canım ya kırdıysam kusura bakma olurmu hakkını helal et.aslına bakarsan sanırım dün biraz ben hassastım lafları neremden anladıysam artıkbebek olmuyo diye pikolojisi bozulup sağa sola sataşanlar gibi oldum sen bana bakma eminim hamile kalsam içimde ne fırtınalar koparda sizi pipirikliğimle boğarım...(paramla döverim gibi oldu ama)
rabbim bütün hamiş arkadaşlarıma sağlıklı sıhhatli bir nefeste doğum nasip etssin inşallah.olmayanlarada bi an önce melekleri gelsin inşallah.tabiii önce yelize havai fişek sonrada sirine havii fişek patlatcaz
Allah razı olsun kuzum aminn inş...
Komşum ben böylesine güzel bir yoruma nasıl kızarım benimkisi düphedüz cahillik!!! Gerçekten öyle... çünkü ben başından beri testi yapıcam hamileyim diye bağrıcam diye düşünüyordum dr. bana keseyi görelim kan değerin yükselsin öğle gerçek gebelikten bahsedebiliriz diyince sevincim boğazımda düğümlendi ve o gün bugündürde en ufacık birşeye gerilir oldum hakkınızı helal edin ...Gel arada böyle güzel şeyler söle bana
Canm ben kimseye kendini kötü hissettirecek birşey sölemek istemem ki bilakis önem gösteririm bu tarz şeylere malum ilk olduğu için herşeyden korkuyorum o yüzden tecrubeli arkadaşlarımdan ya da tecrubesi olmasalarda olur onlardan duyacağım en ufak şey bile beni rahatlatıyor insanın inan ki buna ihtiyacı oluyor ki ben daha yakınlarıma duyurmadım burada sizler yeterince bana yetiyorsunuz ya o yüzden onlara söylemek için biraz daha zman tanıyorum ...şöyle sölim asyacım kuzenim neredeyse 5 yıllık evli ve bir düşükten sonra hiç gebe kalamadı =( çok istiyorum anne olmasını bana dedi bak hamile olduğumuz da ilk birbirimize söylicez ama ben şimdi kara kara düşünüyorum nasıl ona sölicem üzülür mü diye...Yani demem o ki hiç birşeyi ne deşifre etmek isterim nede kimseyi üzmek inanki kendimle beraber hepinizi aklımdan geçiriyorum dua ederken ...Bu işler nasip kısmet işi kimi 20 sinde evlenir kimi 30 unda kiminin ilk ay bebeği olur kiminin yıllar sonra mevlam neylerse güzel eğler...Hepimiz birşeyler öğrenmek adına teselli bulmak adına vakit geçiriyoruz buarada Rabbim hepimizin gönlüne göre versin birilerine eğer kötü hissettirdiysem özür dilerim...
canmsın ya filom ya işte benide böyle etkiledi herhalde kuzum bende belirti yok sadece bol stresss
kafayı yedikten sonra kaptım olayı Allah razı olsun hakkını helal et canm arkadaşımson kez bugün ölçtüm daha da töbeee
canm hayırlısı neyse o olsun kuşum
cnm bıraktım ateşi filan hayırlısıyla beklemedeyim anladım ki bebiş olayı başından sonuna kadar sabır gerektiren bir mucizeymiş
digital olsun markası önemli deil cnm dil altından yataktan kalkmadan ölç yastığın altında dursun bence 7:00 de ölç en güzeli
cnm hayırlsıyla gelsin inş. bebişin bu ay
cuteheart arkadaşım benim dr. gibisin ekinci ve senbakalım dr. bana p.tesi neler sölicek siz beğenmeyin hemen değiştiricem onu
ağlama kuzum dua et ne olursun dua et yağmuurrrrrr mutlaka ediyorsun dur ama hiç yılma kuzum
yumyumdan sonra ateş yükseliyor ya öğle gitmesi gerek ff nin çizdiği çizginin özellikle aşşağılarına inerse 1-2 güne geliyor namussuz kırmızılar
yok anam yok ben hamiş olduğumu öğrendiğim günün bir akşam öncesi oldu tutamadım çocuğu napıyım
insallah canim benim bu ayda olmazsa dr. degistirecegim yine sanirim zaten esimde erkek dr. dan pek haz etmiyor kadin dr. bulalim ona git diyip duruyor bide olmayinca iyice kastim. herseyin hayirlisi artik insallah bu ay guzel haberler verebilirim size. bu arada senin hamilelik nasil gidiyor
Denizzzzzzzzzzzzz 9 ay yok o kırmızılaaaaar
İlknur bu ay seninde oldu gibime geliyo
bende de var canm seninkinden bir taneasla erkek dr. istemiyor hayırlısı olsun erkeğe gitmedim bu ikinci kadın doğumcum 2side kadındı hayırlısıyla olur inş. il olarak neredesin bilmiyorum ama eşimin kuzeninin karısı da iğneyle hamiş kaldı dr. u çok iyidir...
