ilgin için çok tşk ederim.ya ama yumurtlamadan 3 gün sonra ateşinin yükslmesi olyomş:26:e ne anlamı kaldı yumurtanın:26:ben mi yanlış görüyorum????
Anladim canim hakkina hayirlisi artikcnmm sezeryan olunca bir onceki aksam yapmayacagim. aksam yapiyrm ya cnm ben. carsamba aksami yapmayacagim, persembe sabah da ameliyat.
Anladim canim hakkina hayirlisi artik
neyse kuzum erken geç şükür bebeğine kavuştun.
benimkisi teoriydi sadece. test güzel yaaa. hepimizi erken erken aydınlattı bu marka.
oleyyyyyyyyyyyyyy rüzgar geliyor.. valla sezaryen içime doğmuş sende demek ki. dün bahsetmiştim sezaryen olursan şunu şunu iste diye. sağlıkla çıkın hastaneden kuzum bir gecede inşallah.
leke olayını çok duydum. hatta leke sonrası doğumu hızlanan da çok duydum.
canım ben yaptırmadım. bazen pişman oluyorum sonra da ne gerek var diyorum. eşim de annem de istemedi. ateşlenmemden korktular.inş bir şey olmaz.
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm. cutem valla olur mu olur.
bak bu çatı muayenesi böyle yapıyorsa dr lar o yüzden son ay ilişkiye girmeyin diyor demek ki.
geçmiş olsun canım.Cok hastayimm bogazim agriyo vucudum dokuluyor resmen oylee uyuyorum atamadim biturlu( cok akintim var ve kasiklarimda cok agriyor ( iyi usuttum sanirim
eflalim kuzum hasta hasta guldurdun beni kalemini banada gonder ugurlu gelir belki :)) eltiye takilma kendi pisliginde bogulsun.mobilyalarina birara bakarim :)) cutemm dogum oncesi dikkat et canim. Bugun sohbet belirti uzerinde yogunlasmis belirti aramayi bosverin herseyi zamana birakmak lazim kendi kendimizi yormaktan baska bisey yapmiyoruz..
ay kıyamam ya ben de eşimi her hafta görümcemin miniği severken içinin nasıl aktığını görüyorum.misafirlerim vardı.
az önce gittiler sadece hanımlar vardi esim de unutmuş eve geldi tabi içeri almadım çocuklar da yanimdaydi eşim çocuklara bi bakayim ya maşallah ne tatlılar falan dedi öyle bi özlemle bakiyo ki anlatamam
aman allahım bu benim esim mi dedim cünkü çocuklara hiiiç bu kadar düşkün olduğunu görmedim artik eşimin de benim kadar hatta daha fazla istedgini farkettim icim bi tuhaf oldu canlar Allahım kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin ins isteyen herkese tattirsin bu duyguyu.
cok garip duygular içindeyim ne olacak sonum bilmiyorum.Henuz çocuk düşünmedigimiz zamanlarda meğerse ne rahatmisim beklentiler beni çok yordu.
hakkinizi helal edin canlar inanin bi tek buraya icimi dokebiliyorum.
şu uykusuzluk beni en çok korkutan:) doğumdan falan ben de korkmuyorum.yine sabahin 3 unden beri ayaktayiz. zaten 12 de yatmistim. en kotusu bu uykusuzluk ne yazikki..
buarada sitenin yeni renklerini hic sevmedim. hem gozumu yordu hem icimi sıktı..
güveniyorum canım:) çarşamba görünecek mi minik çok merak ediyorum:)ay canım ne bilelim tavsiye üzerine bakıldı görücü usülü oldu bir kere, beni de götürdüler kaynım ısrar etti sende gör diye bananeyseevlerine girince evleri kokuyordu sigaradan dedik ne bilelim neyse canım nasip bu işler inşallah düzelir dediğin gibi böyle çekilmez hayat hadi ben neyse kapısını binde bir açıyorum:) kv sürekli görüyor kadın depresyona girdi resmen:) her gün giysi dolaplarını düzenleyen her gün evi süpürüp silen halı çırpan bir kadın kv. gerisini sen düşün bende kadını seviyorum üzülmesine gönlüm el vermiyor, inşallah aklı başına gelir
Canım inşallah yakmaz mideni, yenisini almışsınya belkide daha iyidir, şifa olsun inşaallah
evet ben çiziyorumsorma canım ne ketum hem de ama ben alıştım artık 7 sene olacak daha az üzülür takmaz oldum o da öyle diyorum:) dün telde sordu bir sancın var mı hala diye var dedim niye böyle oluyor normal değil mi kötü bir şey yok diyor normal dedim bende
ay canım sağol nerden biliyordun:) sen niye pc de giremiyorsun yoksun kaç gündür?
