3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bu sabah biz eşimle önce böyle :92:yaptık, sonrada olan oldu, bişi olur muuuuuu?
biseycik olmaz :)))
dpo 10dasin cnm. ne zaman test yapacaksin?
Bu sabah biz eşimle önce böyle :92:yaptık, sonrada olan oldu, bişi olur muuuuuu?
Ateşe bak maşallahhhholmaz hayatım bizde o aralar günaşırıydı hızımızı alamamıştık
Pazar yapıcam kuzum...
bence sen pazarı bekleme nasılsa hamilesingit bi kan ver bizde havai fişekleri patlatalım
Ay dünürcüm, hale bak, Peri'ye kızıyodum ben başladım pimpiriklenmeye...Ya masallah bu ay oldu galibaaman ne olacak eskiler 7. aya kadar hep ondan yapiyolarmis bakma biz pimpirikliyiz
Ne olur ne olmaaaaaaz, bekleme taraftarıyım kuzum...Pazar patlatırız hawai fişekleri...
Ay dünürcüm, hale bak, Peri'ye kızıyodum ben başladım pimpiriklenmeye...
günaydın herkese
olmadı kıslar geliyor benimkiler
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yok meleğim bu ay da olmadı maalesef geliyor kırmızılar ateşim düştü bugünantalyadayım ben. bu ay klomen kullanmıştım ama doktorum yumurta takibi falan yapmadı.belkide gelişmedi yumurtalarım o yüzden olmadı bilmiyorum... o yüzden doktorumu değiştircem sanırım.
geliyor kırmızılar kuşum hayırlısı artık
valla yelizim çok stres yaptım sanırım hala gelmedi kırmızılar. oysa gece kaç kere uyandım karnım ağrıyordu sabaha gelicek diye düşümdüm durdum hala yok gelmedi. sökülemedi sanırım.Yağmur'um lütfen üzülme, 1 an önce kırmızıların gelsin yeni döngüne başla...
Geçen ay gözümüz dönmüştü hatırlarsan yumurtlayamadık diye, şükür bak bu ay yumurtlayabildik.
İsyan etme bebeğim. Değiştir dr.unu. Bende dr. zedeyim biliyosun. O kisti dr. yüzünden sahip oldum. Henüz hiç bişi için geç değil. Şükret ve önündeki güzel günlere bakBenim canım arkadaşım...
valla yelizim çok stres yaptım sanırım hala gelmedi kırmızılar. oysa gece kaç kere uyandım karnım ağrıyordu sabaha gelicek diye düşümdüm durdum hala yok gelmedi. sökülemedi sanırım.haklsın kusum çok şükür yine de halimize. demekki bunda da var bi hayır napalım beklemeye devam. elbet bigün gelecek benimde meleğim. inşallah seninkiler bu ay geliyor kusum ne zaman test yapcen
aslinda bu cokkk guzel. insallah birkac gunde bu ateste sabit gider :)) o zaman sonu acayip guzel olabilir :)
çıkması daha güzel ya:) inşallah hamile kalırsın canım.senin ateşinden hangi gün yumurtladığın belli oluyo o günler çalışmışsında inşallah hiç düşmez.
Ayyy canım inşallah yaaa...
Nasıl dualar ettim bu ay bilemezsiniz...
İnşallah Rabbim duymuştur beni..,
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için çünkü öyle çok korkuyorum ki düşecek diye...
Dediğin gibi inşallah sonu çok güzel olur inşallah...
Rabbim gönlüne göre versin arkadaşım...
İnşallahhhh tatlım... Sağolasın
Çok dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah... Olmayan herkese nasip etsin tez zaman da inşallah
Düşer diye korkuyorum düşmez inşallahhh... Allah razı olsun
Yelizzzzz kuzum ateşin çok iyi gidiyor ya hem 23. Günündesin azıcık kaldı dananın kuyruğu kopacak
Benimde bugün bir tık yukarı çıktı 36.9 oldu... Ama korkuyorum ben ya düşecek diye 36.8 de ne güzel sabitlendi derken düzen bozuldu inşallah bundan sonrası 36.9 devam etsin seninde benimde...