İLknur cum hamilelik mi dedinbenim ki sadece psikolojik hissiyat filan yok Allah'ın izniyle keseyi görsem de hissederim belki bişiler sadece kırmızıları görmemek güzel ben çok yoğun geçirdiğim için kabus gibi geçirirdimde
had' hayairlisi bebegim senin nasil gidiyor bakalim test pazar gunu yapacaksin sanirim bence gerek yok beklemeye sen yap erkenden testi cekelim halayi diyorum ben
Ay sorma ya kadin dogumcu bulmakta pek kolay degil hepsi iyi olmuyor erkek dr. sayi bolarak daha fazla hemde iyi ilgileniyorlar ama bu ay da olmazsa degistirecegim anlasilan ilk dr. kadindi ama ondada sorun oldu kardesimin dogumunda pek memnun kalmadik artik hayirlisi. ben kocaeli izmitteyim canim.
sen hamilelik testi yapmamismiydin yanlis mi hatirliyorum
canlarım yaa
ben amerikada yaşasam daha fazla denk geliriz topikte herhalde
yeliz hemen test yap artık yaa geçmişi okumadım ama bu ne ateş kızıııım, kesin hamilesin
pericim senin de ateş foraateşin bir çıkacak bir inecek tabii ki ama hep bu hareketler yüksek seyrinde olacak
yağmurumun ateşi de düşmüş coverline altına
ZEBEBEKten de müjde gelir mi acabaaa çok beğendim ateşini ama tabi konuşmak için erken, inşallah gelir bebiş
slvy1987 yumurtlamışsın canım ooooh
şimdi geçmişe abkayım bakayım neler kaynattınız
selam kızlar ben fazla giremiyorum kusura bakmayın ama hep aklımdasınız hamişlerimin bebişleri de kendileri de iyidir inşallah diğer arkadaşlara da bol bol şans diliyorumm :) bu tabloyu sizinle nasıl paylaşabilirim? buraya linkini mi kopyalayıp yapıştırıyosunuz?
merhaba hanımlar bende bu ay ateş ölçme yöntemini kullanmak istiyorum fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum umarım ilk denememde faydasını görürüm.
kıslaaaar gelmediiiiiiiiiii gelmiyor benim kırmızılarşartladım kendimi gelmesini istemediğimi anladı heralde gelmiyor bi türlü
sabah ateşim düşüktü halbukişimdi ölçüyorum 37.1 gün içinde yani uyanıkken de düşmüyor mu adet geleceğinde bu ateş bea :44:
hoşgeldin cnm inş. görürsünki inanıyorum...dijital ateş ölçerin yoksa hemen edin ...ve her sabah 06:00 / 08:00 arası özellikle bir saat te hergün ağzın kapalı dil altından ve yataktan kalkmadan ölçüyorsun kolay gelsin
anladım ...eğer ist. daysan bir dr. önerecektim ben gitmiyorum erkek olduğu için gidenler memnun ama...ben test yaptım canm idrarda şükür gördüm pozitifi sonra dr. a gittim aynı sabahbaktı ultrasondan ama çok erken geldiğimi söyledi görünmedi bişi beta hcg istedi ondada çıktı şükür 2 gün sonra tekrar ilerleyişide beğendi p.tesi çağırdı kese için ama geç ya çatlıcam bennnn
ilknurcum inş. bu ay olmuş olsun da bir daha birdaha uğraşıp dr. değiştrimessin hayırlısıyla inş.
keşkeeee gelmese canım ama belli oldu ki gelecek artık kaçış yok çok fazla nazlanmasa da yeni döngü başlasa diye düşünüyorumhoşgeldin cnm inş. görürsünki inanıyorum...dijital ateş ölçerin yoksa hemen edin ...ve her sabah 06:00 / 08:00 arası özellikle bir saat te hergün ağzın kapalı dil altından ve yataktan kalkmadan ölçüyorsun kolay gelsin
yağmur ne alemsin canm ya gelmeseler keşke belli mi olur yarın belki atar yapar
teşekkür ederim canım ateş ölçerim yok büyük ihtimal yarın yada en kötü pazartesi günü adet olmam lazım yani normal şartlarda yarın olmam gerek ama malum benim durum şuan karışık daha ikinci adetimi göreceğim için günler konusunda kafam karışık.
inşallah yarın olurum biran önce başlarım
aslinda buradada var iyi doktorlar ama acibademde dediler mesela eee orasi da 150-200tl gibiymis o kadar masraf agir gelir. bakalim insallah gerek kalmazda bu ay tutar.
canim benim hakkinda hayirlisi insallah bi bakmisin olmus p.tesi bakma az kalmis gerci merak olur tabi ister istemez insallah saglikla kucagina almayida nasip eder rabbim. dikkat et sen kendine.
keşkeeee gelmese canım ama belli oldu ki gelecek artık kaçış yok çok fazla nazlanmasa da yeni döngü başlasa diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?