Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yorgunum dostlarım yorgunum yorgunnnn
Aklım sizde, ufacık bir boşluk olunca bakıyorum

RABBİM emegini boş çıkartmaz bu ay inş geli verir bebişin inş bacım zor dönemlerrden heciyoruz bu sabrımızın sonu inş bebk olur RABBİM kucagımızı göbegimizi elimizi boş cevirmez inş
oyyy kıyamam bacıma kolay gelsin bacım

insallah gelir beebgin.
ignenin vucutta nasil bir etki yaptigini bilemiyrm. ama igneden sonra 13-14. gunlerde test yaparsan iyi olur. daha onca yapma yalanci pozitif cikabilir cunku. sen zaten hep gec yumurtluyrdun. eger iki - uc gun daha atesin yukselerek giderse dun catladigini soyleyebiliriz.

birnde ff de igne yaptigin gune meds kismindan hcg yi isaretle cnm.

günaydın canım ayy 3 gunun kaldı hadi bakalım gelsin güzel haber...

dün takılmıştı canım .
sağol canım inşallah gelir
sağol canım inşallah,sende kiloyu düşünme canım ne yapalım bazı gebeler çok alıyor:) misal ben
ayyy canım iki haberin sonuda güzle olur inşallah, daha sabah sosyalle hifa nerelerde dedim ikinizde mesaj yazmışsınız içime doğuyor benim anladım bunu ne zaman aklıma biri gelse o gün mesaj yazıyor, inşallah bu ay hamile kalırsın eşinin işide olur istediğiniz gibi
ohh keyif yapın bol bol hadi bakalım inşşş güzel haberler alırızz canım :)

hafanur canım çok güzel haberler bunlar çok sevindimm hayırlısı olsun annen de uğur getirsin tatlımm :)
ne keyfi canım ah ah çok sinirliyim
S.a. bacilarimmmm
Nasilsiniz bakalimmm ???
35 + 5 olduk ama surekli kasilmalarim baslamis bulunmakta...
Yalanci dogum agrilarim baslamis bulunmakta siddetli agrilarda eslik ederse hemen gel dedi doktorum
ayyyy başladı mı sancın hadi hayırlısı canım daha yeni ya epey sürer böyle hemen doğurmazsın
Canım emeklerin boşa çıkmasın inşallah karşılığını alırsın

Allak kolaylık versin canım

ayyy yorgun ve sinirliyim beyimiz izni kendi keyfine almış çıktı dışarı hala gelecek güya alışveriş yapacaktık bende o sinirle ütüye giriştim 3 saat sürdü çok birikmişti onu da sinirle biriktirmiştim olan bana oldu yazıyım neler ütülediğimi acıyın bana 17 gömlek ikisi kuzumun gerisi benim gıcığın 4 pantolon, bir mont, bir etek, 4 eşarp, iki havlu, iki çarşaf, iki masa örtüsü ayaklarım uyuştu, birde tül var ütüledim astım, kim için yaptımsa

canım benim senin de doğuma az kalmış Rabb'im bi avazda bebeğine kavuştursun seni inşallah :)
meds de hcg yi işaretledim canım :)

Merice canım benim Rabbim lütfedip bebeğini sana bağışlasın inşallah duamdasın

Nesdem canım şok oldum yazdığını okuyunca, çok korkuyorum çok oğluma anlatıyorum ama nasıl koruycaz biz yavrularımızı iyi dokunma kötü dokunmayı nasıl öğreticem ben yavruma?

Rosechina keseni görmüşsün darısı pıtpıta inşallah canım

Kızlar ben testi ne zaman yapsam en erken bugün ateşim düştü ama nedensen hiç üzülmedim hamile olduğum hissi var içimde yanılabilirim tabi ki:)) ne bileyim öyle işte:) 6. gün yaptığım testi atmamıştım bakıyım bir dedim ikinci çizgi çıkmış hafif:44:

http://www.fertilityfriend.com/home/485115

azcik dinlem sekerparem

Sağolun canlarım dinlendim biraz, şimdi yine koyuliyim işlerime, görüşürüzzz

enee, test varsa bi daha yapsana bugün, 9. gündesin nasılsa

aboow ne ettin bacim sen oyle nefret ediyorum ütü yapmaktan hele de yazin ortasında...

ne diyorsun canim ayy bir de sakin sakin söylüyorsun yap bi test daha nede olsa bol bol var.:)
ins bebişin seninledir. ovitrelle ben de vuruldum ama para vermedim dr um rapor cikardi yoksa pahalı bi iğne 80 lira.senin dr un da çıkarabilirdi.

allah kolaylık versin canım.

kızzzllar hamileyim yaptım şimdi hemen çıktı çizgi inanamıyorum

Şoktayım hemen belirdi koyulaşıyor git gide

bende artık sevmiyorum çünkü eşim hep takım giyiyor fenalık geldi yaptım canım test pozitif
Allahhhhhhh...
ben dedim. ben dogurmadan gebesin dedim. bu ay oldu dedim...

Cutem dedin dedin ayyyyyy kendi kendime gülüyorum şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…