- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
gunaydin.
saatten 3 rakamini cikarmak istiyrm ;( bu nedir yahu...gunde 3 saat uyuyarak 3 te uyanmak eziyet.
bogazim cok kotu kizlar. iltihap var sanirim. dolayisiyla ihlamur etki etmiyr. ilacta alamiyrm. yutkunmak eziyet oldu. fikri olan var mi?
sağol canım benim darısı senin başına tez vakitteKuzummm cok sevindim ya gozun aydin :)) ne bereketli bi ay oldu darisi bekleyen herkese insallahh..
sağol canımcanım çok tebrik ediyorum
amin canım sağolayyy canım gozunaydın coook sevindim sıkıntısız güzel bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini kucağına alırsın İnsallah
sağol canım benim söylemiycem:)Tamam canım eve gidince yapayım dediğini
oy kuzum seninde az kaldı sağlıkla kucağına al Yasinİ
canım benim sen nerde çalışıyorsun bizim işlerde çok yoğunnnnnnnn
anammmmmmmmmmmmmmmm gözün aydın canım ya eşine söyle başka kimseye deme Rabbim sağlıkla doğumunu nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
Canım zor günler geçirdin ama hamdolsun güzel sonuçlanmış, çok iyi yapmışsın canım eşinin çocuğu konusunda aynı durum seninde başında olabilirdi tebrik ederimBendeki son gelismeleri ozet geceyim kizlar.isimizi kurduk evimizi tasidik.hersey yolunda.eski eslede gecen hafta yuzyuze karsilastik.cocugu sorunlu veriyordu.kalacagi ortami gormesi acisindan eve davet ettim konustuk yemek sohbet esimde vardi.esim cok mutlu oldu.artik sorunsuz bisekilde cocugunu gorucegi icin ve benim medeni davranisim icin.yaz tatilindede okullar acilana kadar bizimle kalicak.cocugum hala yok ama kendim dogurmusum gibi icim kayniyo okadar akilli bir cocuk ki birbirimizi cok sevdik.gezdik piknige gittik lunaparka gittik alisveris yaptik..bayagi eglendik.tek sorun onun icin hazirladigimiz odasinda kalmadi babasiyla yatti.sorun degil aslinda da malum yum gunlerine denk geldi :)) buayida es gectik sanirim.ama olsun.benim artik yedi yasinda bi kizim var :)) buay cok akintim oldu degerlendirdik gerci spermin ucgun yasadigini goz onune alirsak:)) ve yumurtlamam cok hissettirdi bu sefer kendini.kasiklarimda cok agri oldu.akintimda cok yogun ve seffafti.ama hic dusunmedim buay ondan belki bukadar belirgin hissettim.gecen ay kabus gibiydi.eger sorunlar olmasaydi o eczaneyi yerle bir ederdim insanlarin hayalleriyle oynuyorlar.buayin hamisleri cogaldikca kendim hamile kalmis kadar seviniyorum.benim gibi bekleyen arkadaslarim icinde dua ediyorum.ama hep diyorum duamda kim daha cok hasret cektiyse once ona ver rabbim.biraz uzun yazdim ama olsun :)) rahatladim..cutemm sen hep aklimdasin.yazamiyodum sifremden dolayi ama dogurdumu diye hergun bakiyorum.senin emegin cok.uzun bir sure olmayisinda uzuyo.sen dogurmadan bende hamile kalsaydim super olurdu :)) ama beni beklersen buay ruzgar tunel kazip cikar :)) neyse fazla uzak kalmazsin insallah topikimizden..nesdemm bugun yazdiklarina cok uzuldum.burda bu konuyla ilgili nekadar bilgilerimizi paylasirsak faydali olur diye dusunuyorum.boran yeni yasin hediyesi kizin olur insallah..azap cicegim buay sende sanslilardan olucaksin gibi geliyor.dgrpnr kese konusuna takilma hafta konusunda doktorlar bilimsel hesap yapiyorlar.takilma bebisini dusun.diger butun arkadaslar allahim yar ve yardimciniz olsun.
sağol canım aminAynen ablam hiç belli olmaz baarsın benım oğlan birden ataga gecer
ama bende kramplar daha yenı başladı surer sanırım sancıların sıklaşması vs.
Sende ki gibi o kadar fazla bir belirtim yok .....
