Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canm benim istediğin kadar pimpiriğe boğa bilirsin bizi Allah'ın izniyle olsun yeter ki benim dualarımdasınız hepiniz hamileler kalmaya çalışanlar hepimizin işi zor başta hatunluk zor Allah yardımcımız olsun sende dua et bak bir dua var duydun mu bilmiyorum 41 meryem suresi bak netten ben ilk korunmayı bıraktığımda okumuştum dene Allah büyük

insallah canim benim bu ayda olmazsa dr. degistirecegim yine sanirim zaten esimde erkek dr. dan pek haz etmiyor kadin dr. bulalim ona git diyip duruyor bide olmayinca iyice kastim. herseyin hayirlisi artik insallah bu ay guzel haberler verebilirim size. bu arada senin hamilelik nasil gidiyor

bende de var canm seninkinden bir tane asla erkek dr. istemiyor hayırlısı olsun erkeğe gitmedim bu ikinci kadın doğumcum 2side kadındı hayırlısıyla olur inş. il olarak neredesin bilmiyorum ama eşimin kuzeninin karısı da iğneyle hamiş kaldı dr. u çok iyidir...
İLknur cum hamilelik mi dedin benim ki sadece psikolojik hissiyat filan yok Allah'ın izniyle keseyi görsem de hissederim belki bişiler sadece kırmızıları görmemek güzel ben çok yoğun geçirdiğim için kabus gibi geçirirdimde

Denizzzzzzzzzzzzz 9 ay yok o kırmızılaaaaar

aynen yaaaa geçen arkadaşa dedim şirketten ya keşke adet olmasan off çok yoruluyorum ben bu kırmızlarla uğraşmaktan off epilasyonda var keşke hamile olsamda kurtulsam ikisindende oiyyyy çok şükür mevlama sende kurtuldun yavru darısı diğerlerine inş.

İlknur bu ay seninde oldu gibime geliyo

had' hayairlisi bebegim senin nasil gidiyor bakalim test pazar gunu yapacaksin sanirim bence gerek yok beklemeye sen yap erkenden testi cekelim halayi diyorum ben

Ay sorma ya kadin dogumcu bulmakta pek kolay degil hepsi iyi olmuyor erkek dr. sayi bolarak daha fazla hemde iyi ilgileniyorlar ama bu ay da olmazsa degistirecegim anlasilan ilk dr. kadindi ama ondada sorun oldu kardesimin dogumunda pek memnun kalmadik artik hayirlisi. ben kocaeli izmitteyim canim.
sen hamilelik testi yapmamismiydin yanlis mi hatirliyorum

anladım ...eğer ist. daysan bir dr. önerecektim ben gitmiyorum erkek olduğu için gidenler memnun ama...ben test yaptım canm idrarda şükür gördüm pozitifi sonra dr. a gittim aynı sabah baktı ultrasondan ama çok erken geldiğimi söyledi görünmedi bişi beta hcg istedi ondada çıktı şükür 2 gün sonra tekrar ilerleyişide beğendi p.tesi çağırdı kese için ama geç ya çatlıcam bennnn

ilknurcum inş. bu ay olmuş olsun da bir daha birdaha uğraşıp dr. değiştrimessin hayırlısıyla inş.

canlarım yaa
ben amerikada yaşasam daha fazla denk geliriz topikte herhalde
yeliz hemen test yap artık yaa geçmişi okumadım ama bu ne ateş kızıııım, kesin hamilesin
pericim senin de ateş fora ateşin bir çıkacak bir inecek tabii ki ama hep bu hareketler yüksek seyrinde olacak
yağmurumun ateşi de düşmüş coverline altına
ZEBEBEKten de müjde gelir mi acabaaa çok beğendim ateşini ama tabi konuşmak için erken, inşallah gelir bebiş
slvy1987 yumurtlamışsın canım ooooh

şimdi geçmişe abkayım bakayım neler kaynattınız

bak annem bak

selam kızlar ben fazla giremiyorum kusura bakmayın ama hep aklımdasınız hamişlerimin bebişleri de kendileri de iyidir inşallah diğer arkadaşlara da bol bol şans diliyorumm :) bu tabloyu sizinle nasıl paylaşabilirim? buraya linkini mi kopyalayıp yapıştırıyosunuz?

CANM ff de sayfanı açtıktan sonra üstte sharing diyosun sonra setup orada kutucuğun içindeki yazıyı kopyalayıp buraya yapıştırırsan görürüz tablonu

merhaba hanımlar bende bu ay ateş ölçme yöntemini kullanmak istiyorum fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum umarım ilk denememde faydasını görürüm.

kıslaaaar gelmediiiiiiiiiii gelmiyor benim kırmızılar şartladım kendimi gelmesini istemediğimi anladı heralde gelmiyor bi türlü
sabah ateşim düşüktü halbuki şimdi ölçüyorum 37.1 gün içinde yani uyanıkken de düşmüyor mu adet geleceğinde bu ateş bea :44:

merhaba hanımlar bende bu ay ateş ölçme yöntemini kullanmak istiyorum fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum umarım ilk denememde faydasını görürüm.

hoşgeldin cnm inş. görürsün ki inanıyorum...dijital ateş ölçerin yoksa hemen edin ...ve her sabah 06:00 / 08:00 arası özellikle bir saat te hergün ağzın kapalı dil altından ve yataktan kalkmadan ölçüyorsun kolay gelsin

yağmur ne alemsin canm ya gelmeseler keşke belli mi olur yarın belki atar yapar

teşekkür ederim canım ateş ölçerim yok büyük ihtimal yarın yada en kötü pazartesi günü adet olmam lazım yani normal şartlarda yarın olmam gerek ama malum benim durum şuan karışık daha ikinci adetimi göreceğim için günler konusunda kafam karışık.
inşallah yarın olurum biran önce başlarım

aslinda buradada var iyi doktorlar ama acibademde dediler mesela eee orasi da 150-200tl gibiymis o kadar masraf agir gelir. bakalim insallah gerek kalmazda bu ay tutar.
canim benim hakkinda hayirlisi insallah bi bakmisin olmus p.tesi bakma az kalmis gerci merak olur tabi ister istemez insallah saglikla kucagina almayida nasip eder rabbim. dikkat et sen kendine.

keşkeeee gelmese canım ama belli oldu ki gelecek artık kaçış yok çok fazla nazlanmasa da yeni döngü başlasa diye düşünüyorum

biliyorum durumlarını canm diğer topikten Allah yarımcın olsun adetinin ilk gününden başlarsın sonra bir tablo oluştururuz olur biter

mutlaka vardır ama o fiyatlat faiş gerek yok boşver Allah yardımcımız olsun cnm

keşkeeee gelmese canım ama belli oldu ki gelecek artık kaçış yok çok fazla nazlanmasa da yeni döngü başlasa diye düşünüyorum

canm seni ümitlendirmiyim ama bana dün gelmişlerdi ya tüm tablolara baktım hamişlerinkine yane öyle düşüp yükselen yok değil hayırlısı gelirsede gelsinler hemen döngün başlar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…