Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım ertelesen iyi olur sen daha onemlisin nasil olsa yaparsın.
oyyy eflalim nasıl sevinmissindir demi hayal edebiliyorum çünkü ben olsam yere göğe sigmazdim
inş bizede bir gun boyle mutlu olmak nasip olur

Canım hem de nasıl sevindim gülme tuttu sesim titremeye başladıhemen pc yi açtım yeni kapatmıştım dinlenecektim, kızlara yazmam lazım dedim inşallah sende yaşa canım bu sevinci inşaallah

Kızlar eşime hemen söylüyüm mü ne dersiniz?

Son düzenleme:
ay canım inşalah ya bende bu ay catlatma iğnesi oldum ona göre çalışıyorum kısmet bakalım
İnşaallah tutar canım, dr sana plan vermiş zaten gerisi Rabbime kalmış
meme candır
valla yemek yapıyordum koştum geldim efloş.
son zamanlarda aldığım en güzel haber diyebilirim.

Aynen canım onlar benim sağol canım kolay gelsin

kuzum zaman su gibi aksın geçsin..serklajın seni ve bebeğini korusun.

Kızlar eşim geliyormuş kalkıyorum:) çok sağolun hepiniz, takvimim olmuyor:) 2015 i kabul etmiyor:44: mesaj gönderdim moderatöre:) öpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın

kızzzllar hamileyim yaptım şimdi hemen çıktı çizgi inanamıyorum

Aneeeeyyyyyy kiiiiz ne coookkk sevindiiiiimmmm yaaaaa Rabbim kucagina almayi nasip etsin Insallahhh..ay bu cok guzel haber oldu cnm yaaaa masallahhh...kiz durdur kendini ise vurma yine bak uslu dur..sıkı sıkı tutunsun yavrun sana..Amin Insallahhhh...
yaaaa siritiyorum resmennn Rabbim diger kizlara da en kisa zamanda nasip etsin Insallahhh...

kuzum zaman su gibi aksın geçsin..serklajın seni ve bebeğini korusun.
Sagol nesdosumm...Insallah sana hic biseye ihtiyac kalmaz cnm...

Canım benim sağo aminn bütün kızlara nasip olsun sorma bende sırıtıyorum ağzım kulaklarımda kocaya olan kızgınlığım geçti yok daha ağır iş yapmam

Canım benim sağo aminn bütün kızlara nasip olsun sorma bende sırıtıyorum ağzım kulaklarımda kocaya olan kızgınlığım geçti yok daha ağır iş yapmam

Kuzummm cok sevindim ya gozun aydin :)) ne bereketli bi ay oldu darisi bekleyen herkese insallahh..

Tamam canım eve gidince yapayım dediğini
S.a. bacilarimmmm
Nasilsiniz bakalimmm ???
35 + 5 olduk ama surekli kasilmalarim baslamis bulunmakta...
Yalanci dogum agrilarim baslamis bulunmakta siddetli agrilarda eslik ederse hemen gel dedi doktorum
oy kuzum seninde az kaldı sağlıkla kucağına al Yasinİ
Yorgunum dostlarım yorgunum yorgunnnn
Aklım sizde, ufacık bir boşluk olunca bakıyorum
canım benim sen nerde çalışıyorsun bizim işlerde çok yoğunnnnnnnn

anammmmmmmmmmmmmmmm gözün aydın canım ya eşine söyle başka kimseye deme Rabbim sağlıkla doğumunu nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