Başladı valla ablam ama erkenden gelmez inş. yaramaz
Bak buna sevindim işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sağlıcakla al kucagına ablam
Amin bacım inş. saglıcakla alalım bebişlerimizi
Sen nasılsın bebiş nasıl ???
sağol canım inşallah darısı sanacok sevindim hayırlı olsun oglunuza kardeş geliyormuş ne güzel darısı başıma bende kızıma kardeş istiyorum.
sağol canım sıra sende:)bacımmm gözün aydınn RABBİM saglıklı hayrlı evlat nasip eder inşşş RABBİM kucagına almayıda nasip etsin ayy elim ayagım dolandı tey teyy:118::118::118: ne güzel bi haber buuu
tekrar tebrik ediyorum bu güzel yüreğinin mükafatı bebek olsun canım inşaallahInsallah saglikla gelsinler...esimi cok seviyorum ve onun icin cok mucadele verdim oda ayni sekilde.kizinin yaninda okadar mutluyduki onun o haline dunyayi verseler degismezdim.cok zor gunleri astik ama eski esiyle oturdugum iki uc saat cok zordu gercekten.kafamda hep oncesi dondu.sonra esime baktim oooo kizimiz kucaginda dunya umrunda degil..attim kafamdan hepsini..hersey yoluna girdi cok sukur.simdi rahat bisekilde bebek fikrine yonelebilirim..senin haberinide alicaz insallah canim..hislerim kuvvetlidir seninde yakin gorunuyor..
hoş geldin şimdi yoruma erken bir kaç güne belli olurkızlar merhaba
bu ay bende ölçüyorum ateşimi aslında çok uzun zaman ölçtüm ara verdim yeniden ölçtüm..vs
benim tabloma da bakarmısınız?
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
ilk sayfada var canımbacım ilk sayfada senin tabloyu göremedim merak ettimde bi linkini versene
seninde mübarek olsun canım, duan için aminnkızlar bugün üç aylarin başladığı gün.
yarın da regaib kandili birbirimize bol bol dua edelim ins.
şimdiden kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun.
Eflalimm ne güzel bir günde müjdeni aldin bu gün hürmetine yavrunu sağlıcakla kucağına al inşallah.
Canım bende olmadı hiç, yediğin bir şeyden olabilir çok tatlı yedin mi mesela ya da farklı yağlı bir şey kuruyemiş?sitede sorun var gibi. baya agir.
azap canim aglama yahu..amin diyrm duan icin.
melisa. ben hic diyet yapmadim..dedigim gibi, sen insanlarin dedikleriyle kafani bulandirma. doktoruna guven cnmm yoksa cok yorulacaksin.
duham. guzelim. simdiden hayirli kandiller.
veeee bilenler varsa sorayim. yuzum cok kasiniyor benim. dokuntu kizariklik yok ama cildirtti beni sabahtan beri kasinyr. ben ergenlikte bile sivilce cikarmadim. ama suan yuzumde baya sivilce cikti. bilir kisilerden bilgi istiyrm
sağol canım darısı senin başınaEflal tebriklerrrrr canim
sağol canım aminGözünaydın canımmmm çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallahhhh
evet alıyoruz:)) ama bizim bıdığın öğrenmesine çok varCnm seninle tanismadiydim sanirim sadece bu yazdiklarindan fikir sahibi oldum tek diyeceğim Kooooocaman bi maşallah muhteşem olgun bi insansin tebrik ediyorum seni
Oleeeyyyy kiiiiz sizdemi kardeş aliyonuzzzzz
Hayirli olsun cnm saglikla kucaginafa al ins
alejik bunyem cnm. bunu yaparsam ve alerji olursam hicbir carem.olmaz. yine de saol cnmmCanım çok geçmiş olsun, boğaz iltihabı için bir yöntem var ama yaparmısın bilmem, limonu halka halka kesiyorsun toz şekere batırıyorsun sonra onu tavada yakıyorsun biraz, boğazına ılıkken sarıyorsun, boğaz daki iltihabı dışarı atıyormuş bu, çok kaşındırıyormuş yalnız, böyle kaşıntı gidene kadar tutuyorsun, eşimin babasına yapmışlar çok iltihaplanırmış daha ağrıdığını bilmem diyor eşimede yapmışlar o da aynısını diyor, sivile gibi atıyormuş dışarı
sadece dpo10 daki meshurrrrr yerlesme dususu. bence yarina firlar atesin.Günaydın herkese ateşim düşüyor korkmalıyım belki ama içimde hiç olumsuz bir şey yok, test yaptım sabah biraz daha koyu belkide kimyasaldır her şeye hazırlıklıyım, zaten eşim hevesimi kursağımda bıraktı temkinli yaklaştı ilki gibi olabilir kendini kaptırma hazırlıklı ol her şeye dedi, haklı sanırım ama üzülmüyorum merak etmeyin dediği gibi kaptırmıycam kendimi.
http://www.fertilityfriend.com/home/485115
yok cnm. hersey ayni. hatta istahim azaldi.sağol canım benim darısı senin başına tez vakitte
sağol canım
amin canım sağol
sağol canım benim söylemiycem:)
Canım zor günler geçirdin ama hamdolsun güzel sonuçlanmış, çok iyi yapmışsın canım eşinin çocuğu konusunda aynı durum seninde başında olabilirdi tebrik ederim
sağol canım amin
sağol canım inşallah darısı sana
sağol canım sıra sende:)
tekrar tebrik ediyorum bu güzel yüreğinin mükafatı bebek olsun canım inşaallah
hoş geldin şimdi yoruma erken bir kaç güne belli olur
ilk sayfada var canım
seninde mübarek olsun canım, duan için aminninşallah sende bir an önce bebeğine kavuşursun balım
Canım bende olmadı hiç, yediğin bir şeyden olabilir çok tatlı yedin mi mesela ya da farklı yağlı bir şey kuruyemiş?
sağol canım darısı senin başına
sağol canım amin
evet alıyoruz:)) ama bizim bıdığın öğrenmesine çok var
alejik bunyem cnm. bunu yaparsam ve alerji olursam hicbir carem.olmaz. yine de saol cnmm
sadece dpo10 daki meshurrrrr yerlesme dususu. bence yarina firlar atesin.
kimyasal olsaydi bugun daha silik olurdu cnm test.
yok cnm. hersey ayni. hatta istahim azaldi.
