kıs napim başka türlü almazki muhakkak unutur yada gel kendin al işim var derdi doktor dedi diyince dünya duruyo
tamam canım çok sağol artık senden yardım isterim bende :13:
2. çizgiden kastın neki acabat çizgisimi c çizgisimi hahahahah şimdi şöyle desem idrarın koyuldunuz yere yakın olan t öbür baştaki c yazıyor elimdeki testte.. ya bnm yumurtlamam daha 2 gün yokmuydu noldu zaten anlamıyorum iyice çorba oldu kafam a dostlar ateşim düşecekti sonra yükselecekti öyle yumurtlamıycakmıydım ben
canlarım yaa
ben amerikada yaşasam daha fazla denk geliriz topikte herhalde
yeliz hemen test yap artık yaa geçmişi okumadım ama bu ne ateş kızıııım, kesin hamilesin
pericim senin de ateş foraateşin bir çıkacak bir inecek tabii ki ama hep bu hareketler yüksek seyrinde olacak
yağmurumun ateşi de düşmüş coverline altına
ZEBEBEKten de müjde gelir mi acabaaa çok beğendim ateşini ama tabi konuşmak için erken, inşallah gelir bebiş
slvy1987 yumurtlamışsın canım ooooh
şimdi geçmişe abkayım bakayım neler kaynattınız
kız çatlak kiremittestin nasıl bilmiyorum ama c ilk çizgidir genelde o zaten hemen gösterir ilk kırmızıyı diğerinin daha koyu olması gerek
bak sen beni dinle ben büyük sözü dinledim bak tutturdum bu aysende dinle sen bu gün çalışma yap ne olur ne omass sonra yarın ovu testi yine tekrarla tablonlada kıyaslarız tam olarak anlarız çatladığını zaten o testler sanırım ovulasyonun yaklaştığını gösteriyor yani eğer sağlıklı bir test kasetiyse pozitifse yarın yükselmesse öbür gün yükselecek demektir tedbirli ol pusuya yaaattttttttt
hahahahah tmm ben şu testi bidaha bi yapıyım ozmn diyosanki eli kulağında çatladı çatlıycakbenim kafa çatlayalı baya oldu aslında ama bu yumurta neyi bekliyo acaba bu arada laboquick diye bi markanın testini kullanıyorum kalitesini ve doğruluğunu bilmiyorum.birde şimdiki ateşin bi kıymeti varmı bilmiyorum ama 36.9 ateşim
ya kızım iyi güldürdün beni delisen gün içindeki ateşe bakma sabah ki önemli olan ya uzun lafın kısası bu akşam çalışma yükselmesse yarın diğer gün OK TATLIM hadi göriyim seni
ben senin moralini yükseltmek için varım taze annekarar verdim yarın sabah yapıcaz sabah olunca daha iyi oluyomuşya hem çatlamamış olursa öbür günede kalsınlar içerde hahahhahaah.ben öyle nerdeee hergün deneme yapıcam olmaz kocam sezon sonu olduğu için sakatlanır allah korusun senin duan kabul olur bnm içinde et olurmu?zaten kısmetse bnde burda veysel karaninin türbesi varmış oraya gidicem herkeslere dua edicem
illa bizi çatlatacak bu hatun yaPazar yapıcam kuzum...
keşke bana da uğramasalar artık:2::2:Denizzzzzzzzzzzzz 9 ay yok o kırmızılaaaaar
canım istersen bana email adresini özelden at sana hemen bir sayfa açayım ..merhaba hanımlar bende bu ay ateş ölçme yöntemini kullanmak istiyorum fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum umarım ilk denememde faydasını görürüm.
