olmasın ay inşallah yaagelmesin kırmızı gelmesin
canımm ben de bu konuda çok çok düşünmüştüm hamile kaldığım ay şimdi sana da özet geçip anlatmak istedim
öncelikle benim yumurtam çok yavaş gelişti hatta doktor gelişmiyor ümidi keselim dedi, folikül takiplerine gelme artık dedi 16. günüydü adetimin,
doktor dedi ki sen bugün başla progestana 10 gün iç dedi (adetin 16. gününeyken dedi bunu), olursa yumurtlarsan gebeliği destekler dedi yumurtlamazsan da adet olursun zamanında dedi
buraya kadar her şey tamam
ben ateşimi ölçüyorum biliyorum ki doktor haklı yumurtlamadım, dedim ki doktora ya adetimin 25. günü yumurtlarsam ne olacak dedim
9 gündür progestan içiyor olacağım ve son 1 ilacım kalmış olacak dedim daha henüz yeni yumurtlamışken dedim, neye yarayacak dedim, o da dedi ki yumurtlayacaksan da engel olmaz progestan dedi,
ben de o zaman dedim ki asıl yumurtlama zamanımdan sonra bebek tutunsun diye içmem gerekmez mi dedim
o kadardan bir şey olmaz dedi hamileliğini öğrenir öğrenmez devam edersin progestana dedi
güldü artık bana ama haklı değil miyim bu nasıl karmaşa
dedim ben içmemzaten biraz geç başladım doktorun deme zamana göre
progestan içerken de yumurtladım canım bakabilrsin tablomdan
çok karışık anlattım ama tablomda o karmaşa net gözüküyor canım
senin soruna da geleyim şimdi, eğer yumurtlamadan adet olursan normal progestanı bırakınca kaç günde geliyorsa adetin yine o zamanlarda gelir, ama benim gibi progestanı içtiğimiz o 10 gün içerisinde yumurtlarsan, yumurtlama gününe göre adetin gelir, belki de hamiş olursun hiç gelmez
yok meleğim bu ay da olmadı maalesef geliyor kırmızılar ateşim düştü bugünCanım ya ateşin hiç de adet olacakmışsın gibi gelmedi bana ne bileyim periikizin de böyle olmuştu sonra öğrendik ki hamileymiş, ben çok umutluyum senden haberin olsunDoktorun içine neden sinmiyor gerçek bir nedeni varsa neden olmasın İstanbuldamısın bilmiyorum ama yüzlerce doktor var senin geçmişini düşünüyorumda bazı aylar kendi kendine yumurtluyorsun sanırım ama bazı aylar çok farklı bir nedeni olmalı, bir de klomen hiç kullandınmı ? çok mu soru sordum
yağmurum benimhamişlik tabloma bakarsan ateşim 36,4lerde sabitlendi bir ara
ikimizi ateşi genelde yakın çıkıyor hep lüteal ve foliküler dönemde, o yüzden ufak bir karşılaştırma yaptım, yapabilirz yani bence
kırmızı kartı yemeden ümit kesmeyelim tatlım bakalım rabbim hayırlsını versin
canim. atesin simdilik guzel. benim dpo 11 de idrarda cikmisti. onun icin en erken reglden 1 gun once deneyebilirsin.
Teşekkür ederim tatlım...
Öyle zorki beklemek hemen yapasım var :) ama üzüleceğimi bildiğim için el mahkum beklicez...
Bugün düzen bozuldu bir tık yukarı çıktı... 4 gün arka arkaya 36.8 olunca çok sevindim çünkü ilk kez 4 lü oldu bügünde olsaydı çok daha çok sevinecektim ama 36.9 oldu bugün düşecek diye korkuyorum ya
Teşekkür ederim tatlım...
Öyle zorki beklemek hemen yapasım var :) ama üzüleceğimi bildiğim için el mahkum beklicez...
Bugün düzen bozuldu bir tık yukarı çıktı... 4 gün arka arkaya 36.8 olunca çok sevindim çünkü ilk kez 4 lü oldu bügünde olsaydı çok daha çok sevinecektim ama 36.9 oldu bugün düşecek diye korkuyorum ya
Canim aciklaman icin cok sagol
Simd ben 27. Gunumdeyim ve bi on gun sonra gibi tatil planimiz var insallah
Simdi ben diyelimki 30.gun adet olucam
Bugun progestana baslasam adet yine gunundemi gelir yoksa ilac on gunde bitiyorya on gun sonrami gelir
Suan adet olmami bekliyoruz tatil icin o yuzden sordum canim
Aslinda ben atesi progestana baslamak icin olcuyodum ama bu ay anlayamadim bi turlu yukselmedi ates sonra gitti
15. Gunne cekti cizgiyi bence 20-ile23 arasi catladim sanirim keske 14. Gun baslasaymisim neyse kismet
Doktora kucuk bi yalan soylicem kullandim die zaten gecen 2 ay icmistim ama :))
Benim tabloma bi baksana canim telden giriyorum kopyalayamak zor oluyo
Sana zahmet 31 inde saatler alindi ya belki ozamanlar pek dikkate alinmamalimi acaba bilemedim
Buarada insallah gelmezler tabi aminnnn Allah im
Butun bekleyenlerin ki gelmesin bu ay
günaydın kızlar...tabloma bakınca göreceksiniz bugün 36.7 yim..ama koca sağolsun 15 dk önce uyandırdı ve sırnaştı gıdıkladı derken ateş yükseldi sanırım. ilk uyandığımda üşürken gıdıklayınca sıcaklandım resmen..şimdi ben fertility ye bunu 36.7 mi gireyim yoksa bir iki derece düşük mü? ya da yarını mı bekleyim?429c0e Ovulation charts on FertilityFriend.com
uyanir uyanmaz olcememissin canim. yoksa 15 dk pek onemli degil. zatwn 9. gun yumurtlacagini sanmam. istersen 36.7 yi yaz ama discarded kismini da isaretke. o zaman bu ates degerini onemsemez ff ama yine de gosterir nokta halinde.
bişey sormak istiyorum benim yumurtlamadan sonraki ateş seyrim geçen ay ki gibi ilerliyo geçen ay da böyle devam edip adet günü düşmüştü ateşim. eğer hamilelik olsa ateşimin biraz daha yüksek devam etmesi gerekir öyle değilmi sizin yorumunuzu merak ediyorum.
bişey sormak istiyorum benim yumurtlamadan sonraki ateş seyrim geçen ay ki gibi ilerliyo geçen ay da böyle devam edip adet günü düşmüştü ateşim. eğer hamilelik olsa ateşimin biraz daha yüksek devam etmesi gerekir öyle değilmi sizin yorumunuzu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?