- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
kizlar. suan kuaforde susleniyrm. yazip cikayim merak etmeyin dedim.
nst de 90-60-20 lerde dogum sancisi cikti. ama ben hissetmedim bile) sonra dr cati muayenesi yapti. itiraf edeyim hiccc sevmedim bu muayeneyi. dr dediki "acilma var. 1 cm. evet normal dogum yapabilirsin ama cok zorlanirsin. cunku catin dar. ben seni alirim normal doguma ama dvami sezeryana gider. somra bana niye bu kadar eziyet ettiniz bastan sezeryan olsaydi deme" dedi. bama zaten 20 yasinda gittigim kadin dogum dr.u da zatin dar demisti. o nedenle dr.uma guveniyrm.
ben de "tamam. karari size birakiyrm. inatlasmam. ben ikisine de alistirdim kendimi..hangisi uygunsa o olsun" dedim.
dr. da karar verdi. kismetse 8 mayis persembe sabahi epidural sezeryan olacak. eger o zamana kadar sanci kanama su gelmesi olursa; gece bile olsa drmumun kenni gelip direk sezeryana alacak..
tabi esimle baya heyecan olduk. elim ayagim titredi birden. ne yapacagimizi sasirdik. ben de ilk is kuafore geldim. saclarimi kestirip modelini duzelttirdim. ogluma hazirlik yapacagim)
Sitede sorun vardır canım bide argın olmuş yorgunluktan olabilir bende affedersin wc ye gidince alturkaya gidiyorum oturunca sanki bişey batıyor acaba bebeğim mı diyorumYok cnm olmuyor teldede denedim PC dede yine olmadi hata veriyo surekli acaba sitedemi sorun var bendemi
E=YUSRAEREN;35129153]Canım konuya cevap vere tıklayınca üstte eklenti ekle vardı galiba ordan yapıyorsun ama ben telden giriyorum şimdi tarif edemedim
Aynen canım ya rahatına düşkün babasına çekmiş galiba. Pazartesi görece inşallah bakalım neler yapıyor. Senin kuzu da büyüdümaşallah belki cinsiyet hakkında yorum yapar doktorun
Canım benim ya Allah kolaylik versinyine sabahin 3 unden beri ayaktayiz. zaten 12 de yatmistim. en kotusu bu uykusuzluk ne yazikki..
buarada sitenin yeni renklerini hic sevmedim. hem gozumu yordu hem icimi sıktı..
Mrb canım testin süper nerdeyse aynı koyulukta. Bu arada tam zamanı hatirlamiyorum ama bende göbek dediğimde sizi olmuştu hafifte kaşıntı olmuştuGünaydın güzellerhamdolsun sancım azaldı çok fenaydım gece zor uyudum böyle bir heyecan tuhaf bir hal sabahda erkenden söylenmeden uyanıyorum artık yine test yaptım bu sefer daha koyu, cutem daha yapmama gerek var mı ateşm de bir hoş yani:44:
Eki Görüntüle 1098298 Eki Görüntüle 1098299
ayyy canikli benim tarif belli oldu demek çok güzel daha rahatlığın şimdi ama çok heyecanlıkizlar. suan kuaforde susleniyrm. yazip cikayim merak etmeyin dedim.
nst de 90-60-20 lerde dogum sancisi cikti. ama ben hissetmedim bile) sonra dr cati muayenesi yapti. itiraf edeyim hiccc sevmedim bu muayeneyi. dr dediki "acilma var. 1 cm. evet normal dogum yapabilirsin ama cok zorlanirsin. cunku catin dar. ben seni alirim normal doguma ama dvami sezeryana gider. somra bana niye bu kadar eziyet ettiniz bastan sezeryan olsaydi deme" dedi. bama zaten 20 yasinda gittigim kadin dogum dr.u da zatin dar demisti. o nedenle dr.uma guveniyrm.