canım sen bu gece yapış kocanın yakasınaalarmmmmmmherkese iyi öğleden sonraları efendimmmm hamişlere sağlıklı kolay doğumlar hamile kalmak isteyenlere bol bebişli günler dilerim yardıma ihtiyacım var tablom aşağıda
43a114 Fertility Charts
s
aynı zmnda Ovi testi yapıyorum biraz önce çift çizgi çıktı bnm durumum ne yardımcı olun a dostlar
her gün aynı saatte, (sabah 6-8 arası ideal.ben tlfumu 7 ye ayarlamışım hergün 7 de ölçüyor) dil altından, uyandığın gibi yataktan kalkmadan ölç...valla canım işte ilk ayki oda yalap şap olan denemede hamile kaldım ama malum sorunlu oldu şimdi tedavim bitiyo bu akşam son ilaçlarımı kullanacağım sonra adet olup tekrar kontrole gideceğim.
ben ateşin arttığı günler çalışma olur diye tahmin ediyodum düşüncemi olacakmış
ben çıkamıyorum dışarı çok rüzgar var. nasıl alsam dereceyi diye düşündüm şimdi kocama söylesem pır pır eder diye önce baktım şirkettemi diye şirkette ve boş boş oturuyodu hemen aradım doktorla konuştuk muayeneye gidene kadar ateşimi ölçmem gerekiyomuş ilaçların etki edip etmediğine bakılacak bana ateş ölçer al dedim eczaneden dedim. hemen gönderiyorum yardımcımı dedi elemanını gönderdi şuan derecem geliyo yaşasıııııınnnnnnn
sen siirt te mi oturuyosun canım..ben senin moralini yükseltmek için varım taze annekarar verdim yarın sabah yapıcaz sabah olunca daha iyi oluyomuşya hem çatlamamış olursa öbür günede kalsınlar içerde hahahhahaah.ben öyle nerdeee hergün deneme yapıcam olmaz kocam sezon sonu olduğu için sakatlanır allah korusun senin duan kabul olur bnm içinde et olurmu?zaten kısmetse bnde burda veysel karaninin türbesi varmış oraya gidicem herkeslere dua edicem
inşallah görürüz canım. görünce kim var kim yok herkese yayaçam ateş ölçün bırakın ovu testlerini dicem
sen işini biliyosun o zamanbu ateş işi aslında eğlenceli süreç biliyomusun. diğer denemeler gibi insanın beyninide yormuyo. çok güzel :) arada tablolarımızı karşılaştırırız..
sen siirt te mi oturuyosun canım..
geçen yıl eşimle gelmiştik siirte ve veysel karani türbesine..
bize de bol bol dua et öyle güzel bir türbeye yakınsın
dilerim tüm topik hamile kalırız en kısa zamanda
kız peri ateşin yükselmiş yine..
dün pimpiriklenmiştin boş yere
zorla kendini ve bebişi üzüyoo bu kız ya
bak doğunca bebişe derim,annen seni hep üzdü diye
kızım kabul et artık hamilesin..
rabbimin izniyle de kucağına sağlıklı bir şekilde de alcan
ben ikiz mi üçüz mü diye düşünüyorum..
senin neyin derdindesin
üzme damadımı...
ona gelin doğurcam inşallah
kız yoksam gerçekten erkek mi olcek
Allah yazdırdı sankim
zebebek canım seninde geçen ay aynı günlerde ateş düşmüş..
ama bu ay, geçen ay ateşinin düştüğü günlerde bile,ateşin hala yüksek kalmış
sende mi hamilesin yoksam
bu ay çok bereketli bir ay olcek gayri..
peri ayağını sürtmüştür inşallah..
yeliz,zebebek,yağmur,ben,akyüz,ilknur,asyahayat,cimcime aklıma gelmeyen tüm anne adayları hamiş kalsın inşallah
her gün aynı saatte, (sabah 6-8 arası ideal.ben tlfumu 7 ye ayarlamışım hergün 7 de ölçüyor) dil altından, uyandığın gibi yataktan kalkmadan ölç...
ateş düşükken mik mik, yükselince de artık paydos
yükseldikten sonra kırmızı çizgi çeker ff..
o zaman o kırmızı çizginin geçtiği gün yumurtladın demektir..
yumurtladıktan sonra ateşin yüksek devam ederse hamişsindir
düşerse kırmızılar geliyor demektir...