20. gün muhtemelen çatlamışsınız inşallah tutmuştur
sağol canım amin
Canım geçecek inşallah, sende iğne oluyorsun değil mi ondan olmuyormuydu bu?
sezaryen mi olacaksın canım hayırlısı olsun sağ salim doğsun yavrun
haaahhh bende var işte boğa burcu yandınız
Geçmiş olsun canım, veriyim canım kalemi ama boş ver seninkinide bebiş boyasın inşaallaheltiyide takmamaya çalışıcam aynı binada zor ama ne yapalım evimiz ayrı:)
haahhh işte o doktorun söylediği yüzünden böylesin eee biz ne dedik dr saçmaladı demdik mi canım benim bak başımdan geçti kötü bir olay senin kese boyutun iyi güven bana kızzzzçarşamba günü güzel haber vereceksin ama be halay çekmiycem sana bir güzel kızıcam üzüldüğün için zehir etme kendine kuzum hamileliğini tadını çıkar lütfen seviyorum seni
kuzum ağlattın benisulu göz oldum yine inşallah yavrunuz gelir canım bir an önce, sabrınızın meyvesi çok lezzetli olacak sende herkese diyeceksin bakın oldu bebeğim sabredin diye güzel yüreğinin duasını Rabbim boş bırakmaz elbette zamanı gelince olacak bebeğin
canım benim çok zor uykusuzluk seni emin ol iyi anlıyorum bende öyleydim ve hala öyleyimakşam 11 sabah 5-6 ayaktayız,bir senedir gece uyanmalrı yokda deliksiz uyuyoruz gerçi gece yine bir babası bir ben üstünü örtmek için kalkıyoruz:) cutem beni bu günlerde uyku tutmuyor gece zor uyuyorum sabahda erkenden söylenmeden uyanıyorum:) bu gece resmen heyecandan uyuyamadım, benim şimdi uyumam gerekmiyor mu ne diye heyecanlanıyorsam
ayyy bende beğenmedim yeni rengi bu böyle bir hoş rengi atmış sitenin
geçmiş olsun canım. bol bol egzersiz yapacaksın.Kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim
Şuan bile zor yazıyorum gece çift yastıkla tv izlerken uyuya kalmışım eşim iş için şehir dışındydı. Okadar derin uyumuşumki ışıklar açık tv açık hiç rahatsız olmadım. gece 4 te uyandım aman Allahım sağ tarafm iptal ne kolum kalkıyor ne boynum dönüyo(( sabah duşa girdim hala çok kötüyüm ( napıcam böyle
EFlal - canım testin maşallah çok koyulaşmış süper
PINARLy - canım sanada çok geçmiş olsun
CUTEM - sanada geçmiş olsun canım Dr. Güzel haberlerle dönersin inş
Duha - tatlım Rabbim sana ve bekleyen tüm ark. Tez vakitte bebiş nasip etsin inş.
Dgrpnr - canım sen nasılsın ?? Bende hala hiç belirti yok bende Perşembe günü gidicem iple çekiyorum zman geçmek bilmio(
anammmm bana diyor ama kendi benden panik:)))))Kızlar bana bir akıl verin benim göbek deliğim ağrıyor böyle sızı şeklinde göbek deliğimden vajinama kadar bir sızı var, boş gebeliktede olmuştu bu, oğlumda son aylar göbeğim büyüyüp baskı yaptığı için oluyordu o normal onu biliyorum ama ilk haftalar bu neyin nesi beni korkutuyor açıkcası:18:
ben zencefilli ıhlamur ile geçirmiştim öksürüğümü. taze zencefil çok iyi geliyor tavsiye ederim.Kizlar acayip oksurugum var ve oksururken hem midem bulaniyo hem nefesim kesiliyo tikaniyorum.hani derin nefes almak istersinizde yarim kalir ya iste oyle kaliyorum( dr gitsem oksijen vericek bide agri kesici igne hadi yallah..boguluyo gibi hissediyorum kendimi..ne icsem gecirir yogurt sut falan rahatlatiyo ama yine ayni bes dk sonra.afedersiniz o kotu seyi cikaramiyorumondan boyle oluyor (
oyhhhhh doğum sancısı mı geldiiiiiii...eflal canim. yardimin (yardiminiz) lazim.
