Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızzzllar hamileyim yaptım şimdi hemen çıktı çizgi inanamıyorum

ayy tuylerim diken diken oldu heyecanlandim
cok sevindim masallah hemen de cikmis.
sağlıcakla gelsin canım.

ayy topiğe birsey sormak için girdim senin hamis haberini görünce ama neyse unuttum sonra yazarim

Bunlarda senin için canım önce Allah'ın izniyle sonra senin çalışma planınla oldu

))
canim benim. ama hemem kana gitme. az bekle. her sabah test yapar eklersin bize. nasil.olsa test cok sen de

pozitif canim )
bu testi yapanlar super yapmis vallahi. hic yanilttigini gormedim.
hadi Allahtan hayirlisi.
daha dun demistim sanirim bence bu ay tuttu ama bekleyelim diye.

Evet canım süper yapmışlar sağolun sayenizde keşfettim testi cutem iyice koyulaştı fotodakinden daha koyu doktora hemen gitmiycem 6. haftayı bekliycem ne dersin? Ayyy bugün oğlumu sağlık ocağına götürecektim kontrole gitmişken kan veriyim diyordum keşke gitsemişim yarın tatil, kv gile çaktırmadan gitmem lazım söylemiycem malum

iyiki yaptin tum utuleri. artik bu kadar cok yapamazsin.
ee haftasonu da dogum gunu diye yipratma kendini bakm dikkat et.kuzuuck gelmis

canım benim senin de doğuma az kalmış Rabb'im bi avazda bebeğine kavuştursun seni inşallah :)
meds de hcg yi işaretledim canım :)

amin cnm. insallah.

öyle mi?
dr yazabiliyor mu?
dr um bana bundan söz etmedi canım, devlet her ikisini de ödemiyor dedi.
özel hastane oldugu için mi acaba?

ayy tuylerim diken diken oldu heyecanlandim
cok sevindim masallah hemen de cikmis.
sağlıcakla gelsin canım.

ayy topiğe birsey sormak için girdim senin hamis haberini görünce ama neyse unuttum sonra yazarim
Canım benim çok sağol ,Rabbim tez vakitte bu aya ya da önümüzdeki aya sana da sağlıklı bebek nasip etsin canım inşallah hemen hemen
))
canim benim. ama hemem kana gitme. az bekle. her sabah test yapar eklersin bize. nasil.olsa test cok sen de

Tamam canım her sabah yapıyım yani o kadar testi napıcam kıyamıyordum eşim almaz bir daha diye bolca yapıyım, o zaman on gün geçsin adetim öyle veriyim kanı

hic soyleme cnm. cuma gidersin oglunu bahane edip..sonuca gore de kadin dogumcuya. ikinci de olanlari soylersin. belki onlem.amacli birseyler onerir sana. ayyy cok sevindim ) bak 30 nisan sana tuttu demekki 3 mayis da benim )

iyiki yaptin tum utuleri. artik bu kadar cok yapamazsin.
ee haftasonu da dogum gunu diye yipratma kendini bakm dikkat et.kuzuuck gelmis

amin cnm. insallah.

evet iyi ki yapmışım:) doğum gününü az daha erteleyebiliriz sabah eşimle öyle konuşmuştuk günler torbaya girmediya

hic soyleme cnm. cuma gidersin oglunu bahane edip..sonuca gore de kadin dogumcuya. ikinci de olanlari soylersin. belki onlem.amacli birseyler onerir sana. ayyy cok sevindim ) bak 30 nisan sana tuttu demekki 3 mayis da benim )

ay cutem kafam karıştı cuma vereyim mi kanı? Doktora 6. haftada giderim diyorum erken mi gideyim? Ya da doktoruma telde söylesem olur mu? Çok sordum ama canım git gel yapmak istemiyorum, evet 3 mayıs senin artık:)))