9 ay gelmezler inş
ayyy çok karışık geliyo bana yaaaa :26:
neyse ölçmeye başlayınca sizden yardım alırım artık
bu arada benim tablo nasıl kızlar..
yumurtlama günlerim yaklaştı mı acaba
gerçi demin yapışkan bir akıntım geldi:26::26::26:
bakcez artık..
belki bu gece kocayı atıveririm yatağa
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
boşver takma kafaya canım..
sen ölçmeye başla..
hergün tablonu kopyalayıp yapıştırırsın buraya..
itinayla yorum yapılır
bana da ilkin çok karışık gelmişti ama burdaki hatunlar o kadar yardımseverler ki tez zamanda kavradım durumu
sende öğrenirsin tatlım..
adet başladığı gibi o günden itibaren ölçmeye başla sen..
adetinden yaklaşık 1 hafta 10 gün sonra falan artık kontrole geçeriz senin tabloyu
Senin tablo dünyayı tersten gösteriyo kuzum yaaa,ne bu ateş anlamaadım gitti...:18:
aaaayyyy şimdiden heyecan yaptım inşallah tablo işe yarar
canımm t çizgisi test çizgisi, ikinci olan o, onun daha koyu olması lazım7hımm ikiside hemen hemen aynı koyulukta ama t yazan çizgi çok az daha koyu sanki ama zamanı geçtiğinden de öyle olabilir
yeliiiiiiz, hamile hamile bir de toplantılarla mı uğraşıyorusun canımOoooooh toplantı bitti, yettim kızlar
t çizgisi ikinci çizgi canım onun daha koyu olması lazım, eğer t daha koyuysa 2 güne kalmaz yumurtlayacaksın demek2. çizgiden kastın neki acabat çizgisimi c çizgisimi hahahahah şimdi şöyle desem idrarın koyuldunuz yere yakın olan t öbür baştaki c yazıyor elimdeki testte.. ya bnm yumurtlamam daha 2 gün yokmuydu noldu zaten anlamıyorum iyice çorba oldu kafam a dostlar ateşim düşecekti sonra yükselecekti öyle yumurtlamıycakmıydım ben
canım o sayfada en altta create home page yazıyor ona bas, o kutu dolacak o zamanbulamadımo kutu boş görünüyo?
canim bana soyle geldi. insallah yanilmam. 15. gun catladin. 20. gun yerlestigi icin ates dustu (dollenen yumurta 3-5 gunarasinda rahme ulasir ve yerlesir. sonra betahcg salgilamaya baslar). dolayisiyla simdi atesin yukseliyor :)) hadi bakalim son 3 gun.
Allah razı olsun kuzum aminn inş...
Komşum ben böylesine güzel bir yoruma nasıl kızarım benimkisi düphedüz cahillik!!! Gerçekten öyle... çünkü ben başından beri testi yapıcam hamileyim diye bağrıcam diye düşünüyordum dr. bana keseyi görelim kan değerin yükselsin öğle gerçek gebelikten bahsedebiliriz diyince sevincim boğazımda düğümlendi ve o gün bugündürde en ufacık birşeye gerilir oldum hakkınızı helal edin ...Gel arada böyle güzel şeyler söle bana
Canm ben kimseye kendini kötü hissettirecek birşey sölemek istemem ki bilakis önem gösteririm bu tarz şeylere malum ilk olduğu için herşeyden korkuyorum o yüzden tecrubeli arkadaşlarımdan ya da tecrubesi olmasalarda olur onlardan duyacağım en ufak şey bile beni rahatlatıyor insanın inan ki buna ihtiyacı oluyor ki ben daha yakınlarıma duyurmadım burada sizler yeterince bana yetiyorsunuz ya o yüzden onlara söylemek için biraz daha zman tanıyorum ...şöyle sölim asyacım kuzenim neredeyse 5 yıllık evli ve bir düşükten sonra hiç gebe kalamadı =( çok istiyorum anne olmasını bana dedi bak hamile olduğumuz da ilk birbirimize söylicez ama ben şimdi kara kara düşünüyorum nasıl ona sölicem üzülür mü diye...Yani demem o ki hiç birşeyi ne deşifre etmek isterim nede kimseyi üzmek inanki kendimle beraber hepinizi aklımdan geçiriyorum dua ederken ...Bu işler nasip kısmet işi kimi 20 sinde evlenir kimi 30 unda kiminin ilk ay bebeği olur kiminin yıllar sonra mevlam neylerse güzel eğler...Hepimiz birşeyler öğrenmek adına teselli bulmak adına vakit geçiriyoruz buarada Rabbim hepimizin gönlüne göre versin birilerine eğer kötü hissettirdiysem özür dilerim...