Yükselmesinde problem yooooook, kalbin ferah olsun. Dediğim gibi önce BEN sonrada SEN bu ay imzamızı atıyoruz bitti o kadar!
pericim evham yapma iyi düşün iyi olsun rabbim kuzunu sana bağıslasın
canım kızma ama dayanamadım yazma ihtiyacı hissettim
Rabbim sağlık verirse bebeğin gelir canım merak etme eğer sağlıksız olursa daha çok üzülmezmisin
diyelimki Allah korusun tutunamadı
mutlaka hayırlısı böyledir kendini herşeye hazırlaman gerek
herşeyimizi veren Allah alan Allah
bu durum sadece hamilelik boyunca değil doğduktan sonrada böyle, hayatta hiçbişey bizim değil,hepsi Rabbimize yakınlaşmamız için birer vesile
düşün ki bebeğinin sağlık sorunu olucak ve Rabbim buna izin vermeyip biraz daha beklemeni sabretmeni istiycek
maşallah çok şükür bak ne güzel hamile kalabiliyosun bu kadar stres yapma lütfen
Yaradanın gücüne gider tevekkül et kendini rahatlatmaya çalış
biliyorum sende bunların hepsini biliyosun ama
böyle zamanlarda bu şekilde telkinler bana herzaman iyi geliyo umarım sanada iyi gelir
inşallah bana kızmadın ben sadece bu şekilde biraz düşünmeni ve biraz rahatlamanı istedim
inşallah işe yarar
Rabbim gönlüne göre versin canım
yorumunu çok beğendim rabbim sanada nasip etsin inşallah.benimde bir düşüncem var eğer rabbim bana gebeliği nasip ederse eğer buraya gelip haddinden fazla pipiriklik yapmıcam.çünkü biliyorumki burda yıllarca bebek sahibi olamayan arkadaşlarım var ve gerçekten onların kırılmaması adına çok fazla deşifre etmicem.rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin verecek alanda alacak olanda eğer bana nasip olmıcaksa benim düşüncelerim sonucu değiştirmez.bu sitede çok arkadaşım oldu sevdiğim değer verdiğim hamile kalınca sırf biz üzülmeyelim diye hamileliğinden bahsetmeye çekinen bu demek değilki hep sus hep sus ama ne bilim biraz dahamı dikkat etmek lasım.yada amaaaannnnnn kim içinden nasıl geliyorsa öyle olsunbilemedim şimdi kimse kırılmasın darılmasın bana yeter.rabbim herkesin gönlüne göre versin.
tşk ederim canım..
ama kafama takılan şu ki..:18::18:
bana düşükten sonra dr um ferrum fort vermişti kan ve demir eksikliği için..
aynı faydayı ssağlamıyo mu bu ilaç...
bilemedim şimdi:26::26::26:
ateşin konuşuyo resmennnnn
sen neden böyle evham yapıyorsun bakim
bir daha böyle sözler duymıyayım ha..
ona bakarsan benimde ateş hiç düşmedi birden adetim geldi
takılma öyle şeylere..
bak benim salak ateşime adetliyken bile yumurtluyorum gibi yüksek
gayet normal bir durum..
soğuk odada uyuma sıcak oda yorgan vs bile etkileyebiliyo ateşi..
hem ben çok gördüm ff degebelikte düşen ateşleri
kendini de kuzucuğumuzu da yormaaaaa
relaks ol deli etme bizi burda
hamileliktendir gayet olağan bir durum canımmmmm
pericim oldu mu hİÇ şimdi bu dediklerin tatlım
bak benim ateşim de çok çok tavanlara vurmadı kendi çapımda yüksekti
mesela en yüksek ateşim 36,7 ve 36,8 iken hamilelikte çok çıktı 36,5 tatlım
36,5 de yüksek bir ateş senin tablona göre
panik yapma hiç boşa
ne yapsam da paniklesem diye uğraşsan anca bu kadar olur zaten
lütfen tadını çıkar hamileliğinin kuşum, bebişi de panikletme kız rahat rahat büyüsün
canım düşen var da o düşüş sonuçta yine yüksek ateşimiz yani 36,5 düşmüş gibi duruyor ama o senin yüksek ateşin zaten
ya kıslar bende gelen giden yok ateşimi ölçüyorum 37.0 :44: ama sabah peçeteye sildiğimde kahverengiydi. şimdi şeffaf noluyo anlamadım :26: belim çok ağrıyor kırmızılar geliyor diye düşünüyordum ama sabahtan berihiç bişe yok
Canım ya ateşin hiç de adet olacakmışsın gibi gelmedi bana ne bileyim periikizin de böyle olmuştu sonra öğrendik ki hamileymiş, ben çok umutluyum senden haberin olsunDoktorun içine neden sinmiyor gerçek bir nedeni varsa neden olmasın İstanbuldamısın bilmiyorum ama yüzlerce doktor var senin geçmişini düşünüyorumda bazı aylar kendi kendine yumurtluyorsun sanırım ama bazı aylar çok farklı bir nedeni olmalı, bir de klomen hiç kullandınmı ? çok mu soru sordum
Ya bu nedir buuuuubir ara kim bana dua etmişti unuttum hemen yeni bir dua istiyorum ateşlenmek hatta ışınlanmak istiyorum
Daha bebek yeni yerine yerleşmiş dur yahu ne belirtisiHemen o dereceyi bir kenara koyuyorsun inan hamilelik 9 ay ve böyle başlarsan böyle gider. Şimdiden topla kendini ve güzel şeyler düşün ok ??