ben de "tamam. karari size birakiyrm. inatlasmam. ben ikisine de alistirdim kendimi..hangisi uygunsa o olsun" dedim.
dr. da karar verdi. kismetse 8 mayis persembe sabahi epidural sezeryan olacak. eger o zamana kadar sanci kanama su gelmesi olursa; gece bile olsa drmumun kenni gelip direk sezeryana alacak..
tabi esimle baya heyecan olduk. elim ayagim titredi birden. ne yapacagimizi sasirdik. ben de ilk is kuafore geldim. saclarimi kestirip modelini duzelttirdim. ogluma hazirlik yapacagim)
Kızlar bana bir akıl verin benim göbek deliğim ağrıyor böyle sızı şeklinde göbek deliğimden vajinama kadar bir sızı var, boş gebeliktede olmuştu bu, oğlumda son aylar göbeğim büyüyüp baskı yaptığı için oluyordu o normal onu biliyorum ama ilk haftalar bu neyin nesi beni korkutuyor açıkcası:18:
kizlar. suan kuaforde susleniyrm. yazip cikayim merak etmeyin dedim.
s.a canlarr nasılsınızz
A.s canim kendi adima hastayim mutsuzum.sen nasilsin.durumlar ne alemde
eflal canim. yardimin (yardiminiz) lazim.
sabahtan beri leke devam ediyr ama pembeye döndu.
belim ciddi agriyr ve karnima vuruyor. oradan kasiklara. eminim bu dogum sancisi. ayirirsin demisti dr. dogru soylemis. simdi bu agilar benim.sipayi tetikledi de 8 ini beklemeyecek mi acaba? demistin ya cati muayenesi dogumu tetikliyr diye.
cnm. test yaptin mi bilmiyrm. ama gebesin bence.8.gün 36.6
9.gün 36.4
10.gün 36.3
11.gün 36.3
12.gün 36.6
13.gün 36.6
14.gün 36.5
15.gün 36.6
16.gün 36.6
17.gün 36.8
18.gün 36.8
19.gün 36.6
20.gün 37.0
21.gün 36.8
22.gün 36.8
23.gün 36.9
24.gün 36.7
25.gün 36.9 (29nisan)
26.gün 36.8
27.gün 36.8
28.gün 36.8
29.gün 37.0 (3mayıs regl tarihi)ateşim yükseldi düşmedisabahtan beri heycanlıyım bugün nasıl geçicek adet gecikmeside yaşarsam test yapıcam kızlarr
erkek guzelim. yusuf ruzgarbende ilk gebeliğimde sonlarda uyuyamıyordum o dönem lost dizisi vardı gece boyu onu izlerdim 6 sezon 1haftada bitirmiştim:)inş. en hayırlı zamanda bebegine kavuşursun son zaman beklemek çok sıkıcı oluyo benim kızım bide haftasından geç doğmuştu kayınpederim kayınvalidem bizdeydi çok stresliydim cinsiyeti nedir isim düşündünüzmü..
buna dusme denmez cnm. daha erken. bekle.günaydınnnnnnnnn :)
bu ateşi ölççeli sabah ateş saatimde kalkıp otamatik dereceyi ağzıma alıp sonra ateşime bakıp yüksekse az gülüp sonra yine uyuyorum kalkınca da size bilgi veriyorum :)
ama ateşim düşmeye başladı malesef ne diyelim kısmet...
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
cnm. nesdem dogru yazmis.Kızlar benim 2-3 gündür ara ara karnim sertlesiyor yani top gibi oluyor bi sure bu ne demekti sanki ilk hamileligimdan hatirladigim son haftalarda oluyordu kasilma dedikleri bumuydu? Buysa neden simdi oluyor???:26:
gecmis olsun guzelim. ilik dus al.Kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim
Şuan bile zor yazıyorum gece çift yastıkla tv izlerken uyuya kalmışım eşim iş için şehir dışındydı. Okadar derin uyumuşumki ışıklar açık tv açık hiç rahatsız olmadım. gece 4 te uyandım aman Allahım sağ tarafm iptal ne kolum kalkıyor ne boynum dönüyo(( sabah duşa girdim hala çok kötüyüm ( napıcam böyle
EFlal - canım testin maşallah çok koyulaşmış süper
PINARLy - canım sanada çok geçmiş olsun
CUTEM - sanada geçmiş olsun canım Dr. Güzel haberlerle dönersin inş
Duha - tatlım Rabbim sana ve bekleyen tüm ark. Tez vakitte bebiş nasip etsin inş.
