Canım ne güzel sizinde anlaşmanız, zaten karşıklıklı oluyor iyilik eğer bir taraf kötü değilse neden anlaşılmasın ki, kv deyince önyargı oluyor tabi gelin deyincede ( kv ve gelinden çekenleri ayrı tutuyorum) dediğin gibi kötü görmemiş onlar:)
haklısın canım acısı çıkıyor, hurç bile kaldırmıştı dolabın üstünedinlen guzelim. tabi adet zamani yaklasiyr o da sen de sanci yapiyr. eeee yapma dedikce de agir is yaptin .simdide acisi cikiyr cnm.
haklısın canım istisnalar ayri oyy ne kv ler ve gelinler var karşı taraf problemli olunca istediğin kadar iyi gecinmeye calis ama olmuyr o senin imtihanin oluyo allah herkesin yuvasına saglik huzur ihsan eylesin.
ohhh süper olmuş canım süpürsün tabisen yorulma artık sakın enerjisini harcama doğumda lazım olacak
canım tuzlu su gerçekten iyi niye aklım gelmedi tüh cuteme yazardım sabah,evet canım hamdolsun hamileyim bakalım sonumuz ne olacak
canım bu düşüş hiç önemli değil dpo 12 ye kadar bekleyelim o zaman kesinleşir
Canım çok sağol tabi fikrini söyle o yüzden sordum:) bir kere alınıyor pişman olmak istemiyorum, bende tülü sade fonu çiçekli istiyorum bakalım nasıl olacak:18:
Canım niye bozuyorsun moralini senin luteal fazın 16 gün sürüyor daha dört günün var, bak benim tabloya dünde bugünde düştü dpo 12 de adet oluyorum normalde iki gün önce düştü ama hamileyim
Ay canım ben evlendiğimde eşya bile alnmadı ooo anlatsam... her şeyimizi eşim 6 senede aldı işte, tabi babamın verdiği çeyizim vardı halılarım yatak odam perdem mutfak eşyam, eşimin ailesinden olmadı bir şey yoktu yapamadılar neyse:) o yüzden benim eksiğim hala var bugüne kadar sabırla bekledim artık sabrım kalmadıinşallah sende istediğin gibi diktirirsin.
şifa olsun canım inşaallah
sağol canım benim
evet yerleşme düşüşüymüş ben rahatım eşim panik:)
sağol canım
Canım adaçayını tok içtim hep,folidoceda,bak iki ay içtim ikisinde de hamile kaldım canım sen içmeyi bırakma hayıtda çok güzel demiştim daha önce, folbiol kullanma hiç, canım aslanpençesini saraçoğlu öneriyor, prolaktine hayıt iyi geliyor bende o yüzden içmiştim,içtiklerin boşa gitmedi merak etme, ben ne ilacı ne bitki çayını aç karnına zaten içemem midem bulanır, olmasa bana faydası olmazdı
sağol canım amin
Canım bak kızdım niye izledin sen doğum şekillerinihamilelerin asla izlememesi gerekiyor bence, normal doğum hakkında katılıyorum hep normal doğumu savunan biriyim bana nasip olmadı onun üzüntüsünü hala atamadım içimden, normal doğum sancısı tahammül edilemeyecek bir şey değil emin ol ben sancıda çektim çünkü, suni sancıda verildi çok rahattım, sezaryen asla istemedim ama oldu maalesef, hala ağır iş yapınca ameliyat yerim ağrır, ayaklarımı üşütsem şişer, ameliyat sonuçta, o yüzden bebeğin ve annenin sağlığı tehdit altında değilse asla sezaryen olmayın, daha çok şey yazarımda olmaz doğumu yakın olanlar var kimseyi endişelendirmeye gerek yok zaten endişelenecek bir şeyde yok:)
haklısın canım acısı çıkıyor, hurç bile kaldırmıştı dolabın üstüne
amin canım amin
folikasitle ilgili yazdigini görmemişim evet devlet karşılamıyor folidoca u dr da zaten bana folbiol yazmıştı ama yine de ben parayla folidoca almıştım. cok pahali birsey değil de.
neyse ben iceyim folbiol u içeyim tok yaziyo.
yaaaa ictiklerim boşa mi gitti folidoca u da tok içiyordum a bi baktım ki kulkanim şekline aç yaziyo son bi kacini ac ictim onlarinda mi faydasi olmadi off ya kızlarrr bi akil verin.
bu arada ben de dusugumde. aslanpençesi ve dostinx (prolaktin yüksekliği icin) diye bir ilac kullanmistim o ay gebe kalmıştım.
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun...Benım küçük hanım rahatsız bugün giremedim ama sayfayı acar açmaz güzel haberi aldım.
cute de doğum yapmamış aklımda o vardı acaba ne yaptı diye...
hepinizi öptüm görüşürüz.
EFLALİMMMM
tebrik ederim canım benimmm Allah tamamına erdirsin:))))
halayına yetiştim:) ama pozitifi gördüğün anı kaçırdım
CUTE
henüz buralardasın dimekkkk:) çok merak ettim ama gelemedim
dün sabah bakabildim ama sayfalar çokkk birikmiş yetişemem artık.
kızlar hepiniz iyisinizdir umarım. benim dün bütünn gün rahmim seyirdi:) içeride ne oluyorsa hissediyorum hehehe...
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
çok da tedirginim halaya kesecik büyümüyorsa diye ateşim de düşüşte korktum iyice.
dua etmekten başka çare de yok. nasibimizde varsa gelişecek işte...
benden bu kadar kızlar. geçmişe bakayım bakabildiğim kadar.
daha dogurmadim canim)
sende korkma. buyuyordur kesen de bebegin de.ayrica o seyirme rahimde degilde, o bolgeden gecen kan damarlarin beslendigi icin oluyr. yani artmaya baslayan kan hacminle damarlarin seyiriyr. bu da suan icin herseyin yolunda gittigini gosteren birsey cnm.
Atesim git gide dusuyor bu iste bir terslik var degil mi?(((((( cok korkuyorum cokkkk (((((
yarında ateş böyle kalırsa düşme ihtimali yok degilmi kızlar test yapsan bu ateşle çıkarmı yosa 1kaç gün daha beklesemmi..
8.gün 36.6
9.gün 36.4
10.gün 36.3
11.gün 36.3
12.gün 36.6
13.gün 36.6
14.gün 36.5
15.gün 36.6
16.gün 36.6
17.gün 36.8
18.gün 36.8
19.gün 36.6
20.gün 37.0
21.gün 36.8
22.gün 36.8
23.gün 36.9
24.gün 36.7
25.gün 36.9 (29nisan)
26.gün 36.8 (düşüüyo sanki)
27.gün 36.8
28.gün 36.8(sabitlendi
29.gün (3mayıs regl tarihi
güpgünaydın ateşli hatunlar
bende araya kaynak yaptım topiğe giriverdim ama artık kollarınızı kapatmayın bana
benim ateşim horon tepmeye başladıdüşüyor yükseliyor yine hüsran gibi malesef benim adet öncesi kasılmalarım olur ve bugün başladı
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
size de gunaydin.
atesiniz icin hemen umitsiz olmayin. henuz erken. daha onceki degerlerinizi bilmedigim icin net konusamiyrm.
ilk sayfadam dgrpnr nin ff ine bakin. tablo da en alt sirada. o da yeni hamisimiz ve atesi inisli cikisli. yani kisiye gore degisiyr bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?