Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar. biryerde okumustum. dogum yaklasinca kilo alimi durur yada 1-1,5 kg verilir deniyr. ben gecen hafta gittigimde toplam 11,5 kg almistim hani. ki hic sisligim odemim olmadi benim. hatta son haftalarda 1 er kilo aldim. ama bu kez gecen haftadan bu yana yarim kg vermisim ve toplamim 11 kg...cidden dogruymus bu bilgide.

Bende sezeryan olacagim epidural istiyorum ama cok cesaretsizim :-(((

simdiden kendini hazirla cnm. illa sezeryan diye dusunme. her iki doguk sekli de gerekirse olur de.. yoksa rahat edemezsin. ben iyiki hazirlamieim.kendimi. ben de birak normal dogurayim ama sezeryam olmasin diyrdum kiiii cati dar cikinca dondukmsezeryana. ama ben hazir olunca paniklemedimm heyecan oldum o ayri. zaman gelmis diye heyecanim.
ben hic korkmuyrm cnm. soyle dusun "bu cocuk bi sekilde oradan cikacak. yapcak bisi yok ) "

iki kürtaj mı Allah yavrunu sana senide yavruna bağışlasın senin ki daha zor ama geride kalmışşş ohhh bitiyor işte ne güzel bir duygudur çok heyecanlı :)

saol kuzum..dedim dedim sanciyo getirdim.
esime de sabah dedim ki "he he. ben de hicbirsey yok. bir de nst de sanci cikarmis"...cidden dedigim oldu. agri esigim yuksek benim. kurtajlardan ve dusukten sonra anlamistim bu durumu.

hadi hayrlısı inş senin yerine ben heyacanlandım :18:şu okunan ezan suyu yüzü hürmetine kolay dogumun olsun inş cann

Bende kendimi hazirlamistim cnm ama bende kesin sezeryan olacagim mecburi :-( duyunca bendede bi burukluk oldu ama hayirlisi ne diyelim.

iki kürtaj mı Allah yavrunu sana senide yavruna bağışlasın senin ki daha zor ama geride kalmışşş ohhh bitiyor işte ne güzel bir duygudur çok heyecanlı :)
kan pihtilasmasi var bende. o nedenle ilk iki bebegim yasamadi. onlardan sonra test yaptilar da ortaya cikti. bu bebegimdede basindanberi hergun igne yapiyrm kendime. cok sukur geldik bu zamana. darisi tum topikcanlarima.

hadi hayrlısı inş senin yerine ben heyacanlandım :18:şu okunan ezan suyu yüzü hürmetine kolay dogumun olsun inş cann
amin cnm.
cnm tablona baktim ama senin luteal faz uzun ya o nedenle daha yorum yapip yanilmak ya da yaniltmak istemiyrm cnm.

Bende kendimi hazirlamistim cnm ama bende kesin sezeryan olacagim mecburi :-( duyunca bendede bi burukluk oldu ama hayirlisi ne diyelim.

cnm. her ser de bir hayi vardir.
uzme kendini..cok sukur bu imkan var da en azindan bu sekilde dogurabiliyrz. olmazsa zorlama kendinim.dayanamam diyrsan genel anestezi iste cnm.

Canim benim kardesimde cati muayenesinden sonra dogum olacak ksdar sancisi olmustu normal sartlarda bebegin dogmasina 45 gun oldugu icin sanciyi durdurdular yoksa o sanci ile dogum olurmus gerci bizimkide seceryan oldu paylasmak istedim kuzu Ruzgar in vakti doldugu icin bekli 8 mayisi beklemeyebilir...Rqbbim kolaylik ferahlik versin guzel yureklimm

son haberleri kaçırdım yine
CUTE belli oldu kuzucuğunun doğum tarihi:) hayırlı olsun canım. çatı muayenesi nasıl olurmuş anlattın mı bilmiyorum geçmişe bakamadım.
çok heyecanlı nasıl geçecek bu 5 gün bilmem:)
EFLALİM testin ne kadar koyu öyleeeee maaşallah.

geçmişe bakıp geliyorum kızlar çok şey atladım.

amin canim.. cok tesekkur ederim.canim.

arkadaşlar bu ateş ölçme yöntemi nedir nasıl olunuyo?????özel bi cihaz mı eczanelerde mi satılyo????alınca ne diyecem????fiyatı ne kadardır????lütfen beni de aydınlatın((((

saol cnm. 5 gun gecerde son gece gecmez sanirim.
anlatmadim cnm cati muayenesini. korkulacak birsey degil. evet canim acidi ama abartilacak birsey degil. belki de benimki dar diye acidi bilemiyrm cnm.

Hay allah ya benim dr yaptır dedi kafam karıştı yine

arkadaşlar bu ateş ölçme yöntemi nedir nasıl olunuyo?????özel bi cihaz mı eczanelerde mi satılyo????alınca ne diyecem????fiyatı ne kadardır????lütfen beni de aydınlatın((((

ilk sayfada detayli anlatim var. okuyun lutfen. anlamadiginiz yer de yrdimci oluruz.
dijital termometre alacaksiniz. buyuk marketlerde bile satiliyr. 10 tl filandi fiyati.

ilk sayfada detayli anlatim var. okuyun lutfen. anlamadiginiz yer de yrdimci oluruz.
dijital termometre alacaksiniz. buyuk marketlerde bile satiliyr. 10 tl filandi fiyati.
ilgin için çok tşk ederim.ya ama yumurtlamadan 3 gün sonra ateşinin yükslmesi olyomş:26:e ne anlamı kaldı yumurtanın:26:ben mi yanlış görüyorum????

neyse kuzum erken geç şükür bebeğine kavuştun.
benimkisi teoriydi sadece. test güzel yaaa. hepimizi erken erken aydınlattı bu marka.
oleyyyyyyyyyyyyyy rüzgar geliyor.. valla sezaryen içime doğmuş sende demek ki. dün bahsetmiştim sezaryen olursan şunu şunu iste diye. sağlıkla çıkın hastaneden kuzum bir gecede inşallah.

amin cnm. darisi sizlere zamani gelince.

saol kuzum. tabi muayene sonrasi lekelenme oldu.
hem uzulme. dogum.sonrasi tamam cok fazla gelemem ama yine de yetisirim sana ben )
leke olayını çok duydum. hatta leke sonrası doğumu hızlanan da çok duydum.
Kızlar tetanoz aşısı olucam salı bide aç karnına kan vericem

Siz ne yaptınız aşıların tüm dozunu yaptırdınız mı
canım ben yaptırmadım. bazen pişman oluyorum sonra da ne gerek var diyorum. eşim de annem de istemedi. ateşlenmemden korktular.inş bir şey olmaz.
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm. cutem valla olur mu olur.
bak bu çatı muayenesi böyle yapıyorsa dr lar o yüzden son ay ilişkiye girmeyin diyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…