Dgrpnr - canım sen nasılsın ?? Bende hala hiç belirti yok bende Perşembe günü gidicem iple çekiyorum zman geçmek bilmio(
canım dogum gelmiş bacım sancın sıklaşırsa hst git aşırı sanı bide uyku bastıracak bnce sen yarına dogurur sun ALLAH kurtarsın bacımm dualarımdasın
tavsiyeler saol cnmm.darisi sana buarada.tamam 12 yi bekleyim :) heyecan yaptım ya
haydi hayırlı olsun :) neden epidural istedin? ben doğum yapmadım ama rahimden ameliyat oldum aynı sezeryan gibi yapıldı açık ameliyat bende epidural istemiştim ama doktorum hissedersin dedi heyecan yaparsın vs. o yüzden genel uyudum genel olsa sonrası ayılman zor oluyor ama 2 saniye sürüyor hepsi bu
yanına yün çorap al mutlaka ameliyathaneden sonrası giydirsinler hemen gaz çıkarman kolay olur :) birde sakın sakın pantalon alma hele ki beli darsa hiç alma giyemezsin birkaç gün acın olur çünkü dokudurmazsın
kocaman iç çamaşırların olsun yanında :) sen hazırlığını yapmışsındır da ben yine de söliyim
dont panic sıkıntı yapma
ayyy kiyamam sana.İnşaallah gülüşü annesine benzer:)) sağol canım
tamam canım yaz sen bekliyorum:)
amin cnm.Ayy heyecan yaptim bende sizi dusunemiyorumsaglikla sihhatle gelsin insallah suslen tabii hakkindir cok kiymetli misafirin geliyor ne de olsa
cnm.görüşürüz canım benim dikkat et kendine.
sağol cutem canim çook tesekkur ederim.girecegin saati ameliyata söylersin ins fırsat bulup.
sana okurum o zaman
cnm. nenim.dr.um.kesinlikle izin vermedi. ben yaptirmadim.Kızlar tetanoz aşısı olucam salı bide aç karnına kan vericem
Siz ne yaptınız aşıların tüm dozunu yaptırdınız mı
amin cnm. darisi vakti gelince sana.Çok heyecanlandım 8 mayısa ne kaldı canım sağlıkla kucağına al rüzgarımızı süslü anne seniii :)
aklimim bir kenarina yazdim cnm. cok tesekkur ederim.Canım zaten biliyorsunuzdur sezeryana ac gireceksin.ama benden sana tavsiye bir gün önce bol bil fındık ye gaz cikarmani kolaylaştırıyor.benim iki sezaryen ikide kist ameliyatim var oldukça ise yaramıştı.önerdiğim arkadaslarda memnun kalmıştı
Cuttteeeee aaay bu ne guzel habergununuz belli olmus hadi gelsin pasamiz artik hayirlisiyla..catin darsa normal dogumu iyiki secmemissin cnm gercekten zor olurdu sana..hayirlisi boyleymis bak usss geliyooooo miniiiiiiikkkkkk heyecan yaptim
eve gelince su cati muayinesini anlatirmisin cnm lutfeeennn...cunki coook farkli yorumlar varrrr..hatta bi kuzenim bizlerden irak arkaya kadar dogumda dikisleri oldu kiz diyo inan ne sancinin ne dogumun ne yirtiklarin ne dikislerin agrisisinI cektim sadece cati muayinesinde bagirdigim kadar dogurunca bagirmadim diyodu....o cok aklima takildi ama cogu da kesiinliiikleeee hic bisey hiss edilmiyor diyo....coook merak ediyorum
Allah yardimcin olsun cute.rabbim kolaylik versin.epidural sezeryan tecrubenide aliriz senden.rabbim yardimcin olsun.kizlar. suan kuaforde susleniyrm. yazip cikayim merak etmeyin dedim.
