Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateşe bak maşallahhhh olmaz hayatım bizde o aralar günaşırıydı hızımızı alamamıştık

İlahi Merooo, sabah sabah güldürdün beni, Allah'ta seni güldürsün...
Hızınızı alamamıştınız heee

bence sen pazarı bekleme nasılsa hamilesingit bi kan ver bizde havai fişekleri patlatalım

Ne olur ne olmaaaaaaz, bekleme taraftarıyım kuzum...Pazar patlatırız hawai fişekleri...

Ya masallah bu ay oldu galiba aman ne olacak eskiler 7. aya kadar hep ondan yapiyolarmis bakma biz pimpirikliyiz
Ay dünürcüm, hale bak, Peri'ye kızıyodum ben başladım pimpiriklenmeye...

Ne olur ne olmaaaaaaz, bekleme taraftarıyım kuzum...Pazar patlatırız hawai fişekleri...

Ay dünürcüm, hale bak, Peri'ye kızıyodum ben başladım pimpiriklenmeye...

inşallah sonucun hayırlısı ile pozitif olur bu sefer rabbim yüzüne güler sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirir veeeeee sonundada meleğini kucağına alırısn inşallah.sen genede mik mik yapma artık tedbir bizden taktir allahtan

Yağmur'um lütfen üzülme, 1 an önce kırmızıların gelsin yeni döngüne başla...
Geçen ay gözümüz dönmüştü hatırlarsan yumurtlayamadık diye, şükür bak bu ay yumurtlayabildik.
İsyan etme bebeğim. Değiştir dr.unu. Bende dr. zedeyim biliyosun. O kisti dr. yüzünden sahip oldum. Henüz hiç bişi için geç değil. Şükret ve önündeki güzel günlere bak Benim canım arkadaşım...

valla yelizim çok stres yaptım sanırım hala gelmedi kırmızılar. oysa gece kaç kere uyandım karnım ağrıyordu sabaha gelicek diye düşümdüm durdum hala yok gelmedi. sökülemedi sanırım. haklsın kusum çok şükür yine de halimize. demekki bunda da var bi hayır napalım beklemeye devam. elbet bigün gelecek benimde meleğim. inşallah seninkiler bu ay geliyor kusum ne zaman test yapcen

Pazaaaaaaaaaaaar
Geliyolar di mi? Kalabalık oldukları için ateşte yüksek, progesteron çok salgılanıyo tabi yumyum çok olunca. Allahım hayallerime bak, çok seviyorum kendimi

aslinda bu cokkk guzel. insallah birkac gunde bu ateste sabit gider :)) o zaman sonu acayip guzel olabilir :)

Ayyy canım inşallah yaaa...
Nasıl dualar ettim bu ay bilemezsiniz...
İnşallah Rabbim duymuştur beni..,
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için çünkü öyle çok korkuyorum ki düşecek diye...
Dediğin gibi inşallah sonu çok güzel olur inşallah...
Rabbim gönlüne göre versin arkadaşım...

çıkması daha güzel ya:) inşallah hamile kalırsın canım.senin ateşinden hangi gün yumurtladığın belli oluyo o günler çalışmışsında inşallah hiç düşmez.

İnşallahhhh tatlım... Sağolasın
Çok dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah... Olmayan herkese nasip etsin tez zaman da inşallah
Düşer diye korkuyorum düşmez inşallahhh... Allah razı olsun

3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bu sabah biz eşimle önce böyle :92: yaptık, sonrada olan oldu, bişi olur muuuuuu?

Yelizzzzz kuzum ateşin çok iyi gidiyor ya hem 23. Günündesin azıcık kaldı dananın kuyruğu kopacak
Benimde bugün bir tık yukarı çıktı 36.9 oldu... Ama korkuyorum ben ya düşecek diye 36.8 de ne güzel sabitlendi derken düzen bozuldu inşallah bundan sonrası 36.9 devam etsin seninde benimde...

Yükselmesinde problem yooooook, kalbin ferah olsun. Dediğim gibi önce BEN sonrada SEN bu ay imzamızı atıyoruz bitti o kadar!

Yükselmesinde problem yooooook, kalbin ferah olsun. Dediğim gibi önce BEN sonrada SEN bu ay imzamızı atıyoruz bitti o kadar!

Süpersinn sen :)))
İnşallahhh canım...
Eğer olursa hemen hemen aynı Zamanda doğuracaz :)
Sen nerdesin?
Belki yakınızdır?
Ben yurtdışındayım ama aslen İZMİRLİYİM :) Allah nasip ederse doğumuda izmirde yapmayı düşünürüm... Tabiii gelirse bebişim :)))
Gelmeden ben yine hayaller hayaller
Kızzz benide gaza getiriyon

pericim evham yapma iyi düşün iyi olsun rabbim kuzunu sana bağıslasın

Allah razı olsun kuzum aminn inş...

