Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ilgin için çok tşk ederim.ya ama yumurtlamadan 3 gün sonra ateşinin yükslmesi olyomş:26:e ne anlamı kaldı yumurtanın:26:ben mi yanlış görüyorum????

bu yontemin en guzel tarafi yumurtanin iki regl zamani arasinda catlayip catlamadigini gorebilmek.
birkac bu yontemi kullaninca ortalama yumurta zamani belli oliyr. diyelim yumurta ortalama 16. gun oluyr. o zaman regl bitiminde 16. gume kadar gun asiri iliski uygulaniyr. bu durum yumurtayi kacirmayi engelliyr. zaten ates tablosu kisiye gore sekillendikce, zamanla ne zaman yumurta gelecek biliyr insan ve iliskiyi ona gore yonlendiriyr. eger gebe kalinamamissa da test yapmaya gerek kalmiyr cunkunates dusuyr. am gebeyse de ates yukse devam ediyr adet zamani.

senin damat geliur cnm. ben daha gelini bekleyecegim )
cnm. bence de hizlandirdigi icin 38 den once yapmiurlar cati muayenesini. sabah ola hayrola diyrm cnm. simdilik leke gitti ama sanci var cnm. cidden belden giriyrmus. ama karim kasiliyor ya o zaman hic agri sizi yok. bel ve karin agrisi ayri.
sezeryani ben adim bilsem de bir umut normal okur diyrdum cnm. cunku catimin dar oldugunu daha onceden biliyrdum. neyse bunda da var bir hayir.

geçmiş olsun canım.
ay kıyamam ya ben de eşimi her hafta görümcemin miniği severken içinin nasıl aktığını görüyorum.
o zaman anlıyordum ki çok istiyor bebek. ama bana hiç söylemedi
inşallah kavuşacaksınız miniğinize canım benim. en hayırlısından, en tatlısından bir tane sizin olacak:)

yine sabahin 3 unden beri ayaktayiz. zaten 12 de yatmistim. en kotusu bu uykusuzluk ne yazikki..
buarada sitenin yeni renklerini hic sevmedim. hem gozumu yordu hem icimi sıktı..
şu uykusuzluk beni en çok korkutan:) doğumdan falan ben de korkmuyorum.
uykuma çok düşkünüm ne yaparım bilmem
uykun var ama uyuyamıyorsun değil mi? sancılardan falan mı uykun kaçıyor?
güveniyorum canım:) çarşamba görünecek mi minik çok merak ediyorum:)
kız bana çarşamba ellerime ellerime vur:)))))) ben de seni seviyorum canım benim:)
geçmiş olsun canım. bol bol egzersiz yapacaksın.
boynunu yavaş yavaş yana yatır ama çeneni de aynı zamanda omzuna doğru getirmeye çalış.
çok ağrıdığı zaman orada içinden 5e kadar say ve devam et diğer tarafa geçme. yatırabildiğin kadar yatır kafanı omzuna doğru.
sonra diğer tarafa aynı şeyi yap. aklına geldikçe yap bu egzersizi, geçer.

ben iyiyim kardeşim hala burada onunla vakit geçiriyorum.
bende de belirti yok hala. göğüslerim dokununca çok az acıyor o kadar.

anammmm bana diyor ama kendi benden panik:)))))
hemen boş gebelik niye getiriyorsun aklına canım benim.
p.tesi mi gideceksin doktoruna?
ben zencefilli ıhlamur ile geçirmiştim öksürüğümü. taze zencefil çok iyi geliyor tavsiye ederim.
oyhhhhh doğum sancısı mı geldiiiiiii...
sayıyorsun değil mi iki sancı arasındaki zaman farkını?
amannn dur heyecan yaptım ya.
beklemeyecek sanırım perşembeyi.
hehe test edip onayladın yine
arkadaşlar bu ateş ölçme yöntemi nedir nasıl olunuyo?????özel bi cihaz mı eczanelerde mi satılyo????alınca ne diyecem????fiyatı ne kadardır????lütfen beni de aydınlatın((((
eczaneden dijital bir ateşölçer alın. ben 5 liraya almıştım.
ilk sayfada ayrıntılı bir anlatım var. oraya göre ölçüp yazarsınız. hayırlı olsun:)
saol cnm. 5 gun gecerde son gece gecmez sanirim.
anlatmadim cnm cati muayenesini. korkulacak birsey degil. evet canim acidi ama abartilacak birsey degil. belki de benimki dar diye acidi bilemiyrm cnm.
hmmm peki:) korkmayalım biz :)

