Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim sorma ya sanki herkes anlaşma yapmis kv de dahil kadının dili cikmaya başladı yaaa
bugün de durmuş anam torun da pek az gelinler dogurmuyo ki diyo gorumcasiyle kıyasliyo torunlarıni hey allahım sanki elimde mi kv den soğumaya basladim
benim tum yasadklarmi bildigi halde resmen arkamdan vurdu beni konuştuğu laf a bak
bi kendi halime biraksaniz belki bebegim gelecek
tüp bile yaptirsam kv nin haberi olmayacak herkes konumunu bilmeli anladim ki kv sadece kendi soyunu düşünüyr niyetini belli etti

canım valla tam kaşınmış kv.
konuş bence bunlarla seni çok yoruyorlar bu ara.
caba görümcesine karşı bebekleri olmuyor değil de istemiyorlar imajı mı yaratmaya çalıştı?( iyi niyetli baktım ilk kez bir kv ye)

Nesdemim 80 kisi olduk buyuk sehir dolayisiyla hadi 25 kisi vethek, ve saglikcilar desek diger 55 kisiye is veremiyor sanki lutufmus gibi evde kalin hic ise gelmeyin girin diyor ulan 500 dosya 25 dosya dusuyor gunde cumartesi pazar dahil wc ye bile gitmeyecegim bu gidisleAllah bildigigibi yapsin ne diyeyim

Kontrol altinda olmak iyi canim az sola dogru gelse minnosun acaba buyudukce yerdegistirmez mi buyumende dursa cok super olacak ah ahh biz bu sipalar icin ne cekiyoruz boyle yeter ki gelsinler saglikli sihhatli gerci cekecegiz elimiz mecbur

1) hmmm ben de öyle ter içinde uyanıyorum gece wc ye gidiyorum. ama sonra aynen uyuyorum:) acaba ayaklarına kolonya sürsen rahatlatmaz mı? yazın ayaklarımız yandığında öyle yapardık kardeşimle :))))
2) sağ ol canım benim:)
3) artık doğum sancısını da sayende tanımış olduk:)
4) amannn olacak ile öleceğe çare yok derler zamanı gelince yaşayıp görürüz:)
ay kıyamam yaa( çok zor şu hastalık Allahım şifa versin.
doktorun verdikleri çok iyi geliyor hıza. ben de bayağı araştırmıştım. doğal olarak da çakşır ve keçiboynuzu. ikisini de kullandım ve hamile kaldım:)
çok üstüne geliyor kv.
çok üzüldüm canım ya
çok acımasızca davranıyor inşallah hatasını anlar.
bir şey anlatma paylaşma mesafeni koy bence.
gerekirse eşine de söyle çok fazla görüşmemeye çalış.
psikoloji çok önemli bu işte yani.

geçmiş olsun Eylülcum.
esine keçiboynuzu kürü yap derim şifa olsun inşaallah.

hep konusuyrdum iki aydir dr a gittimden falan susuyrm meraklanfi havadisler nedir diye herhalde.
bunu bana eltimden dolayi diyo elti istemiyr yani oyle diyr ilk cocugu 4.yilnda olms belki de istiyr fakat olmuyr da e canim git gelinine söyle bana niye söylüyorsun demi ama
benim ne kadar istegmi biliyr. cok üzüldüm rabbim verirse doguracagiz ins.iyi niyet arama nesdemim.bana da laf vuruyor ince ruhlu olsa bana bunu söylemez neler atlattigimi annemden cok kv bily.

Son düzenleme:

evet.
haketti artik
eşim diyrm ki annene dr bana hicbir problem yok niye gebe kalamyrsun ki eşin tekrar test yaptirsn dedigini söylesem diyrm esim diyo ki"kabul etmez oglunda sorun olduğunu "bosver sen soyle yine de kabul etmese de diyor agzini bellesin diyo (cok acik sozludr de esim) eşim annesini hiic tutmaz zaten

vallaha canım ben olsam mesafe koyardım fiziksel olarak.
ne kadar az görüşürsen o kadar az canın sıkılır. eşin de annesinin tarafında değilse sana hak verir.
bana bebek meselesini açtığında kv biz en doğru zamanı bilir ayarlarızz anne sen canını sıkma, yorma kafanı dedim.
kusura bakma kızım dedi bir daha da ne sordu ne söyledi.
ki benim kayınvalidem çok iyi niyetli bir insan. hiç kötülüğünü görmedim. ona rağmen böyle dedim.
çünkü karışmaya hakları yok. bu konuda tek kelime söylemeleri hakları yok.

benim ki de iyi niyetkiydi de artik bozdu.severdim kendisni de zorla sogutuyorlar gerekeni yapcaz artık.

