ayy kızlar tabloda yarın ki ateşi bi gireyim dedim koyu cizgi olacakmı diye beceremedim sonrada geri dönemedim anlayan varmı? :26:
pınarım ne güzel anlayışla yaklaşmışsın işin gücün rast gelsin inşş gözlerim doldu cünkü başımda aynısı RABBİM tez vakitte sana öyle güzel hayrlı bi evlat verir inşş spriz olsun
ohhh masallah. cok guzel haberlerle gelmissin. hic kolay asamalar degil yasadiklarin cnm. insallah bu rahatlamayla gelir bebegin.
benim de en cok 19 gunum var gorunuyr 9ay 10 gun hesabina gore. bakalim kismet artik. dort gozle bekliyrm
hadi hayrlısı gelecek bacım sana bi kız verecek RABBİM inş
MAŞALLAH ALLAH dogum kolaylıgı versin bacılar bütün hamilelere inşş yar edenim yardımcınız olsun inş
oyyy ALLAH razı olsun bacım inşşş inşş cansınız vla can
canım henüz çok erken ama şua için gayet güzel gidiyorkızlar merhaba
bu ay bende ölçüyorum ateşimi aslında çok uzun zaman ölçtüm ara verdim yeniden ölçtüm..vs
benim tabloma da bakarmısınız?
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
canım henüz çok erken ama şua için gayet güzel gidiyor
hızır gibi yetiştin yine varya hızır (a.S) sana dogumda elini uzatsın yardımcın olsun inşduzelttim guzelim.
senin tabloda guzel bu ay masallah. ama biraz daha bekleyelim.
Insallah saglikla gelsinler...esimi cok seviyorum ve onun icin cok mucadele verdim oda ayni sekilde.kizinin yaninda okadar mutluyduki onun o haline dunyayi verseler degismezdim.cok zor gunleri astik ama eski esiyle oturdugum iki uc saat cok zordu gercekten.kafamda hep oncesi dondu.sonra esime baktim oooo kizimiz kucaginda dunya umrunda degil..attim kafamdan hepsini..hersey yoluna girdi cok sukur.simdi rahat bisekilde bebek fikrine yonelebilirim..senin haberinide alicaz insallah canim..hislerim kuvvetlidir seninde yakin gorunuyor..
hızır gibi yetiştin yine varya hızır (a.S) sana dogumda elini uzatsın yardımcın olsun inşayyy cutemim beni aglattın yemin ederim
canım önünde saygıyla egilecek insansın emin ol seni ayakta alkışlıyom eski eskide kalmış artık sen vaqrsın oda kızı evladı emin olki eski eşi aklında degildir aynı durumdayım sadece evladı emin ol bacımyaw napıyonuz kızlar içim kabardı tutamıyom göz yaşlarımı inşş balım inşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar bugün üç aylarin başladığı gün.
yarın da regaib kandili birbirimize bol bol dua edelim ins.
şimdiden kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun.
Eflalimm ne güzel bir günde müjdeni aldin bu gün hürmetine yavrunu sağlıcakla kucağına al inşallah.
Şoktayım hemen belirdi koyulaşıyor git gide
Eki Görüntüle 1094563 Eki Görüntüle 1094566 Eki Görüntüle 1094568
aminnnnnnnnnnn amin inş balımEstafurullah canim.o senin gonlunun buyuklugu guzelligi..duygusalligin gebeliktendir bellimi olur..bak buay birsuru hamisimiz var.benim sendende beklentim cok.dgrpnr tam ornek bize.ne kadar zor gunler gecirdi ama rabbim olmazi oldurandir.bigun bizde o mutlulugu tadicaz.ben gecen ay yikildim resmen.ama her serde bir hayir var derler.olsaydi inan kaybederdim uzuntuden.olmadigimi ogrendigim gunun aksami kaynananin ipligini pazara cikardim.ya hamile olsaydm diyorum burda detayina girmek istemiyorumama bebegim benimle kalmazdio yasadiklarim cok agirdi.aglama bekle bakalim buay insallah seninde yuzun gulucek.
seninde kandilin mubarek olsun duan kabul olsun inş balımkızlar bugün üç aylarin başladığı gün.
yarın da regaib kandili birbirimize bol bol dua edelim ins.
