amin cnm. darisi sizlere zamani gelince.Saol canım benim. Panik olma hemen tatlım ama iman benimde bilgim yok bu konuda
Sıcak duş alamıyorum canım yeni hamileyim :)
Aaaa canım çok sevindim belli olmuş günün :) süslen süslen oğluşun annesine kavuşacak :))
Allah şimdiden kolaylıklar sağlasın canım sorunsuz geçsin inş..
saol kuzum. tabi muayene sonrasi lekelenme oldu.Canım anlıyorum çocuk olunca çok zor gebelik, mecburen ev batıyor süpürmek temizlemek gerekiyor senin kocada benimki gibiyse her iş sana bakıyordinlene dinlene yap ben öyle yapıyorum mecburen, ay iyi bari sende de varmış korktum bir yerde düşük belirtisi diye okumuştum
Allahhhh cutem çok şükür belli oldu ayyyyyy geliyor 8 mayısta Rüzgar geliyor çatın darsa zorlamay gerek yok zaten canım en doğrusu bu olmuş, ayyyy cutem
tamam canım taa afedersin alt tarafıma kadar sızlıyor ondan korktum ama sizde de olmuş rahatladım:)
tamam canım no panic
kizlar. suan kuaforde susleniyrm. yazip cikayim merak etmeyin dedim.
nst de 90-60-20 lerde dogum sancisi cikti. ama ben hissetmedim bile) sonra dr cati muayenesi yapti. itiraf edeyim hiccc sevmedim bu muayeneyi. dr dediki "acilma var. 1 cm. evet normal dogum yapabilirsin ama cok zorlanirsin. cunku catin dar. ben seni alirim normal doguma ama dvami sezeryana gider. somra bana niye bu kadar eziyet ettiniz bastan sezeryan olsaydi deme" dedi. bama zaten 20 yasinda gittigim kadin dogum dr.u da zatin dar demisti. o nedenle dr.uma guveniyrm.
ben de "tamam. karari size birakiyrm. inatlasmam. ben ikisine de alistirdim kendimi..hangisi uygunsa o olsun" dedim.
dr. da karar verdi. kismetse 8 mayis persembe sabahi epidural sezeryan olacak. eger o zamana kadar sanci kanama su gelmesi olursa; gece bile olsa drmumun kenni gelip direk sezeryana alacak..
tabi esimle baya heyecan olduk. elim ayagim titredi birden. ne yapacagimizi sasirdik. ben de ilk is kuafore geldim. saclarimi kestirip modelini duzelttirdim. ogluma hazirlik yapacagim)
nst de 90-60-20 lerde dogum sancisi cikti. ama ben hissetmedim bile) sonra dr cati muayenesi yapti. itiraf edeyim hiccc sevmedim bu muayeneyi. dr dediki "acilma var. 1 cm. evet normal dogum yapabilirsin ama cok zorlanirsin. cunku catin dar. ben seni alirim normal doguma ama dvami sezeryana gider. somra bana niye bu kadar eziyet ettiniz bastan sezeryan olsaydi deme" dedi. bama zaten 20 yasinda gittigim kadin dogum dr.u da zatin dar demisti. o nedenle dr.uma guveniyrm.
ben de "tamam. karari size birakiyrm. inatlasmam. ben ikisine de alistirdim kendimi..hangisi uygunsa o olsun" dedim.
dr. da karar verdi. kismetse 8 mayis persembe sabahi epidural sezeryan olacak. eger o zamana kadar sanci kanama su gelmesi olursa; gece bile olsa drmumun kenni gelip direk sezeryana alacak..
tabi esimle baya heyecan olduk. elim ayagim titredi birden. ne yapacagimizi sasirdik. ben de ilk is kuafore geldim. saclarimi kestirip modelini duzelttirdim. ogluma hazirlik yapacagim)
amin cnm. darisi sizlere zamani gelince.
saol kuzum. tabi muayene sonrasi lekelenme oldu.
hem uzulme. dogum.sonrasi tamam cok fazla gelemem ama yine de yetisirim sana ben)
hayirli dogumlar olsun cutem.
suslen tabiki cok kıymetli bir misafiriniz geliyorrrrr. hoş gelsin.......
