Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bisi sorcam. bizim ekşınlar korumali dolayisiyoa bebis olmaz. sadece kurtsj sonrasi yumurtlamam bozuluyor beni de deli ediyor. boyle giderse benim tablida 18e cizgiyi ceker dimi?

hakketen ya yazık sana, rapunzel gibi uzun saçlımı olacak ne :44: normalde artık azalması lazım bilemedin en fazla iki hafta içinde geçmesi gerekiyor acaba senin reflünmü var ??

ne çektin be meroom. gebe kalacam da doguracam da... ne çektin )

taam tam olmadi ama idare edin. canim limon iyi gelirdi bana. sen de denesen mi?

Ahh ah denemediğimmi kaldı son günlerde karpuz rahatlatıyodu onun papucuda atıldı dama

Son düzenleme:
hakkını helal et uzun ara vermek zorunda kalmıştım soruna şimdi cevap vereyim benim oğlum 27 mayısta 3 yaşını dolduracak inş. :)

Ben dedim ben ben beeeeeeeen

Sen dedin yelizimde olmuyo bi nebze rahatlatsada yine çıkariyom. Bu arada sen gaza gelme bacım idrarda hemen çıkmıyo pazara bekleyebilirsen bekle amaa bekleyemem dersen cuma patlat bitane haa bana kalirsan gerek yok zaten hamilesindeee maksat adet yerini bulsun

Son düzenleme:
Meleğim seninkinide çizgiyi 13e çeker... Ne durumda çalışmalar????

19a çeker bacım...

gel anlasalim 18 e ceksin. yaaa bu sefer yerine oturmasi uzun surdu. ilkinde ilk ay 21 de ikinci ay 16 da yumurtlamistim. 3. ayda 14 e gelmisti. yani asil yerine.

bu kez ikinci ayda 19da kalmasinda hemen eski duzenime girsin istiyorum.

bisi sorcam. bizim ekşınlar korumali dolayisiyoa bebis olmaz. sadece kurtsj sonrasi yumurtlamam bozuluyor beni de deli ediyor. boyle giderse benim tablida 18e cizgiyi ceker dimi?

hepsi oturacak merak etme senin üzerine bir ceket atılması yetiyor kuzum

canımm ben de buradaydım da ben girince kimse olmadığı için bana normal geldi
tokyo saatlerine göre yaşasam daha çok denk geleceğiz :90:

Hakkaten bir bakıyorum yoksun bir bakıyorum yazmışsın hatta çıkmışsın sana yetişemiyoruz şekerim

canım hadi seni göreyim yelizi de gaza getir oda hemen test yapsın ya..
bizi fıtık edecek bu hamiş

Ya benim böyle ateşim olacak ben kana gitmiştim kana hamiş karnımı severdim çoktan yeliz pek soğukkanlı canım etkilenmiyor

yalniz bu testlerde hep ben gaz veriyorum. ekinciye,sana, simdi yelize ,)) siz de yardim edin acik ama.

yeluz bebisim. gun asiri iliski yerine gun asiri gebelik testi yapmaya basliyorsun artikin) taki pozitifi gorene kadar. hi hi.

%100 katılıyorum insan o tabloyu çerçeve yapar duvarına asar Ha buarada geçen ay benim için dua etmişsin gözümden kaçmadı allah razı olsun ateş yükselmese de buna da çok şükür artık

hakketen ya yazık sana, rapunzel gibi uzun saçlımı olacak ne :44: normalde artık azalması lazım bilemedin en fazla iki hafta içinde geçmesi gerekiyor acaba senin reflünmü var ??

Yok canım çok şükür ama bende bilemiyom neden uzun sürdü.öncekinde 6. Haftada basladı 14 te bitmisti.simdi 8. Haftada başladığı için 16 damı bitecek acaba:44:

canım iyi akşamlar ya soru sormuşsun bağlantım kopmuştu geçen hafta o günden sonrada giremedim... oğlum 27 mayısta 3 yaşını dolduracak inş.

hakkını helal et uzun ara vermek zorunda kalmıştım soruna şimdi cevap vereyim benim oğlum 27 mayısta 3 yaşını dolduracak inş. :)

kız maşallah sana pek hızlısın benim oğlan 3.5 oldu ama 2.5 yaşından beri deniyorum beceremedik valla şimdi ki aklım olsa 40 günlükken başlardım çalışmalara hemen olacak sandım :26:

yok canim. bir karisiklik oldu sanirim. ben ocakta gebeligimi ogrenince sana ve birine daha "allahim atesle su hatunlari" demistim. ertesi gun yukselnisti atesleriniz. dun de kim dua etti hatirlamiyrm yazmussin ben de cevap vereyim demistim cnm.

Canim okudum bende sana cvp yazdim soru sormustum sen gormedin sanirim ama kacinci sYfada hatirlamiyorum
Benim msjlardan bakBilirsin cok yAzmiyorum zaten kolay bulursun

İnsallah canimda perinin ole dedigine bakma sen sislik falan vardi arada soyluyodu. Karninin alt kisminda
Ben sifirim hic bisey yok 23 te cAtladiysam zaten en son iliski 20 de kacirdim demektir

Neysem kismet iste hergun yaptigimizda oldu ama olmayinca olmuyo iste

Kizlar buarada 20 nisan evlilik yildonumum 5. Yilimizi dolduruyoruz insallah
Keske adet gelmesede bizim hediyemizde o olsa
Dua edin ne olur

cnm. toplam kullanici kisminda yoksun.
yoksa test yapmaya mi gittin
bu arada meroo yu dinleme annem. benim dpo11 de ekincininde dpo 10 da cikti idrarda )

Yok canım çok şükür ama bende bilemiyom neden uzun sürdü.öncekinde 6. Haftada basladı 14 te bitmisti.simdi 8. Haftada başladığı için 16 damı bitecek acaba:44:

Aslında bulantının nedene kandaki betahcg hormonu bu haftalarda en yüksek seviyede olması artık inişe geçiyor sıkma canını en fazla 10 gün daha. Çevremde bulantı için öneriler şöyle sabah kesinlikle yataktan hızlı kalkılmayacak ilk önce tuzlu kraker türü şeyler at ağzına tuzlu ekşi şeyler bulantıyı hafifletiyor gerçi pek bişey kalmadı güzel ve rahat 2.trimester döneme geçiyorsun

20sinde ilişki varsa spermler 5 gün yaşıyo desek, bence kaçmamıştır kuzum
Rabbim gönlüne göre versin, dualrımdasın...

Ayy inşallah allah kalbindekini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…