Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar neler oldu neler?
Insanoglu iste yarin ne olucagimiz belli olmadan yasiyoruz.
Bi haber geldi ist.da alimlar varmis.esim memur biliyosunuz.
Mulakata girmesi gerekiyomus.apar topar bavullari topladik geldik ist.a
Annemler cok sevindi onlara yakin olucam diye.daha burdayiz mulakata kadar.
Olursa cok cok guzel olucak kizlar.dua edin ins.
Burda cok yogunum.akrabalar ziyarete geliyo beni gormek icin.kac gundur aklimdasiniz anca bugun firsat oldu yazmak.
Bebis calismalarinada devam ediyoruz :)
Biraz arka planda olsada suan o konu yinede malum gunleri kacirmiyorum
Burda dr.a gittim muhtesem yumurtalarin var dedi.nasil pozitif konustu anlatamam :)
Cok motive etti beni.Cat ignesi verd.annem dua ede ede vurdu :)
Ins annemin elide ugurlu gelir.
yeni eve yeni bebis gelir insaallah.
ah ah konusulucak cok sey varda sonra ins :)
Cutemm ben seni dogurmussundur diye dusunuyodum hala aktifsin masallah
Kolayca dogumunu yap saglikla ruzgari kucagina al.
Herkes iyidir ins kizlar.sizleri coook ozledim..

ALLAH herşeyi gönlünme göre versin inş bacım hadi inşş annenin eli ugurlu gelirde gelir bebişin inş bacım

cuteherat merhaba canım sana bir sorum olacaktı prulotan depot iğneler pıhtılaşmayı artıyormu

yerim o rüzgar efendinin keyfini hm ben şimdi ozaman adetim yine ayın 9 da deişmedi deilmi bacım
hmm lekelenmede olmaya biliyo ohhh bnde diyodum olsaydı lekem gelirdi
cnm..ff e gir. takvimine bak. oradaki pembe kutucuga aldigi tarih var ya, o gun senin adet gunun demek cnm.

super haberlerle gelmissin cnm masallah. hakkinizda hayirlisi olsun.
ben daha dogurmadim cnm. bakalim oglan ne zaman isterse normal dogumu bekliyrz cunku )

cuteherat merhaba canım sana bir sorum olacaktı prulotan depot iğneler pıhtılaşmayı artıyormu
hicbir fikrim yok cnm. ama oyle olsa dr bana sabah aksam kullandirtmazdi sanirim.

baktım bacım 6-7 diyo :18:çokk az kalmış :18:bu gün de düştü ateşim :18: ALLAHIM hayr etsin inş

denemedigim ya da kullanmadigim hicbirseyi tavsiye etmem. heleki gebeyse..hatta ben bunu yapiyrm ama sen de dr.una danis kullan derim. burdaki gebeler de mayis topigindeki ekip de hep ihlamur kullandi.
ama adacayi dersen, evet gebelikte kesin kullanilmaz. cunku kaslari o gevsetir.
papatya cayi icilmez, cunku o da kaslari gevsetir.
maydonoz, nane fazla tuketilmez. cunku onlarda kaslari gevsetir.

kuzum o leke herkeste olmaz hatta her hamileliktede olmaz.. ama biliyormusun ben ne zaman hamile kalsam bacagım çekerdi.. kramp gibi kasılır kalırdım.. üstüne basınca atardı bacagım.. bir iki gün sürüyor ama illaki oluyordu.. ayyyyyyyyy heyecan yaptım senin yerine hadi inşallahhhhhhhhhhhhh

bacım benim kine kramp girmiyoda 2 gündür sag bacagımın özellkle diz kapagım çok agrıyo yörüsem diyecegim ki çok yürüdüm öyle bişide yok ayyyyyyyyy denizimm kıııı :18::18::18: ALLAHIM duysun inşş inşşşşşşşşşşşşşşşş6-7 günüm kaldı adetimee ne olur dua et ne olur hamilesin bnde katılıyım aranıza

CANIM BENİM İNŞALLAH HERŞEY YOLUNA girer haber ver bize dualarımız seninle
sosyalim canım çok sevindim eee bebeşin ne kadar olmuş kaç cm resim falan yok mu kuzum
Kızlar herkese günaydın, bugün işler çok, gelemem bir daha, kendinize iyi bakın
Yarın ve cuma da evdeyim, telden bakarım size
günaydın canım cumaya izin mi yaptın süper
nesdem paylaştığın için sağol Rabbim esirgesin ya bide daha çocuklar offfffffffffff
çok haklısınız kuzum ya
Günaydın kızlar eşim izinli bu hafta çok giremem öpüyorum hepinizi. benim göğüsler çok fen tutu bu sefer sanırım
günaydın canım
nesdemim yazını okudum çok haklısın canım.. istismarın kızı erkegide yok ayrıca.. Allahım kötülerle karşılaştırmasın...
günaydın
s.a canlar günaydın gününz aydın dualarımız kabul olsun inşş nasılsınız
günaydın

herşey gönlünüzce olsun bebeğiniz gelsin inşallahhhhh

biraz daha iyi olmana cok sevindim canim.

Son düzenleyen: Moderatör:

ohh çok şükür iyi olmana sevindim bacım

Günaydın kızlar eşim izinli bu hafta çok giremem öpüyorum hepinizi. benim göğüsler çok fen tutu bu sefer sanırım

ohh keyif yapın bol bol hadi bakalım inşşş güzel haberler alırızz canım :)

hafanur canım çok güzel haberler bunlar çok sevindimm hayırlısı olsun annen de uğur getirsin tatlımm :)

hayırlıysa olsun işiniz canim.
guzel güzel haberler verdin o yumoslar can olsun bebiş olsun inşalllaahhh.

cutemim sence bende bu ay umut varmı :26:
bilemiyrm cnm. bekleyelim az daha.

SAĞOL BİTANEM SEN NASILSIN nasıl hissediyorsun Rüzgar nasıl

canım çok sağol inşallah gelmiştir bebeğin

saol cnm. bogaz agrisini atlatmaya calisiyrm.
ruzgar iyi sanirim. yerini sevdi cikmiyr ) eeee cocuga 8,5 ay boyunca dogurmak istemiyrm dersen, o da simdi cikmak istemiyrm der dimi )

ahh ahh aminnnnnnnnnnnnn inş balım inşş
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ruzgar iyi sanirim. yerini sevdi cikmiyr ) eeee cocuga 8,5 ay boyunca dogurmak istemiyrm dersen, o da simdi cikmak istemiyrm der dimi )

ay canım biran önce geçer inşallah son zamanlarda zor olur. eee sıra Rüzgar Beyin keyfinde bende hemen büyüsede doğsa diyom benimki hıza gelip erkenden gelmek istemesin

dün yazdım görmedin kuzum. nedir son durumlar. güzel haberlerini bekliyorum
görmedim balım k. bakma beklemedeyim 6-7 adet günüm nasip hayrlısı ne ise o olsun sen nasılsın balım bebiş MAŞALLAH büyümüş 23 haftalık olmuş ALLAH sana bagışlasın inş duanı bekliyorum balım

bekliyelim bakalım :18::18::18: bacım inş bu ay olur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…