bugün 51. günüm
artık ateş ölçme heyecanım falan da kalmadı
önceden sabah olsa da ateş ölçsem diyordum şimdi hevesim sıfır
41817f Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım seni çook iyi anlayabiliyorumbugün 51. günüm
artık ateş ölçme heyecanım falan da kalmadı
önceden sabah olsa da ateş ölçsem diyordum şimdi hevesim sıfır
41817f Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım dua ediyorum hep, tablon da daha bir güzel bu ay sankiAy ekincim bana dua et insallah bi gun bende hamileyim yazabilirim burda
yaa yeliz pazar günü halayını kaçırmaktan çok korkuyorum, sabah mı yapacaksın testi, alarm kuracağım artıkPazara annem pazaraaaaa, herkes çatlicak
Canım dr.a git, ilaç versinde çözülüversin, ay üzülüyorum böyle tablolara yaaa...
aynı benim tablo değil mi yelizCanım dr.a git, ilaç versinde çözülüversin, ay üzülüyorum böyle tablolara yaaa...
ya senin yoruma koptum resmen yeliz
sen içtiğinden dünyayı ters görmeyesin kız
şaka maka bu ay benim ateş hortladı nedense
bi halt anlamadım gitti..
işim ovulasyona kaldı artık
Ah keske canim insallah hayirlisiyla ole olsa
Ama ne yazikki her ay oldugu gibi belirtisizim hicbi degisiklik yok
Ay sagol canim belli zaten anlayisli akli basinda bi insansin
Bazilari arizali oluyo sen baska bisey diyosun o baska bi tarafindan anliyo
Sagol canim rahatladim yorumunu bekliyodum
Korktum bu kiz alindimi acaba diye neyse cok sukur rahatladim
Ay ekincim bana dua et insallah bi gun bende hamileyim yazabilirim burda
Sagol canim buay daha gec catladim sanirim o yuzden yuksek diger aya gore
dualariniz bizimle olsun insallah
canım seni çook iyi anlayabiliyorum
neyse şu adet gelsin de bu son kabus tablon olsun inşallah
canım dua ediyorum hep, tablon da daha bir güzel bu ay sanki
inşallah o ay bu aydır
bu arada progestan karmaşamı yazmıştım sana onu okudun mu canımm
yaa yeliz pazar günü halayını kaçırmaktan çok korkuyorum, sabah mı yapacaksın testi, alarm kuracağım artık
bensiz halay olmaaaaz
ya bir dakika bir dakika pazar çok geç değil mi kuzuuuuu, şunu cumaya alsak
aynı benim tablo değil mi yeliz
ne üzülüyorduk yaa oturup benim tabloma ne olacak bu ateşin hali diye
bu körolasıca pkonun çaresi de yok ki ömür boyu doğum kontrol hapı tek çaresi
bebiş için de klomenden bir başlıyor tedavisi... artık nerede bulursak şifamızı oraad duruyoruz
ama tek sorun yumurtlama olunca çözülüyor genelde ocean'ımmm
canımm ben de buradaydım da ben girince kimse olmadığı için bana normal geldicnm. bu ay senin atesi cozene madalya verecegim.
canimmmmm. insallah bu ay senin olur. hem.bak bizim perikizi 6. haftada. hala belirtisi yok. sende de olmak zorunda degil:)
sana tummmm kalbimle katiliyrm. yelizzzz catlatma adami.
bu arada diger evi temizlemeye gittim. yani insan bir merak eder dimi nerde bu hatun bugun gorunmedi diye. aaa atar yapasim geldi)
taam taam guzel hamislerin. acik naz yapasim geldi) hadi uzmeyim yigenlerimi. biri ekinci de ikisi yeluz de
Canım arkadaşım, kalbine doğuyo mu ciddi ciddi, ben paniklemeye başladım da :18:
iyi akşamlarr :)) çok özledim sizi :) 1 hafta olacaktı neredeyse görüşemedik aklım hep sizdeydi kızlar :) şaka bir yana yeliz 40 kez söyledi deniz de kendisi de hamiş :))) yaşasınnnn darısı isteyen tüm kardeşlerimin başına inş. :)
benimde kasıklarımda ciddi sancılar oluyordu birde misafirlerim geldi bu günlerde telefonu bilgisayara bağlayıp interneti açmak öyle zaman alıyor ki saatlerce bekletiyor,düşüyor o yüzden doğru düzgün gelemedim malum ankarada sağanak yağış vardı günlerdir. nasılsınız? nasıl gidiyor hayat? benim cuma günü kontrolüm var :) birde itiraf ediyim "deniz benim ikiz kardeşim" :) yani kaderimiz ikiz :) 1 hafta arayla ev taşıdık adetlerimizin arasında 1 hafta var ve 1 hafta arayla hamile kaldık :))) lütfen bu durum siz yorum yapın :))
valla caniminici.ciddi ciddi gebesin sen. hem de kuz. ama 1 mi 2 mi onu bilemiyrm) stres yapma canim. bir idrara bakar olay )
canım hadi seni göreyim yelizi de gaza getir oda hemen test yapsın ya..
bizi fıtık edecek bu hamiş
yalniz bu testlerde hep ben gaz veriyorum. ekinciye,sana, simdi yelize ,)) siz de yardim edin acik ama.
yeluz bebisim. gun asiri iliski yerine gun asiri gebelik testi yapmaya basliyorsun artikin) taki pozitifi gorene kadar. hi hi.
Kimler geldii bu topikten kimler geçti,hiçbirisi benim kadar aşermedii lalla lalayy lalaylalayben işi şarkılara bağladım kızlar.ne bu benim çektiğim yaa iki gündür yine resmen durulmuyo bu mide habire bulanıyo bulanmaklada kalmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?