Ohh ne güzel herşeyin belli olması kaçan rahatlar cnm artik kendini neye hazirlayacagin belli oldu hem persemde çok güzelbi ggün benim oglumda perşembe günü doğdu
HHerşey yolunda gidecek inş Allah yYARDIMCINIZ olsun kolay doğumlarbakalim
geliyor geliyor Yusuf Rüzgar geliyor son 5 gün
Canım lekelenme normal 8 mayıstan öncede olabilir bu yüzden hazırlıklı ol
Canım siz iyi olun toparlanında sen gelene kadar idare ederim lohusalığın huzur içinde geçsin bizi düşünme o halinle
Canım korkun olur illa ki ama abartma güzel düşün güzel olsun, yarın yapma testi dpo 12 yi bekle bence
İnşaallah gülüşü annesine benzer:)) sağol canımsaolun guzeller. bakalim neye benziyrmus sipa.
eflal ve missy. darisi size canlar.
duhammmmm. guzel kalplim. en hayirli zamanda seninde gelsin kuzucugun..dogumda adini unutmayacagim senin...
amin canim.
eve gecince yazarim.detaylari.
Hadi gözün aydın.allahım sağlıkla almanızı nasip etsinkizlar. suan kuaforde susleniyrm. yazip cikayim merak etmeyin dedim.
ben dün resim olarak eklemiştim önceki ayları geçen ay ff ye girmedim telefona kaydettim
geçen ay
dpo 1 36.3
dpo 2 36.3
dpo 3 36.4
dpo 4 36.3
dpo 5 36.3
dpo 6 36.3
dpo 7 36.4
dpo 8 36.4
dpo 9 36.3
dpo 10 36.4
diye devam etmiş
görüşürüz canım benim dikkat et kendine.Kızlar ben biraz dinleneyim, oğlum babasıyla parkta sonra dışarı çıkarız biraz, akşama okurum inşallah haberlerinizi öpüyorum hepinizi
saolun guzeller. bakalim neye benziyrmus sipa.
eflal ve missy. darisi size canlar.
duhammmmm. guzel kalplim. en hayirli zamanda seninde gelsin kuzucugun..dogumda adini unutmayacagim senin...
amin canim.
eve gecince yazarim.detaylari.
Ahh keşke yatabilsem 2. De öyle keyif için yatilmiyomus bakalim dinlenmeye calisirim
Geçmiş olsun cnm sicak duş iyi gelir
Eflalim ben zaten çok yoruyom kendimi mecburen ama sanci falan olmayınca dedim sorun yok herhal ama kuyruksokumu agrisida olduruyo beni hizli gittim sanirim biraz yavaslamam lazim
Ayni dediğin şeybendede vardi ilk hhaftalar normal galiba sizi gibiydi göbekddeliğinin içinden doğrusanki
Cuttteeeee aaay bu ne guzel haberkizlar. suan kuaforde susleniyrm. yazip cikayim merak etmeyin dedim.
Ben ilkindede yaptirmadim şimdide gereksiz görüyorum tetanoz asidini zaten doktorumda öyle çok üstüne dusmediydiKızlar tetanoz aşısı olucam salı bide aç karnına kan vericem
Siz ne yaptınız aşıların tüm dozunu yaptırdınız mı
Vallahi canın karar senin.ben bendeki durumu yaşadığım için bilgi veriyorum dedim
Canım zaten biliyorsunuzdur sezeryana ac gireceksin.ama benden sana tavsiye bir gün önce bol bil fındık ye gaz cikarmani kolaylaştırıyor.benim iki sezaryen ikide kist ameliyatim var oldukça ise yaramıştı.önerdiğim arkadaslarda memnun kalmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?