sağol çok tşk canım.desene bu cihaz bana göre değil((ben pkoluyumyumurtlasam bile ilaçla yumurtlamam oluyo(((

elbette.
en güzeli bu oldu. kendin seçsen hep içinde bi acaba olcaktı. ama şimdi mecburi oldu.

cevap veriyrm.
1) gece asiri ter icinde ve wc ihtiyaci ile uyaniyrm. sonra uzerimi degistiriyrm ama ayaklarimin alti yanmaya ve acimaya basliyr. uyuyamiyrm cnm.gece 12 de yatti. 3 te kalktim. daha 1 damla uyumadim. ama vucut ilginc sekilde alisiyr cnm.
2) kilo konusuni test ettim onayladim. hepsiiii sizin icin )
3) sanci sabahta vardi cnm.ama ben hissetmiyrdum. dr.dan ciktim.bi basladi belimde patladi gitti )
4) cati muayenesi korkulacak birsey degil cnm. biraz acidi benim. kiminim hic acimiurmus.

sağol çok tşk canım.desene bu cihaz bana göre değil((ben pkoluyumyumurtlasam bile ilaçla yumurtlamam oluyo(((
bu yontem tamda pco lulara gore aslinda. sizde ovulasyom testi ise yaramaz. yalanci pozitif verir her 10 gune bir yaklasik zaman tabi bu. yaniltir.
ama ates yontemi kesin cnm. ilacla da yumurta buyuyunce igne ile catladi mi catlamadi mi daha test yaptirmadan anlayabiliyrz.

elbette.
en güzeli bu oldu. kendin seçsen hep içinde bi acaba olcaktı. ama şimdi mecburi oldu.

kismet cnm. inatlasmamak lazim..dr cok net konustu. zorlamaya gerek yok.

Canım benim 20 gün önceki durumu mu anlattı gebelik varıldı canım takvimi göremedim ben mecbur ihlamur bal geceleri tereyağı pekmez bide bi kere acile vitamini serum taktılar ama hala atlatamadim azaldı öksürük şimdi burun akıntısı var geceleride burnum tutuluyor nefes alamıyorum bence hiç bekleme kbb ye git. Geçmiş olsun

Canım benim Rabbim hayirlisiyla kurtarsın sizi . Doktorunun arayacak mizin sancı devam ederse

oooofff offf ne yapacağımı ben de blmyrm ya tam da pkolulara göre demisin ya?e biz pkolular yumurtlasak bile her ay farklı gün olur bu ki yumurtlama yok gerçi ama varsayalım. ve ayrıca ben ovulasyon alacaktım ama yalancı belrti verr demşsn???pkoya özel mi bu((

Uzulme canim ( uzaklasmak iyi olur.biseyi cok isteyince hemen olmuyor malesef biraz kafani dinlersin.bak ben heray yumurtladigimi dogri duzgun tutturamiyodum ama bu ay hic dusunmedigim icin kendini okadar hissettirdiki.stres cok istemek dusunmek ters etki yapiyor malesef.toparla kendini hadi balim :)))

canlarım nasılsınız?
ben çok fenayım kafamı kaldıramıyorum resmen 3 haftadır gribim geçmedi..size merhaba demek istedim..

cute canım perşembe rüzgar paşaya kavuşuryormuşşsun gözün aydın..

pınar sanada geçmiş olsun canım...

kızlar bunlar 1 sayfa öncesinde gördüklerim..hepinizi öpüyorum...

unutmadan yazayım eşimi spermtahlili sonucunu aldık hızında sorun varmış biraz.dr l-arginine e vitamini yazmış.Ben yanıada vit kompleksi aldım..Bildiğiniz bir şey varsa yazarsanız sevinirim...

