Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
testlerimi ekliyim benim tel bulanık çekmeye başladı maalesef çok düşürdümde

Eki Görüntüle 1095392 üstteki dpo 9 alttaki dpo 10
tam soracaktim hangisi bunlar diye sen yazdin. gayet guzel gorunuyr cnm. bence sorun yok.

eklediginde bakalim.

Tamam sagol canim insallah bulurum bizim buralarda

tam soracaktim hangisi bunlar diye sen yazdin. gayet guzel gorunuyr cnm. bence sorun yok.

eklediginde bakalim.
sağol canım birde bulanık olmasa foto:) çizginin koyuluğu iyi değil mi? Testin markasından mı böyle yoksa b hcg yüksek mi? Başak markaylada böyle çıakarmıydı caba

ekledim cutem:)
Tamam sagol canim insallah bulurum bizim buralarda

bulursun canım ben geçen sordurttum vardı bizim burada küçük aslında yüzölçümü büyükte gelişimi küçük

Son düzenleme:

cnm. markadan biraz degisse de bence beta yuksek oldugu icin koyulugu guzel. hatirla benimde dpo14 de 336 idi ki daha once kendim de o degeri hic gormemistim.
baktim.cnm fotolarina

cnm. markadan biraz degisse de bence beta yuksek oldugu icin koyulugu guzel. hatirla benimde dpo14 de 336 idi ki daha once kendim de o degeri hic gormemistim.
baktim.cnm fotolarina

Ayyy sevindim yüksek olsun diğerinde düşüktüye ilk o zaman içime kurt düşmüştü ama şimdi çok rahat içim cutem bir dinginlik gedi ki sorma panikliğim gitti

sağol canım yorumlarını okudum cevap yazdım:)

8.gün 36.6
9.gün 36.4
10.gün 36.3
11.gün 36.3
12.gün 36.6
13.gün 36.6
14.gün 36.5
15.gün 36.6
16.gün 36.6
17.gün 36.8
18.gün 36.8
19.gün 36.6
20.gün 37.0
21.gün 36.8
22.gün 36.8
23.gün 36.9
24.gün 36.7
25.gün 36.9 (29nisan)
26.gün 36.8
27.gün 36.8
28.gün
29.gün (3mayıs regl tarihi)

ateşim düşmedi ama hala sevinmek için erken

Canım senle aynıymış bat tarihimiz yapsana test bence güzel ateşin

supersin cnm. panik olma tabiki. benim icimde rahat senle ilgili guzelim.

oyyyy cutem seni seviyorum sevgi pıtırcığı oldum

Benim adet sancım var azcık uzanayım canım, sancım solda

Son düzenleme:
Canım senle aynıymış bat tarihimiz yapsana test bence güzel ateşin
ya çıkmazsa test yaptıgımda korkuyorum 2gün daha sabredeyim diyorum yada yarına kadar..canım sende aşırı uyuma isteği iştah açılması varmı gözümden uyku akıyor yatsam uyusam uyusammm..ama kızım varken mümkün degil tabiii

Sen bilirsin canım nasıl rahat edeceksen öyle yap, uykum varda canım her zamanki halim:) benimde oğlum uyutmuyor sağolsun sabahın beşinde ayaktayız:)

oyyyy cutem seni seviyorum sevgi pıtırcığı oldum

Benim adet sancım var azcık uzanayım canım, sancım solda

dinlen kuzum. benim de esim tatil bugun ))
azcik evi toparladim o da supurecek ) gecen haftadan bir husumet vardi ya aramiz da, onun icin bugun de o temizlik yapacak.

vallahi cnm. heyecan yaptirdi sipa bana o kadar ama bu gidisle 40 i gorecegim sanirim )
kontrol cumartesi cnm. cati muayenesi yapacakmis. kolay diyrlar ama baklim nasil bisimis.

Cuteee nukra bana bise önermişti 4 e boldugun elmayi bi bi miktar suda hasla ilitinca elmayi ye ben yapmistim çokça faydasini gördüm sende dene ben birazda seker serpmistim yenilebilir oluyor ozaman

Son düzenleme:
Cuteee nukra bana bise önermişti 4 e boldugun elmayi bi bi miktar suda hasla ilitinca elmayi ye ben yapmistim çokça faydasini gördüm sende dene ben birazda seker serpmistim yenilebilir oluyor ozaman
cok saol cnm. yapayim bunu.
netten de baktim. limon+zerdacal+bal sicak suyla karistirip ic diyr. en etkili bu diyr.

cuteheart günaydın canım

gunaydin cnm. dun sitede sorun vardi. o nedenle alinti yapamadan yazmistim sana. ben diyet vs yapmadim cnm.

Cute bogazin icin tuzlu suyla gargara yapa bilirsin..cok etkili birazcik agrisa bogazimiz gun icinde saat basi yapiyoruz esimle mak 2gun suruyo...yarim bardak suya 1c.k tuzu karistirip varsa biraz da limon sıkıp bogazda uzun sure gargara yapinca o anda bile insan hiss ediyo yakiyo sankii dene istersen..uzerinden yakmasi gecene kadar hic bisey yeyip icme..Insallah gecer en kisa zamanda cnm...

Eflosuuummm kiiz gercekten hamilemisin yaaa testin de guzel uss geliyoo miniiiiikkkkkk sukurler olsun...albumune gidip perdelerine bakayimmm ))

Cnm resimler cok burdan yazayim dedim..
Benim salonda ustu desenli alti full sade hiiic bir deseni yok tulun ben cook seviyorum oyle..Ama yatak odamda ustu gri renk tulu gri desenli tul..onu sevemiyorum cunki karmasik duruyo..cocuk diger odamizda fon yok sadece tul o da cok guzel desenli oldugu icin fona gerek duymadim..cidden alt ust desen olunca karmasik duruyo..
Benim fikrim fonu cicekliyse altini en sade tul hangisi ise o olsun..yine de kendi tercihin cnm ben kendi fikrimi dedim..

saol cnm. deneyeyim. izdirap oldu resmen.

günaydın kızlarrr benim ateş bu sabah düştü http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
bu arada eflalim hamileymişsin tebrikler canım

dpo7 deki dusus cok da onemli degildir. onemli olan adet zamani dusmemesi.ilk sayfadan hamile ikonlari olan yerden eflalim in ff cizelgesine bakin. dpo10 bugun ve atesi dustu ama hamile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…