Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

haklısın canım istisnalar ayri oyy ne kv ler ve gelinler var karşı taraf problemli olunca istediğin kadar iyi gecinmeye calis ama olmuyr o senin imtihanin oluyo allah herkesin yuvasına saglik huzur ihsan eylesin.

dinlen guzelim. tabi adet zamani yaklasiyr o da sen de sanci yapiyr. eeee yapma dedikce de agir is yaptin .simdide acisi cikiyr cnm.
haklısın canım acısı çıkıyor, hurç bile kaldırmıştı dolabın üstüne
haklısın canım istisnalar ayri oyy ne kv ler ve gelinler var karşı taraf problemli olunca istediğin kadar iyi gecinmeye calis ama olmuyr o senin imtihanin oluyo allah herkesin yuvasına saglik huzur ihsan eylesin.

amin canım amin

haklısın tablona baktım düşmüş peki belin agrıyormu? canım sanki benim adet olcakmışım gibi belim agrıyor :18:inş bende senin gibi sevinirim şu üç aylar yüzü hürmetine inş

haklısın canım acısı çıkıyor, hurç bile kaldırmıştı dolabın üstüne

amin canım amin

Eflalcim cicek desenli fonlari bende cok begeniyorum.ama soylede bi durum var uzun kullanicaksan sonucta hicbirimiz senelik kullanmiyoruz.beni renkli seyler belli bi zamandan sonra yoruyor.gozlerime itici gelmeye basliyor.sade tek renk tercihimdir o yuzden.tercihin cicek desenli olucaksa tulunu kesinlikle sade sec.bide salon icin salon takimin sporsa cicekli daha uygun olur.mobilyalarini mutlaka gostermeli fon deyip gecme.klasik mobilyada cicek desenli fon benim goz zevkime uymuyor.tabi zevkler ve renkler tartisilmaz.bu benim fikrim :))

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun...Benım küçük hanım rahatsız bugün giremedim ama sayfayı acar açmaz güzel haberi aldım.
cute de doğum yapmamış aklımda o vardı acaba ne yaptı diye...
hepinizi öptüm görüşürüz.

Valla bende hep top içiyorum.buarada bende düşük yaptığım gün aslan pençesi içtim bir ay boyunca.adet oluncada hayit la alacağına başladım.bugün hissetmeye başladım yum.yakın bende

hayirli kandiller cnm.
kizina da gecmis olsun
ben doguramadim henuz. ruzgar yerini cok sevdi cikmiyr )

EFLALİMMMM
tebrik ederim canım benimmm Allah tamamına erdirsin:))))

halayına yetiştim:) ama pozitifi gördüğün anı kaçırdım
CUTE
henüz buralardasın dimekkkk:) çok merak ettim ama gelemedim
dün sabah bakabildim ama sayfalar çokkk birikmiş yetişemem artık.

kızlar hepiniz iyisinizdir umarım. benim dün bütünn gün rahmim seyirdi:) içeride ne oluyorsa hissediyorum hehehe...
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
çok da tedirginim hala ya kesecik büyümüyorsa diye ateşim de düşüşte korktum iyice.
dua etmekten başka çare de yok. nasibimizde varsa gelişecek işte...
benden bu kadar kızlar. geçmişe bakayım bakabildiğim kadar.

daha dogurmadim canim )

sende korkma. buyuyordur kesen de bebegin de.ayrica o seyirme rahimde degilde, o bolgeden gecen kan damarlarin beslendigi icin oluyr. yani artmaya baslayan kan hacminle damarlarin seyiriyr. bu da suan icin herseyin yolunda gittigini gosteren birsey cnm.

oyyy nasıl da telaşlandırdı bizi paşamız ama maaşallah içeriyi çok sevip üzmedi anneyi:)
seyirme alt karında ama tam ortada değil de az sağdaydı. rahim değil yani haklısın :) bütün gün sürdü akşama doğru kesildi.
dün çok rahatladım bu belirtiyle ama şimdi hiçbir şey hissetmiyorum ya tedirginliğim artıyor böyle olunca.
inşallah dediğin gibidir canım benim. rüyalarıma giriyor

Kizlar hepinizin kandili mübarek dualariniz kabul olsun
Ben hepinizi hatirliycam inş dualarda sizlerde beni unutmayin...
3 aylar evlerimize ailenize bereket huzur saglik getirsin ins

Atesim git gide dusuyor bu iste bir terslik var degil mi?(((((( cok korkuyorum cokkkk(((((

Atesim git gide dusuyor bu iste bir terslik var degil mi?(((((( cok korkuyorum cokkkk(((((

ahhh taze annisler. simdiden bu kadar stres yaparsaniz nasil bitecek bu 40 hafta...
cok sirinsiniz. korkutmayin kendinizi. tadini cikarin artik.

dgrpnr cnm. atesindeki dusus degil ki. senin ortalama atesine gore salinim yapiyr o kadar. bak Allah korusun sorun var diyelim. sen suan onu atesinden anlayamazsin. cunku betahcg oyle kolay kolay azalmiyr. dusun ben kurtaj oldum. atesim hala hamilelikteki gibiydi. 1 hafta sonra bile beta degerim 300 du ve hala atesim gebe atesiydi. oysa bebek bs yoktu ki...anlatabildim dimi cnm. boyle seylerle su guzelim gunlerini kendine zehir etme. inan yakinda belirtilerin bir baslayacak, simdi bu kadar enside yaptigin icin kendine guleceksin

yarında ateş böyle kalırsa düşme ihtimali yok degilmi kızlar test yapsan bu ateşle çıkarmı yosa 1kaç gün daha beklesemmi..
8.gün 36.6
9.gün 36.4
10.gün 36.3
11.gün 36.3
12.gün 36.6
13.gün 36.6
14.gün 36.5
15.gün 36.6
16.gün 36.6
17.gün 36.8
18.gün 36.8
19.gün 36.6
20.gün 37.0
21.gün 36.8
22.gün 36.8
23.gün 36.9
24.gün 36.7
25.gün 36.9 (29nisan)
26.gün 36.8 (düşüüyo sanki)
27.gün 36.8
28.gün 36.8(sabitlendi
29.gün (3mayıs regl tarihi

test yap cnm. bence cikar varsa. atesin guzel masallah.

güpgünaydın ateşli hatunlar
bende araya kaynak yaptım topiğe giriverdim ama artık kollarınızı kapatmayın bana
benim ateşim horon tepmeye başladı düşüyor yükseliyor yine hüsran gibi malesef benim adet öncesi kasılmalarım olur ve bugün başladı
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae

size de gunaydin.
atesiniz icin hemen umitsiz olmayin. henuz erken. daha onceki degerlerinizi bilmedigim icin net konusamiyrm.
ilk sayfadam dgrpnr nin ff ine bakin. tablo da en alt sirada. o da yeni hamisimiz ve atesi inisli cikisli. yani kisiye gore degisiyr bu durum.

genelde son 6 günüm 36.4 ile 36.3 arasında değiliyor yarın az çok belli olur inş. vardır ne diyelim

gunaydin sekerler buarada.

ben de ne kasilma, ne bel, ne karin agrisi kaldi. bu cocuk cikmamaya karar verdi.
ama bogazim baya kotu. enfeksiyon ilerliyr gibime geliyr. yarin kontrolde soracagim artik ne yaoayim diye. ilac almak istemiyrm ama mecbur kalirsam sanirim kullanacagim bu gidisle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…