- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
s.a canlar günydın gününz aydın dualarımız kabul olur inş
moralim çok kötü bu gün ateşim düştühttp://www.fertilityfriend.com/home/498352
gecen ay adetim 9 da bu ay 5-6 gösteriyo takivim neden 3-4 gün öne gecti off yaa
saol cnm. deneyeyim. izdirap oldu resmen.
dpo7 deki dusus cok da onemli degildir. onemli olan adet zamani dusmemesi.ilk sayfadan hamile ikonlari olan yerden eflalim in ff cizelgesine bakin. dpo10 bugun ve atesi dustu ama hamile.
cok saol cnm. yapayim bunu.
netten de baktim. limon+zerdacal+bal sicak suyla karistirip ic diyr. en etkili bu diyr.
gunaydin cnm. dun sitede sorun vardi. o nedenle alinti yapamadan yazmistim sana. ben diyet vs yapmadim cnm.
S.a. bacilarimmmm
Nasilsiniz bakalimmm ???
35 + 5 olduk ama surekli kasilmalarim baslamis bulunmakta...
Yalanci dogum agrilarim baslamis bulunmakta siddetli agrilarda eslik ederse hemen gel dedi doktorum
Günaydın herkese ateşim düşüyor korkmalıyım belki ama içimde hiç olumsuz bir şey yok, test yaptım sabah biraz daha koyu belkide kimyasaldır her şeye hazırlıklıyım, zaten eşim hevesimi kursağımda bıraktı temkinli yaklaştı ilki gibi olabilir kendini kaptırma hazırlıklı ol her şeye dedi, haklı sanırım ama üzülmüyorum merak etmeyin dediği gibi kaptırmıycam kendimi.
http://www.fertilityfriend.com/home/485115
kızzzllar hamileyim yaptım şimdi hemen çıktı çizgi inanamıyorum
canım benim yum.oldugu güne göre adeti hesaplarsan aslında erkene falan çekme yok,düşüşe gelince hiç belli olmazs.a canlar günydın gününz aydın dualarımız kabul olur inş
moralim çok kötü bu gün ateşim düştühttp://www.fertilityfriend.com/home/498352
gecen ay adetim 9 da bu ay 5-6 gösteriyo takivim neden 3-4 gün öne gecti off yaa
günaydın kızlarrr benim ateş bu sabah düştühttp://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
bu arada eflalim hamileymişsin tebrikler canım
gunaydin.
saatten 3 rakamini cikarmak istiyrm ;( bu nedir yahu...gunde 3 saat uyuyarak 3 te uyanmak eziyet.
bogazim cok kotu kizlar. iltihap var sanirim. dolayisiyla ihlamur etki etmiyr. ilacta alamiyrm. yutkunmak eziyet oldu. fikri olan var mi?
canım anneannem karabiberle hakiki zeytinyagını karıştırır içirirdi bize zorla.. biraz miden kalkıyor ama bogazın yumuşuyor.. agrısını alır en azından... öksürügü kesiyor.. dogal yani denemekte fayda var... bogazın yumuşarsa yutkunman rahatlar..
saol cnm.
birseyleri denemeye basladim. bugun cok karirstirmayayim. gecmezse yarinda senin formulu deneyeyim.
buarada Ali Yasin (azerinin oglu) erkenden gelme hevesine girdi) gelme yavrum.daha en guzel yerdesin dedik ona da...
hayır bacım kullanmıyorum bilmiyorum ki bi düzene giriyo bi bozuluyo:26:ovulasyon testi kullanıyormusun? bana yumurtlaman 11 değilde 13. gün gibi geldi önceki ayki ateşine baktım birde orada da luteal fazda bir sorun var. uzun sürüyor demekki doktora gitsen progestan verebilir sana o düzene sokar
canım benim yum.oldugu güne göre adeti hesaplarsan aslında erkene falan çekme yok,düşüşe gelince hiç belli olmaz
valla senin tablo benim hoşuma gitti açıkcası,emin olmamakla birlikte ki sadece heyecan yapma diye öyle diyorum ben kendimce eminim nedense,bu düşüş bir yerleşme düşüşü canım,inşllahta öyledir
ayyyy keşke öyle olsa 2 senedir her ay umutlanmak o kadar zor ki. neler sığdırdım evliliğime muayeneler hsgler ameliyat oooo bakalım bu ay sonum nasıl olacakcanım benim yum.oldugu güne göre adeti hesaplarsan aslında erkene falan çekme yok,düşüşe gelince hiç belli olmaz
valla senin tablo benim hoşuma gitti açıkcası,emin olmamakla birlikte ki sadece heyecan yapma diye öyle diyorum ben kendimce eminim nedense,bu düşüş bir yerleşme düşüşü canım,inşllahta öyledir
hayır bacım kullanmıyorum bilmiyorum ki bi düzene giriyo bi bozuluyo:26:
boranım hg bacımnasip herşey bakalım
canım benim,kendi yöntemimden örnek vereyim buradan ve başka yerlerden duyup okudum bunu ilk uyguladıgım ay allahım vesile kıldı hamile kalmıştım olmadı gitti,bu ayda adetin 2.günü başladım mümkün oldugunca aç karnına içmeye çalışıyorum hegün 1 bardak adaçayı,1 bardak hayıt tohumu demleyip 12.gününe kadar devam ediyorum bugün son bardaklarımı içtim,folike gelince ben hamile kalmaya karar verdikten hemen sonra folbiol kullanmaya başlamıştım,hamile kalıncada dr.um folık1 önerdi devlet ödemiyor ondan aldım bebeyim gidincede bırakmadım devam ettim içinde 90 adet var bence bundan al daha etkili oldugu söyleniyorkizlar adaçayı ben üç aydir içiyorum ama hep yemekten sonra. aceba yanlis mi içiyorum daha once sordum mu bilmiyorum cevapladıysaniz affola.
bir de folidoca u iki ay kullndim. arkadasta da folbiol varmış kendisi hamile bana verdi hic icesim gelmiyor aceba icsemmi ya da folidoca mu alsam.
canım allahtan hiç ümit kesilirmi,bak gör gelecek bebeginayyyy keşke öyle olsa 2 senedir her ay umutlanmak o kadar zor ki. neler sığdırdım evliliğime muayeneler hsgler ameliyat oooo bakalım bu ay sonum nasıl olacak
hayır bacım kullanmıyorum bilmiyorum ki bi düzene giriyo bi bozuluyo:26:
boranım hg bacımnasip herşey bakalım
canım benim,kendi yöntemimden örnek vereyim buradan ve başka yerlerden duyup okudum bunu ilk uyguladıgım ay allahım vesile kıldı hamile kalmıştım olmadı gitti,bu ayda adetin 2.günü başladım mümkün oldugunca aç karnına içmeye çalışıyorum hegün 1 bardak adaçayı,1 bardak hayıt tohumu demleyip 12.gününe kadar devam ediyorum bugün son bardaklarımı içtim
canım allahtan hiç ümit kesilirmi,bak gör gelecek bebegin
hb.bacımm nasılsın niye aglıyon kıızz daha erken korkmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?