- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
biliyorum durumlarını canm diğer topiktenAllah yarımcın olsun adetinin ilk gününden başlarsın sonra bir tablo oluştururuz olur biter
inşallah canım yaa inşallah yarın adet olurumda bir an önce başlarım ateş ölçme ve diğer yöntemlere.
canm sen zaten bildiğim kadarıyla hemen hamiş kalıyordun ateşe başla daha iyi anlıcaksın en düşük olduğu günler çalışma yapyumurtladığını net olarak tablon göstericek sana ...
yağmurum yaa gün içinde yüksek çıkması beni düşündürüyor,kıslaaaar gelmediiiiiiiiiii gelmiyor benim kırmızılarşartladım kendimi gelmesini istemediğimi anladı heralde gelmiyor bi türlü
sabah ateşim düşüktü halbukişimdi ölçüyorum 37.1 gün içinde yani uyanıkken de düşmüyor mu adet geleceğinde bu ateş bea :44:
canım o çift çizgi nasıl birçift çizgi o önemlialarmmmmmmherkese iyi öğleden sonraları efendimmmm hamişlere sağlıklı kolay doğumlar hamile kalmak isteyenlere bol bebişli günler dilerim yardıma ihtiyacım var tablom aşağıda
43a114 Fertility Charts
aynı zmnda Ovi testi yapıyorum biraz önce çift çizgi çıktı bnm durumum ne yardımcı olun a dostlar
bilmiorum kusum bakalım yarın nolur benim ateş ama sanki adet olcam gibi ağrı geliyor arada sonra geçiyor. göğüslerime zaten nerdeyse 10 gündür dokunamıyorum hayırlısı artıkyağmurum yaa gün içinde yüksek çıkması beni düşündürüyor,
bir baktın atak yapar ateşin belli olmaz
coverline'ın altına düşüp de yükselen tablolar da var bakalım neler olacak
canım o çift çizgi nasıl birçift çizgi o önemli
ikinci çizgi birinciden koyu mu?
canım o çift çizgi nasıl birçift çizgi o önemli
ikinci çizgi birinciden koyu mu?
CANM ff de sayfanı açtıktan sonra üstte sharing diyosun sonra setup orada kutucuğun içindeki yazıyı kopyalayıp buraya yapıştırırsan görürüz tablonu
valla canım işte ilk ayki oda yalap şap olan denemede hamile kaldım ama malum sorunlu oldu şimdi tedavim bitiyo bu akşam son ilaçlarımı kullanacağım sonra adet olup tekrar kontrole gideceğim.
ben ateşin arttığı günler çalışma olur diye tahmin ediyodum düşüncemi olacakmış
ben çıkamıyorum dışarı çok rüzgar var. nasıl alsam dereceyi diye düşündüm şimdi kocama söylesem pır pır eder diye önce baktım şirkettemi diye şirkette ve boş boş oturuyodu hemen aradım doktorla konuştuk muayeneye gidene kadar ateşimi ölçmem gerekiyomuş ilaçların etki edip etmediğine bakılacak bana ateş ölçer al dedim eczaneden dedim. hemen gönderiyorum yardımcımı dedi elemanını gönderdi şuan derecem geliyo yaşasıııııınnnnnnn
hala bakamadım geçmişeeee
öenmli bir haber var mı kızlaaar
periiii bu saatlerde sensin nöbetçi ahahhaha
sen söyleee
işlerim çok bitiriyorum geliyorum okuyorum ama bitmeyecek böyle
hımm ikiside hemen hemen aynı koyulukta ama t yazan çizgi çok az daha koyu sanki ama zamanı geçtiğinden de öyle olabilir
yok canm yok düşük günler önemli günler zaten yükselişe geçtiğinde çatlıyosun bebek varsa yüksek devam ederhadi hayırlısı olsun ateş ölçerin
ooyyy öğrendiğim iyi oldu sağol kuzuuummmm.
peki adetin ilk günü mü başlanıyor ölçmeye yoksa bitincemi
sen ne fenasın cimcime yaa.. nelerde uydurmuşsun ateş ölçer aldırmak için
bende takip ediyorum ateşimi. sağolsun yelizde hergün ateş tablomla ilgileniyo.. tablomuda peri oluşturmuştu zaten
sen ne fenasın cimcime yaa.. nelerde uydurmuşsun ateş ölçer aldırmak için
bende takip ediyorum ateşimi. sağolsun yelizde hergün ateş tablomla ilgileniyo.. tablomuda peri oluşturmuştu zaten
cimcimecim =) adetin ilk gününden başlıyosun ölçmeye taaakiiii diğer adete kadar kii oadet gelmez inş.bak syf nın başında ilk sıralarda hamiş tablosu var benimkine de bakabilirsin orada dikkat edersin ovu. dan önce hep düşük seyirde sonra birden yükseliyor ondan sonra heyecanlı bekleyiş başlıyor bebiş seninleyse yüksek devam ediyor AMAN HA benim gibi gebelikten sonra devam etme ölçmeye neyse canm sen il sayfada bir kaç tabloya tıkla ne demek istediğimi anlarsın ...Hem o süreci daha keyifli geçirmiş olursun
cnm bnm 2. çizginin diğerinden koyu olması gerek ki ben diyorum ki ateşin düşük bir çalışma patlatyarın bı bakarsın yükselmiş
inş. faydasını görürsünüz kızlar bende cimcime gibi bişiler sallamıştım kocişe
kıs napim başka türlü almazki muhakkak unutur yada gel kendin al işim var derdi doktor dedi diyince dünya duruyo
tamam canım çok sağol artık senden yardım isterim bende :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?