canmsın ya filom ya işte benide böyle etkiledi herhalde kuzum bende belirti yok sadece bol stresss
kafayı yedikten sonra kaptım olayı Allah razı olsun hakkını helal et canm arkadaşımson kez bugün ölçtüm daha da töbeee
canm hayırlısı neyse o olsun kuşum
cnm bıraktım ateşi filan hayırlısıyla beklemedeyim anladım ki bebiş olayı başından sonuna kadar sabır gerektiren bir mucizeymiş
digital olsun markası önemli deil cnm dil altından yataktan kalkmadan ölç yastığın altında dursun bence 7:00 de ölç en güzeli
cnm hayırlsıyla gelsin inş. bebişin bu ay
cuteheart arkadaşım benim dr. gibisin ekinci ve senbakalım dr. bana p.tesi neler sölicek siz beğenmeyin hemen değiştiricem onu
ağlama kuzum dua et ne olursun dua et yağmuurrrrrr mutlaka ediyorsun dur ama hiç yılma kuzum
yumyumdan sonra ateş yükseliyor ya öğle gitmesi gerek ff nin çizdiği çizginin özellikle aşşağılarına inerse 1-2 güne geliyor namussuz kırmızılar
yok anam yok ben hamiş olduğumu öğrendiğim günün bir akşam öncesi oldu tutamadım çocuğu napıyım
Ay ekincim bana dua et insallah bi gun bende hamileyim yazabilirim burdacanlarım yaa
ben amerikada yaşasam daha fazla denk geliriz topikte herhalde
yeliz hemen test yap artık yaa geçmişi okumadım ama bu ne ateş kızıııım, kesin hamilesin
pericim senin de ateş foraateşin bir çıkacak bir inecek tabii ki ama hep bu hareketler yüksek seyrinde olacak
yağmurumun ateşi de düşmüş coverline altına
ZEBEBEKten de müjde gelir mi acabaaa çok beğendim ateşini ama tabi konuşmak için erken, inşallah gelir bebiş
slvy1987 yumurtlamışsın canım ooooh
şimdi geçmişe abkayım bakayım neler kaynattınız
kız peri ateşin yükselmiş yine..
dün pimpiriklenmiştin boş yere
zorla kendini ve bebişi üzüyoo bu kız ya
bak doğunca bebişe derim,annen seni hep üzdü diye
kızım kabul et artık hamilesin..
rabbimin izniyle de kucağına sağlıklı bir şekilde de alcan
ben ikiz mi üçüz mü diye düşünüyorum..
senin neyin derdindesin
üzme damadımı...
ona gelin doğurcam inşallah
kız yoksam gerçekten erkek mi olcek
Allah yazdırdı sankim
zebebek canım seninde geçen ay aynı günlerde ateş düşmüş..
ama bu ay, geçen ay ateşinin düştüğü günlerde bile,ateşin hala yüksek kalmış
sende mi hamilesin yoksam
bu ay çok bereketli bir ay olcek gayri..
peri ayağını sürtmüştür inşallah..
yeliz,zebebek,yağmur,ben,akyüz,ilknur,asyahayat,cimcime aklıma gelmeyen tüm anne adayları hamiş kalsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?