Komşum ben böylesine güzel bir yoruma nasıl kızarım benimkisi düphedüz cahillik!!! Gerçekten öyle... çünkü ben başından beri testi yapıcam hamileyim diye bağrıcam diye düşünüyordum dr. bana keseyi görelim kan değerin yükselsin öğle gerçek gebelikten bahsedebiliriz diyince sevincim boğazımda düğümlendi ve o gün bugündürde en ufacık birşeye gerilir oldum hakkınızı helal edin ...Gel arada böyle güzel şeyler söle bana

Canm ben kimseye kendini kötü hissettirecek birşey sölemek istemem ki bilakis önem gösteririm bu tarz şeylere malum ilk olduğu için herşeyden korkuyorum o yüzden tecrubeli arkadaşlarımdan ya da tecrubesi olmasalarda olur onlardan duyacağım en ufak şey bile beni rahatlatıyor insanın inan ki buna ihtiyacı oluyor ki ben daha yakınlarıma duyurmadım burada sizler yeterince bana yetiyorsunuz ya o yüzden onlara söylemek için biraz daha zman tanıyorum ...şöyle sölim asyacım kuzenim neredeyse 5 yıllık evli ve bir düşükten sonra hiç gebe kalamadı =( çok istiyorum anne olmasını bana dedi bak hamile olduğumuz da ilk birbirimize söylicez ama ben şimdi kara kara düşünüyorum nasıl ona sölicem üzülür mü diye...Yani demem o ki hiç birşeyi ne deşifre etmek isterim nede kimseyi üzmek inanki kendimle beraber hepinizi aklımdan geçiriyorum dua ederken ...Bu işler nasip kısmet işi kimi 20 sinde evlenir kimi 30 unda kiminin ilk ay bebeği olur kiminin yıllar sonra mevlam neylerse güzel eğler...Hepimiz birşeyler öğrenmek adına teselli bulmak adına vakit geçiriyoruz buarada Rabbim hepimizin gönlüne göre versin birilerine eğer kötü hissettirdiysem özür dilerim...

canmsın ya filom ya işte benide böyle etkiledi herhalde kuzum bende belirti yok sadece bol stresss

kafayı yedikten sonra kaptım olayı Allah razı olsun hakkını helal et canm arkadaşım son kez bugün ölçtüm daha da töbeee

canm hayırlısı neyse o olsun kuşum

cnm bıraktım ateşi filan hayırlısıyla beklemedeyim anladım ki bebiş olayı başından sonuna kadar sabır gerektiren bir mucizeymiş

ateşi dil altından mı ölçüyosunuz kızlar bi de hangi marka ateş ölçer kullanıyosunuz ne gibi özellikleri olmalı ateş ölçerin :26:

digital olsun markası önemli deil cnm dil altından yataktan kalkmadan ölç yastığın altında dursun bence 7:00 de ölç en güzeli

cnm hayırlsıyla gelsin inş. bebişin bu ay

cuteheart arkadaşım benim dr. gibisin ekinci ve sen bakalım dr. bana p.tesi neler sölicek siz beğenmeyin hemen değiştiricem onu

ağlama kuzum dua et ne olursun dua et yağmuurrrrrr mutlaka ediyorsun dur ama hiç yılma kuzum

yumyumdan sonra ateş yükseliyor ya öğle gitmesi gerek ff nin çizdiği çizginin özellikle aşşağılarına inerse 1-2 güne geliyor namussuz kırmızılar

3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bu sabah biz eşimle önce böyle :92: yaptık, sonrada olan oldu, bişi olur muuuuuu?

yok anam yok ben hamiş olduğumu öğrendiğim günün bir akşam öncesi oldu tutamadım çocuğu napıyım

İstanbul'dayım, ama ydışına çok çıkıyom bende. Nerdesin sen hayatım?
Kayınvalidem İzmir'de. Ayda 1 kez İzmir'deyim...

canım ya kırdıysam kusura bakma olurmu hakkını helal et.aslına bakarsan sanırım dün biraz ben hassastım lafları neremden anladıysam artık bebek olmuyo diye pikolojisi bozulup sağa sola sataşanlar gibi oldumsen bana bakma eminim hamile kalsam içimde ne fırtınalar koparda sizi pipirikliğimle boğarım...(paramla döverim gibi oldu ama)
rabbim bütün hamiş arkadaşlarıma sağlıklı sıhhatli bir nefeste doğum nasip etssin inşallah.olmayanlarada bi an önce melekleri gelsin inşallah.tabiii önce yelize havai fişek sonrada sirine havii fişek patlatcaz

İstanbul'dayım, ama ydışına çok çıkıyom bende. Nerdesin sen hayatım?
Kayınvalidem İzmir'de. Ayda 1 kez İzmir'deyim...

Aaa süpermişşş inşallah nasip olur izmirde görüşmek... Biz eşimin işi sebebiyle mekkedeyiz canım... İzmirde de küçükyalı dayız... Kayınvaliden izmirin neresinde?
Sen yurtdışına iş içinmi çıkıyorsun? Burayada geliyormusun acaba?

İş için çıkıyorum genelde ama gidincede 1 - 2 gün kafa tatili yapıyom yalan yok. SA. gitmedim, almıyolar beni fuara bayanım diye Ama o bölgede Dubai, Qatar, Iraq'a gittim. Mekke'de işin zor be güzelim, Allah sabır versin sana... Kv. İzmir'in Konak yakınında sanırım, bilmiyom tam... Görüşürüz belki kısmet be güzelim...

Evett almazlar :) kadınları çalıştırmıyorlar burda ama cidde de çok çalışan kadın var... Orda baş açık olarak gezebiliyoruz çok güzel Deniz'i var denizede girebiliyoruz... Sadece Mekke'de peçe li dolaşıyorum... Burda yaşaması zor ama kabe için her zorluğa katlanmaya değer... İnşallah sizede buraları görmem nasip olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…