Tamam canım yapma o zaman zaten sivilce gibi dışarı atıyor, o zaman senin hormonlar diyor ki doğum geldi hanım hanımiştahın mı azaldı cutem 3 mayıs diye diye doğuracaksın 3 mayısta ayyyyy çok güzel bir şey özledim doğuırmayı karnın ne alemde indi mi az daha,
vallahi bilemiyrm cnm. bazen diyrm cikmaya hic niyeti yok sanirim.
karnim iniyor. dunde belimden hafif agri girip kasiklarimi agritiyrdu. hafif de adet sancisi gibi vardi. kasilmalarda vardi baya. suan daha iyiyim. bakalim kac mayis. neyseki mayisi gorebildik diye esimle seviniyoruz.
Adet sancısı varsa yakındır canım:) evet mayısı gördünüz, gelecek gelecek diye gününü tamamlıycak rüzgar bu gidişle:)) kontörlün cumartesi değil mi?
gunaydin.
saatten 3 rakamini cikarmak istiyrm ;( bu nedir yahu...gunde 3 saat uyuyarak 3 te uyanmak eziyet.
bogazim cok kotu kizlar. iltihap var sanirim. dolayisiyla ihlamur etki etmiyr. ilacta alamiyrm. yutkunmak eziyet oldu. fikri olan var mi?
bunu nesdem iyi biliyr cnm. gelince yazar.Kizlar gunaydin bobregim cok agriyor sabah kalktigimd
Benim yillardir suregelen bobrek tasi sorunum var
Su galiburu suyumuydu adi neydi onu hamileyken kullanabilirmiyim
Ve nerden bulabilirim lutfen yardimmm
Cok gecmis olsun canim ya Allah sifa versin tamda zamaninda cikti bu hastalik insallahndogumdan once gecer
Günaydın herkese ateşim düşüyor korkmalıyım belki ama içimde hiç olumsuz bir şey yok, test yaptım sabah biraz daha koyu belkide kimyasaldır her şeye hazırlıklıyım, zaten eşim hevesimi kursağımda bıraktı temkinli yaklaştı ilki gibi olabilir kendini kaptırma hazırlıklı ol her şeye dedi, haklı sanırım ama üzülmüyorum merak etmeyin dediği gibi kaptırmıycam kendimi.
http://www.fertilityfriend.com/home/485115
bunu nesdem iyi biliyr cnm. gelince yazar.
saol cnm. sana da gecmis olsun.
:) olsun cutem her şeyi hazır ne zaman gelirse, tabi sende heyecanla bekliyorsun oldu olacak diye:) canım çatı muayenisini eliyle yapacak daha önce vajinal muayene olmuştursun kendini kasmazsan rahat oluyor, muayene sonrası doğum yapan çokvallahi cnm. heyecan yaptirdi sipa bana o kadar ama bu gidisle 40 i gorecegim sanirim)
kontrol cumartesi cnm. cati muayenesi yapacakmis. kolay diyrlar ama baklim nasil bisimis.
aktarlarda oluyor, hamilelikte bir sakıncası yok tam tersi rahmi kuvvetlendiriyor nesdem kullanıyorKizlar gunaydin bobregim cok agriyor sabah kalktigimd
Benim yillardir suregelen bobrek tasi sorunum var
Su galiburu suyumuydu adi neydi onu hamileyken kullanabilirmiyim
Ve nerden bulabilirim lutfen yardimmm
Yok canim ya o yerlesme dususu
Bebisin hayirli olsun gozun aydin
:) olsun cutem her şeyi hazır ne zaman gelirse, tabi sende heyecanla bekliyorsun oldu olacak diye:) canım çatı muayenisini eliyle yapacak daha önce vajinal muayene olmuştursun kendini kasmazsan rahat oluyor, muayene sonrası doğum yapan çok
aktarlarda oluyor, hamilelikte bir sakıncası yok tam tersi rahmi kuvvetlendiriyor nesdem kullanıyor
sağol canım inşallah öyledir
saol cnm.
ben hicccc vajinal muayene olmadim.
bu gebeligimde 19+3 te sikinti olmustu da o zaman bir kez eliyle bakmisti. sanirim aynisi dimi?
abimin esi de dedi. cati muaynesi dogumu tetkliyor diye..sanirim o nedenle 38 hafta bitmeden bakmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?