ne çektin be meroom. gebe kalacam da doguracam da... ne çektin)
taam tam olmadi ama idare edin. canim limon iyi gelirdi bana. sen de denesen mi?
Kimler geldii bu topikten kimler geçti,hiçbirisi benim kadar aşermedii lalla lalayy lalaylalayben işi şarkılara bağladım kızlar.ne bu benim çektiğim yaa iki gündür yine resmen durulmuyo bu mide habire bulanıyo bulanmaklada kalmıyo
ne çektin be meroom. gebe kalacam da doguracam da... ne çektin)
taam tam olmadi ama idare edin. canim limon iyi gelirdi bana. sen de denesen mi?
Ben dedim ben ben beeeeeeeen
bisi sorcam. bizim ekşınlar korumali dolayisiyoa bebis olmaz. sadece kurtsj sonrasi yumurtlamam bozuluyor beni de deli ediyor. boyle giderse benim tablida 18e cizgiyi ceker dimi?
Ben dedim ben ben beeeeeeeen
19a çeker bacım...
bisi sorcam. bizim ekşınlar korumali dolayisiyoa bebis olmaz. sadece kurtsj sonrasi yumurtlamam bozuluyor beni de deli ediyor. boyle giderse benim tablida 18e cizgiyi ceker dimi?
canımm ben de buradaydım da ben girince kimse olmadığı için bana normal geldi
tokyo saatlerine göre yaşasam daha çok denk geleceğiz :90:
canım hadi seni göreyim yelizi de gaza getir oda hemen test yapsın ya..
bizi fıtık edecek bu hamiş
yalniz bu testlerde hep ben gaz veriyorum. ekinciye,sana, simdi yelize ,)) siz de yardim edin acik ama.
yeluz bebisim. gun asiri iliski yerine gun asiri gebelik testi yapmaya basliyorsun artikin) taki pozitifi gorene kadar. hi hi.
hakketen ya yazık sana, rapunzel gibi uzun saçlımı olacak ne :44: normalde artık azalması lazım bilemedin en fazla iki hafta içinde geçmesi gerekiyor acaba senin reflünmü var ??
hakkını helal et uzun ara vermek zorunda kalmıştım soruna şimdi cevap vereyim benim oğlum 27 mayısta 3 yaşını dolduracak inş. :)
hepsi oturacak merak etme senin üzerine bir ceket atılması yetiyor kuzum
Hakkaten bir bakıyorum yoksun bir bakıyorum yazmışsın hatta çıkmışsın sana yetişemiyoruz şekerim
Ya benim böyle ateşim olacak ben kana gitmiştim kana hamiş karnımı severdim çoktanyeliz pek soğukkanlı canım etkilenmiyor
%100 katılıyorum insan o tabloyu çerçeve yapar duvarına asarHa buarada geçen ay benim için dua etmişsin gözümden kaçmadı allah razı olsun ateş yükselmese de buna da çok şükür artık
canım seni çook iyi anlayabiliyorum
neyse şu adet gelsin de bu son kabus tablon olsun inşallah
canım dua ediyorum hep, tablon da daha bir güzel bu ay sanki
inşallah o ay bu aydır
bu arada progestan karmaşamı yazmıştım sana onu okudun mu canımm
yaa yeliz pazar günü halayını kaçırmaktan çok korkuyorum, sabah mı yapacaksın testi, alarm kuracağım artık
bensiz halay olmaaaaz
ya bir dakika bir dakika pazar çok geç değil mi kuzuuuuu, şunu cumaya alsak
cnm. bu ay senin atesi cozene madalya verecegim.
canimmmmm. insallah bu ay senin olur. hem.bak bizim perikizi 6. haftada. hala belirtisi yok. sende de olmak zorunda degil:)
sana tummmm kalbimle katiliyrm. yelizzzz catlatma adami.
bu arada diger evi temizlemeye gittim. yani insan bir merak eder dimi nerde bu hatun bugun gorunmedi diye. aaa atar yapasim geldi)
Yok canım çok şükür ama bende bilemiyom neden uzun sürdü.öncekinde 6. Haftada basladı 14 te bitmisti.simdi 8. Haftada başladığı için 16 damı bitecek acaba:44:
Canim okudum bende sana cvp yazdim soru sormustum sen gormedin sanirim ama kacinci sYfada hatirlamiyorum
Benim msjlardan bakBilirsin cok yAzmiyorum zaten kolay bulursun
İnsallah canimda perinin ole dedigine bakma sen sislik falan vardi arada soyluyodu. Karninin alt kisminda
Ben sifirim hic bisey yok 23 te cAtladiysam zaten en son iliski 20 de kacirdim demektir
Neysem kismet iste hergun yaptigimizda oldu ama olmayinca olmuyo iste
Kizlar buarada 20 nisan evlilik yildonumum 5. Yilimizi dolduruyoruz insallah
Keske adet gelmesede bizim hediyemizde o olsa
Dua edin ne olur
Canim okudum bende sana cvp yazdim soru sormustum sen gormedin sanirim ama kacinci sYfada hatirlamiyorum
Benim msjlardan bakBilirsin cok yAzmiyorum zaten kolay bulursun
İnsallah canimda perinin ole dedigine bakma sen sislik falan vardi arada soyluyodu. Karninin alt kisminda
Ben sifirim hic bisey yok 23 te cAtladiysam zaten en son iliski 20 de kacirdim demektir
Neysem kismet iste hergun yaptigimizda oldu ama olmayinca olmuyo iste
Kizlar buarada 20 nisan evlilik yildonumum 5. Yilimizi dolduruyoruz insallah
Keske adet gelmesede bizim hediyemizde o olsa
Dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?