Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin cnm. darisi sizlere zamani gelince.

saol kuzum. tabi muayene sonrasi lekelenme oldu.
hem uzulme. dogum.sonrasi tamam cok fazla gelemem ama yine de yetisirim sana ben )

hayirli dogumlar olsun cutem.
suslen tabiki cok kıymetli bir misafiriniz geliyorrrrr. hoş gelsin.......

Ohh ne güzel herşeyin belli olması kaçan rahatlar cnm artik kendini neye hazirlayacagin belli oldu hem persemde çok güzelbi ggün benim oglumda perşembe günü doğdu
HHerşey yolunda gidecek inş Allah yYARDIMCINIZ olsun kolay doğumlarbakalim

geliyor geliyor Yusuf Rüzgar geliyor son 5 gün

amin cnm. darisi sizlere zamani gelince.

saol kuzum. tabi muayene sonrasi lekelenme oldu.
hem uzulme. dogum.sonrasi tamam cok fazla gelemem ama yine de yetisirim sana ben )

Canım lekelenme normal 8 mayıstan öncede olabilir bu yüzden hazırlıklı ol

Canım siz iyi olun toparlanında sen gelene kadar idare ederim lohusalığın huzur içinde geçsin bizi düşünme o halinle

hayirli dogumlar olsun cutem.
suslen tabiki cok kıymetli bir misafiriniz geliyorrrrr. hoş gelsin.......

geliyor geliyor Yusuf Rüzgar geliyor son 5 gün

saolun guzeller. bakalim neye benziyrmus sipa.
eflal ve missy. darisi size canlar.

duhammmmm. guzel kalplim. en hayirli zamanda seninde gelsin kuzucugun..dogumda adini unutmayacagim senin...

Canım lekelenme normal 8 mayıstan öncede olabilir bu yüzden hazırlıklı ol

Canım siz iyi olun toparlanında sen gelene kadar idare ederim lohusalığın huzur içinde geçsin bizi düşünme o halinle

amin canim.
eve gecince yazarim.detaylari.

Canım korkun olur illa ki ama abartma güzel düşün güzel olsun, yarın yapma testi dpo 12 yi bekle bence

tamam 12 yi bekleyim :) heyecan yaptım ya

haydi hayırlı olsun :) neden epidural istedin? ben doğum yapmadım ama rahimden ameliyat oldum aynı sezeryan gibi yapıldı açık ameliyat bende epidural istemiştim ama doktorum hissedersin dedi heyecan yaparsın vs. o yüzden genel uyudum genel olsa sonrası ayılman zor oluyor ama 2 saniye sürüyor hepsi bu
yanına yün çorap al mutlaka ameliyathaneden sonrası giydirsinler hemen gaz çıkarman kolay olur :) birde sakın sakın pantalon alma hele ki beli darsa hiç alma giyemezsin birkaç gün acın olur çünkü dokudurmazsın
kocaman iç çamaşırların olsun yanında :) sen hazırlığını yapmışsındır da ben yine de söliyim
dont panic sıkıntı yapma

Kızlar ben biraz dinleneyim, oğlum babasıyla parkta sonra dışarı çıkarız biraz, akşama okurum inşallah haberlerinizi öpüyorum hepinizi

Hadi gözün aydın.allahım sağlıkla almanızı nasip etsin

Canım henüz konuşmak için erken aslında.ama ben ümitliyim senden yinede hazırlıklı ol belli olmaz

Ayy heyecan yaptim bende sizi dusunemiyorum saglikla sihhatle gelsin insallah suslen tabii hakkindir cok kiymetli misafirin geliyor ne de olsa

Kızlar ben biraz dinleneyim, oğlum babasıyla parkta sonra dışarı çıkarız biraz, akşama okurum inşallah haberlerinizi öpüyorum hepinizi
görüşürüz canım benim dikkat et kendine.
saolun guzeller. bakalim neye benziyrmus sipa.
eflal ve missy. darisi size canlar.

duhammmmm. guzel kalplim. en hayirli zamanda seninde gelsin kuzucugun..dogumda adini unutmayacagim senin...

sağol cutem canim çook tesekkur ederim.girecegin saati ameliyata söylersin ins fırsat bulup.
sana okurum o zaman

Kızlar tetanoz aşısı olucam salı bide aç karnına kan vericem

Siz ne yaptınız aşıların tüm dozunu yaptırdınız mı

Vallahi canın karar senin.ben bendeki durumu yaşadığım için bilgi veriyorum dedim

Canım zaten biliyorsunuzdur sezeryana ac gireceksin.ama benden sana tavsiye bir gün önce bol bil fındık ye gaz cikarmani kolaylaştırıyor.benim iki sezaryen ikide kist ameliyatim var oldukça ise yaramıştı.önerdiğim arkadaslarda memnun kalmıştı

Cuttteeeee aaay bu ne guzel haber gununuz belli olmus hadi gelsin pasamiz artik hayirlisiyla..catin darsa normal dogumu iyiki secmemissin cnm gercekten zor olurdu sana..hayirlisi boyleymis bak usss geliyooooo miniiiiiiikkkkkk heyecan yaptim
eve gelince su cati muayinesini anlatirmisin cnm lutfeeennn...cunki coook farkli yorumlar varrrr..hatta bi kuzenim bizlerden irak arkaya kadar dogumda dikisleri oldu kiz diyo inan ne sancinin ne dogumun ne yirtiklarin ne dikislerin agrisisinI cektim sadece cati muayinesinde bagirdigim kadar dogurunca bagirmadim diyodu....o cok aklima takildi ama cogu da kesiinliiikleeee hic bisey hiss edilmiyor diyo....coook merak ediyorum

Kızlar tetanoz aşısı olucam salı bide aç karnına kan vericem

Siz ne yaptınız aşıların tüm dozunu yaptırdınız mı
Ben ilkindede yaptirmadim şimdide gereksiz görüyorum tetanoz asidini zaten doktorumda öyle çok üstüne dusmediydi
Vallahi canın karar senin.ben bendeki durumu yaşadığım için bilgi veriyorum dedim

Doğru diyorsun cnm aman bise olmaz derken full kapasite kosturunca normal böyle bi tepkime

canim demek iki defa kist ameliyati gecirdin çikolata kistimiydi kapali mi oldun ki çocuklardan öncemiydi cok sordum ya kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…