cnm. eger artarsa beklemeden gidecegim. dogum sancisi bu belli. ama duzensiz.Cute dr a mi gitsen acaba:26: degisik bi sanci diyorsun
Allah yardimcin olsun cute.rabbim kolaylik versin.epidural sezeryan tecrubenide aliriz senden.rabbim yardimcin olsun.
Bende sezeryan olacagim epidural istiyorum ama cok cesaretsizim :-(((cnm. eger artarsa beklemeden gidecegim. dogum sancisi bu belli. ama duzensiz.
amin cnmm saol..vakit bulunca dogum sonrasi yazarim epidurali.
Bende sezeryan olacagim epidural istiyorum ama cok cesaretsizim :-(((
tavsiyeler saol cnmm.darisi sana buarada.
bende iki kurtajda genel anestezi aldim. biliyrm cnm.
ama bebegimi ilk ben gormeliyim. ilk ben dokunmaliyim. onu sabirla en cok ben bekledim. onun icin epidural istedim cnm. hayatimda bu ani bir daha yasayamam cunki.bir de ben asiri rahat ve sakinim cnm. bu tarz olaylarda degisik bir sogukkanlilik geliyr ama 3 gun sonra filan cokuyrm. o nedenle korkum.yok tatlim.
saol kuzum..dedim dedim sanciyo getirdim.
esime de sabah dedim ki "he he. ben de hicbirsey yok. bir de nst de sanci cikarmis"...cidden dedigim oldu. agri esigim yuksek benim. kurtajlardan ve dusukten sonra anlamistim bu durumu.
saol cnm.darisi sana artik.
jeyecan tavan da canim.
saol cnmm darosi sana insallah.
gecmis olsun. hic bilgim.yok ne yazikki.
saol kuzum. Allahim.vakitlice sana da yasatsin.
saol guzelim.
tam bende bilmiurm.
sadece epidural ve spinali konustuk.
spinalde uyusturuyrlar belden. uyusukluk 4-5 saat sonra gidiyrmus ve sonrasinda agri kesici hap bs veriliyr.
epidural sezeryanda yine belden uyusma. ama igne sen hastaneden cikana kadar belinde kaliur ve oradan istedigin zamam dugmeye basip vucuduna agri kesici veriyrsun. rahatlik yani.
Bende kendimi hazirlamistim cnm ama bende kesin sezeryan olacagim mecburi :-( duyunca bendede bi burukluk oldu ama hayirlisi ne diyelim.simdiden kendini hazirla cnm. illa sezeryan diye dusunme. her iki doguk sekli de gerekirse olur de.. yoksa rahat edemezsin. ben iyiki hazirlamieim.kendimi. ben de birak normal dogurayim ama sezeryam olmasin diyrdum kiiii cati dar cikinca dondukmsezeryana. ama ben hazir olunca paniklemedimm heyecan oldum o ayri. zaman gelmis diye heyecanim.
ben hic korkmuyrm cnm. soyle dusun "bu cocuk bi sekilde oradan cikacak. yapcak bisi yok) "
kan pihtilasmasi var bende. o nedenle ilk iki bebegim yasamadi. onlardan sonra test yaptilar da ortaya cikti. bu bebegimdede basindanberi hergun igne yapiyrm kendime. cok sukur geldik bu zamana. darisi tum topikcanlarima.iki kürtaj mıAllah yavrunu sana senide yavruna bağışlasın senin ki daha zor ama geride kalmışşş ohhh bitiyor işte ne güzel bir duygudur çok heyecanlı :)
amin cnm.hadi hayrlısı inş senin yerine ben heyacanlandım :18:şu okunan ezan suyu yüzü hürmetine kolay dogumun olsun inş cann
Bende kendimi hazirlamistim cnm ama bende kesin sezeryan olacagim mecburi :-( duyunca bendede bi burukluk oldu ama hayirlisi ne diyelim.
Canim benim kardesimde cati muayenesinden sonra dogum olacak ksdar sancisi olmustu normal sartlarda bebegin dogmasina 45 gun oldugu icin sanciyi durdurdular yoksa o sanci ile dogum olurmus gerci bizimkide seceryan oldupaylasmak istedim kuzu Ruzgar in vakti doldugu icin bekli 8 mayisi beklemeyebilir...Rqbbim kolaylik ferahlik versin guzel yureklimm
son haberleri kaçırdım yine
CUTE belli oldu kuzucuğunun doğum tarihi:) hayırlı olsun canım. çatı muayenesi nasıl olurmuş anlattın mı bilmiyorum geçmişe bakamadım.