sabahtan beri leke devam ediyr ama pembeye döndu.
belim ciddi agriyr ve karnima vuruyor. oradan kasiklara. eminim bu dogum sancisi. ayirirsin demisti dr. dogru soylemis. simdi bu agilar benim.sipayi tetikledi de 8 ini beklemeyecek mi acaba? demistin ya cati muayenesi dogumu tetikliyr diye.
hehe test edip onayladın yinekizlar. biryerde okumustum. dogum yaklasinca kilo alimi durur yada 1-1,5 kg verilir deniyr. ben gecen hafta gittigimde toplam 11,5 kg almistim hani. ki hic sisligim odemim olmadi benim. hatta son haftalarda 1 er kilo aldim. ama bu kez gecen haftadan bu yana yarim kg vermisim ve toplamim 11 kg...cidden dogruymus bu bilgide.
eczaneden dijital bir ateşölçer alın. ben 5 liraya almıştım.arkadaşlar bu ateş ölçme yöntemi nedir nasıl olunuyo?????özel bi cihaz mı eczanelerde mi satılyo????alınca ne diyecem????fiyatı ne kadardır????lütfen beni de aydınlatın((((
hmmm peki:) korkmayalım biz :)saol cnm. 5 gun gecerde son gece gecmez sanirim.
anlatmadim cnm cati muayenesini. korkulacak birsey degil. evet canim acidi ama abartilacak birsey degil. belki de benimki dar diye acidi bilemiyrm cnm.
Anladim canim hakkina hayirlisi artik
sağol çok tşk canım.desene bu cihaz bana göre değilbu yontemin en guzel tarafi yumurtanin iki regl zamani arasinda catlayip catlamadigini gorebilmek.
birkac bu yontemi kullaninca ortalama yumurta zamani belli oliyr. diyelim yumurta ortalama 16. gun oluyr. o zaman regl bitiminde 16. gume kadar gun asiri iliski uygulaniyr. bu durum yumurtayi kacirmayi engelliyr. zaten ates tablosu kisiye gore sekillendikce, zamanla ne zaman yumurta gelecek biliyr insan ve iliskiyi ona gore yonlendiriyr. eger gebe kalinamamissa da test yapmaya gerek kalmiyr cunkunates dusuyr. am gebeyse de ates yukse devam ediyr adet zamani.
senin damat geliur cnm. ben daha gelini bekleyecegim)
cnm. bence de hizlandirdigi icin 38 den once yapmiurlar cati muayenesini. sabah ola hayrola diyrm cnm. simdilik leke gitti ama sanci var cnm. cidden belden giriyrmus. ama karim kasiliyor ya o zaman hic agri sizi yok. bel ve karin agrisi ayri.
sezeryani ben adim bilsem de bir umut normal okur diyrdum cnm. cunku catimin dar oldugunu daha onceden biliyrdum. neyse bunda da var bir hayir.
cevap veriyrm.şu uykusuzluk beni en çok korkutan:) doğumdan falan ben de korkmuyorum.
uykuma çok düşkünüm ne yaparım bilmem
uykun var ama uyuyamıyorsun değil mi? sancılardan falan mı uykun kaçıyor?
güveniyorum canım:) çarşamba görünecek mi minik çok merak ediyorum:)
kız bana çarşamba ellerime ellerime vur:)))))) ben de seni seviyorum canım benim:)
geçmiş olsun canım. bol bol egzersiz yapacaksın.
boynunu yavaş yavaş yana yatır ama çeneni de aynı zamanda omzuna doğru getirmeye çalış.
çok ağrıdığı zaman orada içinden 5e kadar say ve devam et diğer tarafa geçme. yatırabildiğin kadar yatır kafanı omzuna doğru.
sonra diğer tarafa aynı şeyi yap. aklına geldikçe yap bu egzersizi, ge
anammmm bana diyor ama kendi benden panik:)))))
hemen boş gebelik niye getiriyorsun aklına canım benim.
p.tesi mi gideceksin doktoruna?
ben zencefilli ıhlamur ile geçirmiştim öksürüğümü. taze zencefil çok iyi geliyor tavsiye ederim.
oyhhhhh doğum sancısı mı geldiiiiiii...
