Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy kızlar tabloda yarın ki ateşi bi gireyim dedim koyu cizgi olacakmı diye beceremedim sonrada geri dönemedim anlayan varmı? :26:

duzelttim guzelim.
senin tabloda guzel bu ay masallah. ama biraz daha bekleyelim.

Insallah saglikla gelsinler...esimi cok seviyorum ve onun icin cok mucadele verdim oda ayni sekilde.kizinin yaninda okadar mutluyduki onun o haline dunyayi verseler degismezdim.cok zor gunleri astik ama eski esiyle oturdugum iki uc saat cok zordu gercekten.kafamda hep oncesi dondu.sonra esime baktim oooo kizimiz kucaginda dunya umrunda degil..attim kafamdan hepsini..hersey yoluna girdi cok sukur.simdi rahat bisekilde bebek fikrine yonelebilirim..senin haberinide alicaz insallah canim..hislerim kuvvetlidir seninde yakin gorunuyor..

ohhh masallah. cok guzel haberlerle gelmissin. hic kolay asamalar degil yasadiklarin cnm. insallah bu rahatlamayla gelir bebegin.
benim de en cok 19 gunum var gorunuyr 9ay 10 gun hesabina gore. bakalim kismet artik. dort gozle bekliyrm

Allah yardimcin olsun az kalmis.sayili gunler gecip gidiyor.on dokuzgunden az olur muhtemelen.yaaaa ne guzel bekleyiss buu rabbim hepimize nasip etsin.

aminn canım hepimize gelecek inşallah

cuteheart canım diyet falan yaptın mı hamilelikte mesela bazıları bulgur çikolata fındık fıstık yemiyorlarmış

duzelttim guzelim.
senin tabloda guzel bu ay masallah. ama biraz daha bekleyelim.
hızır gibi yetiştin yine varya hızır (a.S) sana dogumda elini uzatsın yardımcın olsun inş ayyy cutemim beni aglattın yemin ederim

canım önünde saygıyla egilecek insansın emin ol seni ayakta alkışlıyom eski eskide kalmış artık sen vaqrsın oda kızı evladı emin olki eski eşi aklında degildir aynı durumdayım sadece evladı emin ol bacım yaw napıyonuz kızlar içim kabardı tutamıyom göz yaşlarımı inşş balım inşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar bugün üç aylarin başladığı gün.
yarın da regaib kandili birbirimize bol bol dua edelim ins.
şimdiden kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun.

Eflalimm ne güzel bir günde müjdeni aldin bu gün hürmetine yavrunu sağlıcakla kucağına al inşallah.

Estafurullah canim.o senin gonlunun buyuklugu guzelligi..duygusalligin gebeliktendir bellimi olur..bak buay birsuru hamisimiz var.benim sendende beklentim cok.dgrpnr tam ornek bize.ne kadar zor gunler gecirdi ama rabbim olmazi oldurandir.bigun bizde o mutlulugu tadicaz.ben gecen ay yikildim resmen.ama her serde bir hayir var derler.olsaydi inan kaybederdim uzuntuden.olmadigimi ogrendigim gunun aksami kaynananin ipligini pazara cikardim.ya hamile olsaydm diyorum burda detayina girmek istemiyorumama bebegim benimle kalmazdio yasadiklarim cok agirdi.aglama bekle bakalim buay insallah seninde yuzun gulucek.

Seninde kandilin mubarek olsun.insallah dualarimizi geri cevirmez rabbim.

sitede sorun var gibi. baya agir.

azap canim aglama yahu..amin diyrm duan icin.

melisa. ben hic diyet yapmadim..dedigim gibi, sen insanlarin dedikleriyle kafani bulandirma. doktoruna guven cnmm yoksa cok yorulacaksin.

duham. guzelim. simdiden hayirli kandiller.

veeee bilenler varsa sorayim. yuzum cok kasiniyor benim. dokuntu kizariklik yok ama cildirtti beni sabahtan beri kasinyr. ben ergenlikte bile sivilce cikarmadim. ama suan yuzumde baya sivilce cikti. bilir kisilerden bilgi istiyrm

aminnnnnnnnnnn amin inş balım
seninde kandilin mubarek olsun duan kabul olsun inş balım
bacım adet göremedegin pis kanı atamadıgın için son günler oldugu dan sivilceler cıkıyo

Cnm seninle tanismadiydim sanirim sadece bu yazdiklarindan fikir sahibi oldum tek diyeceğim Kooooocaman bi maşallah muhteşem olgun bi insansin tebrik ediyorum seni
kızzzllar hamileyim yaptım şimdi hemen çıktı çizgi inanamıyorum

Oleeeyyyy kiiiiz sizdemi kardeş aliyonuzzzzz
Hayirli olsun cnm saglikla kucaginafa al ins

aminnnnnnnnnnn amin inş balım

seninde kandilin mubarek olsun duan kabul olsun inş balım

bacım adet göremedegin pis kanı atamadıgın için son günler oldugu dan sivilceler cıkıyo

saol canim.
ergen oldum sivilceler sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…