dry222 canım 10:30 da ölçtüğün ateşini hiç dikkate bile alma
çünkü sağlıklı bir sonuç alabilmek için en uygun sabah 6-8 arası
ateşinde hiç bir değişmeme olması muhtemelen yumurtlama olmadığı zamanlar oluyor
mesela benim şuan öyle :93:
sana yazmıştım ya geçen ay canım sen arginmax önermiştim bende başka solgar marka vitamin içiyodum onun içinde hayıt var ya bu ay hap bitecek bidahaki ay hayıt kapsülüne başlıycam evde stokladım hepsinibide bu ay 3.gün 12.5 mm di yumurtam o yüzden belki çatlayabilir aşılamanın etkisi 1-2 ay sürermiş doktorum öyle dedi
canım uzayan akıntıyı belirttiysen tamam bazı kişlerde o akıntı yumurtlama günü bazılarında ise bir kaç gün öncesinde gelebiliyor
canım akmaması için poponun altına yastık koy
kız biliyorsun demi süpermencikleri hepsi ileri hızlı olmuyor
bazıları yavaş haeketli oluyor bence o yavaşlarada şans vermek gerek
ayrıca spermler 2 saate kadar hala hareketli oluyorlar
ben oğluma biliyorsun ilk ay hamile kalmıştım
o zaman biz gün aşırı birlikte olmuştuk ve ben sabaha kadar yatmıştım yavrucuklarla
yat bişey olmaz kalma hemen
ronya sana bişey sorucam bize ovülasyon testi oluyormu pkolularda güvenilirmi sen biliyomusun
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,cimcimes53+,dry222,tben+,Ronya,umutluyum1,nevra000,nuray0606+,
galiba topic olarak buraya taşındık doktora yapıyoruz
galiba ben buraya ilk kez geldim canım merak ettim burdayız deyince sen bi bakam ne var ne yok dedim
kızım kışın sabah banyo uzun saç olmaz ama bir saat yatıryoum 20 dk gider yavaşlarda 1 saatte gitsin
cmt siye denk gelirse yatarım ancaakıyo akan dışarı ama giden gider kalan sağlar bizim olsun
pazar geldi bende akıntı pazara işaretledim bide bişey daha sordum bi gün sonra sprmler geri gelmez dimi :26::26::26:
nuraycım topicde anlatırım sana evet buraya sık sık geliriz ateş ölçmey yöntemi ama bu ay bütün kızlar buradyız canımm:82::82:
canım pko olanlarda en güvenilir yöntem ateş ölçme
zaten pko olan kişilerde LH hormonu çok yüksek ve testlerde malesef hep yanlış pozitif çıkıyor
boşa test alma canım ateşini ölç yeter
nuraycım topicde anlatırım sana evet buraya sık sık geliriz ateş ölçmey yöntemi ama bu ay bütün kızlar buradyız canımm:82::82:
güldürdün beni cadıı
pardon canişkom seni kendimle karıştırdım
tabi bende erkek gibi saçlarhemen işim bitiyor
kız akarsa aksın
bende bazen akıyor bazen hiç akmıyor
anladım tamam canım bi ara kullanmıştım adet günümde bile çift çizgi ama silik çıkmıştıniye olduğunu anlamamıştım ii ozman boşuna ona para vermiyim ben vitaminlere ve ateşe devam edeyim teşekkür ederim cevapların için bıkmadan cevaplıyosun
karıştırma beni kimseyle
benim uzun rapunzel
aman eğleniyoz işte ne var olursa olur olmazsa kendi bilir :76::76::76::76::76::76:
ayyy evettt yaaaa olmasa olmasınnn
keyfimiz yerinde olsunn sağlığımıza bişey olmasınn demi canişkomm
canım ben aylarca o testlerden yaptımm dünyanın parasını verdim
hatta bir markayı nerdeyse mahkemeye vercektim hem pozitif çıkıyor bozuk diye
ama sorun bendeymişş
tabloda bilemediğim bişiler var.DPO ne demek bide turuncu renkler var ya 17-18-19-20 de bu ne demek.şey mi acaba yumurtlamadan sonra ki günler mi demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?