saol cnm.darisi sana artik.Ayyyyy cok sevindim ablam saglicakla al Ruzgar Yusufumuzu ins.
Darisi basima artik ne diyim
jeyecan tavan da canim.Sitede sorun vardır canım bide argın olmuş yorgunluktan olabilir bende affedersin wc ye gidince alturkaya gidiyorum oturunca sanki bişey batıyor acaba bebeğim mı diyorum
Erkek bebek cok hareket etmez derler ama bilmiyorum canim k7zlar daha cabuk hissettirirlermis kendilerini diye duydum ama ne kadar dogru bilemiyorum canim pazartesi bak bakalim nasilmis iceridebu arada 4 hafta sonra cinsiyet tahmini yapacak sanirim 12. Haftada birsey soylemedi cunku:26: aman hayirlisiyla olsunda kiz erkek farketmez
Eninde sonunda gelecek kacari yok sadece geciktiriyor
Olabilir sosyalizm görece pasamizi inşallah pazartesi az kaldı şükür. Aynen canım hayırlı sağlıklı olsun kız erkek fark etmez
Canım benim ya Allah kolaylik versin
Mrb canım testin süper nerdeyse aynı koyulukta. Bu arada tam zamanı hatirlamiyorum ama bende göbek dediğimde sizi olmuştu hafifte kaşıntı olmuştu
ayyy canikli benim tarif belli oldu demek çok güzel daha rahatlığın şimdi ama çok heyecanlı
saol cnmm darosi sana insallah.cutemimmmmmmmmmmm çok güzel bi haber az kalmış yawrunu almana RABBİM yar ve yardımcın olsun inşş al kuzunu bas bagrına MAŞALLAh ayy çok sevindimmm
gecmis olsun. hic bilgim.yok ne yazikki.Kizlar acayip oksurugum var ve oksururken hem midem bulaniyo hem nefesim kesiliyo tikaniyorum.hani derin nefes almak istersinizde yarim kalir ya iste oyle kaliyorum( dr gitsem oksijen vericek bide agri kesici igne hadi yallah..boguluyo gibi hissediyorum kendimi..ne icsem gecirir yogurt sut falan rahatlatiyo ama yine ayni bes dk sonra.afedersiniz o kotu seyi cikaramiyorumondan boyle oluyor (
saol kuzum. Allahim.vakitlice sana da yasatsin.Cuteemm canimm guzel haberle gelmissin cok sevindim Ruzgar geliyor annesi.:)) doktorun guzel aciklama yapmis kuzu benim kardesime bosyere sanci.cektirip en sonunda sezeryana almislardi anne cok yoruluyor madem bu muayenede dogum cesidi belli oluyor ne diye zorlarlar acaba.
Rabbim isini dogumunu rastgetirsin canim benim benim kardesim yegenim bende giremiyorum sayfaya Rabbim tum isteyen kizlara bu duyguyuyasatsin...
saol guzelim.Hadi hayirli ugurlu olsun.sorunsuz sikintisiz bir dogum olur insallah.epidural sezeryan suprenses dogum dediklerimi oluyo canim.ben daha hamile olmadigim icin bilmiyorum sezeryan cesitlrini.ama yengem su prenses dogum denenden olduydu.ayni normal dogum gibi ayaklaniverdi hemen.cok memnun kalmislrdi.geri sayim baslasin :))) cok heyecanli.bu arada ben sana ark istegi gondermistim kabul edermisin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?