Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ovulasyon testi kullanıyormusun? bana yumurtlaman 11 değilde 13. gün gibi geldi önceki ayki ateşine baktım birde orada da luteal fazda bir sorun var. uzun sürüyor demekki doktora gitsen progestan verebilir sana o düzene sokar

canim ne tevafuk ki ben de dün ölçü alıyordum yatakodasınin balkonu kapali oraya iç perde diktiricem sadece tül var ama yazin sicak kalin perde de olsun diye.
sonra salon a da fon düşünüyorum yoktu düğünde hem ev aldılar hem eşya masrafli olur diye fon falan pahali olur vs diye istememiştim ama simdi çok seviyorum ve diktiricem ins.

saol cnm. deneyeyim. izdirap oldu resmen.

dpo7 deki dusus cok da onemli degildir. onemli olan adet zamani dusmemesi.ilk sayfadan hamile ikonlari olan yerden eflalim in ff cizelgesine bakin. dpo10 bugun ve atesi dustu ama hamile.

hımmm benim zaten sağolsun adetin bir gün öncesi düşer ertesi gün tamamdır ayyy inşaallah bu defa düşmez ya

cok saol cnm. yapayim bunu.
netten de baktim. limon+zerdacal+bal sicak suyla karistirip ic diyr. en etkili bu diyr.

gunaydin cnm. dun sitede sorun vardi. o nedenle alinti yapamadan yazmistim sana. ben diyet vs yapmadim cnm.

hatali yazmisim.
sicak sute zerdecal ve bal ekleyip icin diyr.

ama ben suan sunu yaptim. 1 bardak kaynar suya 1 kasik tarcin+2 kasik bal+biraz karabiber. ictim. bakalim ise yarayacak mi

dün yeniden bakınca farkettim gözden kaçmış tatlım,bugünki düşüştende korkma,bak ilk sayfada BURCUGEN diye bir tablo var,şimdiye çoktan dogurmuştır,anlıcagın seninki bir yerleşme düşüşü,

canım benim yum.oldugu güne göre adeti hesaplarsan aslında erkene falan çekme yok,düşüşe gelince hiç belli olmaz
günaydın kızlarrr benim ateş bu sabah düştü http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
bu arada eflalim hamileymişsin tebrikler canım

valla senin tablo benim hoşuma gitti açıkcası,emin olmamakla birlikte ki sadece heyecan yapma diye öyle diyorum ben kendimce eminim nedense,bu düşüş bir yerleşme düşüşü canım,inşllahta öyledir

gunaydin.
saatten 3 rakamini cikarmak istiyrm ;( bu nedir yahu...gunde 3 saat uyuyarak 3 te uyanmak eziyet.
bogazim cok kotu kizlar. iltihap var sanirim. dolayisiyla ihlamur etki etmiyr. ilacta alamiyrm. yutkunmak eziyet oldu. fikri olan var mi?

canım anneannem karabiberle hakiki zeytinyagını karıştırır içirirdi bize zorla.. biraz miden kalkıyor ama bogazın yumuşuyor.. agrısını alır en azından... öksürügü kesiyor.. dogal yani denemekte fayda var... bogazın yumuşarsa yutkunman rahatlar..

anam birden daldım yorumlara günaydın demeyi unuttum,malum bugün 1 mayıs buradan tüm geçim öücadelesi verenlerin özelliklede kadınların 1 mayısını kutluyorum,çünki benim gözümde kadınlar daha öncelikteler her anlamda evlerine,eşlerine,evlatlarına binbir zorlukla maddi manevi emek veren esas emekçi olan kadınlarımızdır,1MAYIIS 1MAYIIIS İŞÇİNİN.EMEKÇİNİN,KADININ BAYRAMIII,hersene bizim kapının önünde kutlanıyor 1 mayıs eglence konser var hadi kızlar konseree

saol cnm.
birseyleri denemeye basladim. bugun cok karirstirmayayim. gecmezse yarinda senin formulu deneyeyim.

buarada Ali Yasin (azerinin oglu) erkenden gelme hevesine girdi ) gelme yavrum.daha en guzel yerdesin dedik ona da...

saol cnm.
birseyleri denemeye basladim. bugun cok karirstirmayayim. gecmezse yarinda senin formulu deneyeyim.

buarada Ali Yasin (azerinin oglu) erkenden gelme hevesine girdi ) gelme yavrum.daha en guzel yerdesin dedik ona da...

iyi bakalım canım inşallah geçer bogazın zordur bu arada ali yasinle rüzgar topigin abisi olma yarışındalar.. onlarda haklı tabi onca bebişin abisi olma mertebesine erişcekler yarışsınlar bakim

hayır bacım kullanmıyorum bilmiyorum ki bi düzene giriyo bi bozuluyo:26:

boranım hg bacım nasip herşey bakalım

ayyyy keşke öyle olsa 2 senedir her ay umutlanmak o kadar zor ki. neler sığdırdım evliliğime muayeneler hsgler ameliyat oooo bakalım bu ay sonum nasıl olacak

kizlar adaçayı ben üç aydir içiyorum ama hep yemekten sonra. aceba yanlis mi içiyorum daha once sordum mu bilmiyorum cevapladıysaniz affola.

bir de folidoca u iki ay kullndim. arkadasta da folbiol varmış kendisi hamile bana verdi hic icesim gelmiyor aceba icsemmi ya da folidoca mu alsam.

ben 36 ateşle hamile olanı gördüm son güne belli olmaz ben geçen senelerde hep ölçüm yapıyordum 36.6 dan 36.0a düşerdi birden adet olurdum üzülme inşaallah vardır ama dediğim gibi eğer bu ay yoksa doktora gidip progesteron ölçtürüp hormon içeren bir ilaca başlanırsa belki düzene girer yada ovulasyon testi kullansan belki ff çizgiyi yanlış yerde çekiyor da olabilir

canım benim,kendi yöntemimden örnek vereyim buradan ve başka yerlerden duyup okudum bunu ilk uyguladıgım ay allahım vesile kıldı hamile kalmıştım olmadı gitti,bu ayda adetin 2.günü başladım mümkün oldugunca aç karnına içmeye çalışıyorum hegün 1 bardak adaçayı,1 bardak hayıt tohumu demleyip 12.gününe kadar devam ediyorum bugün son bardaklarımı içtim,folike gelince ben hamile kalmaya karar verdikten hemen sonra folbiol kullanmaya başlamıştım,hamile kalıncada dr.um folık1 önerdi devlet ödemiyor ondan aldım bebeyim gidincede bırakmadım devam ettim içinde 90 adet var bence bundan al daha etkili oldugu söyleniyor
ayyyy keşke öyle olsa 2 senedir her ay umutlanmak o kadar zor ki. neler sığdırdım evliliğime muayeneler hsgler ameliyat oooo bakalım bu ay sonum nasıl olacak
canım allahtan hiç ümit kesilirmi,bak gör gelecek bebegin

hb.bacımm nasılsın niye aglıyon kıızz daha erken korkmaa

Son düzenleme:

yaaaa ictiklerim boşa mi gitti folidoca u da tok içiyordum a bi baktım ki kulkanim şekline aç yaziyo son bi kacini ac ictim onlarinda mi faydasi olmadi off ya kızlarrr bi akil verin.
bu arada ben de dusugumde. aslanpençesi ve dostinx (prolaktin yüksekliği icin) diye bir ilac kullanmistim o ay gebe kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…