Benim ısı çizelgem şöyle
1.gün=36,3 (regl-1) 03/04/2014 başlangıç
2.gün=36,4 (regl-2)
3.gün=36,4 (regl-3)
4.gün=36,4 (regl-4)
5.gün=36,4 (regl-5)
6.gün=36,5
7.gün=36,5
8.gün=36,3
9.gün=36,2
10.gün=36,3
11.gün=36,2
12.gün=36,3
13.gün=36,3
14.gün=36,5
15.gün=36,4
16.gün=36,4
17.gün=36,5
18.gün=36,5
19.gün=36,1
20.gün=36,5
21.gün=36,7 (bu sıcaklık aynı ortamda ölçülmedi ve geç saatte ölçtüm güneş vuran bir odaydı uyuduğum oda bundan olmuş olabilir.)
22.gün=36,3
23.gün=36,2
24.gün=36,2
25.gün=36,3
26.gün=36,1
27.gün=36,2
28.gün=36,3
29.gün=36,5
30.gün=36,4
31.gün=36,3
reglime tahmini en fazla 5-6 gün daha var. :44:

benim ki de iyi niyetkiydi de artik bozdu.severdim kendisni de zorla sogutuyorlar gerekeni yapcaz artık.

Canim gercekten stres altinda olmak bu isi zorlastiriyor.mesafeni net koy cunku ozlem cekiyosun gelmemis bebegine ve bunu sana kimsenin yapmaya hakki yok.bisey dediklerinde belki art niyet yoktur ama kimse senin ne yasadigini nerden bilsin.icindeki firtinalari.firsat verme canim esinde destek madem agzina geleni soyle valla.ben iyi oldum benden kotusu olmadi.kotu oldum sesini kesti.esime yanasti oda verdi agzinin payini o senin gelinin degil basina gelenin dedi :)) iyi yapiyo diyo.en son cikardik hayatimizdan ohhhh dunya varmis valla.seninki cocuk konusuna takmis.o kadar kolaysa sen doguruver bitane de biz sevelim de :))) kendi zamanlarindaki gibi kolay saniyolar ah olsa hepimiz ucer beser dogururduk zaten.takma kafana canim dalgaya vur isi :))

ins canim yapmak zor ama yapıcam ins.

Kizlar esimle iliski oldu adetime daha 7 gun var ve peceteye acik pembe kan geldi neden olabilor acaba korkuyorum

Kuzum sen adetine kacgun kala test yapmistin.bide bacaklarinda bi agri kasilma gibi bisi hissettinmi.bulantin varmiydi.test yapma yakinin :)) benim adet yaklasiyo ya garip seyler hissediyorum kendimde :)) aslinda bisey oldugundan degilde iste ya tutarsa :))

Bacilarimmmm yardimmmmm....
Az once idrarimi yaptim ama ben bitti diye kalkarken baktim hala akiyo birseyler....
Biraz kaygansi siviydi yere baktigimda jole kivaminda akintida vardi.....
Simdi ise azar azar su geliyor....
Kanla karisik degil miydi dogum suyu oyle ise bende ki bu ne :18:
Sadece su geliyor benden...
Hastaneye gitmeli miyim hicbir agrim sizim vs. Yok su an ama kasilmalarim var korkuyorum

Son düzenleme:

Canim hemen anneni kayinvalideni ara bilen birine danis canim kizlrda yokki cevap versinler.hastaneyi ara yada.ihmal etme.

Bugun kizlar yaziyodu canim belden vuruyomus dogum sancisi sanci araligibdusunce dogum basliyo demekmis.haber et edebilirsen canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…