inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ay canım biran önce geçer inşallah son zamanlarda zor olur. eee sıra Rüzgar Beyin keyfinde bende hemen büyüsede doğsa diyom benimki hıza gelip erkenden gelmek istemesin
görmedim balım k. bakmabeklemedeyim 6-7 adet günüm nasip hayrlısı ne ise o olsun sen nasılsın balım bebiş MAŞALLAH büyümüş 23 haftalık olmuş ALLAH sana bagışlasın inş duanı bekliyorum balım
bekliyelim bakalım :18::18::18: bacım inş bu ay olur yaa
)
simdilik deme.cocuga oyle. beklesin azcik. son trimestere gir. ondan sonra gel artik de
amin cnm.
kalsın tabi az büyüsün gelişimi tamamlasın sonra gelsin
cutem ben daha hiç hissetmedim ya grip öksürük yavrum yoruldu halsiz mi kaldı içerde neyse ya
pazartesi randevumuz var bakalım herşey yolundamı
bacım benim kine kramp girmiyoda 2 gündür sag bacagımın özellkle diz kapagım çok agrıyo yörüsem diyecegim ki çok yürüdüm öyle bişide yok ayyyyyyyyy denizimm kıııı :18::18::18: ALLAHIM duysun inşş inşşşşşşşşşşşşşşşş6-7 günüm kaldı adetimee ne olur dua et ne olur hamilesin bnde katılıyım aranıza
görmedim balım k. bakmabeklemedeyim 6-7 adet günüm nasip hayrlısı ne ise o olsun sen nasılsın balım bebiş MAŞALLAH büyümüş 23 haftalık olmuş ALLAH sana bagışlasın inş duanı bekliyorum balım
bekliyelim bakalım :18::18::18: bacım inş bu ay olur yaa
denemedigim ya da kullanmadigim hicbirseyi tavsiye etmem. heleki gebeyse..hatta ben bunu yapiyrm ama sen de dr.una danis kullan derim. burdaki gebeler de mayis topigindeki ekip de hep ihlamur kullandi.
ama adacayi dersen, evet gebelikte kesin kullanilmaz. cunku kaslari o gevsetir.
papatya cayi icilmez, cunku o da kaslari gevsetir.
maydonoz, nane fazla tuketilmez. cunku onlarda kaslari gevsetir.
Sagol canim.ins ugurlu gelicek bende inaniyorum :)ALLAH herşeyi gönlünme göre versin inş bacımhadi inşş annenin eli ugurlu gelirde gelir bebişin inş bacım
Amin canim benim.ins bi avazda cikarirsin bebisi.ruzgar icin icinde bulundugu her an cok faydali.bu anlarin tadini iyi cikar.kolaycada dogur insaallah.cnm..ff e gir. takvimine bak. oradaki pembe kutucuga aldigi tarih var ya, o gun senin adet gunun demek cnm.
super haberlerle gelmissin cnm masallah. hakkinizda hayirlisi olsun.
ben daha dogurmadim cnm. bakalim oglan ne zaman isterse normal dogumu bekliyrz cunku)
hicbir fikrim yok cnm. ama oyle olsa dr bana sabah aksam kullandirtmazdi sanirim.
Amin canim tum isteyenlerinde olsun ins.CANIM BENİM İNŞALLAH HERŞEY YOLUNA girer haber ver bize dualarımız seninle
sosyalim canım çok sevindim eee bebeşin ne kadar olmuş kaç cm resim falan yok mu kuzum
günaydın canım cumaya izin mi yaptın süper
nesdem paylaştığın için sağol Rabbim esirgesin ya bide daha çocuklar offfffffffffff
çok haklısınız kuzum ya
günaydın canım
günaydın
günaydın
herşey gönlünüzce olsun bebeğiniz gelsin inşallahhhhh
ohh keyif yapın bol bol hadi bakalım inşşş güzel haberler alırızz canım :)
hafanur canım çok güzel haberler bunlar çok sevindimm hayırlısı olsun annen de uğur getirsin tatlımm :)
hayırlıysa olsun işiniz canim.
guzel güzel haberler verdin o yumoslar can olsun bebiş olsun inşalllaahhh.
nst ye girdin mi cnm tekrar? yoksa tarifine gore mi dedi yalanci sanci diye?S.a. bacilarimmmm
Nasilsiniz bakalimmm ???
35 + 5 olduk ama surekli kasilmalarim baslamis bulunmakta...
Yalanci dogum agrilarim baslamis bulunmakta siddetli agrilarda eslik ederse hemen gel dedi doktorum
Sagol canim.ins ugurlu gelicek bende inaniyorum :)
Amin canim benim.ins bi avazda cikarirsin bebisi.ruzgar icin icinde bulundugu her an cok faydali.bu anlarin tadini iyi cikar.kolaycada dogur insaallah.
Amin canim tum isteyenlerinde olsun ins.
Ay insaallah canim yaa.
S.a. bacilarimmmm
Nasilsiniz bakalimmm ???
Yalanci dogum agrilarim baslamis bulunmakta siddetli agrilarda eslik ederse hemen gel dedi doktorum
Yok ablam iki gun once girdigimde 0 daydi hep ama kramplarim yeni basladi....nst ye girdin mi cnm tekrar? yoksa tarifine gore mi dedi yalanci sanci diye?
benimde sanirim 34 tem beri var. bak 37+2 yi gordum sukur. daha gelmez seninki de merak etme.
amin cnm.
Allah (c.c.) razi olsun ablam ins. Zamaninda gelir bebislerimizcanım benim dikkat et korkma hiç olur böyle şeyler vaktini zamanını rabbim biliyor rabbim korur bebişinide senide
Yok ablam iki gun once girdigimde 0 daydi hep ama kramplarim yeni basladi....
Aksam 20 ye yakin kramp girdi durdu agrim yok dedim doktora....
Oda iste biz onlara agri diyoruz dedi ama siddetlenirse gel su an gayet normal kramplarin girmesi dedi....
Aman ablam acelem yok zaten cantasini hazirladim diyede hemen gelmesin sipa
Allah (c.c.) razi olsun ablam ins. Zamaninda gelir bebislerimiz
Diken uzerindeyim resmen :18:
Cute ablam sen nasilsindir simdi Allah (c.c.) bilir
amin inşş bacım meryem suresini yarıyı gectim ALLAHIM inş kabul eder yerr gök dua üstüneinşalllaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh canım benim inşallllaaaaaaaaaaaahhhh Rabbim bizim bebeklerimizi dualarla nasip etti seninkinide nasip eder inşallah tez vakitte amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amin canım benim. darısı sana ve isteyen herkese inşallah.
hep aklımdasın,dualarımdasın. güzel haberler ver bana bu ay hadi bakalım
hadi hayrlısı gelecek bacım sana bi kız verecek RABBİM inşkızlarr buda bu ayki tablom,henüz yum falan yok ama bi gösteriyim dedim,sizce yakın olabilirmi,çalışma bu akşamda olsunmu http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
MAŞALLAH ALLAH dogum kolaylıgı versin bacılar bütün hamilelere inşş yar edenim yardımcınız olsun inşS.a. bacilarimmmm
Nasilsiniz bakalimmm ???
oyyy ALLAH razı olsun bacım inşşş inşş cansınız vla canSagol canim.ins ugurlu gelicek bende inaniyorum :)
Amin canim benim.ins bi avazda cikarirsin bebisi.ruzgar icin icinde bulundugu her an cok faydali.bu anlarin tadini iyi cikar.kolaycada dogur insaallah.
Amin canim tum isteyenlerinde olsun ins.
Ay insaallah canim yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?