tam soracaktim hangisi bunlar diye sen yazdin. gayet guzel gorunuyr cnm. bence sorun yok.testlerimi ekliyim benim tel bulanık çekmeye başladı maalesefçok düşürdümde
Eki Görüntüle 1095392 üstteki dpo 9 alttaki dpo 10
Kızlarrrr her konuda yardım istiyorum ama:)) salonuma tül perde fon perde baktık dün, ben çiçekli fonları seviyorum beğendiğim fotoları albümüme ekliycem salonumun fotosunuda, bana fikir verirmisiniz çiçekli fon nasıl olur sizce ve içine ben düz sadece minik minik noktalar olan bir tül beğendim öyle mi olsun yoksa gül desenli bir tül mü olsun? Fonla aynı kırlent örtüde diktiricem, çiçekli olmasın derseniz önerinize açığım:) fotolu olsun lütfen:)
:) olsun cutem her şeyi hazır ne zaman gelirse, tabi sende heyecanla bekliyorsun oldu olacak diye:) canım çatı muayenisini eliyle yapacak daha önce vajinal muayene olmuştursun kendini kasmazsan rahat oluyor, muayene sonrası doğum yapan çok
aktarlarda oluyor, hamilelikte bir sakıncası yok tam tersi rahmi kuvvetlendiriyor nesdem kullanıyor
sağol canım inşallah öyledir
sağol canım birde bulanık olmasa foto:) çizginin koyuluğu iyi değil mi? Testin markasından mı böyle yoksa b hcg yüksek mi? Başak markaylada böyle çıakarmıydı cabatam soracaktim hangisi bunlar diye sen yazdin. gayet guzel gorunuyr cnm. bence sorun yok.
eklediginde bakalim.
Tamam sagol canim insallah bulurum bizim buralarda
sağol canım birde bulanık olmasa foto:) çizginin koyuluğu iyi değil mi? Testin markasından mı böyle yoksa b hcg yüksek mi? Başak markaylada böyle çıakarmıydı caba
ekledim cutem:)
bulursun canım ben geçen sordurttum vardı bizim burada küçük aslında yüzölçümü büyükte gelişimi küçük
cnm. markadan biraz degisse de bence beta yuksek oldugu icin koyulugu guzel. hatirla benimde dpo14 de 336 idi ki daha once kendim de o degeri hic gormemistim.
baktim.cnm fotolarina
Canım senle aynıymış bat tarihimiz yapsana test bence güzel ateşin8.gün 36.6
9.gün 36.4
10.gün 36.3
11.gün 36.3
12.gün 36.6
13.gün 36.6
14.gün 36.5
15.gün 36.6
16.gün 36.6
17.gün 36.8
18.gün 36.8
19.gün 36.6
20.gün 37.0
21.gün 36.8
22.gün 36.8
23.gün 36.9
24.gün 36.7
25.gün 36.9 (29nisan)
26.gün 36.8
27.gün 36.8
28.gün
29.gün (3mayıs regl tarihi)
ateşim düşmedi ama hala sevinmek için erken
Ayyy sevindim yüksek olsun diğerinde düşüktüye ilk o zaman içime kurt düşmüştüama şimdi çok rahat içim cutem bir dinginlik gedi ki sorma panikliğim gitti
sağol canım yorumlarını okudum cevap yazdım:)
supersin cnm. panik olma tabiki. benim icimde rahat senle ilgili guzelim.
ya çıkmazsa test yaptıgımda korkuyorum 2gün daha sabredeyim diyorum yada yarına kadar..canım sende aşırı uyuma isteği iştah açılması varmı gözümden uyku akıyor yatsam uyusam uyusammm..ama kızım varken mümkün degil tabiiiCanım senle aynıymış bat tarihimiz yapsana test bence güzel ateşin
ya çıkmazsa test yaptıgımda korkuyorum 2gün daha sabredeyim diyorum yada yarına kadar..canım sende aşırı uyuma isteği iştah açılması varmı gözümden uyku akıyor yatsam uyusam uyusammm..ama kızım varken mümkün degil tabiii
oyyyy cutem seni seviyorumsevgi pıtırcığı oldum
Benim adet sancım var azcık uzanayım canım, sancım solda
vallahi cnm. heyecan yaptirdi sipa bana o kadar ama bu gidisle 40 i gorecegim sanirim)
kontrol cumartesi cnm. cati muayenesi yapacakmis. kolay diyrlar ama baklim nasil bisimis.
supersin cnm. panik olma tabiki. benim icimde rahat senle ilgili guzelim.
cuteheart canım diyet falan yaptın mı hamilelikte mesela bazıları bulgur çikolata fındık fıstık yemiyorlarmış
cok saol cnm. yapayim bunu.Cuteee nukra bana bise önermişti 4 e boldugun elmayi bi bi miktar suda hasla ilitinca elmayi ye ben yapmistim çokça faydasini gördüm sende dene ben birazda seker serpmistim yenilebilir oluyor ozaman
cuteheart günaydın canım
saol cnm. deneyeyim. izdirap oldu resmen.Cute bogazin icin tuzlu suyla gargara yapa bilirsin..cok etkili birazcik agrisa bogazimiz gun icinde saat basi yapiyoruz esimle mak 2gun suruyo...yarim bardak suya 1c.k tuzu karistirip varsa biraz da limon sıkıp bogazda uzun sure gargara yapinca o anda bile insan hiss ediyo yakiyo sankii dene istersen..uzerinden yakmasi gecene kadar hic bisey yeyip icme..Insallah gecer en kisa zamanda cnm...
Eflosuuummm kiiz gercekten hamilemisin yaaatestin de guzel uss geliyoo miniiiiikkkkkk sukurler olsun...albumune gidip perdelerine bakayimmm ))
günaydın kızlarrr benim ateş bu sabah düştühttp://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
bu arada eflalim hamileymişsin tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?