sayıyorsun değil mi iki sancı arasındaki zaman farkını?
amannn dur heyecan yaptım ya.
beklemeyecek sanırım perşembeyi.
hehe test edip onayladın yine
eczaneden dijital bir ateşölçer alın. ben 5 liraya almıştım.
ilk sayfada ayrıntılı bir anlatım var. oraya göre ölçüp yazarsınız. hayırlı olsun:)
hmmm peki:) korkmayalım biz :)
bu yontem tamda pco lulara gore aslinda. sizde ovulasyom testi ise yaramaz. yalanci pozitif verir her 10 gune bir yaklasik zaman tabi bu. yaniltir.sağol çok tşk canım.desene bu cihaz bana göre değil((ben pkoluyum yumurtlasam bile ilaçla yumurtlamam oluyo (((
elbette.
en güzeli bu oldu. kendin seçsen hep içinde bi acaba olcaktı. ama şimdi mecburi oldu.
Canım benim 20 gün önceki durumu mu anlattı gebelik varıldı canım takvimi göremedim ben mecbur ihlamur bal geceleri tereyağı pekmez bide bi kere acile vitamini serum taktılar ama hala atlatamadim azaldı öksürük şimdi burun akıntısı var geceleride burnum tutuluyor nefes alamıyorum bence hiç bekleme kbb ye git. Geçmiş olsunKizlar acayip oksurugum var ve oksururken hem midem bulaniyo hem nefesim kesiliyo tikaniyorum.hani derin nefes almak istersinizde yarim kalir ya iste oyle kaliyorum( dr gitsem oksijen vericek bide agri kesici igne hadi yallah..boguluyo gibi hissediyorum kendimi..ne icsem gecirir yogurt sut falan rahatlatiyo ama yine ayni bes dk sonra.afedersiniz o kotu seyi cikaramiyorumondan boyle oluyor (
kizlar. biryerde okumustum. dogum yaklasinca kilo alimi durur yada 1-1,5 kg verilir deniyr. ben gecen hafta gittigimde toplam 11,5 kg almistim hani. ki hic sisligim odemim olmadi benim. hatta son haftalarda 1 er kilo aldim. ama bu kez gecen haftadan bu yana yarim kg vermisim ve toplamim 11 kg...cidden dogruymus bu bilgide.
oooofff offfbu yontem tamda pco lulara gore aslinda. sizde ovulasyom testi ise yaramaz. yalanci pozitif verir her 10 gune bir yaklasik zaman tabi bu. yaniltir.
ama ates yontemi kesin cnm. ilacla da yumurta buyuyunce igne ile catladi mi catlamadi mi daha test yaptirmadan anlayabiliyrz.
kismet cnm. inatlasmamak lazim..dr cok net konustu. zorlamaya gerek yok.
Uzulme canimgecmiş olsun canım bende çok mutsuzum iyi deilim ateşim düştü belim agrıyo olmadı yine adetim geliyo içim daralıyo öyle işte annemlere kacacagım kardeşim gelmiş gidip biraz kafa toplamk istiyorum ama biliyorum gidince dahada mutsuz olacagım kavga edecegiz biliyorumne bahtsızım ben yaa
Canım benim 20 gün önceki durumu mu anlattı gebelik varıldı canım takvimi göremedim ben mecbur ihlamur bal geceleri tereyağı pekmez bide bi kere acile vitamini serum taktılar ama hala atlatamadim azaldı öksürük şimdi burun akıntısı var geceleride burnum tutuluyor nefes alamıyorum bence hiç bekleme kbb ye git. Geçmiş olsun
Canım gebelik yok daha( cok kotu bsey bu ya oksuruyorum icim disima cikiyo burnum tikali nefes alamiyorum.p.tesiye kadar bekleyim olmzsa giderim canim.sanada gecmis olsun dikkat et kendine tekrarlamasin allah korusun.
canlarım nasılsınız?
ben çok fenayım kafamı kaldıramıyorum resmen 3 haftadır gribim geçmedi..size merhaba demek istedim..
cute canım perşembe rüzgar paşaya kavuşuryormuşşsun gözün aydın..
pınar sanada geçmiş olsun canım...
kızlar bunlar 1 sayfa öncesinde gördüklerim..hepinizi öpüyorum...
unutmadan yazayım eşimi spermtahlili sonucunu aldık hızında sorun varmış biraz.dr l-arginine e vitamini yazmış.Ben yanıada vit kompleksi aldım..Bildiğiniz bir şey varsa yazarsanız sevinirim...
