Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün 51. günüm
artık ateş ölçme heyecanım falan da kalmadı
önceden sabah olsa da ateş ölçsem diyordum şimdi hevesim sıfır
41817f Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım seni çook iyi anlayabiliyorum
neyse şu adet gelsin de bu son kabus tablon olsun inşallah

Ay ekincim bana dua et insallah bi gun bende hamileyim yazabilirim burda
canım dua ediyorum hep, tablon da daha bir güzel bu ay sanki
inşallah o ay bu aydır
bu arada progestan karmaşamı yazmıştım sana onu okudun mu canımm
Pazara annem pazaraaaaa, herkes çatlicak
yaa yeliz pazar günü halayını kaçırmaktan çok korkuyorum, sabah mı yapacaksın testi, alarm kuracağım artık
bensiz halay olmaaaaz

ya bir dakika bir dakika pazar çok geç değil mi kuzuuuuu, şunu cumaya alsak

Canım dr.a git, ilaç versinde çözülüversin, ay üzülüyorum böyle tablolara yaaa...

randevu aldım lakin 8 mayısta
doktorum çok yoğun, başka doktora da gitmek istemiyorum.
söktürücü içsem olurum ama onu da istemiyorum belki klomen falan verir diye.
öööyle bekliyom mal gibi
kasıklarıma ağrılar da giriyo ara ara bıçak batar gibi oluyo yumurtalıklarıma da.
kessin kist mist olmuştur

Canım dr.a git, ilaç versinde çözülüversin, ay üzülüyorum böyle tablolara yaaa...
aynı benim tablo değil mi yeliz
ne üzülüyorduk yaa oturup benim tabloma ne olacak bu ateşin hali diye
bu körolasıca pkonun çaresi de yok ki ömür boyu doğum kontrol hapı tek çaresi
çaresi yok dediğim bebek için değil, kendi kendine düzene girmesini diyorum
benim annemin 45 yaşında düzeldi adetleri aslında, şimdi 52 yaşında 28 günde bir adet oluyor
belki bizim de düzelir yaş 40 olunca ocean

Son düzenleme:
ya senin yoruma koptum resmen yeliz
sen içtiğinden dünyayı ters görmeyesin kız
şaka maka bu ay benim ateş hortladı nedense
bi halt anlamadım gitti..
işim ovulasyona kaldı artık

cnm. bu ay senin atesi cozene madalya verecegim.

canimmmmm. insallah bu ay senin olur. hem.bak bizim perikizi 6. haftada. hala belirtisi yok. sende de olmak zorunda degil:)

sana tummmm kalbimle katiliyrm. yelizzzz catlatma adami.

bu arada diger evi temizlemeye gittim. yani insan bir merak eder dimi nerde bu hatun bugun gorunmedi diye. aaa atar yapasim geldi )

şimdilik tek sorun yumurtlama gibi.Allah başka dert vermesin inşallah.
sabırla bekliyorum bakalım randevu gününü
başka doktora gitsem hastalık geçmişimi bilmeyecek,10 saat anlat. geçmişi tam bilmeyince doğru dürüst tedavi edemeyecek belki.
bir de bu doktorum prof. ve çok tatlı bir bayan ve çok güveniyorum ona.

Toplantıdan kafamı kaldı kuzum, hem sen gündüzleri arada kayboluyosun ki. Esas ben Periye kızcam, o arazi bugün...

iyi akşamlarr :)) çok özledim sizi :) 1 hafta olacaktı neredeyse görüşemedik aklım hep sizdeydi kızlar :) şaka bir yana yeliz 40 kez söyledi deniz de kendisi de hamiş :))) yaşasınnnn darısı isteyen tüm kardeşlerimin başına inş. :)
benimde kasıklarımda ciddi sancılar oluyordu birde misafirlerim geldi bu günlerde telefonu bilgisayara bağlayıp interneti açmak öyle zaman alıyor ki saatlerce bekletiyor,düşüyor o yüzden doğru düzgün gelemedim malum ankarada sağanak yağış vardı günlerdir. nasılsınız? nasıl gidiyor hayat? benim cuma günü kontrolüm var :) birde itiraf ediyim "deniz benim ikiz kardeşim" :) yani kaderimiz ikiz :) 1 hafta arayla ev taşıdık adetlerimizin arasında 1 hafta var ve 1 hafta arayla hamile kaldık :))) lütfen bu durum siz yorum yapın :))

ekinci kuzum benim annem de hep 40-45 günde olurmuş adetini.
diyorum belki onda da vardı pko ama maşallah ilk günden hamile kalmış.
soranlara da daha düşünmüyoruz bebek diyormuş meğer gebeymiş
onun da 40 ından sonra düzene girmişti hakkaten
şimdi 55 yaşında menapoza girdi bizimki

canımm ben de buradaydım da ben girince kimse olmadığı için bana normal geldi
tokyo saatlerine göre yaşasam daha çok denk geleceğiz :90:

taam taam guzel hamislerin. acik naz yapasim geldi ) hadi uzmeyim yigenlerimi. biri ekinci de ikisi yeluz de

Canım arkadaşım, kalbine doğuyo mu ciddi ciddi, ben paniklemeye başladım da :18:

valla caniminici.ciddi ciddi gebesin sen. hem de kuz. ama 1 mi 2 mi onu bilemiyrm ) stres yapma canim. bir idrara bakar olay )

hoşgeldin tatlım..
bebiş nasıl annesini üzmüyo demi
gerçekten deniz le resmen ard arda gelişmiş herşeyiniz

canım hadi seni göreyim yelizi de gaza getir oda hemen test yapsın ya..
bizi fıtık edecek bu hamiş

yalniz bu testlerde hep ben gaz veriyorum. ekinciye,sana, simdi yelize ,)) siz de yardim edin acik ama.

yeluz bebisim. gun asiri iliski yerine gun asiri gebelik testi yapmaya basliyorsun artikin) taki pozitifi gorene kadar. hi hi.

Kimler geldii bu topikten kimler geçti,hiçbirisi benim kadar aşermedii lalla lalayy lalaylalay ben işi şarkılara bağladım kızlar.ne bu benim çektiğim yaa iki gündür yine resmen durulmuyo bu mide habire bulanıyo bulanmaklada kalmıyo

Son düzenleme:
yalniz bu testlerde hep ben gaz veriyorum. ekinciye,sana, simdi yelize ,)) siz de yardim edin acik ama.

yeluz bebisim. gun asiri iliski yerine gun asiri gebelik testi yapmaya basliyorsun artikin) taki pozitifi gorene kadar. hi hi.

Çok iiiiidi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne çektin be meroom. gebe kalacam da doguracam da... ne çektin )

taam tam olmadi ama idare edin. canim limon iyi gelirdi bana. sen de denesen mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…