Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyyy cok sevindim ablam saglicakla al Ruzgar Yusufumuzu ins.
Darisi basima artik ne diyim

Yok cnm olmuyor teldede denedim PC dede yine olmadi hata veriyo surekli acaba sitedemi sorun var bendemi
Sitede sorun vardır canım bide argın olmuş yorgunluktan olabilir bende affedersin wc ye gidince alturkaya gidiyorum oturunca sanki bişey batıyor acaba bebeğim mı diyorum

Erkek bebek cok hareket etmez derler ama bilmiyorum canim k7zlar daha cabuk hissettirirlermis kendilerini diye duydum ama ne kadar dogru bilemiyorum canim pazartesi bak bakalim nasilmis iceride bu arada 4 hafta sonra cinsiyet tahmini yapacak sanirim 12. Haftada birsey soylemedi cunku:26: aman hayirlisiyla olsunda kiz erkek farketmez

Eninde sonunda gelecek kacari yok sadece geciktiriyor [/QUOTE]
Olabilir sosyalizm görece pasamizi inşallah pazartesi az kaldı şükür. Aynen canım hayırlı sağlıklı olsun kız erkek fark etmez
yine sabahin 3 unden beri ayaktayiz. zaten 12 de yatmistim. en kotusu bu uykusuzluk ne yazikki..
buarada sitenin yeni renklerini hic sevmedim. hem gozumu yordu hem icimi sıktı..
Canım benim ya Allah kolaylik versin
Mrb canım testin süper nerdeyse aynı koyulukta. Bu arada tam zamanı hatirlamiyorum ama bende göbek dediğimde sizi olmuştu hafifte kaşıntı olmuştu
ayyy canikli benim tarif belli oldu demek çok güzel daha rahatlığın şimdi ama çok heyecanlı

cutemimmmmmmmmmmm çok güzel bi haber az kalmış yawrunu almana RABBİM yar ve yardımcın olsun inşş al kuzunu bas bagrına MAŞALLAh ayy çok sevindimmm

Kızlar telden yaziyorum saçma sapan şeyler çıkıyor kusura bakmayin anlamistirsiniz insallah

hayrdr bacım neden oluyo ki hayrdr inş RABBİM korusun melegini inş

Kizlar acayip oksurugum var ve oksururken hem midem bulaniyo hem nefesim kesiliyo tikaniyorum.hani derin nefes almak istersinizde yarim kalir ya iste oyle kaliyorum ( dr gitsem oksijen vericek bide agri kesici igne hadi yallah..boguluyo gibi hissediyorum kendimi..ne icsem gecirir yogurt sut falan rahatlatiyo ama yine ayni bes dk sonra.afedersiniz o kotu seyi cikaramiyorumondan boyle oluyor (

Offf eflal artik kotu dusunmekten vazgecermisin lutfen iyi dusun iyi olsun.olabilir demis bak kizlar belki ikizdir kendilerine fazla yer aciyorlardir :)) bildigimden degil ama salladim iste :)))

Cuteemm canimm guzel haberle gelmissin cok sevindim Ruzgar geliyor annesi.:)) doktorun guzel aciklama yapmis kuzu benim kardesime bosyere sanci.cektirip en sonunda sezeryana almislardi anne cok yoruluyor madem bu muayenede dogum cesidi belli oluyor ne diye zorlarlar acaba.
Rabbim isini dogumunu rastgetirsin canim benim benim kardesim yegenim bende giremiyorum sayfaya Rabbim tum isteyen kizlara bu duyguyuyasatsin...

Hadi hayirli ugurlu olsun.sorunsuz sikintisiz bir dogum olur insallah.epidural sezeryan suprenses dogum dediklerimi oluyo canim.ben daha hamile olmadigim icin bilmiyorum sezeryan cesitlrini.ama yengem su prenses dogum denenden olduydu.ayni normal dogum gibi ayaklaniverdi hemen.cok memnun kalmislrdi.geri sayim baslasin :))) cok heyecanli.bu arada ben sana ark istegi gondermistim kabul edermisin :)))

eflal canim. yardimin (yardiminiz) lazim.
sabahtan beri leke devam ediyr ama pembeye döndu.
belim ciddi agriyr ve karnima vuruyor. oradan kasiklara. eminim bu dogum sancisi. ayirirsin demisti dr. dogru soylemis. simdi bu agilar benim.sipayi tetikledi de 8 ini beklemeyecek mi acaba? demistin ya cati muayenesi dogumu tetikliyr diye.