çok heyecanlı nasıl geçecek bu 5 gün bilmem:)
EFLALİM testin ne kadar koyu öyleeeee maaşallah.
geçmişe bakıp geliyorum kızlar çok şey atladım.
tavsiyeler saol cnmm.darisi sana buarada.
bende iki kurtajda genel anestezi aldim. biliyrm cnm.
ama bebegimi ilk ben gormeliyim. ilk ben dokunmaliyim. onu sabirla en cok ben bekledim. onun icin epidural istedim cnm. hayatimda bu ani bir daha yasayamam cunki.bir de ben asiri rahat ve sakinim cnm. bu tarz olaylarda degisik bir sogukkanlilik geliyr ama 3 gun sonra filan cokuyrm. o nedenle korkum.yok tatlim.
ayyy kiyamam sana.
detay olarak ne yazacagimi da unuttum cnm..sancim.var cunku. bogazimda agriyr. ohhh superim yani
amin cnm.
cnm.
kismetse sabah 7:30-8:00 arasi gel.dedi dr. artik saat kac olur bilmiyrm.
cnm. nenim.dr.um.kesinlikle izin vermedi. ben yaptirmadim.
amin cnm. darisi vakti gelince sana.
aklimim bir kenarina yazdim cnm. cok tesekkur ederim.
o kuzen de nasil.abartmis yahu..
o kadar da degil. evet canim yandi belki de catim.dar diye yandi.
kasmadim kendimi kassam dr derdi. ama evet acidi cnm. hic de bagirmadim. ben sana ozelden yazarim.
Hay allah ya benim dr yaptır dedi kafam karıştı yine
arkadaşlar bu ateş ölçme yöntemi nedir nasıl olunuyo?????özel bi cihaz mı eczanelerde mi satılyo????alınca ne diyecem????fiyatı ne kadardır????lütfen beni de aydınlatın((((
ilgin için çok tşk ederim.ya ama yumurtlamadan 3 gün sonra ateşinin yükslmesi olyomş:26:e ne anlamı kaldı yumurtanın:26:ben mi yanlış görüyorum????ilk sayfada detayli anlatim var. okuyun lutfen. anlamadiginiz yer de yrdimci oluruz.
dijital termometre alacaksiniz. buyuk marketlerde bile satiliyr. 10 tl filandi fiyati.
Igneyi ne zaman birakacakmissin canim:26:
neyse kuzum erken geç şükür bebeğine kavuştun.Canım sen deyince tabloma baktımda daha önce yumurtladıysam dpo 6 da test yapmıştım onda ertesi gün baktığımda çok silikti çizgi, erken yumurtlasaydım çizgi belirgin olmazmıydı? Testde gerçekten çok hoşuma gitti birde geçen ay çamur attım bozuk diye
oleyyyyyyyyyyyyyy rüzgar geliyor.. valla sezaryen içime doğmuş sende demek ki. dün bahsetmiştim sezaryen olursan şunu şunu iste diye. sağlıkla çıkın hastaneden kuzum bir gecede inşallah.kizlar. suan kuaforde susleniyrm. yazip cikayim merak etmeyin dedim.
nst de 90-60-20 lerde dogum sancisi cikti. ama ben hissetmedim bile) sonra dr cati muayenesi yapti. itiraf edeyim hiccc sevmedim bu muayeneyi. dr dediki "acilma var. 1 cm. evet normal dogum yapabilirsin ama cok zorlanirsin. cunku catin dar. ben seni alirim normal doguma ama dvami sezeryana gider. somra bana niye bu kadar eziyet ettiniz bastan sezeryan olsaydi deme" dedi. bama zaten 20 yasinda gittigim kadin dogum dr.u da zatin dar demisti. o nedenle dr.uma guveniyrm.
ben de "tamam. karari size birakiyrm. inatlasmam. ben ikisine de alistirdim kendimi..hangisi uygunsa o olsun" dedim.
dr. da karar verdi. kismetse 8 mayis persembe sabahi epidural sezeryan olacak. eger o zamana kadar sanci kanama su gelmesi olursa; gece bile olsa drmumun kenni gelip direk sezeryana alacak..
tabi esimle baya heyecan olduk. elim ayagim titredi birden. ne yapacagimizi sasirdik. ben de ilk is kuafore geldim. saclarimi kestirip modelini duzelttirdim. ogluma hazirlik yapacagim)
leke olayını çok duydum. hatta leke sonrası doğumu hızlanan da çok duydum.amin cnm. darisi sizlere zamani gelince.
saol kuzum. tabi muayene sonrasi lekelenme oldu.
hem uzulme. dogum.sonrasi tamam cok fazla gelemem ama yine de yetisirim sana ben)
canım ben yaptırmadım. bazen pişman oluyorum sonra da ne gerek var diyorum. eşim de annem de istemedi. ateşlenmemden korktular.inş bir şey olmaz.Kızlar tetanoz aşısı olucam salı bide aç karnına kan vericem
Siz ne yaptınız aşıların tüm dozunu yaptırdınız mı
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm. cutem valla olur mu olur.eflal canim. yardimin (yardiminiz) lazim.
sabahtan beri leke devam ediyr ama pembeye döndu.
belim ciddi agriyr ve karnima vuruyor. oradan kasiklara. eminim bu dogum sancisi. ayirirsin demisti dr. dogru soylemis. simdi bu agilar benim.sipayi tetikledi de 8 ini beklemeyecek mi acaba? demistin ya cati muayenesi dogumu tetikliyr diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?