wowww ateş süper ne kadar zamandır deniyorsun bilmiyorum ama sen buralarda pek kalmayacaksın gibi
Canın yoksa erik mi istiyor
Başka şey geliyor olmasın ay inşallah yaagelmesin kırmızı gelmesin
ateşi dil altından mı ölçüyosunuz kızlar bi de hangi marka ateş ölçer kullanıyosunuz ne gibi özellikleri olmalı ateş ölçerin :26:
selam kızlar geçmişe de bakamadım pek umarım herşey yolundadır. bugün çatlatma iğnemi oldum artık bakalım 2 yumurta olmuş biri 18 diğeri 19 büyüklüğünde hayırlısı artık. kendinize iyi bakın hepiniz hamişler 2 kat ii baksın
buda ateş tablosu ateşsiz olan423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
masallahhhhh...
canim. uyuz dr.lar tsh-t3-t4 bakar. amma anti-tpo bakmaz ki hasimatoyu anti-tpo gosterir. onun icin mutlaka endokrin uzmanina git cunku seni hangi hadtanedeysrn oranin dahiliyecisine yollarlar. ama dahileyici hata yapar. hem bana hem de arkadasima ayni sıkıntı oldu.
ayrica atesi bu kadar takma artik. senin genel atesine gore 36.6 yuksek zaten. benim normalde en fazla 36.8 olur. sonra duser ve adet gelir. gebeyken de max. 37 oldu va zamanla 36.8 e sabitlendi. yani senin atesin cokkkk normal. rahatla.
günaydın herkese
olmadı kıslar geliyor benimkiler
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yok meleğim bu ay da olmadı maalesef geliyor kırmızılar ateşim düştü bugünantalyadayım ben. bu ay klomen kullanmıştım ama doktorum yumurta takibi falan yapmadı.belkide gelişmedi yumurtalarım o yüzden olmadı bilmiyorum... o yüzden doktorumu değiştircem sanırım.
geliyor kırmızılar kuşum hayırlısı artık
bişey sormak istiyorum benim yumurtlamadan sonraki ateş seyrim geçen ay ki gibi ilerliyo geçen ay da böyle devam edip adet günü düşmüştü ateşim. eğer hamilelik olsa ateşimin biraz daha yüksek devam etmesi gerekir öyle değilmi sizin yorumunuzu merak ediyorum.
Süpersinn sen :)))
İnşallahhh canım...
Eğer olursa hemen hemen aynı Zamanda doğuracaz :)
Sen nerdesin?
Belki yakınızdır?
Ben yurtdışındayım ama aslen İZMİRLİYİM :) Allah nasip ederse doğumuda izmirde yapmayı düşünürüm... Tabiii gelirse bebişim :)))
Gelmeden ben yine hayaller hayaller
Kızzz benide gaza getiriyon
İstanbul'dayım, ama ydışına çok çıkıyom bende. Nerdesin sen hayatım?
Kayınvalidem İzmir'de. Ayda 1 kez İzmir'deyim...
Aaa süpermişşş inşallah nasip olur izmirde görüşmek... Biz eşimin işi sebebiyle mekkedeyiz canım... İzmirde de küçükyalı dayız... Kayınvaliden izmirin neresinde?
Sen yurtdışına iş içinmi çıkıyorsun? Burayada geliyormusun acaba?
İş için çıkıyorum genelde ama gidincede 1 - 2 gün kafa tatili yapıyom yalan yok. SA. gitmedim, almıyolar beni fuara bayanım diyeAma o bölgede Dubai, Qatar, Iraq'a gittim. Mekke'de işin zor be güzelim, Allah sabır versin sana... Kv. İzmir'in Konak yakınında sanırım, bilmiyom tam... Görüşürüz belki kısmet be güzelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?