canlarım nasılsınız?
ben çok fenayım kafamı kaldıramıyorum resmen 3 haftadır gribim geçmedi..size merhaba demek istedim..
cute canım perşembe rüzgar paşaya kavuşuryormuşşsun gözün aydın..
pınar sanada geçmiş olsun canım...
kızlar bunlar 1 sayfa öncesinde gördüklerim..hepinizi öpüyorum...
unutmadan yazayım eşimi spermtahlili sonucunu aldık hızında sorun varmış biraz.dr l-arginine e vitamini yazmış.Ben yanıada vit kompleksi aldım..Bildiğiniz bir şey varsa yazarsanız sevinirim...
Ne yapayim nesdosum yaa yeni yere gittim once sonra evde net bozuldu derken ancak gelebildim bu arada 1 ay evde oturup 500 dosya girecegim sisteme guya bizim mudur bana iyilik yapti ben 500 dosyayi evde nasil gireyim 1 aydasosyalim naber.
özledik seni. yavru ceylanın napıyo
ozelden bekliycem cnmtavsiyeler saol cnmm.darisi sana buarada.
bende iki kurtajda genel anestezi aldim. biliyrm cnm.
ama bebegimi ilk ben gormeliyim. ilk ben dokunmaliyim. onu sabirla en cok ben bekledim. onun icin epidural istedim cnm. hayatimda bu ani bir daha yasayamam cunki.bir de ben asiri rahat ve sakinim cnm. bu tarz olaylarda degisik bir sogukkanlilik geliyr ama 3 gun sonra filan cokuyrm. o nedenle korkum.yok tatlim.
ayyy kiyamam sana.
detay olarak ne yazacagimi da unuttum cnm..sancim.var cunku. bogazimda agriyr. ohhh superim yani
amin cnm.
cnm.
kismetse sabah 7:30-8:00 arasi gel.dedi dr. artik saat kac olur bilmiyrm.
cnm. nenim.dr.um.kesinlikle izin vermedi. ben yaptirmadim.
amin cnm. darisi vakti gelince sana.
aklimim bir kenarina yazdim cnm. cok tesekkur ederim.
o kuzen de nasil.abartmis yahu..
o kadar da degil. evet canim yandi belki de catim.dar diye yandi.
kasmadim kendimi kassam dr derdi. ama evet acidi cnm. hic de bagirmadim. ben sana ozelden yazarim.
demin kv annem yengem falan burdaydilar dogumlarini sordum belirtileri falan..guzel guzel anlattilar.kv dedi yarim saatden bir sanci geliyorsa belden karina dogru ve durmadan bu zaman 20dk araliga iniyorsa haber etmek gerek etrafdakilara..sancim basladi diyeee..5dk da bir olunca artik hastanede olman gerek diye hepsi onayladi..hos annem o zaman beni dogurunca diyo saat 12bucukta bi dizim vardi bas rol oyuncusu hamileydi o bolum dogurucakti baktim sancim var dedim dur bekle bakim bu kiz ne dogursa bende ondan dogurcam demis... dizi 12.30da bitmis kizi olmus..annem babama hadi gidelim kizimiz geliyo demis gitmisler saat 1de ben dogmusum dk hadi fraqmani izleseymissin bari demissenin damat geliur cnm. ben daha gelini bekleyecegim)
cnm. bence de hizlandirdigi icin 38 den once yapmiurlar cati muayenesini. sabah ola hayrola diyrm cnm. simdilik leke gitti ama sanci var cnm. cidden belden giriyrmus. ama karim kasiliyor ya o zaman hic agri sizi yok. bel ve karin agrisi ayri.
sezeryani ben adim bilsem de bir umut normal okur diyrdum cnm. cunku catimin dar oldugunu daha onceden biliyrdum. neyse bunda da var bir hayir.
Ne yapayim nesdosum yaa yeni yere gittim once sonra evde net bozuldu derken ancak gelebildim bu arada 1 ay evde oturup 500 dosya girecegim sisteme guya bizim mudur bana iyilik yapti ben 500 dosyayi evde nasil gireyim 1 ayda
Yavru ceylanda iyidir herhalde canim hareketlerini hissetmeyince nasil oldugunu bilemiyorsun insallah bir an once hareketlerini hissederimdora ablamiz nasil bobrege calismayi birakti mi kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?