şimdiden kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun.
Eflalimm ne güzel bir günde müjdeni aldin bu gün hürmetine yavrunu sağlıcakla kucağına al inşallah.
bacım adet göremedegin pis kanı atamadıgın için son günler oldugu dan sivilceler cıkıyositede sorun var gibi. baya agir.
azap canim aglama yahu..amin diyrm duan icin.
melisa. ben hic diyet yapmadim..dedigim gibi, sen insanlarin dedikleriyle kafani bulandirma. doktoruna guven cnmm yoksa cok yorulacaksin.
duham. guzelim. simdiden hayirli kandiller.
veeee bilenler varsa sorayim. yuzum cok kasiniyor benim. dokuntu kizariklik yok ama cildirtti beni sabahtan beri kasinyr. ben ergenlikte bile sivilce cikarmadim. ama suan yuzumde baya sivilce cikti. bilir kisilerden bilgi istiyrm
Cnm seninle tanismadiydim sanirim sadece bu yazdiklarindan fikir sahibi oldum tek diyeceğim Kooooocaman bi maşallah muhteşem olgun bi insansin tebrik ediyorum seniBendeki son gelismeleri ozet geceyim kizlar.isimizi kurduk evimizi tasidik.hersey yolunda.eski eslede gecen hafta yuzyuze karsilastik.cocugu sorunlu veriyordu.kalacagi ortami gormesi acisindan eve davet ettim konustuk yemek sohbet esimde vardi.esim cok mutlu oldu.artik sorunsuz bisekilde cocugunu gorucegi icin ve benim medeni davranisim icin.yaz tatilindede okullar acilana kadar bizimle kalicak.cocugum hala yok ama kendim dogurmusum gibi icim kayniyo okadar akilli bir cocuk ki birbirimizi cok sevdik.gezdik piknige gittik lunaparka gittik alisveris yaptik..bayagi eglendik.tek sorun onun icin hazirladigimiz odasinda kalmadi babasiyla yatti.sorun degil aslinda da malum yum gunlerine denk geldi :)) buayida es gectik sanirim.ama olsun.benim artik yedi yasinda bi kizim var :)) buay cok akintim oldu degerlendirdik gerci spermin ucgun yasadigini goz onune alirsak:)) ve yumurtlamam cok hissettirdi bu sefer kendini.kasiklarimda cok agri oldu.akintimda cok yogun ve seffafti.ama hic dusunmedim buay ondan belki bukadar belirgin hissettim.gecen ay kabus gibiydi.eger sorunlar olmasaydi o eczaneyi yerle bir ederdim insanlarin hayalleriyle oynuyorlar.buayin hamisleri cogaldikca kendim hamile kalmis kadar seviniyorum.benim gibi bekleyen arkadaslarim icinde dua ediyorum.ama hep diyorum duamda kim daha cok hasret cektiyse once ona ver rabbim.biraz uzun yazdim ama olsun :)) rahatladim..cutemm sen hep aklimdasin.yazamiyodum sifremden dolayi ama dogurdumu diye hergun bakiyorum.senin emegin cok.uzun bir sure olmayisinda uzuyo.sen dogurmadan bende hamile kalsaydim super olurdu :)) ama beni beklersen buay ruzgar tunel kazip cikar :)) neyse fazla uzak kalmazsin insallah topikimizden..nesdemm bugun yazdiklarina cok uzuldum.burda bu konuyla ilgili nekadar bilgilerimizi paylasirsak faydali olur diye dusunuyorum.boran yeni yasin hediyesi kizin olur insallah..azap cicegim buay sende sanslilardan olucaksin gibi geliyor.dgrpnr kese konusuna takilma hafta konusunda doktorlar bilimsel hesap yapiyorlar.takilma bebisini dusun.diger butun arkadaslar allahim yar ve yardimciniz olsun.
kızzzllar hamileyim yaptım şimdi hemen çıktı çizgi inanamıyorum
aminnnnnnnnnnn amin inş balım
seninde kandilin mubarek olsun duan kabul olsun inş balım
bacım adet göremedegin pis kanı atamadıgın için son günler oldugu dan sivilceler cıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?