Kaju yedir canim bol bol.cok iyi geldigi soyleniyor bilimsel olrak.sanada gecmis olsun.bahar havasina aldandik sanirim bu yuzden dokulduk boyle (

ay kuzum ne çektin sen de şu gripten.
demek ki viral değil. bakteriyel bi durum da var.
geçmiş olsun kuzum. bi de sen ilköğretimdesin çocuklarla temas fazladır. o da geçiyordur hemen.
ben hasta çocukları içeri bile almamaya çalıştım bu sene ne yalan söyleyim. camlarımı çok açıyorum mikrop varsa da çıksın diye. bir de kolonya ile siliyorum kapıkollarını.
canım sorun yaratan boyutta olsa üç kez gebe kalmazdın. bence önemli bi sorun yok.
ama illa hız artırcam dersen çakşır kökü ile keçiboynuzu pekmezi öneririm.

sosyalim naber.
özledik seni. yavru ceylanın napıyo
Ne yapayim nesdosum yaa yeni yere gittim once sonra evde net bozuldu derken ancak gelebildim bu arada 1 ay evde oturup 500 dosya girecegim sisteme guya bizim mudur bana iyilik yapti ben 500 dosyayi evde nasil gireyim 1 ayda

Yavru ceylanda iyidir herhalde canim hareketlerini hissetmeyince nasil oldugunu bilemiyorsun insallah bir an once hareketlerini hissederim dora ablamiz nasil bobrege calismayi birakti mi kuzucuk

ozelden bekliycem cnm ben masaj oldum 20gun hic acimadi.ama o zaman hamile degildim her halde ondan dedim..simdi de serklaj yapildiginda eliyle takti dusun onu da hic acidan saymadim..
ben de bunlar acimadisa cati muayinesinin ne farki var diye merak ettim acikcasi...

demin kv annem yengem falan burdaydilar dogumlarini sordum belirtileri falan..guzel guzel anlattilar.kv dedi yarim saatden bir sanci geliyorsa belden karina dogru ve durmadan bu zaman 20dk araliga iniyorsa haber etmek gerek etrafdakilara..sancim basladi diyeee..5dk da bir olunca artik hastanede olman gerek diye hepsi onayladi..hos annem o zaman beni dogurunca diyo saat 12bucukta bi dizim vardi bas rol oyuncusu hamileydi o bolum dogurucakti baktim sancim var dedim dur bekle bakim bu kiz ne dogursa bende ondan dogurcam demis... dizi 12.30da bitmis kizi olmus..annem babama hadi gidelim kizimiz geliyo demis gitmisler saat 1de ben dogmusum dk hadi fraqmani izleseymissin bari demis yani yarim saata evden cikmis dk.a varmis 10 dkya dogurup cikmis.. boyle dogum hikayelerini cok seviyorum abiminki bi baska hikaye ona sayfslar yetmez

ayy 500 müü. yuhhh.
eve gidip akşam mı gir diyor yoksa hep evde mi olucaksın.
müdürlere gıcığım zaten bu ara.
kuzum benim dora kız hala böbreğimde. zaten rahim komple sağa yatmış artık( normalde benim rahmim gebelik öncesi sola yatıktı. o derece sağa kayabilmiş dora hanım sayesinde)
bazen elimle ittiriyorum azcık sola kayıyor:) ama genel olarak zaten karnımın sağında yavrum fiziksel olarak.
böbrek ölçümüm devam ediyor. şu an da maalesef büyüme devam ediyor ama kontrol altında olduğum için korkmuyorum. ağrılarım oluyordu şükür bu hafta daha iyiydim.idare ediyoruz kuzucum kısacası. büyüme durursa daha da iyi olucaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…