Bendeki son gelismeleri ozet geceyim kizlar.isimizi kurduk evimizi tasidik.hersey yolunda.eski eslede gecen hafta yuzyuze karsilastik.cocugu sorunlu veriyordu.kalacagi ortami gormesi acisindan eve davet ettim konustuk yemek sohbet esimde vardi.esim cok mutlu oldu.artik sorunsuz bisekilde cocugunu gorucegi icin ve benim medeni davranisim icin.yaz tatilindede okullar acilana kadar bizimle kalicak.cocugum hala yok ama kendim dogurmusum gibi icim kayniyo okadar akilli bir cocuk ki birbirimizi cok sevdik.gezdik piknige gittik lunaparka gittik alisveris yaptik..bayagi eglendik.tek sorun onun icin hazirladigimiz odasinda kalmadi babasiyla yatti.sorun degil aslinda da malum yum gunlerine denk geldi :)) buayida es gectik sanirim.ama olsun.benim artik yedi yasinda bi kizim var :)) buay cok akintim oldu degerlendirdik gerci spermin ucgun yasadigini goz onune alirsak:)) ve yumurtlamam cok hissettirdi bu sefer kendini.kasiklarimda cok agri oldu.akintimda cok yogun ve seffafti.ama hic dusunmedim buay ondan belki bukadar belirgin hissettim.gecen ay kabus gibiydi.eger sorunlar olmasaydi o eczaneyi yerle bir ederdim insanlarin hayalleriyle oynuyorlar.buayin hamisleri cogaldikca kendim hamile kalmis kadar seviniyorum.benim gibi bekleyen arkadaslarim icinde dua ediyorum.ama hep diyorum duamda kim daha cok hasret cektiyse once ona ver rabbim.biraz uzun yazdim ama olsun :)) rahatladim..cutemm sen hep aklimdasin.yazamiyodum sifremden dolayi ama dogurdumu diye hergun bakiyorum.senin emegin cok.uzun bir sure olmayisinda uzuyo.sen dogurmadan bende hamile kalsaydim super olurdu :)) ama beni beklersen buay ruzgar tunel kazip cikar :)) neyse fazla uzak kalmazsin insallah topikimizden..nesdemm bugun yazdiklarina cok uzuldum.burda bu konuyla ilgili nekadar bilgilerimizi paylasirsak faydali olur diye dusunuyorum.boran yeni yasin hediyesi kizin olur insallah..azap cicegim buay sende sanslilardan olucaksin gibi geliyor.dgrpnr kese konusuna takilma hafta konusunda doktorlar bilimsel hesap yapiyorlar.takilma bebisini dusun.diger butun arkadaslar allahim yar ve yardimciniz olsun.

ben rahatim cnm ama heyecan var tabi. belli olmaz sen mi ben mi onden gideriz )
belim hep agrirdi simdi ek olarak belimden hafif agri girip kasiklarima geciyr. karnimda da ara ara adet gibi sanci oluyr cnm. bakalim bekliyrz iste )
Aynen ablam hiç belli olmaz baarsın benım oğlan birden ataga gecer
ama bende kramplar daha yenı başladı surer sanırım sancıların sıklaşması vs.
Sende ki gibi o kadar fazla bir belirtim yok .....

Başladı valla ablam ama erkenden gelmez inş. yaramaz

Bak buna sevindim işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sağlıcakla al kucagına ablam

Tamam canım eve gidince yapayım dediğini

oy kuzum seninde az kaldı sağlıkla kucağına al Yasinİ
Amin bacım inş. saglıcakla alalım bebişlerimizi
Sen nasılsın bebiş nasıl ???

ohhh masallah. cok guzel haberlerle gelmissin. hic kolay asamalar degil yasadiklarin cnm. insallah bu rahatlamayla gelir bebegin.
benim de en cok 19 gunum var gorunuyr 9ay 10 gun hesabina gore. bakalim kismet artik. dort gozle bekliyrm

bacımmm gözün aydınn RABBİM saglıklı hayrlı evlat nasip eder inşşş RABBİM kucagına almayıda nasip etsin ayy elim ayagım dolandı tey teyy :118::118::118: ne güzel bi haber buuu

pınarım ne güzel anlayışla yaklaşmışsın işin gücün rast gelsin inşş gözlerim doldu cünkü başımda aynısı RABBİM tez vakitte sana öyle güzel hayrlı bi evlat verir inşş spriz olsun

ayy kızlar tabloda yarın ki ateşi bi gireyim dedim koyu cizgi olacakmı diye beceremedim sonrada geri dönemedim anlayan varmı? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…