A.s canim kendi adima hastayim mutsuzum.sen nasilsin.durumlar ne alemde

gecmiş olsun canım bende çok mutsuzum iyi deilim ateşim düştü belim agrıyo olmadı yine adetim geliyo içim daralıyo öyle işte annemlere kacacagım kardeşim gelmiş gidip biraz kafa toplamk istiyorum ama biliyorum gidince dahada mutsuz olacagım kavga edecegiz biliyorum ne bahtsızım ben yaa

canım dogum gelmiş bacım sancın sıklaşırsa hst git aşırı sanı bide uyku bastıracak bnce sen yarına dogurur sun ALLAH kurtarsın bacımm dualarımdasın

cnm. test yaptin mi bilmiyrm. ama gebesin bence.

erkek guzelim. yusuf ruzgar

buna dusme denmez cnm. daha erken. bekle.

Kızlar benim 2-3 gündür ara ara karnim sertlesiyor yani top gibi oluyor bi sure bu ne demekti sanki ilk hamileligimdan hatirladigim son haftalarda oluyordu kasilma dedikleri bumuydu? Buysa neden simdi oluyor???:26:
cnm. nesdem dogru yazmis.
Braxton Hicks kasilmalari bunlar. genelde 20. haftada baslar. gunde 8-10 kez olmasi normaldir. duzensiz kasilmalardir. dogum zamani duzene girerler. ama senin haftan biraz kucuk. dr.una bir daniz derim.

gecmis olsun guzelim. ilik dus al.

canım dogum gelmiş bacım sancın sıklaşırsa hst git aşırı sanı bide uyku bastıracak bnce sen yarına dogurur sun ALLAH kurtarsın bacımm dualarımdasın

saol kuzum..dedim dedim sanciyo getirdim.
esime de sabah dedim ki "he he. ben de hicbirsey yok. bir de nst de sanci cikarmis"...cidden dedigim oldu. agri esigim yuksek benim. kurtajlardan ve dusukten sonra anlamistim bu durumu.

tavsiyeler saol cnmm.darisi sana buarada.
bende iki kurtajda genel anestezi aldim. biliyrm cnm.
ama bebegimi ilk ben gormeliyim. ilk ben dokunmaliyim. onu sabirla en cok ben bekledim. onun icin epidural istedim cnm. hayatimda bu ani bir daha yasayamam cunki.bir de ben asiri rahat ve sakinim cnm. bu tarz olaylarda degisik bir sogukkanlilik geliyr ama 3 gun sonra filan cokuyrm. o nedenle korkum.yok tatlim.

İnşaallah gülüşü annesine benzer:)) sağol canım

tamam canım yaz sen bekliyorum:)
ayyy kiyamam sana.
detay olarak ne yazacagimi da unuttum cnm..sancim.var cunku. bogazimda agriyr. ohhh superim yani

Ayy heyecan yaptim bende sizi dusunemiyorum saglikla sihhatle gelsin insallah suslen tabii hakkindir cok kiymetli misafirin geliyor ne de olsa
amin cnm.

görüşürüz canım benim dikkat et kendine.

sağol cutem canim çook tesekkur ederim.girecegin saati ameliyata söylersin ins fırsat bulup.
sana okurum o zaman
cnm.
kismetse sabah 7:30-8:00 arasi gel.dedi dr. artik saat kac olur bilmiyrm.

Kızlar tetanoz aşısı olucam salı bide aç karnına kan vericem

Siz ne yaptınız aşıların tüm dozunu yaptırdınız mı
cnm. nenim.dr.um.kesinlikle izin vermedi. ben yaptirmadim.

Çok heyecanlandım 8 mayısa ne kaldı canım sağlıkla kucağına al rüzgarımızı süslü anne seniii :)
amin cnm. darisi vakti gelince sana.

aklimim bir kenarina yazdim cnm. cok tesekkur ederim.

o kuzen de nasil.abartmis yahu..
o kadar da degil. evet canim yandi belki de catim.dar diye yandi.
kasmadim kendimi kassam dr derdi. ama evet acidi cnm. hic de bagirmadim. ben sana ozelden yazarim.

Allah yardimcin olsun cute.rabbim kolaylik versin.epidural sezeryan tecrubenide aliriz senden.rabbim yardimcin olsun.

Ayyyyy cok sevindim ablam saglicakla al Ruzgar Yusufumuzu ins.
Darisi basima artik ne diyim
saol cnm.darisi sana artik.

jeyecan tavan da canim.

cutemimmmmmmmmmmm çok güzel bi haber az kalmış yawrunu almana RABBİM yar ve yardımcın olsun inşş al kuzunu bas bagrına MAŞALLAh ayy çok sevindimmm
saol cnmm darosi sana insallah.

gecmis olsun. hic bilgim.yok ne yazikki.

saol kuzum. Allahim.vakitlice sana da yasatsin.

saol guzelim.
tam bende bilmiurm.
sadece epidural ve spinali konustuk.
spinalde uyusturuyrlar belden. uyusukluk 4-5 saat sonra gidiyrmus ve sonrasinda agri kesici hap bs veriliyr.
epidural sezeryanda yine belden uyusma. ama igne sen hastaneden cikana kadar belinde kaliur ve oradan istedigin zamam dugmeye basip vucuduna agri kesici veriyrsun. rahatlik yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…