Son düzenleme:
evet iyi ki yapmışım:) doğum gününü az daha erteleyebiliriz sabah eşimle öyle konuşmuştuk günler torbaya girmediya

olmadi iptal edin cnm. nasil olsa cekirdek aile kutladiniz. ya da alin bi pasta gelsin ufak capli uflesin akilli bidik bitsin.
bu da kiz olsun )

Bunlarda senin için canım önce Allah'ın izniyle sonra senin çalışma planınla oldu

ay canımmmm nasıl sevindim anlatamam :) sağlıkla sıhhatle insallahh:)
oh oh yeğen sayısı coğalıyor darısı basımıza inşallah :)
bende istiom o çalışma planından :))

ay cutem kafam karıştı cuma vereyim mi kanı? Doktora 6. haftada giderim diyorum erken mi gideyim? Ya da doktoruma telde söylesem olur mu? Çok sordum ama canım git gel yapmak istemiyorum, evet 3 mayıs senin artık:)))

simdik.
ben dpo9 da ogrendim ama dpo14de kan verdim. o zamana kadar oglunu bekletme sansin varsa beklet. o gun sen de kan ver. sonra dr.unu ara sonucu soyle. belki bisi tavsiye eder. buarada hemen folik aside basla seker )

kızzzllar hamileyim yaptım şimdi hemen çıktı çizgi inanamıyorum

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
anam sabah tablona baktım dedim bu kızda bi iş var.
valla çok sevindim tatlım. allah kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnn

olmadi iptal edin cnm. nasil olsa cekirdek aile kutladiniz. ya da alin bi pasta gelsin ufak capli uflesin akilli bidik bitsin.
bu da kiz olsun )
Canım haklısın hiç yapmak istemiyorum ama benim bıdık istiyor teyzesi o da gelecek mi bu da gelecek mi diye soruyor eşimin akrabalarını çağıracaktım vazgeçtim:) babaanne anne anne teyze hala:) hepsine bir sipariş veririm bende salata çeşiti bol salata yaparım oldu ay hayırlısı olsun canım eşim ikize taktı dediği çıkarsa
ay canımmmm nasıl sevindim anlatamam :) sağlıkla sıhhatle insallahh:)
oh oh yeğen sayısı coğalıyor darısı basımıza inşallah :)
bende istiom o çalışma planından :))

Sağol canım benim Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin inşallah, canım gün aşırı çalıştım tabloma bak görürsün sabah çalıştım birde adaçayı içtim 6 gün eşime de kaju, kabak çekirdeği, ay çekirdeği, fıstık yedirdim her gün

evet canım ertelesen iyi olur sen daha onemlisin nasil olsa yaparsın.
oyyy eflalim nasıl sevinmissindir demi hayal edebiliyorum çünkü ben olsam yere göğe sigmazdim
inş bizede bir gun boyle mutlu olmak nasip olur

simdik.
ben dpo9 da ogrendim ama dpo14de kan verdim. o zamana kadar oglunu bekletme sansin varsa beklet. o gun sen de kan ver. sonra dr.unu ara sonucu soyle. belki bisi tavsiye eder. buarada hemen folik aside basla seker )
tamam canım oğlumun boyuna kilosuna bakacaklar aşıları bitti, en son doktorda baktırdım zaten, hem de şubattaymış kontrol unutmuşum:) dpo 14 ü beklerim ben doktorumu ararım dediğin gibi bir şey kullanmam gerekir mi diye sorarım, sonra da 6. haftada inşallah giderim

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
anam sabah tablona baktım dedim bu kızda bi iş var.
valla çok sevindim tatlım. allah kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnn

sağol canım aminnnnnnn göğüslerim yanıltmıyor beni

ay canım inşalah ya bende bu ay catlatma iğnesi oldum ona göre çalışıyorum kısmet bakalım

meme candır
valla yemek yapıyordum koştum geldim efloş.
son zamanlarda aldığım en güzel haber diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…